ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 82 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1218
    Senior Member
    MKEH78 και sweetOctober να σας ζησουν τα ζουζουνάκια σας !!! Γερα και καλοτυχα να ειναι τα μωρα σας !!!Οσο για τα κιλα μην αγχωνεστε , θα τα χασετε , τωρα γινατε μανουλες ..θελετε χρονο..............

Senior Member
    sweetOctober Να σου ζήσει και εσένα αγάπη μου καλότυχο να είναι….

ευχαριστώ πολύ Alma libre καλή Χρονιά να έχουμε.... φιλάκια

Senior Member
    ευχαριστω πολυ! Δημητρα στο ονομα! ΜΚΕΗ κοιμαστε? εμεις απορουσαμε ποσο ηρεμος ηταν, αλλα εχουμε να κοιμηθουμε απο 4-5 μηνων που ζωηρεψε υπερβολικα, εβγαλε κι ενα δοντι. Εχουμε τρελαθει απο την κουραση και την αυπνια.
    Κανεις διαιτα και αν ναι ποιά? τι σε βοηθαει να μη τρως εκτος προγραμματος?
    Το βραδυ δεν αντεχα κι ετρωγα, 2-3 το βραδυ. Ευτυχως το εκοψα νομιζω λιγες μερες τώρα. Να δουμε. Καλο κουραγιο να εχουμε, δυσκολα τα παιδια αλλα πρεπει να γινουμε κορμαρες. Εμεις θα τον βαφτισουμε το καλοκαιρι μαλλον.

Senior Member
    Βρε βρε!Καλώς το αφεντικό του μαγαζιού μας!
    Να σου ζήσει η μπουμπούκα!Να τη χαίρεσαι ν'ανθίζει κάθε μέρα και πιο πολύ!Και τα δυό σου παιδιά φυσικά!
    Κι εσένα να σου ζήσει το αστέρι σου,Δήμητρα!Να είναι όλα σας τα παιδάκια γερά και καλότυχα
    κι όσες δεν έγιναν μανούλες και το λαχταρούν ν'αξιωθούν σύντομα αυτήν την ευλογία!

Senior Member
    Ηλιόλουστος γεννήθηκε ο Φλεβάρης,ο μήνας των γενεθλίων μου,ο τελευταίος κι αυτού του χειμώνα...
    Ας μας φέρει καλύτερες μέρες,φωτεινότερες σκέψεις,λαμπερότερες ελπίδες,καθαρότερες καρδιές...

Senior Member
    Καλημεροκαλησπέρες κάτω από έναν γκριζογάλανο Θεσσαλονικιώτικο ουρανό...Και λίγη βροχούλα...
    Εμένα γιατί μου φαίνεται ηλιόλουστη η μέρα;Να το κοιτάξω; Να έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Senior Member
    Μμμμμμ ωραίος ο καφές σου Ναταλένιο μου και ακομη πιο όμορφος ο χώρος που το προσφέρεις, να βοηθήσω και εγώ λίγο; Ας βγάλουμε και τις καλές πορσελάνες

Senior Member
    Να σας ενημερωσω αμφωτερες ότι υπάρχει κόσμος που δουλευει.... και την βγάζει με κάτι τετοιο......

και εχει και μια λιακάδα άλλο πραγμα στην γειτονια μου!

Senior Member
    Το ότι ακόμη δουλεύεις Αγγελικούλα μου σε κάνει σπάνιο είδος μανάρι μου από μόνο του, ας είναι ο καφές σε κοινό πλαστικό κυπελάκι δεν πειράζει, από Δευτέρα θα σου στείλω κάτι πρωτότυπο για να πίνεις τον καφέ σου χιχιχι

Senior Member
    το ξέρω αγαπημένη μου.... αλλά περνάω φαση ασχημη... θα περάσει και αυτό που θα πάει! δεν είναι στο χέρι του!!!!

Senior Member
    Θα περάσει που θα πάει... το ότι δουλεύεις ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, όσοι έχουν μείνει με δουλειές τραβάνε τα πάνδινα, το βλέπω κάθε μέρα από τον άντρα μου και από την αδερφή μου και τον γαμπρό μου και όσους ξέρω γενικά. Σπάνιες οι περιπτώσεις ανθρώπων που απολαμβάνουν τα αυτονόητα, νορμάλ ωράριο , πληρωμές στην ώρα τους, χωρίς πολλή γκρίνια και μιζέριες. Πάντα θα ελπίζουμε ότι θα έρθουν και καλύτερες ημέρες, ως τότε κάνουμε υπομονή και φροντίζουμε να έχουμε αγάπη γύρω μας και μέσα μας να μας μαλακώνει και να μας ξεκουράζει :love:

Junior Member
    καλησπέρα και απο μενα,
    σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες απλα με λίγη υπομονή και κουράγιο ολα θα ερθουν οπως επιθυμούμε!

Junior Member
    πολλές πολλές καληνύχτες!!!!

Senior Member
    καλησπέρα κι από μένα σε όλους !

Senior Member
    hello κοσμε τι κανετε ; εγώ καλά ειμαι , η διατροφη και τα πάντα συνεχίζουν κανονικότατα , απλά τελευταία δεν καθομαι πολύ στο λαπτοπ . Την Πέμπτη έχω ζύγισμα , οπότε εκεί σίγουρα θα μπω να σας πω τα καθέκαστα φιλάκιαααααααα

Page 50 of 82 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast