Results 1 to 8 of 8
Thread: Γεια σε όλους
-
25-01-2011, 13:52 #1
Γεια σε όλους
Είπα να πω ένα γεια για να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα. Είμαι 27 ετών, 1,70 και 125 κιλά. Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τις διαδικασίες του χειρουργίου με έναν από τους 2 χειρουργους που έχω μιλήσει ως τώρα. Θα ήθελα φυσικά τη γνώμη των πιο έμπειρων αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.
Το βασικό που θέλω είναι να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Είναι μια περίοδος χωρίς πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Και όσοι υπάρχουν είναι 45 κιλά, γ@@@@ο! :smilegrin:
Φυσικά με προβληματίζουν τα του χειρουργίου, επιπλοκές, κτλ. Οι φόβοι μου όμως δεν είναι τοσο ισχυροί ώστε να κάνω πίσω (όπως αποδεικνύεται τουλάχιστον).
Εύχομαι να δώσω και να πάρω χρήσιμα πράγματα από την παρέα σας. Είμαι χαρουμενη που σας γράφω (εννοώ εδώ στο φόρουμ :P)
- 25-01-2011, 14:00 #2
καλως ηρθες Λουνα! υπαρχουν τα αντοιστιχα τοπικς οπως το SLEEVE και το πανεπιστιμιακο Ριου
εκει θα βρεις πολλα παιδια και πολλες μα πολλες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν!
καλη σου μερα!
25-01-2011, 14:09 #3
Καλώς σε βρίσκουμε,φεγγαρένια!
Έχεις την αγαπημένη μου ηλικία!Ελπίζω ν'απολαύσεις κάθε της μέρα!
Όπως σου είπε και το κρακεράκι έχεις να πάρεις αρκετές πληροφορίες
για τις επεμβάσεις στα σχετικά τόπικς.Καλό είναι να είσαι κατά το δυνατόν
ενήμερη,αφού το σκέφτεσαι σοβαρά.Ελπίζω να καταλήξεις στο καλύτερο
δυνατό για σένα!Καλή δύναμη στην όποια σου προσπάθεια!Φιλάκια πολλά!
25-01-2011, 16:09 #4
Καλωσόρισες! Και στον δικό μας τον κόσμο υπήρχανε μόνο αδύνατοι όταν πήραμε την απόφαση, και μάλιστα αυτοί οι αδύνατοι μας προέτρεπαν να μην κάνουμε "κακό" στον εαυτό μας - εννοώντας να μην πειράξουμε τις ισορροπίες. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα κατάφερα και τερμάτισα και ανήκω πια στην φυλή των "αδύνατων", ξαφνικά καταλαβαίνω πως όλοι γύρω μου έχουν πάρει κιλά! Ναι, όλοι αυτοί που με ψέλνανε γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ, τους 18 μήνες που κατέβαινε η ζυγαριά μου τα κιλά που έχανα πήγαιναν σε αυτούς! Η εκδίκηση σερβίρεται κρύα και είναι υπέροχη...
Είσαι στα κιλά που ξεκίνησα κι εγώ, με μικρότερο ΒΜΙ όμως από μένα λόγω ύψους. Με το καλό η όποια απόφαση πάρεις, θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε με την εμπειρία μας.
25-01-2011, 23:18 #5
Θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα γιατρού,γιατί πολλοί υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες...Στην αρχή όλα καλά είναι,μετά την τριετία είναι το θέμα τι γίνεται..
25-01-2011, 23:56 #6
θελει πολυ ψαξιμο γενικος! να ψαχτεις και μεσα σου γιατι πολλα πραγματα επροκειτο να αλλαξουν , και συνηθειες..
ο γιατρος καλα θα κανει οτι κανει Στελιο απο εκει και περα πρεπει να κανουμε και εμεις κατι
αννα μου εχει συμβει και εμενα αυτο που αναφερεις με τους ''γυρω μου'' και γενικοτερα εχω μια διαφορετικη αντιμετωπηση απο ''ανθρωπους'' .. τι να πεις κοριτσι μου.. παλια ελεγα πως θα εκδικηθω, τωρα απλα χαμογελαω και χαιρομε για μενα, τι καλητερο? :wink1:
26-01-2011, 00:34 #7
Originally posted by mitsokolo
θελει πολυ ψαξιμο γενικος! να ψαχτεις και μεσα σου γιατι πολλα πραγματα επροκειτο να αλλαξουν , και συνηθειες..
ο γιατρος καλα θα κανει οτι κανει Στελιο απο εκει και περα πρεπει να κανουμε και εμεις κατι
αννα μου εχει συμβει και εμενα αυτο που αναφερεις με τους ''γυρω μου'' και γενικοτερα εχω μια διαφορετικη αντιμετωπηση απο ''ανθρωπους'' .. τι να πεις κοριτσι μου.. παλια ελεγα πως θα εκδικηθω, τωρα απλα χαμογελαω και χαιρομε για μενα, τι καλητερο? :wink1:
26-01-2011, 07:34 #8
Originally posted by mitsokolo
Η επέμβαση γίνεται για να μας βοηθήσει,αλλά,με τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή μας(αναλόγως τη μέθοδο)γιατί να είναι να καταλήξει σε δίαιτα και μεγάλη προσπάθεια,τότε δεν υπάρχει λόγος να χειρουργηθεί κάποιος.
Πολλές συνήθειες πράγματι αλλάζουν,σε πολλά επίπεδα.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία