Γιατί θελω να αδυνατισω?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 131
    Senior Member
    χμ....-45 ειναι πολλα??????:crazy: ευχαριστωωωωωωω

Senior Member
    Σαν παραδειγμα το εφερα Μαρια,δεν θελω να χασω αλλο!

Senior Member
    ε τοτε.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......:yes:
    με διαιτα????ή με κάποια επέμβαση????

Senior Member
    Με διαιτα!

Junior Member
    παιδια μου, ειμαι τις θεωριας πως οσο περισσοτερα εχει να χασει καποιος,οταν τελικα τα χασει, κινδυνευει να πληγωθει περισσοτερο απ ολους αυτους που παλια δεν γυρνουσαν να τον κοιταξουν. οποτε μια ψυχολγικη βοηθεια γενικα χρειαζεται για ν αντιμετωπισεις την νεα κατασταση οτανμε το καλο ερθει. Ειδικα το "ουαου τωρα φαινομενικα εχω περισσοτερες ευκαιριες" που καποιους/καποιες τους κανει ανεξελεγκτους/ες. τωρα αν καποιος θεωρει οτι με 6 κιλα ολος του ο κσμος εχει διαλυθει, anyway ο,τι πιστευει ο καθενας, μονο που ειναι πολυ ευκολο αν τα χασεις κ το σωμα δεν σφιξει να πεις "πρεπει να χασω κι αλλα" κ χωρις να το καταλαβεισ να μετακομισεις σ αλλη section αυτης της ιστιοσελιδας.

Senior Member
    :thumbup::smilegrin::bouncy: μπραβο!!!!!!!!! stay like that :cool2:

Junior Member
    εχμ κ οχι... δεν ειπα κτ κ γω για να δοκιμασω μονο κ μονο πως ειναι η νεα μου υπογραφη :P

Senior Member
    υπαρχει κατι που μπορω να παρω για να με βοηθηει να χασω τα τελευταια κιλα????καποτε επερνα λιποτοξ αλλα δεν ειδαδιαφορα καμια.....η καοια διαιτα με κουρασε αυτη που κανω..

Junior Member
    το λιποτοξ δεν ειναι ενα προιον που σε στελνει στο μπανιο καθε φορα που τρως κτ κ πειραζει τα νεφρα?

Senior Member
    oxi ayto poy les einai xenical

Junior Member
    αα οκ

Senior Member
    sorry.... δεν ξέρω κάτι πέρα από τα κλασσικά...δίαιτα, μακριά από γλυκα κτλ κτλ κτλ....δεν βοήθησα και πολύ ετσι??????

Junior Member
    διαιτα, ελαχιστα γλυκα, περπατημα η καποια αλλη ασκηση που σταδιακα θα αυξανεται σ ενταση κ χρονο (νομιζω προκαλει ενδορφινες που ειναι κ ουαου, βοηθουν στον μεταβολισμο και σου φτιαχνει η διαθεση), φυσιολογικες ωρες υπνου κ θα λεγα κ μειωση στο καπνισμα. βασικα για μενα το θεμα δεν ειναι να φτασεις σ εναν αριθμο για να χουμε να λεμε κ οκ τελειωσε. ειναι τι συνεπαγεται, δηλαδη μια passable φυσικη κατασταση κ εναν passable οργανισμο. Αν φτασεισ στα 50,60, 70 κ δεν τα χεις αυτα τοτε τι να το κανεις το νουμερο?

Junior Member
    δεν ειναι μονο να σου λει η σουλα η νουλα η βουλα, "ααα τι βλεπω? αδυνατησες?" τα 60 κιλα δεν συνεπαγονται απαραιτητα με το να μπορις να κανεις πραγματα χωρις να κουραζεσαι, με το το σωμα σου να μην ειναι πλαδαρο η να μην παθαινεις φρικη οταν βλεπεις μπροστα σου γλυκα η να μην τα σπας στους γυρω σου με το "αχ εγω προσεχω! προσεχω! θα παχυνω! δεν θελω να ξαναπαχυνω! αχ οοοχι, μεγαλη μεριδα! αχ οοχι, γουρουνιασα παλι! αχ αυτο ειναι διαιτης? δεν ειναι διαιτης? καταστραφηκα! οκ θα το φαω αλλα, πρεπει να προσεχωωωωω!"

Senior Member
    LAMAIN το ποιημα ποιου ειναι;

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast