ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 82 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1218
    Senior Member
    Μου αρέσει το πρωϊνό soundtrack από τη σουσούκα, με παρηγορεί ακουστικά για το τριήμερο που πέρασε με πυρετό και για την αφωνία που έχω τώρα... έτσι δεν πήγα σχολείο, χαρά στα παιδιά που θα κάνουν κενό σήμερις, δόξες θα γνωρίσει το κρεβάτι μου από την ξάπλα..
    Και από μένα:I say a little prayer

περαστικά! καλές ξάπλες!

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    περαστικά! καλές ξάπλες!
    thanks dear! είναι η ευκαιρία μου να πιάσω και κανένα ανάγνωσμα τσι προκοπής καθώς το ιντερνετ με έχει κάνει χειρότερη και από τους μαθητές μου, όλο με candy crush και τα παρόμοια χαλαρώνω και οι αληθινές μου αγάπες έχουν αραχνιάσει...

αχ ίσα που σε ζηλεύω τώρα!!!!!!!
    μην το ρίξεις στα βαριά για να μην σε πιάσει κ πονοκέφαλος!καμιά εξιχνίαση άντε κ κανά ρομάντζο άντε κ κανα παραμυθάκι με δράκους!

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    αχ ίσα που σε ζηλεύω τώρα!!!!!!!
    μην το ρίξεις στα βαριά για να μην σε πιάσει κ πονοκέφαλος!καμιά εξιχνίαση άντε κ κανά ρομάντζο άντε κ κανα παραμυθάκι με δράκους!
    Αυτό το έχω έτοιμο! Και είναι και δικό μου! Το λένε: Το Ρομάντζο της Μακ που δεν μπορεί να Εξιχνιάσει πως έβαλε 5 κιλά το τελευταίο εξάμηνο και τώρα φοβάται τους Δράκους!

Θα το μελετήσω Σουσούκα και κάποια στιγμή θα γράψω review σε κάποιο από τα τόπικ μας...

Senior Member
    Περαστικά Μακ!!
    Αρρωστικό έπεσε στο μικρό μας φόρουμ;
    Μπακλαβά τα σκόρδαααααα!!
    Μαντάμ μου, ποιο είναι αυτό το όμορφο μέρος;;

Senior Member
    Ευχαριστώ μαρουλάκι μ'..
    Έχω τον καφέ μου στο ένα χέρι και σερφάρω σήμερα το πρωί.. Ξανά εκτός δουλειάς. Πλήρης αφωνία. Οι προσπάθειές μου να αρθρώσω λόγο μοιάζουν με μουγκανητά και γρήγορα μαζεύομαι γιατί μου είπαν ότι όσο λιγότερο το παιδεύω τόσο το καλύτερο.
    Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο τόπικ για να πω τον πόνο μου αλλά μια και εδώ έγραψα χτες για την αρρώστια μου, ας κρατηθώ εδώ.
    Χτες μου συνέβη κάτι που είχα χρόνια να νιώσω. Όλη την ημέρα ένιωθα εκνευρισμό με την κατάσταση "Έχω ίωση-Έχω αφωνία-Είμαι σπίτι".
    Και γκρίνιαζα-ψιθυριστά βεβαίως. Προς το βράδυ όμως, η διάθεση άρχισε να μετατρέπεται από γκρινιαρομίζερη σε αποπνικτική. Αισθανόμουν να μου στερούν τον αέρα. Να με πνίγουν. Να με κυκλώνουν από παντού. Ποιός? τί? Οι σκέψεις που προηγήθηκαν αυτής της κατάστασης ήταν πόσο άσχημο και οριακό για τη νηφαλιότητά μας είναι να στερούμαστε τις αισθήσεις μας. Άρχισα να φαντασιώνομαι πώς είναι να είσαι αναγκαστικά χωρίς ακοή, χωρίς όραση κτλ. Όλα αυτά με σπινθήρα την προσωρινή αφωνία που περνούσα εγώ.
    Και τότε, με αυτές τις σκέψεις, με έπιασε ένας ψιλοπανικός.
    Δε με χωρούσε το δωμάτιο. Δεν ένιωθα το οξυγόνο. Και γκρίνιαζα, γκρίνιαζα, κάτι που το σιχαίνομαι γενικά.
    Το συντροφάκι μου τα έπαιξε, στην αρχή άρχισε να το διακωμωδεί αλλά μετά όταν είδε ότι τα πήρα στο κρανίο με πήρε σοβαρά. Ακόμη και εκείνος μου την έδινε. Είχα χρόνια να νιώσω αυτήν την κλειστοφοβική αίσθηση του να σου επιβάλλεται κάτι με το ζόρι και να τρελαίνεσαι. Έχω ξεπεράσει το ασανσέρ, το θέατρο και άλλα που παλιά με έπνιγαν. Ξαφνικά με έπνιξε ο αποκλεισμός από τη φωνή. Άβυσσος!
    Αυτά για χτες. Πήρα δυο βαλεριάνες και κοιμήθηκα.
    Σήμερα ξύπνησα με απόφαση να είμαι πιο δυναμική. Γι'αυτό και την καταγράφω σε εσάς την εμπειρία.
    Φαντάσου να ήμουν και από εκείνους τους ανθρώπους που δεν βάζουν γλώσσα μέσα, τι επιπτώσεις στα νεύρα μου θα είχε η αφωνία...

μαρουλένια είναι το λιμάνι του λίβερπουλ! έβαλα μια φώτο για να ταιριάζει κ με το τραγούδι των μπιτλς.

μακ ο αναγκαστικός σου εγκλεισμός στο σπίτι μάλλον σε έφερε στο σημείο να κάνεις σκέψεις(από την βαρεμάρα,εξάντληση) όχι κ τόσο ευχάριστες. λίγο γκρίνια δν βλάπτει μωρέ,είναι άμυνα του οργανισμού.

Senior Member
    Καλημερούδια

Πώς είσαι σήμερα Μακ της Σιωπής;
    Μοιράζεις ακόμα απλόχερα τη χαρά του κενού σε μαθητές και μαθήτριες;
    Κεράστε με ένα γρήγορο εσπρεσάκι, και αντί φοντάν ευχές για να έχω υπομονή και θάρρος σήμερα...

Senior Member
    καλησπέρα τσούπρες, δεν σας πρόλαβα το πρωί να σας τρατάρω καφεδιά, οι μαθητές μου όντως απολαμβάνουν και σήμερα τη μουγκαμάρα μου, αν και καλυτερεύω και από αύριο, τα κεφάλια μέσα ψαρουκλάκια, επιστρέφω δριμύτερη!χιχι.. Εκμεταλεύτηκα την εργασιακή μου αποχή και το έριξα σήμερα στη νοικοκυρευτική, αλάλιασα η Μαίρη Παναγιωταρά... Νιώθω και καλύτερα μέσα μου..

Senior Member
    Χοχο!! Καλό μάθημα Μακ Είμαι σίγουρη πως θα τους έλειψες...

Βγαίνει η κουτσοεβδομάδα, φεύγει κι ο Φλεβάρης, άντε να δούμε την Άνοιξη..
    Φθινόπωρο μπήκα στο φόρουμ πρώτη φορά. Ίδια στα κιλά, ελπίζω άλλη όμως εσωτερικά..

Senior Member
    Καλημέρα... δεν έχω παράπονο, είμαι από τις τυχερές που απολαμβάνουν αγαστή και ζεστή σχέση με τα κατσαριδάκια μου (του λυκείου βέβαια είναι κατσαριδάρες μου) αλλα, μη γελιόμαστε κορίτσια, ποιος θα έλεγε όχι στην πάντα καλοδεχούμενη ασθένεια του καθηγητή του ακόμη κι αν τον συμπαθεί! Η χαρά του κενού-αξία ανεκτίμητη! χαχαχχαχα
    Σήμερα όμως πίσω στα θρανία...

Σουσούκα, μια και ανέφερες τη μαγική λέξη "βαρεμάρα"... είμαι προβληματισμένη αρκετά.. παλιότερα τα υπερφαγικά μου εκτός των άλλων λόγων που προέκυπταν, είχαν και την πλήξη αφετηρία. Η ζωή μου πια δεν έχει πλήξη, τουλάχιστον όπως τη βίωνα τότε-τελματικά. Είμαι στην πιο γεμάτη μου φάση. Όμως με παρατηρώ. Εδώ και κάποιους μήνες έχω ξαναβάλει στη διατροφή βλακειούλες, πατατάκια που και που, αρκετά γλυκά κάθε μέρα. Όχι παροξυσμικά- καμία σχέση. Στην αρχή έτσι για το γούστο, ανέμελα, μετά από συνήθεια, τώρα τελευταία όταν "ξεκουράζομαι" ως ανταμοιβή για το μόχθο.. Και φυσικά όταν λείπει το συντροφάκι μου από το σπίτι, μη το δει και ανησυχήσει (οχι ότι θα ξαναπαχύνω αλλά ότι έχω κάτι που με σπρώχνει εκεί). Αλλά έχω κάτι, άραγε? Ελοχεύει ο κίνδυνος το σώμα να θυμάται τις παλιές εμμονές μου...

Μαρουλένια, αυτό το "εσωτερικά άλλη" , να το ζεις και να το χαίρεσαι.. στο λέω όπως το έχω βιώσει εγώ, υπερτερεί κατά πολύ του εξωτερικά άλλη.. Το "εξωτερικά άλλη" είναι σίγουρα πολύ απογειωτικό αλλά το εσωτερικά, μένει και μας συνοδεύει ως αίσθηση σε βάθος χρόνου.. και το χρειαζόμαστε το βάθος χρόνου όσοι παλεύουμε με διατροφικά διαβολάκια..

Καλημέρες!! Δε θέλω να πάω για δουλειά, θέλω να κάτσω σπίτι μου, στο τζάκι μου,αγκαλιά με τον πυρετό και το φτάρνισμα της αλλεργίας μου, να τσακωθώ με τη γιαγιά μου, να πιω 15 καφέδες και να δω την ψηφοφορία της γερμανικής βουλής...
    Γιατί να δουλεύει ο κόσμος πρωί; Και γιατί αυτοί που δε δουλεύουν πρωί πρέπει να έρχονται γυμναστήριο και να ζαλίζουν εμένα με το ''αυτή τη βδομάδα ήπια 3 κατσαρόλες λουίζα και έφαγα 18 κιλά λεμόνια, γιατί δε χάνω λίπος;'' ή ''μπορείς να μου φτιάξεις ένα διαιτολόγιο 3.000kcal με το οποίο να χάνω βάρος χωρίς να γυμνάζομαι;'';;;;;
    Βοήθεια χριστιανοί, θέλω τη μαμά μουυυυυυυυυυ

Senior Member
    Άντε καλό μήνα να έχουμε!!

Μάρτη βάλατε να μη σας κάψει ο ήλιος;

μεγιά το τίκερ!
    καλό μήνα καλή εβδομαδα καλή μέρα

Page 67 of 82 FirstFirst ... 1757656667686977 ... LastLast