ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 82 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1218
    Senior Member
    πωπω, ειδυλλιακό σκηνικό, με τον καταλληλο συμπρωταγωνιστή, λέω ναι! θα παίξω στην ταινία!

Junior Member
    Γεια σας....εγω αντι για καφεδακι θα ηθελα μια μπιριτσα παγωμενη μεεζεδακια γιατι πειναω.....Ολη μερα τιποτα στο τρεξιμο...!!!

Senior Member
    @ just_me

Διάλεξε.

Στην υγειά μας!

Senior Member
    Καλό μας φθινόπωρο 2012!Αγαπησιάρικο,ανέμελο,νο� �ταλγικό,ελεύθερο...όπως ο καθένας το λαχταρά!
    Κάθε πεσμένο φύλλο του και μια ικανοποιημένη ανάγκη,που αφήνουμε πίσω μας για ν'αξιωθούμε την επόμενη!

Senior Member
    Κοπιαστε για καφεδακι στη βεραντα τωρα που ο καιρος το επιτρεπει ακομη!

Junior Member
    Γεια σας κορίτσια!! Ως παχουλοκομψή όπως λέει και μια ξαδέλφη μου έγινα μέλος και γω σ'αυτό το φόρουμ. Είμαι 105 κιλά με ύψος 1.58, 33 χρονών με 2 παιδιά. Όπως καταλαβαίνετε αρκετά παχουλή. Πριν 2 εβδομάδες έβαλα γαστρικό δακτύλιο. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά. Χθες ο γιατρός μου τον έσφυξε με 3cc για πρώτη φορά. Μέχρι στιγμής καλά. Θα τρώω μέχρι το Σάββατο λιωμένες τροφές για να τσεκάρουμε αν το σφίξιμο είναι αρκετό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να φτάσω τον στόχο μου. Κάποια άλλη κοπέλα με παρόμοιο ιστορικό υπάρχει στην παρέα σας?

Senior Member
    Καιρό έχω να κεράσω ένα καφεδάκι. Για κοπιάστε! :starhit:

Senior Member
    Καλημέρα Ελάκι! :love:
    Τσάι κερνάς,αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...
    Εκεί που το κερνάς ό,τι και να σέρβιρες πρώτη θα λικνιζόμουν!

Senior Member
    Μα και εσύ βρε Ναταλία μου κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες χιχιχιχι, έλα εσύ και θα σε κεράσω ότι τραβάει η όρεξη σου!
    Την γλυκιά καλησπέρα μου συνοδευόμενη από πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια :love:

Senior Member
    Originally posted by gianniotidimitra

Γεια σας κορίτσια!! Ως παχουλοκομψή όπως λέει και μια ξαδέλφη μου έγινα μέλος και γω σ'αυτό το φόρουμ. Είμαι 105 κιλά με ύψος 1.58, 33 χρονών με 2 παιδιά. Όπως καταλαβαίνετε αρκετά παχουλή. Πριν 2 εβδομάδες έβαλα γαστρικό δακτύλιο. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά. Χθες ο γιατρός μου τον έσφυξε με 3cc για πρώτη φορά. Μέχρι στιγμής καλά. Θα τρώω μέχρι το Σάββατο λιωμένες τροφές για να τσεκάρουμε αν το σφίξιμο είναι αρκετό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να φτάσω τον στόχο μου. Κάποια άλλη κοπέλα με παρόμοιο ιστορικό υπάρχει στην παρέα σας?
    Καλημέρα,Δημητρούλα και καλώς σε βρίσκουμε στην παρέα μας!
    Καλή ανάρρωση,που ήδη δείχνεις να έχεις,καλή συνέχεια στην πορεία σου και καλά αποτελέσματα!
    Πάνω απ'όλα να σου ζήσουν τα καμάρια σου!Ν'αποκτήσεις το υγιέστερο σώμα,που θα σε κάνει να τα χαρείς πιο άνετα!
    Στο δια ταύτα.Εδώ κερνάμε καλημέρες με καφέδες ή ό,τι παρεμφερές περνιέται για καφές!Αν κινηθείς στο φόρουμ
    της Παχυσαρκίας θα δεις τόπικς σχετικά με δακτύλιο,όχι πολλά μεν,ωστόσο όλο και σε κάποιον αρραβωνιασμένο θα πέσεις.
    Να τηρείς τις οδηγίες των γιατρών σου ευλαβικά και να προσέχεις να μην κάνεις εμετούς.Αυτό δεν το θέλουμε!Καλή δύναμη!Φιλάκια!

Junior Member
    Ευχαριστώ nadine. Καλό αυτό που είπες για τους αρραβωνιασμένους (χαχαχαχαχα!!!!!!!!!)! Προσπαθώ να τηρώ τις οδηγίες. Θα κεράσω κι εγώ λοιπόν καφεδάκι με την πρώτη ευκαιρία!!!!!!!!!!! Καληνύχτες σε όλες!!!!!!!

Senior Member
    Στο πρώτο φως της μέρας προϋπαντώ τις ελπίδες μας...

Senior Member
    καφεδακι??????

Senior Member
    mermaid, χτύπημα κάτω από τη ζώνη!!!!!!! Χαχα! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΕΛΩ. :yes:

Καλό απόγευμα σε όλους!

Senior Member
    Καλημερούδια...
    Από τους τελευταίους παγωμένους φραπέδες(εφτά τα παγάκια πάντα!)
    καθώς η φθινοπωρινή δροσούλα φλερτάρει ήδη τον ζεστό γαλλικό καφέ...
    Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα,δημιουργική,ανάλα φρη,γεμάτη όμορφες στιγμές!

Page 45 of 82 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast