ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 82 FirstFirst ... 23637172737475 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 1218
    Senior Member
    Lol Μαντζουράνα

Εγώ δηλώνω παρούσα πάντως...
    Λίγο το χανγ όβερ των γιορτών, λίγο το ξεσυνήθισμα του πρωινού ξυπνήματος..
    Θα τους βρω τους ρυθμούς μου πού θα πάει

Καλημέρα να έχουμε https://www.youtube.com/watch?v=Yu6--WBPBHo

καλημέρα σας καλά παιδιά!

https://www.youtube.com/watch?v=hShKWIL7VXQ

Senior Member
    ματζουράνα μου,

αυτήν την συνταγή με τα γεμιστά με ανάμικτα, την θέλω :cool2::bigsmile:

γκουντμορνινγκ!

χρόνια πολλά στους Γεώργιους κ τις Γεωργίες

Originally posted by Naranja
    ματζουράνα μου,

αυτήν την συνταγή με τα γεμιστά με ανάμικτα, την θέλω :cool2::bigsmile:
    Ήταν ευφυέστατη παραλλαγή των γεμιστών αυτή!
    Η αλήθεια είναι ότι την σκέφτηκε και την μαγείρεψε μια θεία μου!
    Θα την ρωτήσω και θα σου πω!

Senior Member
    Καλησπέρα

τι μου κάνετε;;;

ο πρόβατο μου!
    (τσιγκίνηση ,σοκ κ δέος)

https://www.youtube.com/watch?v=AszYikBORDA
    στο αφιερώνω. μην το πάρεις ως ερωτική εξομολόγηση αλλά είναι!!!:starhit:

Senior Member
    Πού πήγε η τσιπούρα σου;;;; Πάνω που έβαλα κι εγώ τσιπούρα αλανιάρα στο τίκερ μου....

άστα μου ανοίγει την όρεξη!

Senior Member
    Καλησπέρα! Έχω να μπω κάτι αιώνες εδω , καιρός ήταν ... βασικά πέρασα απλά να δώσω το στίγμα μου, να χαζέψω λίγο να δω τι κάνετε. Αργότερα θα μπω να γράψω και γω τα δικά μου γιατί από δω και στο εξής θα προσπαθώ να σας επισκέπτομαι πιο συχνά ... τώρα είμαι από ταξίδι, είμαι πτώμα και πρέπει να κάνω 2 πραματάκια ...

Senior Member
    Στελλού έχω δει την πορεία σου ως τώρα, θα είναι ωραία να έχουμε ξανά νέα σου! Θα περιμένουμε!

Originally posted by stellou1989
    Καλησπέρα! Έχω να μπω κάτι αιώνες εδω , καιρός ήταν ... βασικά πέρασα απλά να δώσω το στίγμα μου, να χαζέψω λίγο να δω τι κάνετε. Αργότερα θα μπω να γράψω και γω τα δικά μου γιατί από δω και στο εξής θα προσπαθώ να σας επισκέπτομαι πιο συχνά ... τώρα είμαι από ταξίδι, είμαι πτώμα και πρέπει να κάνω 2 πραματάκια ...
    Καλώς μας ξανάρθες!
    Περιμένουμε νέα σου!
    :-)

Senior Member
    Γεια σας λοιπόν! Eleni1986 ναι ναι σε θυμάμαι Μαντζουράνα φοβερή πορεία έχεις κάνει , πραγματικά μπράβο σου !

Να μαι πάλι και γω λοιπόν ... στα παλιά καλά λημέρια ... βασικά κανονικά θα είχα να γράψω πάρα πολλά. Συμβαίνουν διάφορα τον τελευταίο χρόνο, καλά , κακά και κυρίως αγχωτικά. Παίρνω πτυχίο τον Οκτώβριο οπότε φυσικά και είμαι στην τσίτα. Και λίγα λέω! Για το πτυχιο, για το πως θα πάει, για το τι θα γίνει μετά, για την επιστροφή μου πίσω στο πατρικό (μετά από 5 χρόνια, ναι , αυτό θα "πονέσει" :dork: ). Τα προσωπικά είναι επίσης σε περίεργη φάση ... οπότε φυσικά το ίδιο είναι και τα κιλά μου (όχι που δεν θα ήταν). Τελευταία φορά ζυγίστηκα πριν κανα 2 εβδομάδες και ήμουν γύρω στα 114 και μετά πήγα διακοπές. Γυμναστήριο τον τελευταίο καιρό δεν πάω (κανα 6μηνο τώρα, έφτασα σε ένα σημείο που το σιχάθηκα) αλλά επεξεργάζομαι ξανα την ιδέα σιγά σιγά για δε με παίρνει. Ωστόσο περπατάω συχνά μεγάλες σχετικά αποστάσεις (3-6 χλμ 3-4 φορές τη βδομάδα) και είμαι πάντα αγκαζέ με το ποδήλατό μου ... κάτι είναι και τούτο. Δεν θα κάνω μεγάλες δηλώσεις τύπου "ξεκινάω" "και νούρια προσπάθεια" "αυτή τη φορά θα το κάνω" κλπ. Το θεωρώ ανούσιο. Απλά αποφάσισα να αρχίσω να προσέχω ... αρκετά ... και ίσως πείσω τον εαυτό μου και για το γυμναστήριο... και να ζυγιστώ μετά την επόμενη περίοδο. Απλά νομίζω ότι θα μου κάνει καλό να κρατάω και μια χαλαρή επαφή με το φόρουμ , πάντα μου κάνετε καλό και με βοηθάτε Θα τα λέμε λοιπόν !

στελλού καλά τα σκέφτεσαι όλα. συνέχισε την καλή δουλειά με ποδήλατο κ περπάτημα και δν χρειάζονται γυμναστήρια κατά την γνώμη μου!

γενικώς κάτι που προσπαθώ να εφαρμόσω η ίδια είναι να μην πιέζω τον εαυτό μου αλλά ούτε κ να αφήνομαι. να βρω μια μέση λύση. ελπίζω να καταφέρουμε όλοι μας να νιώθουμε λίγο καλύτερα σε συνάρτηση με το φαγητό και τα κιλά μας.

τα λέμε!

Page 73 of 82 FirstFirst ... 23637172737475 ... LastLast