Results 1 to 15 of 131
Thread: Γιατί θελω να αδυνατισω??
-
26-01-2011, 06:00 #1
Γιατί θελω να αδυνατισω??
Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο να ξερουμε γιατι πραγματικα θελουμε να αδυνατισουμε. Οι λογοι μπορει να ειναι διαφορετικοι για τον καθενα. Αρκει να βοηθανε.Αν τους εχουμε διαρκως στο μυαλο μας τοτε μονο θα τα καταφερουμε.
Αρχιζω λοιπον να καταγραφω
1.Είμαι λεπτη. Καταβαθος νιωθω να ειμαι λεπτη. Αυτη η χοντρουλα κοπελιτσα που βλεπω στον καθρεφτη δεν ειμαι εγω.
2. Με τα παραπανισια κιλα που εχω δεν εχω ορεξη να αγορασω ρουχα. Το αποτέλεσμα? Κυκλοφορω συνεχεια με τα Text ρουχα. Ελεος!!
3. Εχω παρατηρησει οτι οταν παχαινω η τρωω πολυ βγαζω σπυρακια. Και δεν τα αντεχω αλλο τα σπυρακια!!!!!
4. Ολοι οι γνωστοι μου με ακουνε τοσα χρονια να κανω διαιτα και εγω αντι να αδυνατιζω, παχαινω!!! Γιατι εγω λεω οτι κανω διαιτα αλλα στην πρωτη δυσκολια τα παραταω...Τι ιδεα θα εχουν για μενα??
5. Η αυτοπεποιθηση μου θα ανεβει παρα πολυ αν χασω τα παραπανισια κιλα. Οχι μονο γιατι θα ειμαι σουπερ εξωτερικα αλλα και γιατι θα εγω πετυχει ενα πραγματικα δυσκολο στοχο.
6. Εχω πετυχει σε πολλους στοχους που εβαλα στην ζωη μου. Αρα θεληση και αποφασιστικοτητα εχω. Μπορω να τα καταφερω.
7. Δεν θα θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει οταν ειμαι με ατομα που εχουν ωραιο σωμα και γενικα περιποιουνται την εξωτερικη τους εμφανιση.
8. Δεν θελω να ντρεπομαι πια για μενα.
9. Οταν εισαι λεπτος ολα τα ρουχα σου πανε. Εστω σχεδον ολα.
10. Καθε μερα που περναει θα ειμαι ολο και πιο κοντα στο στοχο αρα και πιο χαρουμενη.
Αυτα προς το παρον . Στο μελλον θα επανελθω δριμυτερη!!
- 26-01-2011, 10:05 #2
Αν θέλεις να κάνεις κάτι πραγματικά καλό για τον εαυτό σου,
σταμάτα να κοιτάς τους άλλους και ξεκίνα να τρως απλά πιο σωστά και υγιεινά.
μάθε περισσότερα για μια ισορροπημένη διατροφή και ξέχνα τις δίαιτες...
διέγραψε αυτή τη λέξη από το μυαλό σου.
Τότε όλοι θα σε θαυμάζουν γιατί θα έχεις καταφέρει κάτι πολύ πιο δύσκολο
από το να χάσεις 1 φορά κάποια κιλά ή από το να καταφέρεις να τηρήσεις 1 φορά
μία αυστηρή δίαιτα.
θα καταφέρεις να διατηρείς το σώμα σου, για πολλά χρόνια
Αλλά αυτό θα γίνει αργά αργά και θα πρέπει να κάτσεις να μάθεις κάποια πράγματα......
Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει για το υπόλοιπο της ζωής σου......
ΟΧΙ άλλη δίαιτα
26-01-2011, 10:31 #3
Ναι λοιπόν κι εγώ ξέρω γιατί θέλω να αδυνατίσω... για να με λυπούντε:lol: :P
26-01-2011, 10:51 #4
Δεν αναφερω πουθενα οτι θελω να αδυνατισω κανωντας μια στερητικη η χημικη διαιτα. Φυσικα και τρεφομαι σωστα κανοντας μια ισορροπημενη διατροφη.
Και οχι δεν θελω να με λυπαται κανενας.
26-01-2011, 11:02 #5
Originally posted by bvictory
Και οχι δεν θελω να με λυπαται κανενας.
Αυτά που γράφεις μια χαρά λογικά είναι, προς θεού..
και Καλή επιτυχία στο στόχο σου!:starhit:
26-01-2011, 11:07 #6
Καλη επιτυχια κι απο μενα στον στοχο σου!
Και μονο που θα μαθεις να τρεφεσαι σωστα και υγιεινα,ειναι ενα τεραστιο βημα..
Ο λογος που ηθελα να αδυνατισω και θελω πλεον να μεινω στα κιλα που ειμαι,ειναι γιατι κουραστηκα να τιμωρω το σωμα μου με απειρο φαγητο και να το κρυβω πισω απο αχαρα φαρδια ρουχα,να κουραζομαι στο περπατημα και να ειμαι πιο πρισμενη και απο μπαλονι.
26-01-2011, 11:16 #7
Καλό είναι να μην ανοίγουμε θέματα,που ήδη υπάρχουν και μάλιστα περισσότερες της μίας φοράς!
--->Γιατί θέλω να χάσω βάρος
--->Γιατι θελω να χασω βαρος;;;
26-01-2011, 11:30 #8
κοριτσάκι το μήνυμα μου δεν ήταν επιθετικό....
απλά μια συμβουλή σου έδωσα... έτσι κι αλλιώς αυτά που έγραψα ήταν πολύ γενικά και ισχύουν για όλους......
συγνώμη αν φάνηκε αλλιώς....
θέματα σαν αυτό θα ήταν καλό να τα έβαζε ο NIKOS D πρώτα γιατί οι νέοι, δεν ξέρουν ότι έχουν ξαναγραφτεί......
όπως και το μανίκι...κ.α.
26-01-2011, 11:51 #9
Συγγνωμη για την παρεξηγηση. Ισως να φταιει οτι στο περιβαλλον μου γενικοτερα δεν βρισκω υποστηριξη και εχω γινει ιδιαιτερα επιφυλακτικη.
Τωρα οτι υπηρχε ηδη τοπικ δεν το ειδα αν και εψαξα:starhit:
26-01-2011, 12:00 #10
So... οι δικοι μου λογοι που θελω ν αδυνατησω.. προς εκπληξη καποιων (λεμεε τωρα) χωριζεται σε 2 μερη: ι) λογοι που αφορουν καθαρα την υγεια μου ιι) λογοι που επηρεαζουν τις σχεσεις μου με τους αλλους (γτ δεν ζουμε μονοι μας και για να μαι ειλικρινης, αν δεν υπηρχε και αυτη η πιεση απ τους αλλους αμφιβαλλω αν θα θελαμε τοσοι ν αλλαξουμε τον τροπο ζωης μας)
Ι) 1) οπως ειπε και ο/η οnelifeonechance, για να μην κουραζομαι τοοσο γρηγορα στο περπατημα
2) για να μην λαχανιαζω τοσο ευκολα
3) για αλλους λογους που εχουν να κανουν με υγεια, αλλα δεν ειμαι γιατρος και για να μην σοκαριστω απεφυγα να ψαξω στο ιντερνετ
ΙΙ) 1) γτ εχω βαρεθει να μου λενε ανθρωποι που μ ενδιαφερουν ερωτικα, μονο "μ αρεσει το μυαλο σου" κ μετα απ αυτο... "ειμαι ειλικρινης παντως"... (κοπελια θα σου λεγα που να την βαλεις την ειλικρινια---> εσωτερικευμενος θυμος)
2) γτ εχω βαθει γυναικες που δεν θεωρω ομορφες εξωτερικα απλα το σωμα τους ειναι οκ να μου λενε ποσο πιο θελκτικη θα γινομουν αν εχανα κιλα. (εσωτερικευμενος θυμος) αααα ειδικα οταν αυτη η συζητηση γινεται σε "φαγαδικα" οπου εγω συγκεκριμενα εχω καθισει μ ενα καφεδακι μονο γτ εχω κομπλεξ να τρωω εξω απ το σπιτι μου
3) γτ εχω βαρεθει στα chatrooms να μου ζητανε τα χαρακτηριστικα μου (κιλα, υψος κτλ) κ να κολλαω γτ ολως περιεργως ο υπολοιπος chatoκοσμος ειναι στο ιδανικο του βαρος (?) (εσωτερικευμενος θυμος)
4) (ενα ακομα καρακλισαριο) εχω βαρεθει να μ απορριπτουν κ οχι μονο σαν συντροφο(εσωτερικευμενος θυμος)
5) για να βρω ρουχο στο μεγεθος μου, εκτως του οτι πολλα ειναι ψιλοχαλια, πρεπει να να βγω μετα στην ζητιανια λογω τιμων (εσωτερικευμενος θυμος)
6) εχμ... γτ εχω ακομα τραυματα απο την παιδικη μου ηλικια (νομιζω οτι οσοι χουν ζησει το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους ως υπερβαροι/παχυσαρκοι, εχουν σταματησει να πιστευουν στην παιδικη αθωοτητα) (εσωτερικευμενος θυμος)
7) γτ οπως γραψαν κ τοσοι/τοσες πριν απο μενα, αν τα καταφερω θα ναι μια μεγαλη επιτυχια κι ενα boost στην κατακρεουργημενη αυτοπεποιθηση μου
8) γτ εχω βαρεθει να βλεπω τους αλλους να προσεχουν τι λεξεις θα χρησιμοποιησουν για να μην με προσβαλλουν η αλλες φορες να μου δειχνουν επιτηδες οτι προσπαθουν... (εσωτερικευμενος θυμος)
8) γτ εχω βαρεθει να ειμαι θυμωμενη για τους λογους που ανεφερα πιο πανω κ οι οποιοι... εχμ... ειναι λιγο δυσκολο να τους συζητησεις χωρις μετα να περασεις την ημερα σου μες την ντροπη γι αυτα που "αποκαλυψες"... χεχε τωρα που το σκεφτομαι εσεισ την πληρωσατε σημερα :P
Γενικα, περα απο τις επιπτωσεις στην... σωματικη υγεια, πιστευω, οι περισσοτεροι θα συμφωνησετε οτι σου αφηνει περισσοτερες πληγες ψυχολογικα. Ασφαλως υπαρχουν κι αυτοι οι ανθρωποι που απλα θελουν να το κανουν, αν αποφασισουν να το κανουν, για να βελιωσουν την σωματικη υγεια γτ κατα τ αλλα εχουν τρομερη αυτοπεποιθηση, τ οποιο ειναι πραγματικα ομορφο. Απλα δεν σκεφτομαστε ολοι το ιδιο οποτε θα θελα οσοι διαβασαν το post μου κ σκεφτηκανε "οκ, ποτε μπαινει η λυπητερη μουσικη απο το μικροτερο βιολι του κοσμου?" να δειξουν κατανοηση ^^
26-01-2011, 13:49 #11
Nομιζω οτι στην προσπαθεια να αδυνατισει κανεις μπορει να περιποιειται τον εαυτο του και να μην περιμενουμε να αδυνατισουμε για να ντυθουμε ομορφα κ να βαφτουμε.:starhit:
26-01-2011, 13:53 #12
LeMain αυτος ο εσωτερικευμενος θυμος που λες δεν ειναι πιο χρησιμο να εξωτερικευτει;Τι τον κανεις αυτο τον θυμο;
26-01-2011, 13:56 #13
τον τρωει μαλλον...
οπως κ πολλοι αλλοι εδω μεσα -ονοματα δε λεμε, υποληψεις δε θιγουμε!:smirk:
26-01-2011, 14:20 #14
αν βγαλεις αυτον εσωτερικο θυμο θα τον βγαλεις σε νευρα και τσακωμους πιστευω....και ετσι θα γινεισ κακια και θα σε λενε κομπλεξικο....γ αυτο κ εγω τον καταπινω....αλλα υπαρχουν ομως φορες που τον βγαζω και δεν γλιτωνει κανεισ....
26-01-2011, 14:21 #15
lessing: ton ekswterikeysa edw mesa prin kt wres
smart: loooooooooool
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....