Γεια σε όλους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Γεια σε όλους

Είπα να πω ένα γεια για να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα. Είμαι 27 ετών, 1,70 και 125 κιλά. Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τις διαδικασίες του χειρουργίου με έναν από τους 2 χειρουργους που έχω μιλήσει ως τώρα. Θα ήθελα φυσικά τη γνώμη των πιο έμπειρων αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.
    Το βασικό που θέλω είναι να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Είναι μια περίοδος χωρίς πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Και όσοι υπάρχουν είναι 45 κιλά, γ@@@@ο! :smilegrin:
    Φυσικά με προβληματίζουν τα του χειρουργίου, επιπλοκές, κτλ. Οι φόβοι μου όμως δεν είναι τοσο ισχυροί ώστε να κάνω πίσω (όπως αποδεικνύεται τουλάχιστον).
    Εύχομαι να δώσω και να πάρω χρήσιμα πράγματα από την παρέα σας. Είμαι χαρουμενη που σας γράφω (εννοώ εδώ στο φόρουμ :P)

Senior Member
    καλως ηρθες Λουνα! υπαρχουν τα αντοιστιχα τοπικς οπως το SLEEVE και το πανεπιστιμιακο Ριου
    εκει θα βρεις πολλα παιδια και πολλες μα πολλες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν!
    καλη σου μερα!

Senior Member
    Καλώς σε βρίσκουμε,φεγγαρένια!
    Έχεις την αγαπημένη μου ηλικία!Ελπίζω ν'απολαύσεις κάθε της μέρα!
    Όπως σου είπε και το κρακεράκι έχεις να πάρεις αρκετές πληροφορίες
    για τις επεμβάσεις στα σχετικά τόπικς.Καλό είναι να είσαι κατά το δυνατόν
    ενήμερη,αφού το σκέφτεσαι σοβαρά.Ελπίζω να καταλήξεις στο καλύτερο
    δυνατό για σένα!Καλή δύναμη στην όποια σου προσπάθεια!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Καλωσόρισες! Και στον δικό μας τον κόσμο υπήρχανε μόνο αδύνατοι όταν πήραμε την απόφαση, και μάλιστα αυτοί οι αδύνατοι μας προέτρεπαν να μην κάνουμε "κακό" στον εαυτό μας - εννοώντας να μην πειράξουμε τις ισορροπίες. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα κατάφερα και τερμάτισα και ανήκω πια στην φυλή των "αδύνατων", ξαφνικά καταλαβαίνω πως όλοι γύρω μου έχουν πάρει κιλά! Ναι, όλοι αυτοί που με ψέλνανε γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ, τους 18 μήνες που κατέβαινε η ζυγαριά μου τα κιλά που έχανα πήγαιναν σε αυτούς! Η εκδίκηση σερβίρεται κρύα και είναι υπέροχη...
    Είσαι στα κιλά που ξεκίνησα κι εγώ, με μικρότερο ΒΜΙ όμως από μένα λόγω ύψους. Με το καλό η όποια απόφαση πάρεις, θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε με την εμπειρία μας.

Senior Member
    Θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα γιατρού,γιατί πολλοί υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες...Στην αρχή όλα καλά είναι,μετά την τριετία είναι το θέμα τι γίνεται..

Senior Member
    θελει πολυ ψαξιμο γενικος! να ψαχτεις και μεσα σου γιατι πολλα πραγματα επροκειτο να αλλαξουν , και συνηθειες..
    ο γιατρος καλα θα κανει οτι κανει Στελιο απο εκει και περα πρεπει να κανουμε και εμεις κατι

αννα μου εχει συμβει και εμενα αυτο που αναφερεις με τους ''γυρω μου'' και γενικοτερα εχω μια διαφορετικη αντιμετωπηση απο ''ανθρωπους'' .. τι να πεις κοριτσι μου.. παλια ελεγα πως θα εκδικηθω, τωρα απλα χαμογελαω και χαιρομε για μενα, τι καλητερο? :wink1:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    θελει πολυ ψαξιμο γενικος! να ψαχτεις και μεσα σου γιατι πολλα πραγματα επροκειτο να αλλαξουν , και συνηθειες..
    ο γιατρος καλα θα κανει οτι κανει Στελιο απο εκει και περα πρεπει να κανουμε και εμεις κατι

αννα μου εχει συμβει και εμενα αυτο που αναφερεις με τους ''γυρω μου'' και γενικοτερα εχω μια διαφορετικη αντιμετωπηση απο ''ανθρωπους'' .. τι να πεις κοριτσι μου.. παλια ελεγα πως θα εκδικηθω, τωρα απλα χαμογελαω και χαιρομε για μενα, τι καλητερο? :wink1:
    Όμορφα πράγματα... :saint2: Σκέφτομαι πολύ συχνά μέσα στη μέρα αυτά που λέτε εδώ στο φόρουμ.. Πολλές σκέψεις.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Σωστό,αρκεί να κάνει αυτό που μας ταιριάζει κι όχι αυτό που θέλει να πουλήσει και να το κάνει όπως πρέπει τεχνικά για να έχει διάρκεια κι όχι με μόνο στόχο την αποφυγή ενδεχόμενης επιπλοκής και να αφήσει πχ κανένα στομάχι με θόλο και διαστάσεις μπαλονιού...
    Η επέμβαση γίνεται για να μας βοηθήσει,αλλά,με τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή μας(αναλόγως τη μέθοδο)γιατί να είναι να καταλήξει σε δίαιτα και μεγάλη προσπάθεια,τότε δεν υπάρχει λόγος να χειρουργηθεί κάποιος.
    Πολλές συνήθειες πράγματι αλλάζουν,σε πολλά επίπεδα.