Καινούρια αρχή...μέχρι το τέλος...?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Καινούρια αρχή...μέχρι το τέλος...?

Καλησπέρα!
    Εδώ είμαι και πάλι μετά από ένα απαίσιο διάστημα με απώλεια ενός πολύ αγαπημένου προσώπου και ένα επιπλέον άγχος καθώς έχω κι εγώ το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών..!Πήρα όμως την απόφαση να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου και να προσπαθήσω για άλλη μία φορά να απαλλαγώ επιτέλους από αυτά τα χαζοκιλά που καθορίζουν τη ζωη μου...Το μικρό διάστημα που κατάφερα να σας παρακολουθήσω μου δώσατε δύναμη να ξεκινήσω την προσπάθεια αυτή που όμως δεν κατάφερα να ολοκληρώσω.Ελπίζω αυτή τη φορά να πετύχω το στόχο μου μένοντας όσο το δυνατόν μακριά από υπερφαγικά επεισόδεια,απογοητεύσεις και κλάματα που στόχο έχουν να με κρατούν μέσα σε ένα φαύλο κύκλο που όσο πάει και χειροτερεύει..Δεν λέω όμως μεγάλα λόγια...Νιώθω δυνατή και εύχομαι το καλύτερο δυνατό στην προσπάθεια όλων μας!:spin:

Senior Member
    Καλη αρχη, καλωσηρθες!
    φυσικα κ μεχρι το τελος!
    παρε το χρονο σου, σιγα κ σταθερα ολα θα φτιαξουν κ τα κιλα θα φυγουν.
    Καλη δυναμη!

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    Καλη αρχη, καλωσηρθες!
    φυσικα κ μεχρι το τελος!
    παρε το χρονο σου, σιγα κ σταθερα ολα θα φτιαξουν κ τα κιλα θα φυγουν.
    Καλη δυναμη!
    Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!Ξέρεις διαβάζοντας τις συζητήσεις σας νιώθω σαν να σε ξέρω,όπως και πολλά κορίτσια.
    Καλή δύναμη και σε σένα,αν και ήδη έχεις αποδείξει ότι την έχεις

Senior Member
    Καλη αρχη γλυκο κερασακι (κερασακι δν ειναι το cherie, ή μηπως ντοματακι cherie?)
    Oπως και να'χει, καλες απωλειες!
    Καλως ηλθες!

καλη αρχη σου ευχομαι!αν πιστεψεις στον εαυτο σου θα τα καταφερεις ,αυτο ειναι σιγουρο.

Senior Member
    καλή αρχή και γρήγορο τέλος εύχομαι ολόψυχα!!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!
    Εύχομαι κι εγώ ολόψυχα να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε στο σώμα αλλά και στην ψυχή σας γιατί αυτή τα καθορίζει τελικά όλα...:saint:

Senior Member
    καλη αρχη cherie!:thumbup:

Senior Member
    Καλησπέρα!!
    Λόγω μετακόμισης και προβλημάτων με το ιντερνετ δεν μπορούσα δυστυχώς να συμμετέχω ενεργά στην παρέα σας τον τελευταίο καιρό.παρόλα αυτά σας παρακολουθούσα όποτε έβρισκα ευκαιρία!
    Όσον αφορά στην προσπάθειά μου,αν και ακόμα είμαι επιφυλακτική,νιώθω ότι αρχίζω να απομακρύνομαι από τον εφιάλτη μου,τη βουλιμία...Ακόμα υπάρχουν μέρες με υπερφαγικά επεισόδεια αλλά τα περισσότερα γίνονται συνειδητά,και έχουν κάποιο όριο.Και το σημαντικότερο για μένα είναι ότι την επόμενη συνεχίζω κανονικά τη διατροφή μου.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...τα έχω βρει με τον εαυτό μου,και έχω αρχίσει να βλέπω τα πράγματα πιο ήρεμα και χαλαρά.΄Σκέφτομαι πολλές φορές γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα...γιατί υπέφερα και κατάστρεφα τον εαυτό μου.Δεν βρήκα ακόμα την απάντηση.ʼλλες πάλι σκέφτομαι τι ήταν αυτό που με έκανε να αρχίσω να αλλάζω αυτή τη φορά.και πάλι δε βρίσκω απάντηση...Ίσως έπρεπε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να γίνει και αυτό.ʼρχισα να γράφω και να μεταφέρω όλες μου τις σκέψεις σε ένα τετράδιο.Όποτε ένιωθα την ανάγκη έτρεχα σε αυτό και έπαιρνα δύναμη για να συνεχίσω.Δεν νιώθω πλέον ενοχές αν ξεπεράσω το όριο των θερμίδων που έχω θέσει στον εαυτό μου.ξέρω ότι μπορώ να το διορθώσω την επόμενη και πως με το να συνεχίσω το φαγητό αφού άλλη μία μέρα πήγε ''χαμένη'' θα με πάει και πάλι πίσω,θα με κάνει να μιζεριάζω και να νιώθω ακόμα χειρότερα.Είμαι αποφασισμένη να πετύχω τον στόχο μου,χωρίς χρονικά όρια αυτή τη φορά και χωρίς τις υστερίες του παρελθόντος.
    Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων σας!!

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Καλή επιτυχία!

Senior Member
    Originally posted by faidra7
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Καλή επιτυχία!
    Σ'ευχαριστώ!!!:tumble:
    Και σε σένα εύχομαι το ίδιο όποιος και αν είναι ο στόχος σου!

Senior Member
    Cherie,
    ξεκίνησα κι εγώ πριν από μερικά χρόνια στοχεύοντας ότι κι εσύ, να ζήσω μια ζωή που να μη μαστίζεται από την υπερφαγία. Δεν έχω πια υπερφαγικά επεισόδια, ωστόσο είναι μια προσπάθεια που δεν τελειώνει μετά από κάποιο διάστημα. Ακόμη έχω στο μυαλό μου σαν top προτεραιότητα να προστατεύσω αυτά που έχω κερδίσει και φυσικά κάποιες μέρες είναι δύσκολες αλλά τις παλεύω με χαρά!
    Από όσα διάβασα στο κείμενο σου νομίζω ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να σταματήσεις όπως γράφεις την υπερβολική ενασχόληση με τις θερμίδες και το βάρος και να δώσεις στο σώμα σου μια ισορροπημένη διατροφή. Ακόμη και τις μέρες που δεν τα καταφέρνεις να τις χρησιμοποιείς για να μάθεις κάτι περισσότερο για το πως θα βελτιωθείς και να μην απογοητεύεσαι. Εξάλλου, δεν υπάρχει η τέλεια προσπάθεια. Το fine tuning είναι κομμάτι της ζωής:grin:

Senior Member
    Έτσι ακριβώς είναι...
    Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα όπως τα προγραμματίζουμε.πάντα θα υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές.το θέμα είναι να μάθουμε να δεχόμαστε τα αρνητικά όπως και τα θετικά γιατί αυτό μόνο καλό μπορεί να μας κάνει στη συνέχεια.μαθαίνουμε από τα λάθη μας!το βασικό για μένα πλέον είναι να μην κάνω το μικρό λάθος μεγάλο, δηλαδή μία ατασθαλία να την μετατρέψω σε βουλιμικό επεισόδειο γιατί έμαθα πλέον ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά.οι απογοητεύσεις στη ζωή μας πάντα θα υπάρχουν,άνθρωποι είμαστε και όχι ρομπότ!απλά θα πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε και να μην τις καλύπτουμε με το φαγητό γιατί το μόνο που καταφέρνουμε τελικά είναι να τις μεγεθύνουμε...:thumbdown: