Results 31 to 45 of 57
-
28-01-2011, 16:09 #31
σκεφτομαι να αργησω λιγο ακομα να κανω παιδακι......χιχιχιχιχιχιιχχ ι:rolleyes::kiss:
περα απο την πλακα...δυστυχως αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα....
κ εγω δεν παιρνω γυναικα(αυτο ελειπε δυο ατομα ειμαστε μονο) απλα ρια μου καθε σαββατο κανω τισ υπολοιπες δουλειεσ....απλα ειμαι μαλλον τυχερη που ο αντρας μου με βοηθαει πολυυυυυυυυυ:spin:
ολα θελουν τον τροπο τους....φτιαξε ενα προγραμμα....δεν ξερω αν γινεται με μικρο παιδι να τηρηθει αλλα....
γραψε την δευτερα να κανεις αυτα......και ξεκινα σβηνε οτι κανεις μεχρι το τελος της ημερας.....
αναλογως με τι απεμεινε απο την προηγουμενη διαμορφωνεις της επομενης κτλ κτλ κτλ...
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως μετατρεπεται ενα σπιτι σε λιγες ωρες με μικρο παιδι......:love:
- 28-01-2011, 16:10 #32
Σκέψεις αντρών:
"Αν κάποιο μαγικό χέρι τα κάνει όλα για μας με τίμημα λίγη γκρίνια,κορόιδα είμαστε να ξεβολευτούμε;"
"Αν είσαι μανιακή με την καθαριότητα και τα θέλεις όλα στην εντέλεια,ενώ μάλιστα μόνο ΕΣΥ ξέρεις
να τα κάνεις όπως πρέπει,κάτσε και ΚΑΝ'ΤΑ!Πρόβλημα σου κι εγώ δε σου φταίω σε τίποτα να με πρήζεις!"
28-01-2011, 16:11 #33
Μην προσπαθήσεις να το σκεφτείς Μαρία, θα τρελλαθείς.:P:P Εμένα είναι και πολύ μεγάλο το σπίτι που και να θέλω, μέχρι να το τελειώσω πάλι χρειάζετε από την αρχή. Ενώ όταν έρχετε κοπέλλα το τελειώνει επειδή εγώ λίπω από σπίτι με το μωρό!!!!
28-01-2011, 16:12 #34
Originally posted by NADINE
Σκέψεις αντρών:
"Αν κάποιο μαγικό χέρι τα κάνει όλα για μας με τίμημα λίγη γκρίνια,κορόιδα είμαστε να ξεβολευτούμε;"
"Αν είσαι μανιακή με την καθαριότητα και τα θέλεις όλα στην εντέλεια,ενώ μάλιστα μόνο ΕΣΥ ξέρεις
να τα κάνεις όπως πρέπει,κάτσε και ΚΑΝ'ΤΑ!Πρόβλημα σου κι εγώ δε σου φταίω σε τίποτα να με πρήζεις!"
28-01-2011, 16:13 #35
Originally posted by ria
Από το πρωί τρέχω -τρέχω-τρέχω να τα προλάβω όλα να τα καταφέρω ολα να ικανοποιήσω κ τον πιο ανικανοποιητο στο περιβάλλον της εργασίας, στον κοινωνικό μου περίγυρο , στο συγγενικό
28-01-2011, 16:14 #36
να διαχειριστεις και οτι θα σε κατεκρινε η γυναικα που θα φωναζες για βοηθεια :wink1:
28-01-2011, 16:15 #37
ωχ Polinaki.....αρκει αυτο για να καταλαβωωωω.....;)
28-01-2011, 16:25 #38
Originally posted by BARB3
Originally posted by POZ
ναι..με παιδάκι είναι όντως ζόρικα τα πράγματα..Εδώ άντρα έχεις μέσα στο σπίτι και στο κάνει κ@λο!:PΠροσπάθησε τουλάχιστον να του αναθέτεις κάποιες δουλίτσες σαν παιχνίδι πχ να μαζεύει τα παιχνίδια του όταν τελειώνει και να μην τα αφήνει παντού!Εμ'ενα θυμάμαι η μαμά μου με είχε τουμπάρει με τέτοιον τρόπο που έκανα αμάν και πως να πλύνω τα πιάτα μετα το φαγητό- ένιωθα πολύ χρήσιμη όμως κ μεγάλη!(που να ξερα πόσα πιάτα θα έπλενα τα υπόλοιπα χρόνια..)Βέβαια δεν ξέρω και πόσο χρονών είναι το πιτσιρίκι , αν είναι 2-3 γράψε λάθος!
28-01-2011, 17:32 #39
:shocked2:
ποτε?????????????
συμφωνω μαζι σου ροζ...
και εμενα η μητερα μου ως μεγαλυτερη με ειχε πεισει οτι ειμαι το παραδειγμα ''υπακοης'' για τον αδερφο μου καθως κ οτι ειμαι εγω γυναικα κ εκεινος αντρας οποτε πρεπει να τον ''υπηρετω'' και το εκανα μεχρι που συνηδητοποιησα ποσο ψευτρα ηταν η μανουλα μου!!!!χαχχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχαχα μεχρι και εκεινη τωρα πια μου λεει ποσο χαζα μου ειχε φερθει....το συμπερασμα ομως ειναι οτι τα παιδια αν βρεις το κουμπι τους σε εμπιστευονται χωρις ενδοιασμους και σε πιστευουν....οποτε....αν του δωσεις να καταλαβει οτι ετσι θα σε βοηθαει ειμαι σιγουρη οτι θα το κανει!!!!!
28-01-2011, 20:17 #40
Originally posted by lessing
Τα χαρακτηριστικα μας οπως εμαθα απο ενα γ@@@@@ΤΟ ΨΥ. και το συζητουσαμε προσφατα ειναι κ θεμα ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ.Ομως επειση ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε την ιδιοσυγκρασια μας μπορουμε ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ τα κομματια που δεν μας βολευουν,που μας χαλανε δλδ.Ετσι κι εσυ ΡΙΑ.Αν σκεφτεις πως οτι κ να κανεις κ ο ''θεος''να εισαι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι ικανοποιημενοι μαζι σου,αν σκεφτεις οτι η οποια βοηθεια που θα παρεις για το σπιτι ειναι συνηθισμενη να βλεπει σπιτια ανω-κατω γιατι αυτη ειναι η δουλεια της κ αν το δουλεψεις ξανα κ ξανα στο μυαλο σου δεν θα ''ξεκολλαγες'' καπως;
Επισης ενα τιπ που μπορω να σου δωσω για τα σεντονια που μου το εμαθε μια γυναικα για το σπιτι ειναι αφου στεγνωσουν να τα διπλωσεις κ να κατσεις επανω!Δεν το πιστευα ωσπου το ειδα!
28-01-2011, 20:24 #41
Originally posted by click
να διαχειριστεις και οτι θα σε κατεκρινε η γυναικα που θα φωναζες για βοηθεια :wink1:
Ευχαριστώ δε θα πάρω , ασε που μπορεί να σου κάτσει ''απλωχέρα'' , βρωμιάρα, να ματιάζει :wow: , αντροκλέφτρα κτλ κτλ :saint: χαχαχαχαχα...
28-01-2011, 20:27 #42
πω πω... αυτο το τιπ με τα σεντόνια θα το δοκιμάσω.... thanks dear!!! ;)
28-01-2011, 20:34 #43
Originally posted by ria
Τα χαρακτηριστικα μας οπως εμαθα απο ενα γ@@@@@ΤΟ ΨΥ. και το συζητουσαμε προσφατα ειναι κ θεμα ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ.Ομως επειση ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε την ιδιοσυγκρασια μας μπορουμε ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ τα κομματια που δεν μας βολευουν,που μας χαλανε δλδ.Ετσι κι εσυ ΡΙΑ.Αν σκεφτεις πως οτι κ να κανεις κ ο ''θεος''να εισαι δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι ικανοποιημενοι μαζι σου,αν σκεφτεις οτι η οποια βοηθεια που θα παρεις για το σπιτι ειναι συνηθισμενη να βλεπει σπιτια ανω-κατω γιατι αυτη ειναι η δουλεια της κ αν το δουλεψεις ξανα κ ξανα στο μυαλο σου δεν θα ''ξεκολλαγες'' καπως;
Επισης ενα τιπ που μπορω να σου δωσω για τα σεντονια που μου το εμαθε μια γυναικα για το σπιτι ειναι αφου στεγνωσουν να τα διπλωσεις κ να κατσεις επανω!Δεν το πιστευα ωσπου το ειδα!
28-01-2011, 21:00 #44
Ναι στείλε!!! το συζητας???? γιατι... εκει που πάω ...μαλλον απλώς φευγω με ξαλαφρομένο μόνο το πορτοφόλι... :crazy:
28-01-2011, 21:10 #45
Συμφωνώ απόλυτα με τον γ@@@@@ΤΟ ΨΥ της lessing!
Επίσης, ria, διαβάζω στο post σου πως προσπαθείς τόσο να ικανοποιήσεις τους άλλους και μαντεύω ότι δεν κάνεις τελικά πολλά για σένα. Αναμφίβολα η φροντίδα της οικογένειας σου είναι πηγή χαράς, ωστόσο γνώμη μου είναι πως είναι εξίσου σημαντικό να βρίσκεις χρόνο κάθε μέρα για να κάνεις πράγματα αποκλειστικά και μόνο για την ria. Ρίξε μια ματιά σε ένα θέμα που έχει ανοίξει η click, με τον τίτλο "τι έκανα σήμερα για 'μένα" και θα δεις εκεί πόσο ομορφαίνει η ζωή, πόση ανακούφιση και χαρά νιώθει κανείς από τα απλά πράγματα που κάνει για τον ευατό του:wink2:
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία