ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 82 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 1218
    Senior Member
    Κι επισήμως πλέον ανοιξιάτικες καλησπέρες!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    καλά το τοστ, καλά η ντοματα, καλά το αυγο , καλά το μπέικον, καλά και το λουκάνικο, το γυρεύει αυτή η αηδιαστική φασολάδα πάνω στην άτριχη, ξενέρωτη αγγλόφατσα?
    That's an English Breakfast! γι'αυτό και ξενερωτη....

Senior Member
    Ηλιόλουστες,ευωδιαστές,ανο ιξιάτικες καλησπέρες!Σοκολασμένη φραουλίτσα;

Senior Member
    Υπέροχος καιρός για ανοιξιάτικο τραπέζι στη φύση!Κοπιάστε,φίλοι μου!

Senior Member
    Ναταλάκι μου το πρωί είχα ραντεβού με μία πελάτισα στις 09.00 και κάτσαμε εξω για να συζητήσουμε και είχε μια θέα στην θάλασσα που ήταν σαν καθρέφτης.... δεν φανταζεσαι!!!!

Senior Member
    Δεν εχω τελειωσει απο τη δουλεια αλλα ενα καφεδακι μερακλιδικο μπορω να το πιω μαζι σας!

Senior Member
    Originally posted by angel79

Ναταλάκι μου το πρωί είχα ραντεβού με μία πελάτισα στις 09.00 και κάτσαμε εξω για να συζητήσουμε και είχε μια θέα στην θάλασσα που ήταν σαν καθρέφτης.... δεν φανταζεσαι!!!!
    Ωωωωωωω!ʼμα είναι έτσι Αγγελική μου να γίνω κι εγώ πελάτισσα σου!Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις βέβαια...
    Νεκροθάφτης να μην είσαι κι όλα τ'άλλα τα βρίσκουμε...Αν και στο κάτω κάτω ούτε αυτό με χαλάει...
    Θα είμαι με το Ντουλί και θα πάψουν να με ταλαιπωρούν όσα μου λείπουν...Στείλε διεύθυνση και σου'ρχομαι πακέτο!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Δεν εχω τελειωσει απο τη δουλεια αλλα ενα καφεδακι μερακλιδικο μπορω να το πιω μαζι σας!
    ΕΝΑΝ!Κυριολεκτικά,βλέπω!Ωρ� �ίο "μαζί" μοναχοφάισσα!

Senior Member
    Eλα παραπονιαρα!Για ολες θα φτιαξω!Εσενα θα φωναξω τη φιλη μου να σου πει κ το φλυτζανι αφου σε στενοχωρουν τοσα πραγματα!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Ωωωωωωω!ʼμα είναι έτσι Αγγελική μου να γίνω κι εγώ πελάτισσα σου!Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις βέβαια...
    Νεκροθάφτης να μην είσαι κι όλα τ'άλλα τα βρίσκουμε...Αν και στο κάτω κάτω ούτε αυτό με χαλάει...
    Θα είμαι με το Ντουλί και θα πάψουν να με ταλαιπωρούν όσα μου λείπουν...Στείλε διεύθυνση και σου'ρχομαι πακέτο!
    Κάνω τα ακριβώς αντίθετο.... δεξιώσει οργανώνω! αν και με τις τιμές που έχει ο χώρος ..... τ'ανάσκελα πεφτουν τα πελατάκια μου!!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Eλα παραπονιαρα!Για ολες θα φτιαξω!Εσενα θα φωναξω τη φιλη μου να σου πει κ το φλυτζανι αφου σε στενοχωρουν τοσα πραγματα!
    Μα τίποτα δεν ξέρεις πια για μένα;Έχω πιεί ποτέ στη ζωή μου Ελληνικό;
    Δε θυμάσαι τι παραγγέλνω;Γάλα κυρίως!Όσο για φλυτζάνι...εγώ;Αχ...Και καλά με νιώθεις κοντά σου...

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Κάνω τα ακριβώς αντίθετο.... δεξιώσει οργανώνω! αν και με τις τιμές που έχει ο χώρος ..... τ'ανάσκελα πεφτουν τα πελατάκια μου!!
    Δηλαδή Αγγελική μου πρέπει να παντρευτώ,να βαφτίσω παιδί ή να δεξιωθώ πρέσβεις άλλων κρατών για μια υπέροχη θέα μαζί σου;
    Δύσκολα μου βάζεις!Το άλλο πιο εύκολο μου φαντάζει!Μήπως να άλλαζες εσύ επάγγελμα,που έπεσε και κρίση;Το άλλο ποτέ δε θ'απειληθεί!

Senior Member
    κοιτα να δεις... υπάρχει και ο άλλος τρόπος... έρχεσαι και το παιζεις πέλάτης, πινεις το καφεδάκι σου, τρως το μπισκοτάκι σου ή το μπεζεδάκι σου παιρνεις τις τιμές μαζί με βαλεριάνα και υπογλωσιο..... μην έχουμε τρεχάματα και μετα απλά δεν ξαναεμφανίζεσαι!!!! είναι το συνηθες πλέον!
    από την άλλη, μια Κυριακή που είμαι μονη μου στο γραφείο να σε δεξιωθω για καφέ και θέα στην θαλασσα με ανοιχτες αγκαλες και με μεγάλη ευχαρίστιση!!!!

Senior Member
    Kαλημερα!Ελατε,ωρα για καφε!

Senior Member
    Σαββατιάτικες καλησπέρες κι από μένα!

Αγγελικούλα μου,κρατώ την Κυριακάτικη σου πρόσκληση με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθώ στα μέρη σου.Αθήνα κι εσύ,να υποθέσω ε;

Πάω τρίτη εξόρμηση στην αγορά προς ανεύρεση της τέλειας λαμπάδας για τον 8χρονο Λολολίλα μου και άλλα δώρα πασχαλινά.

Να έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο όπου κι αν επιλέξουμε να το περάσουμε.Να μου σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά!

Η εικόνα μου επηρεασμένη από το γενέθλιο Τζινοσουκού,που διανύουμε!Γιορτάζουμε,γιορ τάζουμε,μα ούτε που το φωνάζουμε!

Page 35 of 82 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast