Γιατί θελω να αδυνατισω?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 131
    Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by onelifeonechance
    Originally posted by ioli
    Originally posted by Marry Poppins
    καλημέρα!!

εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
    Όλα αυτά τα νιώθεις στα 56 κιλα με 6 κιλα μολις διαφορα απο το επιθυμητο σου βαρος;
    Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
    56 μόλις κιλά...
    Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.
    Καλυτερα ας μην κρινουμε εμεις τα θελω των αλλων. Και δεν κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα δε γινεται επειδη σε μερικους φαινονται παραλογα τα 6 κιλα παραπανω και τα συναισθηματα τα προαναφερθεντα, να λεμε αμεσως πως ο αλλος θελει βοηθεια ειδικου ή οτι δεν εχει καποιον που την αγαπαει..Αυτα τα συμπερασματα ον λαιν να ελειπαν..
    δεν αμφισβητουνται τα συναισθηματα.

το οτι η αιτια τους ειναι τα κιλα, απαγορευεται να το αμφισβητουμε?

ΠΟΣΕΣ γυναικες εφτασαν το στοχο κιλων τους και δεν αλλαξε τιποτα απο τη μιζερια και τα κομπλεξ που ενιωθαν?
    Η ΟΛΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩς προσπεραστηκε,βρισκεται στις 2 τελευταιες γραμμες!:thumbup:

Junior Member
    Lessing ειναι στιχοι απ το τραγουδι Kuusou Rumba (fantasy Rumba) που ακουγεται στην σειρα Sayona Zetsubou Sensei (So long, Mr. Despair) http://www.animelyrics.com/anime/zet...uusourumba.htm
    http://www.youtube.com/watch?v=frMPayj2KgU

Senior Member
    οποιος περιμενει να γινει ευτιχισμενος επειδη εχασε τα κιλα απλα κοιμαται πανω σε ροζ συνεφακι...

εμενα η ζωη μου εμεινε ιδια,οι δραστηριοτητες μου ιδιες,οι φιλοι μου ιδιοι,οι γκομενοι ιδιοι(υπηρχαν και σε πιο πολλα κιλα,δεν ειχαν κανενα παραπονο απο το σωμα μου) και αυτο που αλλαξε οτι εγω "ζωντας" μεσα σε ολα αυτα,νιωθω απλα πολυ καλυτερα και πολυ καλυτερη...

Junior Member
    ΘΕΛΩ.....ΧΜΜΜΜΜ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!:duh:
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

Senior Member
    Originally posted by absolute
    οποιος περιμενει να γινει ευτιχισμενος επειδη εχασε τα κιλα απλα κοιμαται πανω σε ροζ συνεφακι...

εμενα η ζωη μου εμεινε ιδια,οι δραστηριοτητες μου ιδιες,οι φιλοι μου ιδιοι,οι γκομενοι ιδιοι(υπηρχαν και σε πιο πολλα κιλα,δεν ειχαν κανενα παραπονο απο το σωμα μου) και αυτο που αλλαξε οτι εγω "ζωντας" μεσα σε ολα αυτα,νιωθω απλα πολυ καλυτερα και πολυ καλυτερη...
    Καλ'η μου μάλλον δεν καταλαβαίνεις αυτούς που έχουνα ναχάσουν ποοοολλα κιλά (άνω των 30 ειδικά)
    Δεν μπορείς να καταλαβείς(και ούτε στο εύχομαι και μπράβο σου που προσέχεις ειλικρινά θαυμάζω την εγκρατειά σου) πως είναι να είσαι συνέχεια μα συνέχεια κουρασμένος και καταπονημένος από το δευτερο ατομο που κουβαλάς επάνω σου καθε μέρα! Ευτυχισμ΄νη απόλυτα ίσως να μην γίνω ουτε θα λύσω όλα μου τα προβλήματα χάνοντας τα κιλά!ΔΕΝ εχω τετοιες αυταπάτες!!! Αλλα τουλάχιστον θα ΖΩΩΩΩ!!!

Senior Member
    Επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω για αλλους θα μιλησω μονο για τον εαυτο μου. Εγω απο την στιγμη που εχασα τα κιλα νιωθω αλλος ανθρωπος. Η αυτοπεποιθηση μου εχει ανεβει, μου αρεσει τρελα που βρισκω να ψωνισω ρουχα σχεδον απο ολα τα μαγαζια, που δεν αντιμετωπιζω πια τον ρατσισμο απεναντι στους υπερβαρους (και μην μου πειτε οτι δεν υπαρχει) που νιωθω παλι ομορφη και πια δεν κρυβομαι οταν ειναι να βγει καποια φωτογραφια το πιστευτε οτι εχω ελαχιστες φωτογραφιες με το παιδι μου τα πρωτα σχεδον 2 χρονια της ζωης του γιατι δεν ηθελα ουτε στον καθεφτη να με βλεπω ποσο μαλλον και σε φωτογραφια.
    Δεν λεω οτι δεν εχω πια προβληματα προς θεου, αλλα παρα πολλα (γιατι σε εμενα τελικα ηταν παρα πολλα αυτα που απο πισω κρυβοντουσαν τα κιλα μου) εχουν λυθει. Αλλωστε ποιος ειπε οτι ολοι αυτοι που εχουν το επιθυμητο βαρος ειναι ευτυχισμενοι χωρις προβληματα.

Δεν ηταν ο σκοπος μου να φανω επικριτικη ουτε ειμαι εδω για καυγαδες.
    Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
    56 μόλις κιλά...
    Θα ηθελα μονο να επισημανω οτι το να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα που εγραψα δεν πηγαινε στον ειδικο μονο αλλα και στο καποιον που σε αγαπαει. Με λιγα λογια δεν υπονοησα οτι δεν εχει καποιον να την αγαπα οπως καποιοι προφανως υποθεσατε, εννοουσα οτι αυτο που χρειαζεται η Μarry ειναι καποιος, ειτε καποιος απο αυτους που την αγαπανε ειτε καποιος ειδικος, να τη βοηθησει να δει καθαρα.
    Το να τη βοηθησει καποιος απο αυτους την αγαπανε απαιτει καταρχην να υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να παιξει αυτον το ρολο(ολοι οσοι μας αγαπανε, δεν ειναι ωριμοι και ισορροπημενοι και ευιασθητοποιημενοι αρκετα) και κατα δευτερον να εκφρασει αυτα που σκεφτεται.
    Προσωπικα, αν ειχα νωριτερα εκφρασει αυτα που ενιωθα, ολο και κατι θα γλυτωνα.

absolute, τα κιλα στα οποια αναφερεσαι ειναι αυτα που φαινονται στο τικερακι σου;

Member
    Καλημερα!!!
    Ενας αλλος λογος που θελω να αδυνατισω ειναι οτι οταν τρωω αυτα που πρεπει και εχω μια ισορροπημενη διατροφη ειμαι χαρουμενη.
    Ασχετα με τα κιλα(περιπου)
    Ποσες φορες μετα απο μια διατροφικη κρεπαλη δεν νιωσαμε ολες/ολοι απαισια????
    Πολλες φορες δεν μπορουσα να κοιμηθω απο το πολυ φαγητο, ενιωθα το στομαχι μου να παει να σκασει και να καιει!! Ειδικα οταν ετρωγα πιτα της γιαγιας!!!Ακομη και αν δεν παχαινε, το παααααρα πολυ φαγητο (λεμε τωρα) σε κανει να νιωθεις χαλια
    Ενω η ισορροπημενη διατροφη σε κανει πιο ελαφρυ χαρουμενο ανθρωπο.:starhit:

Senior Member
    έχεις απόλυτο δίκιο bvictory. θεωρώ ότι οι λόγοι για να χαθούν τα πολλά κιλά από πάνω μας είναι πάρα πολλοί και όλοι πολυ σοβαροί...πέραν της εμφάνισης και της ψυχολογίας που είναι πολύ σημαντικοι.... αν κάτσουμε και μετρήσουμε πόσους λόγους έχουμε για να αδυνατίσουμε.....θα ξεκινησουμε όλοι κατευθείαν δίαιτα....χιχιχιχιιχιχ :crazy:

Senior Member

absolute, τα κιλα στα οποια αναφερεσαι ειναι αυτα που φαινονται στο τικερακι σου;
    για περισσοτερα κιλα φανταζομαι θα ειναι διαφορετικα,πιο δυσκολη η προσαρμογη,πιο δυσκολα ολα(υγεια,ρουχα κλπκλπ).αρα σε αυτη την περιπτωση αφου καποιος χασει τα κιλα του διευκολυνει τη ζωη του,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
    Απλα και παλι η απωλεια των κιλων δεν πιστευω οτι ειναι ο τροπος για να γινει κανεις ευτιχισμενος-προβληματα υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα ετσι και αλλιως!ενα σωμα που θελεις ειναι το μεσο απλα για να απολαμβανεις μια πιο ομορφη ζωη...

Senior Member

θα στο πω αλλη μια φορά μπας και το καταλαβεις. τα τελευταια 2χρονια ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ κουρασμενη! Δεν το αντεχεις αυτο 24 ωρες το 24ωρο! καποια στιγμή σπας πως να το κανουμε δηλαδη! Οποτε για πια ευτυχια μιλας; Το αν θα αρέσω στους άλλους; το αν θα πάρω καινουργια ρούχα; Αυτά είναι ανουσια και χε///κα εντελώς για αυτά! Ευτυχια για μένα είναι να βγω έξω με το παιδί μου να π'αιξω χιονοπόλεμο και να μην κουραστω στα 2 λεπτα!!!!!Να πάμε στην παιδική χαρά να παιξουμε , να κάνουμε ποδήλατο ΜΑΖΙ!!!
    Και να ξέρεις καλή μου ότι η ευτυχια σε πολλες δοσεις δεν κάνει καλό γιατι όταν την έχεις και συνέχεια δεν την έκτιμάς. Οι παχυσαρκοι και όχι οι αδυνατοι σαν και εσένα, γιατι αδύνατη είσαι, να ξέρεις ότι έχουν πολλα περισσοτερα προβλήματα και δεν θεωρουν ευτυχια αυτά που ίσως θεωρείς εσυ!
    Στα λέω καλοπροεραιτα και όχι για να σε μαλώσω και σου ξαναλέω ότι θαυμάζω την προσπάθεια σου να κρατηθεις στα κιλά που θέλεις. Αλλα κανείς δεν είναι το ίδιο μ ε τον άλλο και δεν μπορει να ξέρεις ποτέ τι ειναι αυτο που γεμίζει εναν ανθρωπο!

για περισσοτερα κιλα φανταζομαι θα ειναι διαφορετικα,πιο δυσκολη η προσαρμογη,πιο δυσκολα ολα(υγεια,ρουχα κλπκλπ).αρα σε αυτη την περιπτωση αφου καποιος χασει τα κιλα του διευκολυνει τη ζωη του,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
    Απλα και παλι η απωλεια των κιλων δεν πιστευω οτι ειναι ο τροπος για να γινει κανεις ευτιχισμενος-προβληματα υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα ετσι και αλλιως!ενα σωμα που θελεις ειναι το μεσο απλα για να απολαμβανεις μια πιο ομορφη ζωη...

Senior Member
    οουπς τα μπερδεψα λίγο με το quote!!!sorry

Senior Member
    εγω απλα απαντησα στο θεμα "γιατι θελω να αδυνατισω",γενικα,δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα.
    Ανεφερα οτι στη δικη μου περιπτωση -που ναι ειμαι αδυνατη και το ξερω-οτι δηλ νιωθω πολυ καλυτερα με εμενα αλλα δεν εγινα ευτυχισμενη επειδη εχασα τα κιλα,that is all, εχω υπαρξει ευτιχισμενη πολλες φορες στη ζωη μου,με λιγα ή με περισσοτερα κιλα.
    και δυστιχισμενη/μιζερη αντιστοιχα..

λες "η ευτυχια σε πολλες δοσεις δεν κάνει καλό γιατι όταν την έχεις και συνέχεια δεν την έκτιμάς"...τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν το γνωριζω??????

Senior Member
    Συγνωμη αυτό εσύ δεν το γραψες;
    Δεν είπα οτι αναφέρεσαι μόνο σε μένα.Είναι σαφες πως αναφέρεσαι όμως σε όλους όσους πιστευουν ότι χάνοντας τα κιλά τους , είτε λίγα είτε πολλα θα είναι πιο ευτυχισμένοι!
    και βάση αυτου που εγραψες σου γραφω και εγω αυτά που σου γράφω.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast