ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    σκεφτομαι να αργησω λιγο ακομα να κανω παιδακι......χιχιχιχιχιχιιχχ ι:rolleyes::kiss:
    περα απο την πλακα...δυστυχως αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα....
    κ εγω δεν παιρνω γυναικα(αυτο ελειπε δυο ατομα ειμαστε μονο) απλα ρια μου καθε σαββατο κανω τισ υπολοιπες δουλειεσ....απλα ειμαι μαλλον τυχερη που ο αντρας μου με βοηθαει πολυυυυυυυυυ:spin:
    ολα θελουν τον τροπο τους....φτιαξε ενα προγραμμα....δεν ξερω αν γινεται με μικρο παιδι να τηρηθει αλλα....
    γραψε την δευτερα να κανεις αυτα......και ξεκινα σβηνε οτι κανεις μεχρι το τελος της ημερας.....
    αναλογως με τι απεμεινε απο την προηγουμενη διαμορφωνεις της επομενης κτλ κτλ κτλ...
    δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως μετατρεπεται ενα σπιτι σε λιγες ωρες με μικρο παιδι......:love:

Senior Member
    Σκέψεις αντρών:

"Αν κάποιο μαγικό χέρι τα κάνει όλα για μας με τίμημα λίγη γκρίνια,κορόιδα είμαστε να ξεβολευτούμε;"

"Αν είσαι μανιακή με την καθαριότητα και τα θέλεις όλα στην εντέλεια,ενώ μάλιστα μόνο ΕΣΥ ξέρεις
    να τα κάνεις όπως πρέπει,κάτσε και ΚΑΝ'ΤΑ!Πρόβλημα σου κι εγώ δε σου φταίω σε τίποτα να με πρήζεις!"

Senior Member
    Μην προσπαθήσεις να το σκεφτείς Μαρία, θα τρελλαθείς.:P:P Εμένα είναι και πολύ μεγάλο το σπίτι που και να θέλω, μέχρι να το τελειώσω πάλι χρειάζετε από την αρχή. Ενώ όταν έρχετε κοπέλλα το τελειώνει επειδή εγώ λίπω από σπίτι με το μωρό!!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Σκέψεις αντρών:

"Αν κάποιο μαγικό χέρι τα κάνει όλα για μας με τίμημα λίγη γκρίνια,κορόιδα είμαστε να ξεβολευτούμε;"

"Αν είσαι μανιακή με την καθαριότητα και τα θέλεις όλα στην εντέλεια,ενώ μάλιστα μόνο ΕΣΥ ξέρεις
    να τα κάνεις όπως πρέπει,κάτσε και ΚΑΝ'ΤΑ!Πρόβλημα σου κι εγώ δε σου φταίω σε τίποτα να με πρήζεις!"
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Senior Member
    Originally posted by ria

Από το πρωί τρέχω -τρέχω-τρέχω να τα προλάβω όλα να τα καταφέρω ολα να ικανοποιήσω κ τον πιο ανικανοποιητο στο περιβάλλον της εργασίας, στον κοινωνικό μου περίγυρο , στο συγγενικό
    Δες κι αυτο:Μονη σου το λες:ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ........Αυτο θα αρχισεις να διαχειριζεσαι!!!:thumbup:

Senior Member
    να διαχειριστεις και οτι θα σε κατεκρινε η γυναικα που θα φωναζες για βοηθεια :wink1:

Senior Member
    ωχ Polinaki.....αρκει αυτο για να καταλαβωωωω.....;)

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by POZ
    ναι..με παιδάκι είναι όντως ζόρικα τα πράγματα..Εδώ άντρα έχεις μέσα στο σπίτι και στο κάνει κ@λο!:PΠροσπάθησε τουλάχιστον να του αναθέτεις κάποιες δουλίτσες σαν παιχνίδι πχ να μαζεύει τα παιχνίδια του όταν τελειώνει και να μην τα αφήνει παντού!Εμ'ενα θυμάμαι η μαμά μου με είχε τουμπάρει με τέτοιον τρόπο που έκανα αμάν και πως να πλύνω τα πιάτα μετα το φαγητό- ένιωθα πολύ χρήσιμη όμως κ μεγάλη!(που να ξερα πόσα πιάτα θα έπλενα τα υπόλοιπα χρόνια..)Βέβαια δεν ξέρω και πόσο χρονών είναι το πιτσιρίκι , αν είναι 2-3 γράψε λάθος!
    για λεγε πως σε ειχε τουμπαρει γιατι τα δικα μου παιδια ειναι σε ηλικια να κανουν τετοιες τουμπες και θελω να βρω το κουμπι τους!
    εμένα με είχε χτυπήσει στο φιλότιμο, επειδή ήμουν η μικρή του σπιτιού και πάντα ερχόμουν τρίτη σε όλα, μου το είχε πασσάρει και καλά οτι μονο εμένα εμπιστεύεται να κάνω τέτοια σπουδαία δουλειά!!!Και εγώ προκειμένου να νιώθω ίση με τα μεγαλύτερα αδέρφια μου λύσσαγα!Εσυ ξέρεις την μορφή της οικογενείας σου και το "ευαίσθητο σημείο" του κάθε παιδιού σου, ντάξει κανένα παιδάκι δεν θέλει να κάνει δουλειές αλλά πιστεύω το κλειδί είναι να τα μάθεις απο μικρά να κάνουν κάποια πράγματα με τη μορφή παιχνιδιού!Να το βλέπουν σαν διασκέδαση όχι σαν αγγαρεία!Τα παιδάκια είναι εύπλαστα και κακα τα ψέματα όπως μας μάθουν γινόμαστε τελικά..Εχω φίλη που με είδε να ρίχνω χλωρίνη στη λεκάνη της τουαλλέτας και έμεινε έκπληκτη γιατί όπως μου είπε η μάνα της δεν το κάνει ποτέ:shocked2:

Senior Member
    :shocked2:
    ποτε?????????????
    συμφωνω μαζι σου ροζ...
    και εμενα η μητερα μου ως μεγαλυτερη με ειχε πεισει οτι ειμαι το παραδειγμα ''υπακοης'' για τον αδερφο μου καθως κ οτι ειμαι εγω γυναικα κ εκεινος αντρας οποτε πρεπει να τον ''υπηρετω'' και το εκανα μεχρι που συνηδητοποιησα ποσο ψευτρα ηταν η μανουλα μου!!!!χαχχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχαχα μεχρι και εκεινη τωρα πια μου λεει ποσο χαζα μου ειχε φερθει....το συμπερασμα ομως ειναι οτι τα παιδια αν βρεις το κουμπι τους σε εμπιστευονται χωρις ενδοιασμους και σε πιστευουν....οποτε....αν του δωσεις να καταλαβει οτι ετσι θα σε βοηθαει ειμαι σιγουρη οτι θα το κανει!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Τα χαρακτηριστικα μας οπως εμαθα απο ενα γ@@@@@ΤΟ ΨΥ. και το συζητουσαμε προσφατα ειναι κ θεμα ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ.Ομως επειση ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε την ιδιοσυγκρασια μας μπορουμε ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ τα κομματια που δεν μας βολευουν,που μας χαλανε δλδ.Ετσι κι εσυ ΡΙΑ.Αν σκεφτεις πως οτι κ να κανεις κ ο ''θεος''να εισαι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι ικανοποιημενοι μαζι σου,αν σκεφτεις οτι η οποια βοηθεια που θα παρεις για το σπιτι ειναι συνηθισμενη να βλεπει σπιτια ανω-κατω γιατι αυτη ειναι η δουλεια της κ αν το δουλεψεις ξανα κ ξανα στο μυαλο σου δεν θα ''ξεκολλαγες'' καπως;
    Επισης ενα τιπ που μπορω να σου δωσω για τα σεντονια που μου το εμαθε μια γυναικα για το σπιτι ειναι αφου στεγνωσουν να τα διπλωσεις κ να κατσεις επανω!Δεν το πιστευα ωσπου το ειδα!
    Αυτον τον γ@@@το Ψυ πως μπορώ να τον γνωρισω κι εγω? :starhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by click
    να διαχειριστεις και οτι θα σε κατεκρινε η γυναικα που θα φωναζες για βοηθεια :wink1:
    καλά αυτο που δε θα μπορούσα να διαχειριστώ με τίποτα είναι να μάθω οτι με κουτσομπολευει σε γνωστό μου κύκλο... ξέρεις ....γιατι κορίτσια αυτα γίνονται δυστυχώς... αλλο ενα άγχος στο κεφάλι μου.
    Ευχαριστώ δε θα πάρω , ασε που μπορεί να σου κάτσει ''απλωχέρα'' , βρωμιάρα, να ματιάζει :wow: , αντροκλέφτρα κτλ κτλ :saint: χαχαχαχαχα...

Senior Member
    πω πω... αυτο το τιπ με τα σεντόνια θα το δοκιμάσω.... thanks dear!!! ;)

Senior Member
    Originally posted by ria
    Τα χαρακτηριστικα μας οπως εμαθα απο ενα γ@@@@@ΤΟ ΨΥ. και το συζητουσαμε προσφατα ειναι κ θεμα ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ.Ομως επειση ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε την ιδιοσυγκρασια μας μπορουμε ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ τα κομματια που δεν μας βολευουν,που μας χαλανε δλδ.Ετσι κι εσυ ΡΙΑ.Αν σκεφτεις πως οτι κ να κανεις κ ο ''θεος''να εισαι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι ικανοποιημενοι μαζι σου,αν σκεφτεις οτι η οποια βοηθεια που θα παρεις για το σπιτι ειναι συνηθισμενη να βλεπει σπιτια ανω-κατω γιατι αυτη ειναι η δουλεια της κ αν το δουλεψεις ξανα κ ξανα στο μυαλο σου δεν θα ''ξεκολλαγες'' καπως;
    Επισης ενα τιπ που μπορω να σου δωσω για τα σεντονια που μου το εμαθε μια γυναικα για το σπιτι ειναι αφου στεγνωσουν να τα διπλωσεις κ να κατσεις επανω!Δεν το πιστευα ωσπου το ειδα!
    Αυτον τον γ@@@το Ψυ πως μπορώ να τον γνωρισω κι εγω? :starhit::starhit:
    Αν μενεις Αθηνα θελεις να σου στειλω u2u με τα στοιχεια του; Εψαξα πολυ για να τον πετυχω αλλα ευτυχως σταθηκα τυχερη κ ως προς το κοστος κ ως προς το ατομο που οντως ειναι απαιχτο.

Senior Member
    Ναι στείλε!!! το συζητας???? γιατι... εκει που πάω ...μαλλον απλώς φευγω με ξαλαφρομένο μόνο το πορτοφόλι... :crazy:

Senior Member

Συμφωνώ απόλυτα με τον γ@@@@@ΤΟ ΨΥ της lessing!
    Επίσης, ria, διαβάζω στο post σου πως προσπαθείς τόσο να ικανοποιήσεις τους άλλους και μαντεύω ότι δεν κάνεις τελικά πολλά για σένα. Αναμφίβολα η φροντίδα της οικογένειας σου είναι πηγή χαράς, ωστόσο γνώμη μου είναι πως είναι εξίσου σημαντικό να βρίσκεις χρόνο κάθε μέρα για να κάνεις πράγματα αποκλειστικά και μόνο για την ria. Ρίξε μια ματιά σε ένα θέμα που έχει ανοίξει η click, με τον τίτλο "τι έκανα σήμερα για 'μένα" και θα δεις εκεί πόσο ομορφαίνει η ζωή, πόση ανακούφιση και χαρά νιώθει κανείς από τα απλά πράγματα που κάνει για τον ευατό του:wink2:

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast