Γιατί θελω να αδυνατισω?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 131
    Senior Member
    Λοιπόν:
    1) Γιατί τώρα πια θέλω να το κάνω για ΜΕΝΑ και όχι γιατί το θέλουν οι άλλοι
    2) Γιατί θέλω να αποδείξω πως άμμα ΘΕΛΩ κάτι, ΜΠΟΡΩ να το πετύχω
    3) Για να μπορεί ο γιος μου να με αγκαλιάσει χωρίς να λέει "δεν μπολώ μαμά"
    4) Για να μπορώ να παίξω στο πάρκο με τον γιο μου και να μην κουράζομαι στα 5 λεπτά
    5) Για να μπορέσω να κάτσω στα παιχνίδια του luna park χωρίς να ακούσω το "μα δεν σε χωράει"

Θέλω να αποκτήσω φυσιολογκό βάρος και μια πολύ καλή φυσική κατάσταση (στο χωριό μου τη λένε fitness) για να πατήσω και παλι play στη ζωή μου.Τώρα έχω από μόνη μου πατημένο ένα pause.

Senior Member
    Originally posted by ioli
    Originally posted by Marry Poppins
    καλημέρα!!

εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
    Όλα αυτά τα νιώθεις στα 56 κιλα με 6 κιλα μολις διαφορα απο το επιθυμητο σου βαρος;
    Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
    56 μόλις κιλά...
    Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.
    Καλυτερα ας μην κρινουμε εμεις τα θελω των αλλων. Και δεν κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα δε γινεται επειδη σε μερικους φαινονται παραλογα τα 6 κιλα παραπανω και τα συναισθηματα τα προαναφερθεντα, να λεμε αμεσως πως ο αλλος θελει βοηθεια ειδικου ή οτι δεν εχει καποιον που την αγαπαει..Αυτα τα συμπερασματα ον λαιν να ελειπαν..

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    καλημέρα!!

εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
    Όλα αυτά τα νιώθεις στα 56 κιλα με 6 κιλα μολις διαφορα απο το επιθυμητο σου βαρος;
    Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
    56 μόλις κιλά...
    Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.
    Καλυτερα ας μην κρινουμε εμεις τα θελω των αλλων. Και δεν κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα δε γινεται επειδη σε μερικους φαινονται παραλογα τα 6 κιλα παραπανω και τα συναισθηματα τα προαναφερθεντα, να λεμε αμεσως πως ο αλλος θελει βοηθεια ειδικου ή οτι δεν εχει καποιον που την αγαπαει..Αυτα τα συμπερασματα ον λαιν να ελειπαν..
    Η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν πρωτοειδα το 56 της Mary Poppins σκεφτηκα περιπου τα ιδια με την Ioli αλλα οταν το ξανασκεφτηκα καλυτερα ειδα οτι ενιωθα μαυρο χαλι στα 98 αλλα και τωρα στα 75 περναω κατα καιρους μαυρες φασεις και θυμαμαι ποσο μου αρεσα στα 67 που ειχα φτασει περισυ τα Χριστουγεννα και με βλακειες ξανανεβηκα. Νομιζω μονο στο στοχο μου θα ειμαι ικανοποιημενη. Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο να θελεις να χασεις 20 η 30 κιλα με το να χασεις 6 η 10 αλλα η προσπαθεια ειναι η ιδια, οποτε ειναι δυσκολη για ολους και μας ριχνει ολους το ιδιο....

Senior Member
    Μα το θεμα ειναι πως ισως και η Marry Poppins να ηταν στο παρελθον περισσοτερα κιλα και απλα να μην το γραφει στο τικερακι της.
    Δηλαδη μονο οσοι ειχαμε να χασουμε 30+ κιλα θελαμε βοηθεια απ'αυτο το φορουμ και ολοι οι υπολοιποι ειναι στο περιθωριο;

Senior Member
    καλημέρα!!

56 μόλις κιλά...
    δεν αμφισβητουνται τα συναισθηματα.

το οτι η αιτια τους ειναι τα κιλα, απαγορευεται να το αμφισβητουμε?

ΠΟΣΕΣ γυναικες εφτασαν το στοχο κιλων τους και δεν αλλαξε τιποτα απο τη μιζερια και τα κομπλεξ που ενιωθαν?

Senior Member
    Μα το θεμα ειναι πως ισως και η Marry Poppins να ηταν στο παρελθον περισσοτερα κιλα και απλα να μην το γραφει στο τικερακι της.
    Δηλαδη μονο οσοι ειχαμε να χασουμε 30+ κιλα θελαμε βοηθεια απ'αυτο το φορουμ και ολοι οι υπολοιποι ειναι στο περιθωριο;
    Συμφωνω, ισα ισα που ακομα και αν καποιος θελει μονο 5 κιλα να χασει μπορει να χρειαζεται βοηθεια.
    Απο την αλλη βεβαια μπορω να καταλαβω και καποιον που εχει να χασει παρα πολλα κιλα και νιωθει οτι ειναι εως και ακατορθωτο, οταν ακουει τοσο εντονα συναισθηματα για 6 κιλα να του ερχεται καπως.
    Κλασικο παραδειγμα κουμπαρα μου και κολλητη μου πολυ αδυνατη παντα σκαρτα 50 κιλα με υψος 1,64 περιπου, τα τελευταια χρονια εχει παρει 5 κιλα και ειναι χαλια, γκρινιαζει για την κοιλια της (που για μενα δεν υπαρχει ειναι πλακα λεμε!) και γενικα την χαλαει πολυ το ολο αυτο θεμα των 5 κιλων. Στην αρχη ομολογω οτι εως και με εκνευριζε γιατι την εβρισκα υπερβολικη. Αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν εχει μαθει να κουβαλαει πανω της αυτα τα 5 κιλα και δεν μου λεει ψεματα οτι την ενοχλει τοσο πολυ, αυτη ξερει καλυτερα.

Senior Member
    εγω θελω να αδυνατισω για να με αγαπω.....
    για να νιωθω ομορφα με εμενα.....
    για να κανω καθημερινα πραγματα...
    για να με επιθυμει ο αντρας μου...
    γιατι βαρεθηκα να ειμαι αυτο που ειμουν απο παιδι...
    γιατι συχαθηκα τις διαιτες.....
    γιατι το θελω ........και μπορω....................

Senior Member
    Θα συμφωνήσω στο ότι και εκείνος που έχει να χάσει μονοψήφιο αριθμό κιλών για εκείνον είναι βουνό... μπορώ όμως να καταλάβω και πως το λέει η ιόλη... σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας ακούγωντας τέτοια νούμερα ή γελάμε ή εκνευριζόμαστε... και οι δύο πλευρές έχουν τους λόγους τους... έξι κιλά σε κάποιον που πρέπει να χάσει 45 είναι αστείο...αλλά κ έξ κιλά για κάποιον που πάντα ήταν στο ιδανικό βάρος είναι πρόβλημα... όπως κ να έχει θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να πιστέυουμε ότι το δικό μας πρόβλημα είναι το μεγαλύτερο και έτσι πρέπει να γίνεται... και όλοι μας έχουμε δικαίωμα να ζητάμε υποστήριξη...:love:

Senior Member
    Και συνεχιζω να λεω,τί μας κοφτει εμας αν ο αλλος εχει να χασει 7 και εμεις 37;
    Και εγω εχασα σχεδον 32, τωρα που θελω να χασω αλλα 2, πρεπει να εκνευριζεστε και με εμενα;

Senior Member
    onelifeonechance συγχαρητηριααααα!!!!!! δυο??????? φανταζομαι οτι ειναι και τα δυσκολοτερα ετσι?????

Senior Member
    καποτε ημουν 107κιλα παλευω χρονια με αυτο το δαιμονα....και θα ον νικησω ......θα φτασω ως το τελος και ας εχω κουραστει.......τα τελευταια κιλα πιστεψτε με θελουν πολυ δυναμη........

Senior Member
    Και συνεχιζω να λεω,τί μας κοφτει εμας αν ο αλλος εχει να χασει 7 και εμεις 37;
    Και εγω εχασα σχεδον 32, τωρα που θελω να χασω αλλα 2, πρεπει να εκνευριζεστε και με εμενα;
    ε ναι ρε one, να θες να χασεις αλλα 2 κιλα, δικια σου επιλογη ειναι.
    αλλα αμα σε αυτα τα 2 κιλα, ριχνεις την ευθυνη 800 στραβων στη ζωη σου, υπαρχει προβλημα.

να χαιδευουμε αυτια? για αυτο μονο ειμαστε εδω?
    να λεμε "μπορεις!! ραψε το στομα σου για να χασεις 2 κιλα και να αλλαξει ολη σου η ζωη, να εξαφανιστουν ολες οι ανασφαλειες και οι φοβιες σου, -2 κιλα και θα γινει το θαυμα"

ε δεν ειναι ετσι...
    κακο θα κανουμε, οχι καλο.

Senior Member
    δεν ειχα την χαρα ποτε να μετραω τα τελευταια αλλα μπορω να φανταστω.....καλη συνεχεια σοκολατιτσααααα!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ..........και συ οτι θελεις να ο φτασεις..............

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast