agxos-fovias NEO MELOS - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Δεν έχεις την ανάγκη να κάνεις μια σχέση; Να βρεις κάποιον και να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα; Να τελειώσεις τις σπουδές σου και να γίνεις ανεξάρτητη οικονομικά; Όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς κόπο και τρέξιμο. Είσαι μπροστά σε δυο δρόμους. Εσύ καλείσαι να αποφασίσεις ποιον θα επιλέξεις και για το όποιο αποτέλεσμα πάλι εσύ θα είσαι υπεύθυνη.
    Γνώμη μου είναι, αν τελικά δεν τα καταφέρεις μόνη σου να πας σε έναν ειδικό. Μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει η κατάσταση. Σκέψου το.....

Junior Member
    το εχω απολυτα αναγκη και ισως ολα αυτα μου αλλαξουν την κατασταση υγειας μου προς το καλυτερο

οσο αφορα τισ σχεσεις μου παρα το οτι ειμαι επιλεκτικη δεν ειμαι δηλαδη του οτι κατσει κ οτι να ναι
    παρολα αυτα υπηρξα και σε αυτο παρα πολυ ατυχη αφου η μια καταστροφικη σχεση ακολουθουσε την αλλη
    παρα του οτι εκανα οτι μπορουσα απο μερια μου(με τουσ αλλους ειμαι πολυ υπομονετικη,μπορω να δειξω κατανοηση για πολλα πραγματα και πραγματα που αποτελουν βαση για μια υγειης σχεση) και παρα το οτι φαινομενικα ηταν οκ ατομα-ποθ τελικωσ δεν ηταν-
    η οντως κανω εγω κατι λαθος και δε το βλεπω η ειμαι τοσο μα τοσο ατυχη πια
    απο τη μια δε παραταω τιποτα γιατιξερω το οτι ειχα καποιες αποτυχημενες σχεσεις δε σημαινει οτι θα ειναι και ολες,οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι
    απο την αλλη παραταω τον εαυτο μου
    και το αφηνω γιατι φοβαμαι μη πληγωθω ξανα
    αυτο το σημειο που τα αφηνω ολα θελω να διορθωσω,απο εκει ξεκινανε ολα
    αλλα πως?

Junior Member
    Βρε μικροτοσοδουλα!! Εισαι πολυ γλυκουλα !!
    Λοιπόν επειδη έχει κι ενας φιλος μου εχει τη νοσο του Κροουν εχω να σου πω τα εξης: Στην αρχη δυσκολευτηκε πολυ να το αντιμετωπισει γιατι του προεκυψε στα 26 του και δεν ειχε μαθει να ζει με αυτο, όπως εσύ -από παιδί. Τον έπιασε καταθλιψη δεν ειχε ορεξη για τιποτα , παρατησε τη σχολη . Με παροτρυνση μας πηγε σε ψυχολογο οχι ψυχιατρο. Πιστευω οτι και στη δικη σου περιπτωση δε χρειαζεται ψυχιατρος αλλα μονο ψυχολογικη ενθαρρυνση και καθοδηγηση, εφοσον το προβλημα σου δεν ειναι καποια ειδικη διαταραχη αλλα απορροια ενος σωματικου προβληματος. Σήμερα ο φιλος μου λειτουργει κανονικα στη ζωη του και φυσικα μοιραστηκε το \"θεμα\" του με τους καλους φίλους και- με πολυ χιουμορ- οποτε του ερχεται η τουαλετα του , και οπου κι αν βρεθουμε(!), μας λεει ¨παιδια χεζομαι!!!\" γελαμε ολοι , γελαει κι αυτος, παει την τουαλετα , εμεις συνεχιζουμε τη διασκεδαση μας, σε 5 λεπτα ειναι πισω και δεν τρεχει και τιποτα!
    Εγω πάλι μπορει να μην εχω νοσο του κροουν αλλα οποτε με πιανουν κρισεις πανικου εχω και διαρροια! Σκέψου οτι εσυ εχεις μονο τη \"διαρροια\" χωρις τις κρισεις !! Κατι ειναι κι αυτο! )βεβαια απ οτι γνωριζω το δικο σου το προβλημα ειναι συνεχες , ενω οι πανικοι οχι. Νομιζω όμως οτι μετα απο τοσα χρονια , όπως εχω κανει κι εγω με το δικο μου προβλημα , θα πρεπει να αποδεχτεις οτι θα ζεις με αυτο.. και αν θες τη γνωμη μου , σταματα να τις λες κενωσεις. δες το λιγο πιο χαλαρα το θεμα . Με χιουμορ! Πες στον ευατο σου , χεζω πολυ συχνα !! θα πρεπει να βγαλεις απο τον ευατο σου αυτο το αγχος , να ξεχασεις τη \"νοσο\" , τις \"κενωσεις\" και τα φαρμακα και να δεις στον καθρεφτη μια χαριτωμενη κοπελα που χεζει λιγο συχνοτερα απο αλλους!! Και τι εγινε;; Ξερεις ποσα μοντελα παιρνουν καθαρκτικα για να μενουν αποστεωμενες και τρεχουν καθε τρεις και λιγο στην τουαλεττα στα κλαμπ και στις επιδειξεις;; Για να μη σου πω για τη χαλαρωση του ορθου, που προκαλειται απο συνεχεις εισόδους στην \"πισω πορτα\" που εχουν επιλεξει πολλοι ως μεσω απολαυσης στο σεξ ! για νη μη σου πω και για τη γνωστη τραγουδιστρια με σε τι κατασταση πηγε στο νοσοκομειο...!
    Στο κατω κατω , δε σκοτωνεις και κανενα, ουτε πειραζεις καποιον με την τουαλεττα @!δικασ ου ειναι , τα παιρνει το καζανακι και παιε το \"προβλημα\".
    Και στην τελικη να στο πω κι ετσι : Θα αφησεις ενα ματσο σκατα ( στην κυριολεξια) να σου κουμανταρουν τη ζωη;;; ΧΕΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
    Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ. χΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Junior Member
    χαχα οσο αφορα το χιουμορ το χρησιμοποιω συνεχως απλα στο φορουμ μοθ ηταν δυσκολο να γραψω λεξεις οπωσ σκατα
    χεζομαι και τα συναφι χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Η ζωή θέλει χιούμορ και τις προκλίσεις πρέπει να τις παίρνεις με χιούμορ για να τους πάρεις τον αέρα χεχε
    Και θα σου πω και ένα παράδειγμα
    Κάθε φορά που πηγαίναμε camping με φίλους κυρίως τα αγόρια της παρέας έχουν αγαπημένο θέμα συζήτησης τις συνήθειές τους στην τουαλέτα λολ (κωλοσυζήτηση ή σκατοσυζήτηση χεχε) δεν το βλέπουν καθόλου σαν θέμα ταμπού όπως το βλεπουν κυρίως τα κορίτσια που όταν πάνε για camping απο το κλισέ να φέρονται σαν barbie παθαίνουν δυσκοιλιώτητα και υποφέρουν
    Το πιο αστείο περιστατικό θυμάμαι είναι που ένα καλοκαίρι είχαν walkie talkie (ή οπως στο καλό λέγονται) και όποτε κάποιος πήγαινε τουαλέτα επαιρνε το ένα μαζί του και εδινε αναφορά... και λυνόμασταν όλοι στα γέλια.

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στη νόσο που αντιμετωπίζεις αλλά ανάλογα με την οπτική που την βλέπεις της δίνεις και την αντίστοιχη βαρύτητα.

Member
    καλησπερα Mikrotosodoula . Με αγγιξε το προβλημα σου διοτι βιωνω και εγω κατι παρομοιο ... Για το προβλημα υγειας που αναφερεις την νοσο του κρον η την ελκωδη κολιτιδα εχουν γινει πια εφιαλτες μου... θα σου πω και εγω το προβλημα μου ισως για να δεις οτι δεν εισαι η μονη και επισης για να νιωσω και εγω καλυτερα το οτι μοιραζομαι το προβλημα μου.. ο μονιμος μου εφιαλτης ειναι οτι εδω και 2 χρονια υποφερω απο το εντερο ακριβως οπως εσυ... αφανταστος πονος στην κοιλια διαροοιες φουσκωματα κτλ.. ειμαι στην ιδια κατασταση δεν μπορω να βγω απο το σπιτι γιατι οπως κ εσυ φοβαμαι μηπως με πιασει πονος στην κοιλια μηπως δεν βρω τουαλετα πραγμα που εχει συμβει , να ειμαι στο αυτοκινητο με την φιλη μου να με εχει πιασει δυνατος κοιλοπονος κα τσιριζω κ η φιλη μου να παταει κορνα για επειγον ... ΚΑΘΕ φορα που με πιανει πονοσ τρελος τρεχω στα νοσοκομεια.ΕΚΤΟΣ απο τον πονο που εχω παθει καταθλιψη ποσο να αντεξει πια ενας ανθρωπος να ποναει??να του ελεγχει την ζωη ενα εντερο?? οι γιατροι μου λενε μετα απο πολλες εξετασεις οτι ειναι συνδρομο ευερεθιστου εντερου σπαστικη κολιτιδα αλλιωσ.
    μου λενε οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο αλλα εγω φοβαμαι οτι ειναι η νοσος του κρον η ελκωδη κολιτιδα οι γιατροι μου λενε οτι δεν ειναι κατι τετοιο αλλα εγω εχω φαει κολλημα οτι κατι τετοιο ειναι...μεχρι και εξετασεις για καρκινο του εντερου εκανα....οι γιατροι με εστειλαν σε ψυχιατρο για ψυχοθεραπεια πηγα πριν μια βδομαδα κ περιμενω να με παρουν τηλ..απο το κεντρο ψυχικης υγειας για να παρακολουθουμε....αρχισα πριν κανενα μηνα αντικαταθλιπτικα .Απο την μια πιστευω οτι εχω νοσο του κρον κ απο την αλλη κατι που με παρηγορει ειναι οτι επι 5 χρονια επασχα απο κρισεις πανικου αρα γιατι να μην ειναι οντος ψυχολογικο κ οι πονοι στο εντερο??προσπαθω να το βλεπω ετσι για να βοηθηθω...οπως και να εχει ακομη κ ψυχιατρικη διαταραχη να ειναι παλι ποναω,παλι υποφερω... ΑΥΤΟ που εχω να σου πω ειναι οπως λεω και στον εαυτο μου δεν πρεπει ενα εντερο να μας ελεγχει την ζωη μας ... οσο για τον φοβο το οτι δεν μπορουμε να βγουμε εξω πρεπει να επιμενουμε ακομη κ να μας πιασει πονος η διαρροια λυση θα βρουμε ολο κ καποια τουαλετα θα βρεθει....σου ευχομαι να ειναι οσο πιο ανωδυνο γινεται το προβλημα σου.. και γενικος μια χαρουμενη ζωη!

Junior Member
    καλησπέρα παιδια είχα ξαναμιλήσει σε άλλο forum για μία φοβία για ένα άτομο...δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλα όλη την ημέρα είμαι σε μία υπερένταση και με άγχος και σφίξιμο στο στήθος αυτό άρχισε μετά απο μία εγχείρηση σκολικοειδίτιδας και μετά...είναι σαν να έχω κατάθληψη σαν να είναι η μοναξιά....διάφορα συναισθήματα..δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω...προσπαθώ για μία καινούρια αρχη αλλά πάλι γυρνάω πίσω

Junior Member
    Καλησπερα σας!

αν και εστειλα πμ στην μικροτοσοδουλα μου βγηκε ενα μηνυμα σφαλματος και ετσι το μηνυμα χαθηκε!

Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα και γω το ιδιο προβλημα τοσο με την μικροτοσοδουλα οσο και με την dream. Διαροια αναγουλες, ακαταπαυστα αερια και τοσα αλλα που ουτε θελω να θυμαμαι!

Πηγα λοιπον σε εναν γαστρεντερολογο και η λυση για τα προβληματα του εντερου τοσο σε σπαστικη κολλιτιδα οσο και σε αλλους νοσους αλλα ακομη και προληπτικα ειναι τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ!!!

Πραγματικα εχει μια βδομαδα που παιρνω σε σκευασμα και ειμαι αλλος ανθρωπος!Αλλο εντερο βρε παιδι μου!!!!

Επειδη δεν θελω να γραψω την μαρκα να μην γινει διαφημιση...οσοι ενδιαφερονται θα σας στειλω πμ την μαρκα.

Dream νομιζω εισαι απο θεσσαλονικη?αν θες μπορω να σου συτησω τον δικο μου γαστρεντερολογο ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος! Συζητησιμος, φιλικος, και πανω απο ολα μου ελυσε το προβλημα!Στειλε πμ αν θελεις να οσυ δωσω στοιχεια επικοινωνιας!

Θα επανελθω στο θεμα μολις βρω χρονο!

Μην ανησυχειται για τιποτα!Καπου εκει εξω υπαρχει η λυση του προβληματος...αργα η γρηγορα θα την βρειτε!

Φιλικα!

Junior Member
    Επισης, να πω πως ειχα δυο μηνες διαροια στην αρχη η παθολογος μου ειπε πως ειναι απο το αγχος μου, μου προτεινε διαιτα αποκλειστικα μονο με φρυγανιες ρυζι και μακαρονια ολα αυτα σκετα...ξερω μια αηδια αλλα τι να κανω αφου ετσι επρεπε να κανω...η διαροια σταματουσε αλλα μολις επινα π.χ. μια μπυρα, κατι σε σοκολατα..καλα μην μιλησω για καφε ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!Εννοειται φυσικα πως τωρα τον εχω σταματησει!

Τελικα συμπερανα πως η λυση ειναι η εξης: τροφες ΟΧΙ πλουσιες σε φυτικες ινες...δοκιμαστε να τρωτε λευκο ψωμι και οτιδηποτε σφιγγει καλο ειναι και το μαυρο τσαι...ουτε να το βλεπω δεν θελω πλεον αλλα τεσπα! Και ξεκινηστε τα προβιοτικα καλο παραδειγμα για οσου ςδεν εχουν δυσανεξια στο γαλα οπως εγω ειναι το αριανι και το activia αλλα καλυτερα να τα παρετε σε σκευασμα γιατι αν εχετε δυσανεξια ισως σας κανει χειροτερα...

Χμμμ τι αλλο εχω να πω?Α ενα φθηνο προβιοτικο εχει 3 ευρω το πολυ αντε να το πω ultra levure απλα ο γιατρος με συμβουλεψε να παρω ενα αλλο με 31 ευρω επειδη ανηκει στα συγχρονα προβιοτικα και εχει πιο βαθεια επιδραση.

Θελω να πω πως τα προβιοτικα ειναι φυτικα. Δεν κανουν κανενα κακο στον ανθρωπινο οργανισμο παρα μονο καλο. Παιρνοντας καποιο σκευασμα ειναι σαν να πινετε ενα αριανι και τιποτε παραπανω!

Φιλακια και παλι!

Page 2 of 2 FirstFirst 12