Results 91 to 105 of 131
Thread: Γιατί θελω να αδυνατισω??
-
01-02-2011, 18:10 #91
Γιατι θελω να αδυνατισω; Ας ειμαι ειλικρινης.Για τους αντρες!
- 01-02-2011, 22:08 #92
lessing i agree:thumbup: :P (ε είναι και οι άντρες ένας λόγος)
01-02-2011, 22:10 #93
να δω εναν αντρα να πει οτι θελει να αδυνατισει για τις γυναικες!:lol:
01-02-2011, 22:18 #94
:lol:
κλίκ δε παίζει αυτό με τίποτα!!
χάνουμε εμείς για αυτούς(κ για τους 2 δλδ)!!:smirk:
05-02-2011, 21:02 #95
Γιατί θέλω να αδυνατίσω; Και θέλετε όλους τους λόγους; Με κουράζετε... θα σας μαλώσω
Καταρχάς υπάρχουν οι προφανείς και αυτονόητοι λόγοι υγείας. Έχω ψιλοανεβάσει πίεση και αυτό που με ενοχλεί κυρίως σε αυτό το τομέα είναι οτι παρότι έχω ανέλπιστα καλή φυσική κατάσταση και ευκινησία για τον όγκο μου( ή έτσι θέλω να πιστεύω τέλως πάντων, πάντως στα γηπεδα που πάω δεν έχω δει ποτέ κανέναν να πλησιάζει καν το βάρος μου...) έχω βαρεθεί μετά από ένα 2ωράκι μπάσκετ να πονάνε για 3 μέρες φρικτά σε αστράγαλους ενώ σιγά σιγά με ενοχλούν και τα γόνατα.
Να ενημερώσω επίσης τις κυρίες παραπάνω οτι ένας από τους κυριότερους λογους είναι το αντιθετο φύλο. Σαφέστατα πιστεύω οτι οι επιτυχίες αν χάσω κιλά θα είναι περισσότερες ενώ και το φλερτ που τόσο μου αρέσει θα είναι ποιοτικότερο.
Τρίτον, λυπαμαι που αναγκάζομαι να το παραδεχθώ αλλά σε κάποια θέματα έχω καταντήσει απίστευτα κομπλεξικός. Έχω σταματήσει το κολυμβητήριο που τόσο μου αρέσει εδώ και 2 χρόνια, θάλασσα πάω μόνο σε περιόδους που έχει λιγο κοσμο, διστάζω να χορέψω στις εξόδους μου γιατι όλο και κάποιον θα σπρώξω ή θα πατήσω.
Και τέλος για μικρά καθημερινά πράγματα που θα γινουν ευκολότερα, δε θα στριμώχνομαι στη καρέκλα της καφετέριας/του σινέμα/ του θεάτρου, θα μπορώ να ψωνίζω όμορφα ρούχα και να μου πάνε, θα ξανακάνω ράφτινγκ κ.ο.κ
06-02-2011, 18:16 #96
Originally posted by filipparas
Να ενημερώσω επίσης τις κυρίες παραπάνω οτι ένας από τους κυριότερους λογους είναι το αντιθετο φύλο. Σαφέστατα πιστεύω οτι οι επιτυχίες αν χάσω κιλά θα είναι περισσότερες ενώ και το φλερτ που τόσο μου αρέσει θα είναι ποιοτικότερο.
οντως και το φλερτ και οι επιτυχιες θα ειναι περισσοτερες! και ειναι λογικοτατο.
μας διεψευσες λοιπον!
καλη επιτυχια
06-02-2011, 22:35 #97
κυρίως για εμένα!θέλω να με δω πάλι όπως ήμουνα παλιά...θα ανέβει η ψυχολογία μου!θα φοράω ότι θέλω,δε θα λαχανιάζω όταν περπατάω και νομίζω θα έχω και πολλές κατακτήσεις!!!
άντε να δούμε 20 κιλά είναι αυτά!
07-02-2011, 04:07 #98
(kata rxas sorry gia ta greeklish ppira neo netbook k den borw sto android na allakso tin glossaa...opoios kserei tha to ektimousa na boithouse..)
egww loipon tha ithela na xasw ta kila m
epidi kserw poso kaliteri k pio xaroymeni k iremi eimai otan eimai pio adinati
kserw poso apolambanw na xoreuwww na eimai olo tsaxpinia k neuro
kserww poso oreo einai to sex! as to poume k ayto....to idio einai me + 27 kila panw?
epidi loipon kserw....
thimamai emena poso galinia imoun esoterika k eksoterika...k mou leeipei..
siga siga exw parei ta panw mou omos...opote an ola pane kata euxin...se ligo keroo tha ta thimithw osa eipa parapanw...lol...
07-03-2011, 11:38 #99
θέλω να χάσω τα επι πλέον κιλά μου γιατί έτσι αισθάνομαι ότι = αφενός μεν ελέγχω εγώ τον εαυτό μου, αφετέρου αισθάνομαι υπέροχα να στριφογυρίζω και να τρέχω χωρίς να αγκομαχάω
07-03-2011, 15:23 #100
Βασικά προσπαθώ να κόψω τα κακά... να αλλάξω τρόπο διατροφής συνεπώς δεν το θεωρώ δίαιτα αυτό που κάνω αλλά μεταβολή στη σωστή διατροφή και εγκράτεια στην λαιμαργία. Θέλω να φτάσω στα κιλά μου για τα εξής:
1. Για την υγεία μου μακροπρόθεσμα. Δε θέλω να αρρωστήσω λόγω κακής διατροφής αργότερα και να γίνω βάρος σε κανέναν. Να μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου μόνη μου όσο μπορώ μέχρι να πεθάνω. Ο χειρότερος φόβος μου η εξάρτηση.
2. Να νιώσω καλά με μένα γιατί έτσι θα έχω αυτοπεποίθηση. Σκέφτομαι συνέχεια ότι αν δεν χάσω τώρα πότε θα είμαι αδύνατη όταν γεράσω; Μετά τα 80 αν φτάσω μέχρι εκεί ας φάω τότε.
3. Να μην ψάχνω όλη την Αθήνα τι θα φορέσω. Να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να βρίσκω κατευθείαν ρούχα.
4. Στην εποχή μας η εικόνα είναι το Α και κυρίως στις δουλειές.
07-03-2011, 15:41 #101
Originally posted by chocolate
Βασικά προσπαθώ να κόψω τα κακά... να αλλάξω τρόπο διατροφής συνεπώς δεν το θεωρώ δίαιτα αυτό που κάνω αλλά μεταβολή στη σωστή διατροφή και εγκράτεια στην λαιμαργία. Θέλω να φτάσω στα κιλά μου για τα εξής:
1. Για την υγεία μου μακροπρόθεσμα. Δε θέλω να αρρωστήσω λόγω κακής διατροφής αργότερα και να γίνω βάρος σε κανέναν. Να μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου μόνη μου όσο μπορώ μέχρι να πεθάνω. Ο χειρότερος φόβος μου η εξάρτηση.
2. Να νιώσω καλά με μένα γιατί έτσι θα έχω αυτοπεποίθηση. Σκέφτομαι συνέχεια ότι αν δεν χάσω τώρα πότε θα είμαι αδύνατη όταν γεράσω; Μετά τα 80 αν φτάσω μέχρι εκεί ας φάω τότε.
3. Να μην ψάχνω όλη την Αθήνα τι θα φορέσω. Να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να βρίσκω κατευθείαν ρούχα.
4. Στην εποχή μας η εικόνα είναι το Α και κυρίως στις δουλειές.
ρε τι παθαμε!!!λεω εγω!
07-03-2011, 15:56 #102
Τα 4 κιλά που λες εσύ ioli είναι ο τωρινός στόχος.
Και αν πρόσεξες διευκρινίζω γιατί προσπαθώ να αλλάξω σε σωστή διατροφή γενικότερα. Εξαρτάται και με ποιο τρόπο τα παίρνει κανείς τα κιλά. ʼλλο να τα παίρνεις τρώγοντας μόνο γλυκά και άλλο τρώγοντας απλώς μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού από το κανονικό. ʼλλες επιπτώσεις έχει στον οργανισμό. Και ναι και τα 4 κιλά είναι και αυτά μέσα στους λόγους που θέλω να χάσω.
Στην τελική ειρωνίες αλλού γιατί δεν ενόχλησα κανέναν και εγώ έχω τον δικό μου στόχο. Αν υπάρχει πρόβλημα και ενοχλεί κάποιους πείτε μου να αποχωρήσω από το forum και έληξε το θέμα.
07-03-2011, 17:22 #103
θελω να αδυνατισω
-για ανεβω πρωτα στα ματια μου. να πω ναι εβαλα τον στοχο μου και τον εκπληρωσα μονη μου
-για να κανω τους ανθρωπους που αγαπω ακομα πιο περηφανους για μενα
-για να μπω στο ματι μερικων-μερικων...
-για να ανεβει η αυτοπεποιθηση μου και η ψυχολογια μου γενικοτερα
-για να μην νιωθω μειωνεκτικα στο γυμναστηριο ή στο ποδηλατο στο δρομο διπλα στις κορμαρες...
-για να μπορω να ντυνομαι οπως μου αρεσει
-για να ξαναγινω η γυναικα που γνωρισε και ερωτευτηκε ο αντρας μου
-για να νιωσω σαν να γυρισε ο χρονος πισω
08-03-2011, 11:55 #104
θελω να αδυνατισω:
- για να μην λυπάμαι τον εαυτό μου
- για να μην ντρέπομαι για τον εαυτό μου
- για να μην αποφευγω τον αντρα μου μια και υποσυνειδητα εχω αρνηθει την γυναικεί μου υπόσταση
- γιατι δεν έχω δικαιολογία -μολις ξεμπερδεψα και με το θηλασμο του δευτερου παιδιου μου
-για να αποτιναξω για παντα το παχυσαρκο θλιμμενο παιδι που εχω απο πάντα μεσα μου
- γιατι μπορω να τα καταφερω. Στα 19 μου εχασα 55 κιλα και εμεινα στα 60 για πανω απο δεκα χρονια
-για να μπορω να πω με υπερηφανεια οτι εκεινη η προσπαθεια ειχε αποτελεσμα, οτι το ξανακυλισμα ηταν μια παρενθεση (κι ας ξαναεπιασα αισιως τα100)
- για να ειμαι προτυπο για την πανεμορφη κορη μου που δυστυχως τωρα στα 7 ειναι και αυτη το πιο παχουλο παιδι στην τάξη της
-για να μην ντρεπεται η κορη μου για μενα και για τον εαυτό της
-γιατι το φαγητο ειναι μεσα στο μυαλο μας και η υπερφαγια ειναι το αγχος και τα συναισθηματα που καταπίνουμε και γω θελω να βγω απο αυτο τον φαυλο κύκλο
08-03-2011, 12:10 #105
καλωσηρθες εφιανα!
ενταξει μπορει να εχεις κανει λαθη, αλλα αφου το αναγνωριζεις, μπορεις να πας 1 βημα παρακατω και να τα διορθωσεις.
ειναι πολυ σημαντικο να μην περασεις στη μικρη το μηνυμα οτι τα επιπλεον κιλα ειναι λογος για να νιωθει μειονεκτικα απεναντι στους αλλους.
μπορεις να φτιαξεις τη διατροφη της (αλλωστε δικη σου ευθυνη ειναι) με τετοιο τροπο που να μην καταλαβει οτι ειναι "αποπειρα απωλειας βαρους"
ειναι πολυ μικρη και καλυτερα να χασει κιλα χωρις να γινει θεμα.
ειναι σε ηλικια που πρεπει να χτιζετε την αυτοπεποιθηση της και οχι να την καταρακωνετε. και το να σε βλεπει τοσο ασχημα ψυχολογικα για το θεμα κιλων (μην ξεχνας οτι τα παιδια καταλαβαινουν ΠΟΛΛΑ κι ας μην το δειχνουν) μπορει να της στοιχισει
οσο για το οτι μπορεις να τα καταφερεις οπως ειπες, συμφωνω απολυτα.
καλη αρχη
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση