Results 76 to 90 of 131
Thread: Γιατί θελω να αδυνατισω??
-
29-01-2011, 08:05 #76
και το πιστευω yannaki...
λες οτι η ευτυχια ειναι για τον καθενα διαφορετικα πραγματα,συμφωνω 100%(pls μη βιαστεις να συμπαιρανεις οτι για εμενα ειναι τα ψωνια και τα ρουχα....)
εαν η ζωη σου ειναι τελεια- ή οπως την ειχες φανταστει τεσπα-και το μονο σου προβλημα ειναι τα κιλα,ναι θα γινεις ευτυχισμενη οταν τα χασεις και στο ευχομαι.:starhit:
Μιλησα για την περιπτωση μου ξαναλεω,δεν αλλαξε κατι πραγματικα,ειμαι καλυτερα ψυχολογικα και σωματικα αλλα ουτε η ζωη μου ανατραπηκε ουτε εγινα ξαφνικα ευτυχισμενη.ουτε δυστιχισμενη ημουν,ουτε τωρα ειμαι.
ολα απλως κυλουν...και σε αλλες φασεις ειμαι παρα πολυ καλα και σε αλλες νιωθω τραγικα.δεν εχει ομως ολο αυτο να κανει με τα κιλα,ειναι χιλιαδες ακομη τα πραγματα που με καινε και μαλιστα πολυ περισσοτερο.
- 31-01-2011, 09:45 #77
Καλο θα ηταν αυτη η σελιδα να υπαρχει για να μας δινει δυναμη. Μονο. Ειναι πολυ ασχημα να μοιραζεσαι κατι με τους αλλους που πραγματικα σε ενθαρρυνει και σε εμψυχωνει και να ερχεται ενας αλλος και να σου ασκει κριτικη. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη. Ας μη δωθει αλλη επεκταση στο θεμα.
31-01-2011, 09:48 #78
Originally posted by absolute
λες οτι η ευτυχια ειναι για τον καθενα διαφορετικα πραγματα,συμφωνω 100%(pls μη βιαστεις να συμπαιρανεις οτι για εμενα ειναι τα ψωνια και τα ρουχα....)
εαν η ζωη σου ειναι τελεια- ή οπως την ειχες φανταστει τεσπα-και το μονο σου προβλημα ειναι τα κιλα,ναι θα γινεις ευτυχισμενη οταν τα χασεις και στο ευχομαι.:starhit:
Μιλησα για την περιπτωση μου ξαναλεω,δεν αλλαξε κατι πραγματικα,ειμαι καλυτερα ψυχολογικα και σωματικα αλλα ουτε η ζωη μου ανατραπηκε ουτε εγινα ξαφνικα ευτυχισμενη.ουτε δυστιχισμενη ημουν,ουτε τωρα ειμαι.
ολα απλως κυλουν...και σε αλλες φασεις ειμαι παρα πολυ καλα και σε αλλες νιωθω τραγικα.δεν εχει ομως ολο αυτο να κανει με τα κιλα,ειναι χιλιαδες ακομη τα πραγματα που με καινε και μαλιστα πολυ περισσοτερο.
31-01-2011, 09:58 #79
Εγώ πιστεύω πως όταν αδυνατίσω θα γίνω πιο ευτυχισμένη. Δεν εννοώ πως θα αλλάξει η ζωή μου διά μαγείας, αλλά θα μπορώ να χαρώ κάπιες μικρές λεπτομέρεις που τώρα δεν μπορώ. Μια από αυτές? Το να κιλιέμαι κάτω και να παίζω με τον γιο μου με τις ώρες χωρίς να κουράζομαι αμέσως. Για μένα αυτό θα είναι έυτυχία. και είναι κάτι που τώρα στα 125 κιλά δεν μπορώ να κάνω και με στεναχωρεί...
31-01-2011, 10:19 #80
Αλλοι λογοι που θελω να αδυνατισω ειναι
1.δεν με χωρανε πλεον τα παντελονια μου!!! και αρνουμαι να αγορασω καινουρια σε μεγαλυτερο νουμερο...Δεν ειναι αυτη η λυση.
2. Ειμαι στο τοπ των κιλων μου!!! Στο maximum!!! Ποτε ξανα δεν ημουν τοσα κιλα!! Κατι πρεπει να γινει.
3. Κανω οικονομιες και το πασχα οταν θα εχω χασει αρκετα κιλα θα παω να ανανεωσω την ντουλαπα μου!! Εννοειται ολα τα φαρδια ------>ΠΕΤΑΜΑ!!!! ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ θα τους πω!!!:wink1:
4. Η αδερφη μου εχασε 17 κιλα και μεταμορφωθηκε!!! Εχω μπροστα μου το ζωντανο παραδειγμα!! Πηρε καινουρια ρουχα, εγινε μια κουκλιτσα, ειναι γεματη αισιοδοξια και ευτυχία!!!
5. Θελω να με δουν μερικα ατομα που χοντρη με ανεβαζουν χοντρη με κατεβαζουν και να παθουν τη πλακα τους. Και μη μου πειτε να μην με νοιαζει τι λενε οι αλλοι. Σε ολους νοιαζει τι θα πουνε οι αλλοι!!!
31-01-2011, 10:26 #81
bvictory πόσα κιλά είσα? το τικεράκι σου δεν φένετε
31-01-2011, 10:32 #82
Γυρω στα 70. Αλλα το θεμα δεν ειναι ποσα εισαι. Αλλα το πως νιωθεις. Ειναι καθαρα θεμα διαθεσης και ψυχολογιας. Αν εξαιρεσουμε βεβαια τους λογους υγειας. Εγω νιωθω παρα πολυ ασχημα που ειμαι 70-71 κιλα. Ειναι κατι σαν την ηλικια ενα πραγμα.
Μπορει να εισαι 80 χρονων και να νιωθεις 30 και το αντιστροφο.
Νιωθω χοντρη και ασχημη. Οταν ημουν 60 ημουν πολυ καλυτερα. πετουσα απο χαρα!!!!
31-01-2011, 10:36 #83
Μάλιστα κατάλαβα. Αν και για μένα το 70 είναι ένας ονοιρικός αριθμός που δεν πιστεύω ποτέ να τον δω, εν τούτις καταλαβαίνω το αίσθημα της διάθεσης που έχεις. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να χάσεις αυτά τα 10 κιλά που σου στοιχιώνουν την ψυχολογία!
31-01-2011, 10:46 #84
Originally posted by polinaki1983
Μάλιστα κατάλαβα. Αν και για μένα το 70 είναι ένας ονοιρικός αριθμός που δεν πιστεύω ποτέ να τον δω, εν τούτις καταλαβαίνω το αίσθημα της διάθεσης που έχεις. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να χάσεις αυτά τα 10 κιλά που σου στοιχιώνουν την ψυχολογία!
Αρχισε πρωτα να δουλευεις την εικονα που εχεις εσυ η ιδια με τον εαυτο σου. Κανε πρωτα αυτο και μετα θα δεις . Τιποτα δεν θα μπορει να σε σταματησει.:starhit:
31-01-2011, 11:05 #85
Ποτέ δεν με σκευτικα σαν χοντρή. Πάντα με έβλεπα σαν μια πολύ όμορφη παχουλή κοπέλα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια αδύνατη. Και αυτή είναι η αλήθια. Ποτέ δεν ένιωσα άσχημα με μένα, ή να προσπαθώ να με κρίψω επειδή ήμουνα 140 ή 150 κιλά. Αλλοστε πάντα ήμουνα παχουλή. ποτέ δεν ένιωσα κόμπλεξ του γιατί να είμαι έτσι, απλά ξέρω πως έχω άλλα χαρίσματα που ζηλεύουν ακόμα και οι πιο ωραίες γυναίκες. Το πως θα είμαι μετά την επέμβαση, ούτε αυτό το ξέρω. Την επέμβαση δεν την κάνω μόνο και μόνο για να αδυνατίσω. Θα την κάνω για να έχω μια πιο καλή ποιότητα ζωής, γιατί τώρα πια έχω και ένα μωρό που πρέπει να του προσφέρω τα πάντα.
31-01-2011, 11:13 #86
Μπραβο σου!! Να σου ζησει το μωρακι σου!!!:starhit:
31-01-2011, 11:16 #87
Θενκς καλή μου. Κάθομαι τώρα και βλέπω τις φότο του στο φεις μπουκ. Μου έχει λίψει τόσο, και έχω να τον δω απο τις 7μισι το πρωι!
31-01-2011, 20:13 #88
Για να δούμε και τα δικά μου...
-Για λόγους υγείας (πρόβλημα με σπονδύλους, μέση και ωμοπλάτη, πολυκυστικές)
-Γιατί θέλω να βρεθώ πάλι στην εποχή που το φαγητό ήταν απλώς μια απόλαυση ανάμεσα σε όλες τις άλλες. ʼλλη μια χαρά στη ζωή μου, όταν μαγείρευα για φίλους, όταν βγαίναμε κι απολαμβάναμε ένα ωραίο γεύμα εξίσου με μια βόλτα, μ' έναν καφέ, ένα σινεμά κοκ.
Θέλω να αποκτήσω τον ίδιο τρόπο σκέψης που είχα μέχρι και τα είκοσικάτι μου. Όταν το φαγητό ήταν αυτό που έπρεπε να είναι, μια φυσική ανάγκη η οποία δεν κυριαρχεί στο μυαλό σου, δεν γεμίζει τα κενά σου, δεν είναι η "μαμά" σου, ο φίλος σου, ο παρηγορητής κι ο τιμωρός σου.. Ζητάω πολλά;
-Για να μπορώ να κινηθώ με άνεση. Να μπορώ να σκύψω άνετα να δέσω τα κορδόνια μου, να βάψω τα νύχια των ποδιών μου βρε αδερφέ!
-Γιατί μου λείπει η ενεργητικότητα που έχω όταν είμαι στα κανονικά μου κιλά.
-Γιατί να μπορώ ν' αρχίσω να χορεύω ξανά χωρίς να λαχανιάζω ή ν' αναρωτιέμαι αν με αντέχει το τραπέζι για ν' ανέβω πάνω
:P
-Γιατί να μπορώ να ντυθώ χωρίς να χρειαστεί να ξοδεύω μια περιουσία σε ρούχα ως επί το πλείστον κακόγουστα, ή να ψάχνω αγορές ονλάιν.
-Γιατί σιχάθηκα τον ρατσισμό, και βαρέθηκα τις απορρίψεις, σιχάθηκα το να μην μπορώ να βρω δουλειά εξαιτίας των κιλών μου ενώ έχω τα προσόντα, πόσο μάλλον δουλειές που δεν απαιτούν ακριβώς μια Χ φυσική εμφάνιση..
Ούφ!
Αυτά για την ώρα.. αν σκεφτώ κάτι παραπάνω θα επανέλθω!
31-01-2011, 21:35 #89
Originally posted by bvictory
Originally posted by absolute
Οχι οτι δεν ειχα επιτυχια στους αντρες,ειχα και ας ενιωθα ψιλομπαζο στην πραγματικοτητα.Η ψυχολογια μου ηταν και ειναι πεσμενη βεβαια,για αλλους λογους που ουδεμια σχεση εχουν με τα κιλα.Σε αυτα τα κιλα που ειμαι τωρα νιωθω οτι εχω βρει τον εαυτο μου,ειναι τα κιλα στα οποια μπορω να φορεσω σχεδον οτι θελω χωρις να εχω κομπλεξ και φυσικα αυτο μου δινει αυτοπεποιηθηση:1.γι αυτο που καταφερα,2.γι αυτο που βλεπω.
Δεν αλλαξε κατι αλλο στη ζωη μου,ναι οντως,αν χασεις 7 κιλα δεν εγινε και κατι συγλονιστικο...
Ουτε θελω τελεια ειμαι,ουτε μπορω να γινω,απλα θελω να ειμαι ομορφη για να νιωθω καλα και να μου αρεσω.και προσπαθω πολυ ειναι η αληθεια...
Δεν ξερω αν ειναι τελικα διαταραχη,κολλημα ή τροπος διαφυγης απο αλλα θεματα αυτη η εμμονη με το σωμα,ισως και να μην ειναι εμμονη,αλλα συνηθεια,ισως και η εμμονη να εγινε συνηθεια...
Το νοημα ειναι οτι τελικα ειμαι ικανοποιημενη,δεν θα φαω κατι που θα μου χαλασει τελικα τη διαθεση,εχω κοψει τα υπερφαγικα και απλα θελω να μεινω ΕΔΩ και ΕΤΣΙ.
και να χασω λιγακι ακομη για να νιωθω πιο ελευθερη ως προς τις διατροφικες μου επιλογες.μου κανει το 50,αλιμονο,δε θελω να γινω σαμιαμιδι..:smilegrin:
αυτα τα ολιγα...:starhit:
01-02-2011, 17:37 #90
[quote]Originally posted by bvictory
[i]
Polinaki πιστεψε με ειναι στο χερι σου. Σκεψου πως νιωθεις πραγματικα??? οτι εισαι χοντρη η λεπτη?? Αν βαθεια μεσα σου πιστευεις οτι εισαι χοντρη ποτε δεν θαγινεις αδυνατη. Καταλαβαινεις τι εννοω?? Ασχετα με τα κιλα σου. Βαθεια μεσα σου πιστευεις οτι γεωωηθηκες για να εισαι χοντρη η για να εισαι λεπτη??
Αρχισε πρωτα να δουλευεις την εικονα που εχεις εσυ η ιδια με τον εαυτο σου. Κανε πρωτα αυτο και μετα θα δεις . Τιποτα δεν θα μπορει να σε σταματησει.:starhit:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση