Results 31 to 45 of 131
Thread: Γιατί θελω να αδυνατισω??
-
27-01-2011, 14:34 #31
Λοιπόν:
1) Γιατί τώρα πια θέλω να το κάνω για ΜΕΝΑ και όχι γιατί το θέλουν οι άλλοι
2) Γιατί θέλω να αποδείξω πως άμμα ΘΕΛΩ κάτι, ΜΠΟΡΩ να το πετύχω
3) Για να μπορεί ο γιος μου να με αγκαλιάσει χωρίς να λέει "δεν μπολώ μαμά"
4) Για να μπορώ να παίξω στο πάρκο με τον γιο μου και να μην κουράζομαι στα 5 λεπτά
5) Για να μπορέσω να κάτσω στα παιχνίδια του luna park χωρίς να ακούσω το "μα δεν σε χωράει"
- 27-01-2011, 14:55 #32
Θέλω να αποκτήσω φυσιολογκό βάρος και μια πολύ καλή φυσική κατάσταση (στο χωριό μου τη λένε fitness) για να πατήσω και παλι play στη ζωή μου.Τώρα έχω από μόνη μου πατημένο ένα pause.
27-01-2011, 15:01 #33
Originally posted by ioli
Originally posted by Marry Poppins
καλημέρα!!
εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
56 μόλις κιλά...
Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.
27-01-2011, 15:14 #34
Originally posted by onelifeonechance
καλημέρα!!
εγώ θέλω να αδυνατίσω διότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω για μπάνιο με τους φίλους μου!!! θέλω να κάνω διακοπές και να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου!!!! τώρα νιώθω εγκλωβισμένη στο σώμα κάποιου άλλου!!! σχεδόν δεν αναπνέω!!!! γι'αυτό!!
Καλή μου Μarry, δε χρειάζεσαι διαιτα, καποιον που σ αγαπαει η καποιον ειδικο χρειαζεσαι να σε βοηθησει να δεις πιο καθαρα.
56 μόλις κιλά...
Αχ βρε κορίτσια...Κανετε τη ζωη σας δυσκολη χωρις να ειναι. Αν κουβαλουσατε έναν ακομη ανθρωπο στην πλατη σας καθημερινα, θα επρεπε να εχετε πεθανει ηδη, δηλαδη; Δεν εχετε προβλημα που να δικαιολογει τετοια συναισιηματα. Ξεκολληστε το μυαλουδακι σας τωρα που ειναι νωρις κ απολαυστε το δωρο της ζωης, σας παρακαλω.
27-01-2011, 15:16 #35
Μα το θεμα ειναι πως ισως και η Marry Poppins να ηταν στο παρελθον περισσοτερα κιλα και απλα να μην το γραφει στο τικερακι της.
Δηλαδη μονο οσοι ειχαμε να χασουμε 30+ κιλα θελαμε βοηθεια απ'αυτο το φορουμ και ολοι οι υπολοιποι ειναι στο περιθωριο;
27-01-2011, 15:22 #36
καλημέρα!!
56 μόλις κιλά...
το οτι η αιτια τους ειναι τα κιλα, απαγορευεται να το αμφισβητουμε?
ΠΟΣΕΣ γυναικες εφτασαν το στοχο κιλων τους και δεν αλλαξε τιποτα απο τη μιζερια και τα κομπλεξ που ενιωθαν?
27-01-2011, 15:25 #37
Μα το θεμα ειναι πως ισως και η Marry Poppins να ηταν στο παρελθον περισσοτερα κιλα και απλα να μην το γραφει στο τικερακι της.
Δηλαδη μονο οσοι ειχαμε να χασουμε 30+ κιλα θελαμε βοηθεια απ'αυτο το φορουμ και ολοι οι υπολοιποι ειναι στο περιθωριο;
Απο την αλλη βεβαια μπορω να καταλαβω και καποιον που εχει να χασει παρα πολλα κιλα και νιωθει οτι ειναι εως και ακατορθωτο, οταν ακουει τοσο εντονα συναισθηματα για 6 κιλα να του ερχεται καπως.
Κλασικο παραδειγμα κουμπαρα μου και κολλητη μου πολυ αδυνατη παντα σκαρτα 50 κιλα με υψος 1,64 περιπου, τα τελευταια χρονια εχει παρει 5 κιλα και ειναι χαλια, γκρινιαζει για την κοιλια της (που για μενα δεν υπαρχει ειναι πλακα λεμε!) και γενικα την χαλαει πολυ το ολο αυτο θεμα των 5 κιλων. Στην αρχη ομολογω οτι εως και με εκνευριζε γιατι την εβρισκα υπερβολικη. Αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν εχει μαθει να κουβαλαει πανω της αυτα τα 5 κιλα και δεν μου λεει ψεματα οτι την ενοχλει τοσο πολυ, αυτη ξερει καλυτερα.
27-01-2011, 15:28 #38
εγω θελω να αδυνατισω για να με αγαπω.....
για να νιωθω ομορφα με εμενα.....
για να κανω καθημερινα πραγματα...
για να με επιθυμει ο αντρας μου...
γιατι βαρεθηκα να ειμαι αυτο που ειμουν απο παιδι...
γιατι συχαθηκα τις διαιτες.....
γιατι το θελω ........και μπορω....................
27-01-2011, 15:30 #39
Θα συμφωνήσω στο ότι και εκείνος που έχει να χάσει μονοψήφιο αριθμό κιλών για εκείνον είναι βουνό... μπορώ όμως να καταλάβω και πως το λέει η ιόλη... σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας ακούγωντας τέτοια νούμερα ή γελάμε ή εκνευριζόμαστε... και οι δύο πλευρές έχουν τους λόγους τους... έξι κιλά σε κάποιον που πρέπει να χάσει 45 είναι αστείο...αλλά κ έξ κιλά για κάποιον που πάντα ήταν στο ιδανικό βάρος είναι πρόβλημα... όπως κ να έχει θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να πιστέυουμε ότι το δικό μας πρόβλημα είναι το μεγαλύτερο και έτσι πρέπει να γίνεται... και όλοι μας έχουμε δικαίωμα να ζητάμε υποστήριξη...:love:
27-01-2011, 15:33 #40
Και συνεχιζω να λεω,τί μας κοφτει εμας αν ο αλλος εχει να χασει 7 και εμεις 37;
Και εγω εχασα σχεδον 32, τωρα που θελω να χασω αλλα 2, πρεπει να εκνευριζεστε και με εμενα;
27-01-2011, 15:35 #41
onelifeonechance συγχαρητηριααααα!!!!!! δυο??????? φανταζομαι οτι ειναι και τα δυσκολοτερα ετσι?????
27-01-2011, 15:37 #42
καποτε ημουν 107κιλα παλευω χρονια με αυτο το δαιμονα....και θα ον νικησω ......θα φτασω ως το τελος και ας εχω κουραστει.......τα τελευταια κιλα πιστεψτε με θελουν πολυ δυναμη........
27-01-2011, 15:39 #43
Και συνεχιζω να λεω,τί μας κοφτει εμας αν ο αλλος εχει να χασει 7 και εμεις 37;
Και εγω εχασα σχεδον 32, τωρα που θελω να χασω αλλα 2, πρεπει να εκνευριζεστε και με εμενα;
αλλα αμα σε αυτα τα 2 κιλα, ριχνεις την ευθυνη 800 στραβων στη ζωη σου, υπαρχει προβλημα.
να χαιδευουμε αυτια? για αυτο μονο ειμαστε εδω?
να λεμε "μπορεις!! ραψε το στομα σου για να χασεις 2 κιλα και να αλλαξει ολη σου η ζωη, να εξαφανιστουν ολες οι ανασφαλειες και οι φοβιες σου, -2 κιλα και θα γινει το θαυμα"
ε δεν ειναι ετσι...
κακο θα κανουμε, οχι καλο.
27-01-2011, 15:39 #44
δεν ειχα την χαρα ποτε να μετραω τα τελευταια αλλα μπορω να φανταστω.....καλη συνεχεια σοκολατιτσααααα!!!!!!!!!!!!!
27-01-2011, 15:42 #45
σε ευχαριστω πολυ..........και συ οτι θελεις να ο φτασεις..............
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση