ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 82 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 1218
    Senior Member
    Παρασκευοκαλημέρες!!! επιτέλους Σαββατοκύριακο!!!! χάιντε να δούμε! έχω να ενημερώσω ότι έχασα 1.5 κιλό ακριβώς όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο... αλλά έτσι γιατί ξαλάφρωσα λίγο...

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα... Είπα νε περάσω να πιώ και εγώ το καφεδάκι μου με την παρεούλα σας!!!!

Senior Member
    Καλή σας ημέρα..................!!
    Αν κ δεν εχω όρεξη σήμερα...έμαθα οτι αρχίζουμε σχολη απο βδομ, ενω ήταν για λίγο αργότερα και δε πήρα κ 2 μαθήματα... τεσπα, λίγο εως πολύ απογοήτευση... άσε που δε θελω να δω παλι καμια φατσα απ'τη σχολη θα αρχίζουν "γεια... τι κάνεις.." ανατριχιάζω κ μόνο!
    είδα και χάλια όνειρο :-/

Senior Member
    Εγώ πάλι ήρθα στο στέκι μας για να πιω τον καφέ της παρηγοριάς. Πήρα ένα περιοδικό με θέματα για υγεία, γυμναστική κλπ, όχι για το ίδιο ακριβώς, αλλά για το δώρο του. Είχε μία φόρμα αδυνατίσματος, εφίδρωσης και μείωσης κυττραρίτιδας. Να τονίσω ότι τόνιζε ότι κάνει σε όλα τα σώματα, μιας και είναι one size. Αμ δε! Γύρισα σπίτι όλο χαρά, για να διαπιστώσω ότι πρέπει να χάσω τουλάχιστον 7-8 κιλά για να μπω στη φόρμα. Φαίνεται ότι για τους υπεύθυνους του περιοδικού τα κιλά μου δεν είναι αποδεκτά και αναγνωρίσιμα για τη μέση Ελληνίδα. :grind: Α! Ξέχασα να πω ότι είχε και δεύτερο δώρο: Ένα dvd, για γυμναστική με τον persona trainer των σταρ του Χόλλυγουντ! Τώρα κατάλαβα πού απευθύνεται το περιοδικό. Μόλις φύγω από το Μπόλλυγουντ, όπου με έχουν κατατάξει και πάω στο Χόλλυγουντ θα σας ενημερώσω!

Senior Member
    σοβαρα? τι φόρμα ήταν πια αυτή? για σιλφίδες?
    υποτίθεται οτι για να παρεις μια φόρμα αδυν/τος έχεις καποια κιλά, αλλιώς αν δε χρειάζεται να χάσεις τι να τη κάνεις?uzzled:

Senior Member
    Μια παλιοφόρμα μαύρη, πλαστική, που βρωμοκοπούσε. (Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια)..
    Ένα ντε! Τι φόρμα ήταν? Εμένα πάντως σφήνωσε στο ύψος της κοιλιάς. Έχεις που έχεις το πρόβλημά σου, φοράς και αυτή την παλιοφόρμα και αισθάνεσαι μια χαρά για τα μπάζα!

Senior Member
    άθλιο.....:thumbdown: καλά λίγη ελαστικότητα?
    ποιο περιοδικό ήταν?
    θα παω να το πάρω για να απογοητευτώ κι εγω:lol:
    μετά θα παρω και τηλ στο περιοδ. να κανω παράπονα ....

Senior Member
    άστα να πάνε αυτά τα περιοδικά τελικά μας κάνουν χειρότερα...
    Originally posted by MKEH78
    Σήμερα θα μου φτιάξει η πεθερούλα μου μακαρονάδα?..
    Ελπίζω να φανώ κυρία να φάω αυτό που πρέπει δηλ. ένα πιάτο και σαλατούλα?.
    θάλασσα τα έκανα.....κλαψ
    μου έφερε η γυναίκα, 1 μπολ χωρητικότητας 1100 ml
    βρασμένα μακαρόνια και 1 μπολ χωρητικότητας 450 ml έτοιμη σάλτσα
    για μένα, το παιδί και τον άντρα μου??.
    Πήρα 1 πιρούνι και καταβρόχθιζα τα μακαρόνια?..
    Και έτρωγα τη σάλτσα με το κουτάλι και ενδιάμεσα τυρί φέτα και ψωμί μέχρι που τελείωσαν όλα?.
    Και όλα αυτά για ακόμα μια φορά στο όρθιο?. Αμάν πιά?.
    Τώρα μου μείναμε μόνο οι τύψεις για άλλη μια φορά?.

Senior Member
    καλησπερες! πολυ ωραιο θεμα! χρειαζοταν στο φορουμ, να δουμε πως θα μπουμε σε σειρα να γραφουμε εδω τα οφτοπικ

Senior Member
    ω.. απο οφ τοπικ όσα θες:P

να πω εγω ενα? νιωθω χοντρη, και οτι εχω μεγαλη περιφερεια και χοντρα πόδια και κοιλιά........:lol:
    δεν αντεχα το είπα, όπου βρηκα

Senior Member
    να πω κ γω? ακομα δεν αρχισα να χαλαρωνω κ νιωθω πιο αδυνατη κ ομορφη, κοιταζομαι κ ξανακοιταζομαι κ απορω,
    εγω ημουν αυτη χθες?

ωραιο το οφτοπικ χεχεχε δε θα μας παρουν με τις πετρες δηλαδη χαχαχα

Senior Member
    Είναι παράξενο αλλά οι επιστήμονες επιμένουν πως το αδυνάτισμα μοιάζει πολύ με το γάμο: για να είναι επιτυχημένο, πρέπει να διατηρείς τη μακροχρόνια σχέση μαζί του με αγάπη, υγιεινές επιλογές, χωρίς απιστίες ενώ πρέπει να θυμάσαι διαρκώς γιατί το παντρεύτηκες το αγόρι ή γιατί είπες ναι στο αδυνάτισμα εξ' αρχής. Αντίθετα, όσο περισσότερες απιστίες κάνεις ή όσο χάνεις την πίστη σου σε αυτό και αναρωτιέσαι γιατί δεν τα παρατάς ή γιατί ξεκίνησες την προσπάθεια να χάσεις κιλά, τόσο θα χάνεις τον στόχο και η ζυγαριά θα κολλάει."

Senior Member
    αυτό είναι λίγο απογοητευτικό για το γάμο και την απιστία όμως :-/
    αυτά τα 2 ταιριάζουν γιατί έχουν να κάνουν με πειρασμούς νομίζω (φαγητό, απιστία)

Senior Member
    Δε ξέρω για αδυνάτισμα, πολυ advanced concets αυτά, μια απιστία όμως μπορεί να κάνει και καλό(αν δε τρως το κέρατο)!!! Ακόμα περισσότερο καλό κάνει φυσικά η υποψία απιστίας, άντε ν'ανάβουν τα αίματα!!!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    μια απιστία όμως μπορεί να κάνει και καλό(αν δε τρως το κέρατο)!!! Ακόμα περισσότερο καλό κάνει φυσικά η υποψία απιστίας, άντε ν'ανάβουν τα αίματα!!!
    αν είναι απιστία μιας βραδιάς που δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ, τότε συζητιέται, η παράλληλη σχεση όμως ΟΧΙ.

καλά η υποψία απιστίας οκ.. σε καποιους μπορεί να λειτουργεί θετικά, δεν αντιλέγω.. αρκεί να μη γίνει:smilegrin:

η δικιά μου γνώμη σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι να μη μαθω ΠΟΤΕ τίποτα...:thumbdown:

Page 12 of 82 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast