ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 82 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1218
    Senior Member
    Οχι, ξεκιναω 3/10!!!! Εχω ακομη 11 ημερουλες!!!
    Σ ευχαριστώ πολυ για τη θετικη ενεργεια! Και εδω εβρεξε αλλα επειδη μου ειχε τυχει ενα περιστατικό με βροχη και κεραυνους οταν βρεχει φοβαμαι και καθομαι μεσα! Χαχα! Νταξει καλυτερα ειμαι και καλυτερα νιωθω γενικα. Εχω ετοιμασει το βαρβατο προγραμμα της χρονιας και περιμενω πως και πως να ξεκινησει να δοκιμασω τις αντοχες μου!

Senior Member
    Bonjour

Μου λείψατε!!

Σας αγαπώ και σας φιλώ!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

:-)

Senior Member
    Μάντζι!!
    Χαρώτο!!

STANDING OVATION για ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ παλαίμαχο αγωνίστρια του φόρουμ!

Senior Member
    Ματζουράνα!!!:love::love::love::love:

Τι καλα!!!

σε σκεφτόμουν προχθες!! Καλώς την!:spin:

Αχ τί υπέροχη, ζεστή υποδοχή!!!

Σας ΑΓΑΠΩ!!!

Senior Member
    Καλωσόρισες ξανά Μαντζουράνα μας! Γράψε μας τα νέα σου! :bouncy:

I AM WOMAN

καλημέρα και καλό μήνα!

Senior Member
    Καλό μήνα!

Καλό μήνα αγάπες μου!!!

Blossom μου σ' ευχαριστώ!
    Τα νέα μου είναι ότι πέρασα ένα καλοκαίρι γεμάτο σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και την διατροφή μου, καθώς είχα πολλές ανασφάλειες, και τώρα άρχισα να έχω και πάλι θετικές σκέψεις και να είμαι αισιόδοξη!
    Εσύ πώς είσαι;

Μαντάμ σουσού μου, πόσο μου αρέσει αυτό που έχεις γράψει: "η θεωρία καταρρέει οι χοντροί είναι οι ωραίοι..."!!!

Senior Member
    Μαντζουράνα μου, καλως μας ηρθες και απο εδω !!!!!!! σε καλοσωρισα και στο ημερολογιο σου φυσικα ... Εγω ειμαι αυτη ναι αυτη που σε αποκαλεσα ασωτη χαχα

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Καλό μήνα αγάπες μου!!!

Blossom μου σ' ευχαριστώ!
    Τα νέα μου είναι ότι πέρασα ένα καλοκαίρι γεμάτο σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και την διατροφή μου, καθώς είχα πολλές ανασφάλειες, και τώρα άρχισα να έχω και πάλι θετικές σκέψεις και να είμαι αισιόδοξη!
    Εσύ πώς είσαι;
    Τα καλοκαίρια είναι κάπως ζόρικα γιατί μας πιάνουν οι ανασφάλειες και η δυσφορία...
    Νομίζω σχεδόν όλοι οι άνθρωποι νιώθουν κάποια στιγμή έτσι, είτε έχουν περιττά κιλά είτε όχι.

Ενιγουέι!

Μπράβο για τη θετική στάση Μάντζ, και εγώ αυτό προσπαθώ καθημερινά να κάνω, να είμαι αισιόδοξη και να παλεύω.
    Δυστυχώς σήμερα δε νιώθω έτσι... Τον τελευταίο καιρό δηλαδή είμαι πολύ προβληματισμένη και πεσμένη, κοιμάμαι πολύ, δεν έχω ενέργεια.

Τα κιλά δε με αγχώνουν πια, είμαι σταθερή στα 74 εδώ και 2 μήνες περίπου, αλλά έχω τόσα άλλα πράγματα στο κεφάλι μου που δε λένε να μ'αφήσουν να ηρεμήσω.
    Είναι περίεργο, γιατί πλέον η σωστότερη διατροφή με βοηθάει να ελαφρύνω εσωτερικά, παρά το αντίθετο.

Τα φιλιά μου κορίτσια, Καλό Μήνα να έχουμε!!!

Senior Member
    Κορίτσια μου δεν προλαβαίνω να γράψω σε κάθε μια ξεχωριστά, αν και θα το 'θελα, οπότε γράφω εδώ τις ευχές μου...
    Δίπλα σε μια ζεστή κούπα καφέ;

Μπράβο σε όλες σας, μικρή purple, αίλουρε, γιασεμί, marulenia, σουσου, eleni! Για τις προσπάθειες και τη δύναμή σας!
    Σας διαβάζω και είμαι περήφανη από μακριά.

Νομίζω πως διανύουμε μια όμορφη περίοδο αλλαγών, με εμφανείς στόχους και πείσμα πως θα τα καταφέρουμε.

Ευχηθείτε να βρω και εγώ σύντομα το δρόμο μου που έχω χάσει και νιώθω τόσο δυστυχισμένη...

:love: Σας στέλνω την αγάπη και τα φιλιά μου.

Page 79 of 82 FirstFirst ... 29697778798081 ... LastLast