ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 82 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1218
    Senior Member
    Καλημέέέέέρα!!!

καλημέρα! διακρίνω μια ελαφριά δυσκολία στο πρωινό ξύπνημα????
    Αστα να παν.. Με τσάκωσες... Τα βραδινά live θα φταίνε.. Κάνω τουρ στην επαρχία αυτή την εποχή η διάσημη :P

Σοφή η γιαγιά σου.. Καλά και στη γιαγιούλα σου απαντούσες;

Σ΄ευχαριστώ Μarulenia! Kαλή επιτυχία και στην δική σου προσπάθεια για τα κιλά! πόσα κιλά θέλεις να χάσεις ? την δίαιτα των weight Watchers κάνεις?
    εγω αυτή την δίαιτα κάνω με 18 πόντους και θέλω να χάσω 13 κιλά...

Senior Member
    Δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα..
    Κάθε φορά που ακολούθησα μία δίαιτα κατέληξα να παχαίνω.
    Πιο πολύ ακολουθώ τις συμβουλές του ενδοκρινολόγου μου και παίζω και με τα κορίτσια εδώ που ακολουθούν τα τρίωρα και τις τριάδες.
    Προσπαθώ να κατανοήσω την πείνα μου και να μην τρώω για παρηγοριά, χαρά, λύπη, παρέα κτλ

Έχω βάλει ως στόχο τα -5 κιλά μέχρι το Πάσχα αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός μου...
    Ας φύγουν και πιο αργα φτάνει να φύγουν και να μην ξαναρθούν!! Κι εγώ να ειμαι χαρούμενη με μενα και υγιής

σου εύχομαι να τον φθάσεις τον στόχο σου μέχρι το Πάσχα...συμφωνώ καλύτερα αργά και σταθερά για να μην ξαναέρθουν τα κιλά.. τι ακριβώς είναι τα τρίωρα και οι τριάδες? b:

Senior Member
    Είναι το παρακάτω τόπικ.

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=236

Δεν πρόκειται για κάποια δίαιτα, αλλά πιο πολύ για έναν τρόπος που σε βοηθά να καθιερώσεις κάποιες συνήθειες (όπως πχ το πρωινό γεύμα) και βοηθά να αλλάξεις σιγά σιγά το διατροφικό σου πλάνο.

Συνήθως βοηθά στη μείωση των υπερφαγικών και βουλιμικών επεισοδίων και στη γνωριμία με την πείνα σου (αν και πότε είναι οργανική/ψυχολογική) και όχι στη θεαματική απώλεια κιλών...

Δεν ξέρω αν "πιάνει" γιατί πρόσφατα μπήκα στο παιχνίδι και δεν τα κάνω όλα σωστά. Αλλά νιώθω πως αρχίζω να καταλαβαίνω το σώμα μου. Πότε πεινάω γιατί με άφησα νηστική και πότε πεινάω γιατί νιώθω ένταση, ανία, βλακεία κτλ...

Ήμουν τυχερή πολύ που κρατάν το νήμα ζωντανό κι άλλα κορίτσια πιο έμπειρα και μου δίνουν όμορφες συμβουλές και συνταγές

elen το σημαντικό για αρχή είναι η καταγραφή του τι τρως κ ένα αόριστο πλάνο για το τι θα φας κατά την διάρκεια της μέρας. αυτά για αρχή βοηθάνε κ ας μην τα κάνουμε όλα τέλεια. μελέτησε λίγο το τόπικ τρίωρα τριάδες μέχρι την 11-12 σελίδα θα έχεις πιάσει λίγο το νόημα κ come to join us να παίξουμε που λέει κ η μαρουλένια. γιατί όταν η τροφή γίνεται εχθρός, αναζήτησε έναν φίλο που λέει κ το φόρουμ!

διαβασα τα τριωρα και τις τριαδες αυτά κάνω και εγω στην διατροφή μου και κρατώ καθε μέρα ημερολόγιο ...σας ευχαριστώ marulenia και μαντάμ σου σου ..το φόρουμ βοηθάει πολύ! ακριβώς αυτό ισχύει : όταν η τροφή γίνεται εχθρός, αναζητάς ένα φίλο ... και εδω υπάρχουν πολλοί και πολλές φίλες στο φόρουμ να σε βοηθήσουν!! είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που σας βρήκα!

Senior Member
    Καλή βδομάδα να έχουμε :bouncing:

Senior Member
    Καλημερα , να εχετε μια υπεροχη μερα ολοι!!!!!

Senior Member
    :tumble::spin:

Bonjour

Σήμερα γιορτάζω,
    γιατί είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου!!!
    (Είμαι και πολύ ψωνάρα λέμε!!! )

Senior Member
    Ερωτευμένη,

σε πειράζουμε σε άλλο τόπικ

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=2#pid273389 :bouncing:

:lol: μετά την αυτοαπόρριψη επόμενο λέβελ η αυτοκαψούρεψη!
    αντί για μπουκάι την βλέπω να απαγγέλει στον εαυτό της σααδη/ αγάπη μου αγάπη μου:lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member

Page 66 of 82 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast