Results 361 to 375 of 1218
Thread: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ
-
05-04-2011, 12:49 #361
Τίποτε για την αναγούλα έχουμε? Χάλια είμαι, το στομάχι μου κάνει τούμπες!
Ενώ το ξέρω ότι δεν αντέχω το πρωινό, πιέστηκα σήμερα και έφαγα κάτι που δεν το ήθελα κιόλας. Σοκολατένια μπάρα δημητριακών. Όταν πεινάω, θέλω φαί, όχι γλυκά. Αλλά αυτό βρήκα, το έφαγα με το ζόρι, άρχισαν οι αναγούλες και ολοκληρώθηκε το σώου με εμετό. Ποτέ, ποτέ ξανά πρωινό με το ζόρι!
- 05-04-2011, 15:25 #362
και γιατί δεν προτίμισες ένα κρακεράκι με λίγο τυράκι; μην ζορίζεσαι να φας κατι που δεν σου αρέσει!
θα πρότεινα μια σόδα με λίγο στημένο λεμόνι για τις αναγούλες...
05-04-2011, 19:24 #363
Ευχαριστώ Νεφέλη μου!
Φταίω για όσα έπαθα, γιατί έκανα την αυτοδιάγνωσή μου και κατάληξα στο εξής: Χθες κοιμήθηκα πεινασμένη, ήθελα φαγητό, αλλά με φρέναρα, μιας και ήδη είχα φάει το βραδυνό μου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας σηκώθηκα με την ελπίδα ενός μεταμεσονύκτιου διατροφικού οργίου, αλλά με επανέφερα έγκαιρα στην τάξη και στο κρεβάτι μου. Σήμερα ξύπνησα πεινασμένη και δεν πήρα τίποτα μαζί μου στη δουλειά. Τυρόπιτες και τέτοια δεν ήθελα και έφαγα την καταραμένη μπάρα. Το μεσημέρι έφαγα γερά, το είχα ανάγκη. Αποτέλεσμα να ναρκωθώ και να ξυπνήσω μόλις πριν από πέντε λεπτά. Και μετά μου λες ότι το φαγητό δεν επηρεάζει την καθημερινότητά μας..
Στόχος μου είναι να επιμερίσω τις ποσότητες τροφών, κάτι που δεν το καταφέρνω. Ήθελα να φάω κάτι λίγο, για να μη φάω υπερβολικά το μεσημέρι. Αλλά... έκανα εμετό αυτό το λίγο που έφαγα, το μεσημέρι έφαγα δύο πιάτα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και το βράδυ αναγκαστικά θα φάω κάτι ελαφρύ, πχ φρούτα και κανένα αγγουράκι, γιατί δεν έχω περιθώρια. Καταλήγω και πάλι στο ένα και μόνο βασικό -και υπερβολικό θα έλεγα- γεύμα. Φαίνεται πως ο οργανισμός μου "κλωτσάει" σε ένα υγιεινό διατροφικό μοτίβο.
Αύριο ξεκινώ νέα προσπάθεια επιμερισμού των γευμάτων και εύχομαι να μη χρειαστώ ξανά τη σόδα με το λεμόνι!
06-04-2011, 17:05 #364
Originally posted by Ava
Φταίω για όσα έπαθα
Ούτε στη δόλια καθαρίστρια να το χρεώσουμε.Δε λέει!Ελπίζω ν'άρχισες να βάζεις σε μια σειρά τα γεύματα σου!
Τα φιλιά μου σε όλους τους θαμώνες,όπου τυχόν κι αν βρίσκονται.Σήμερα ο καιρός στη συμπρωτεύουσα
είναι μελαγχολικός και συμπαρασύρει σε ανάλογη γκρι διάθεση...Τέλος πάντων...Πάω να συνεχίσω δουλίτσες...
--->Tangled/Rapunzel - When Will My Life Begin
06-04-2011, 23:02 #365
:love::love::love: NADINE Avoula
06-04-2011, 23:34 #366
Ναταλία μου καλή και γλυκό, κακό μου κοριτσάκι,
σήμερα τα πήγα κάπως καλύτερα..
Πήρα στη δουλειά μία φέτα καπνιστή μπριζόλα και έφαγα ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και τα κράτησα. Μάλλον πεινούσα πολύ. Ιδιαίτερα στη δουλειά με αγχώνει πάρα πολύ το φαγητό, γιατί δεν θέλω να φανεί ότι πνίγομαι. Η δική μου αναστάτωση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μισή ώρα, οπότε? Πρέπει να φαίνομαι άνετη στον κόσμο, αλλά σήμερα διαπίστωσα πόσο καλά αισθάνεσαι τρώγοντας κάτι μικρό της αρεσκείας σου. Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω.
07-04-2011, 10:28 #367
καλημέρα σας! Πέμπτη σήμερα, σχετικά καλή μέρα... σκέφτεσαι αύριο Παρασκευή , πάει κι αυτή η βδομάδα... έρχεται σαββατοκύριακο! ΟΚ πάμεεεεεεεεε!
07-04-2011, 11:46 #368
Καλημέρα,κοριτσάκια,καλά,κ� �κά κι ουδέτερα!
Όσες μαθαίνετε ν'απολαμβάνετε ένα μικρό κολατσιό της αρεσκείας σας στο γραφείο,εκπαιδευόμενες έτσι να τρώτε αργά
στο φόβο του ανά πάσα στιγμή ανοίγματος της πόρτας(προσοχή όμως μη σας μείνει κουσούρι να τρώτε γενικά αργά!)...
Όσες μετράτε αντίστροφη μέτρηση το χρόνο μέχρι το Σαββατοκύριακο...όσες-καλή ώρα-ετοιμάζεστε να βγείτε στον ήλιο της άνοιξης...
Να έχουμε μια υπέροχη μοναδική Πέμπτη 7 Απριλίου 2011!Φιλάκιααααααα
07-04-2011, 12:51 #369
καλημεραααααααααααααααα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nadine μου σε οποιο τοπικ κ αν σε πετυχω δεν χορταινω να σε διαβαζωωωωωω.................:kiss::ki ss::kiss:
παντα με κανεις να χαμογελαωωωωωωωωωω.............. .........:kiss::kiss::kiss:
μια ειδικα ΖΕΣΤΗ Κ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην nadine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08-04-2011, 12:19 #370
Να'σαι καλά,Μαρία της Ελπίδας!Σ'ευχαριστώ πολύ για τη ζεστή και θετική σου καλημέρα!Η αλήθεια είναι πως τη χρειάζομαι...
Κάποια αρχίζει να χάνει κιλάκια και τρελαίνεται;Μπήκε κι η άνοιξη,ξωπίσω της και το καλοκαιράκι...Ε,ρε γλέντιαααααα
Τα φιλιά και τις καλησπέρες μου (πλέον) σε όλη την παρέα!Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο,π� �ούσιο σε ό,τι γεμίζει τον καθένα!
12-04-2011, 10:33 #371
πολλές καλημέρες!
σήμερα μας έχω μάθημα... θα μας μυήσω στον Freddo cappuccino!
μπορούμε κι εμείς λοιπόν...
---> Freddo Cappuccino
13-04-2011, 09:54 #372
καλημέρα σας! τι κάνετε;
δοκίμασε κανείς το φρέντο καπουτσίνο; εγώ έχω καιρό που κάνω δοκιμές και μου φαίνεται έφτασα στο αποκορύφωμα τις καριέρας μου ως παρασκευάστρια φρέντο!
το αφρόγαλα σήμερα μου πέτυχε... έγινε κρέμα! πολύ καλό!!!
σήμερα μας έχω
---> ΛΑΤΕ
13-04-2011, 14:19 #373
Originally posted by NADINE
Να'σαι καλά,Μαρία της Ελπίδας!Σ'ευχαριστώ πολύ για τη ζεστή και θετική σου καλημέρα!Η αλήθεια είναι πως τη χρειάζομαι...
Κάποια αρχίζει να χάνει κιλάκια και τρελαίνεται;Μπήκε κι η άνοιξη,ξωπίσω της και το καλοκαιράκι...Ε,ρε γλέντιαααααα
Τα φιλιά και τις καλησπέρες μου (πλέον) σε όλη την παρέα!Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο,π� �ούσιο σε ό,τι γεμίζει τον καθένα!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::tumb le::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble ::tumble:
αρχιζω να ελπιζω παλι οτι συντομα θα τρελαθω χιχιχιιχιχιχιχιιχιχ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα Nadine Μου με ενα ταιραστιο χαμογελο:smilegrin:
15-04-2011, 10:56 #374
καλημέρα σας και καλό διήμερο να φτάσουμε
σήμερα μου έδωσαν συνταγή για καφέ ,με αρκετές θερμίδες βέβαια αλλά είπα να την μοιραστώ μαζί σας.
φτιάχνουμε στιγμιαίο καφέ και αφού κρυώσει τον τοποθετούμε σε παγοκυψέλες στο ψυγείο... φτιάχνουμε παγάκια καφέ.
Στο μιξεράκι μας, μπλέντερ βάζουμε 1 ποτήρι γάλα 2% και λίγο σιρόπι μόκα και χτυπάμε. Έπειτα ρίχνουμε 8 παγάκια καφέ και 2 παγάκια νερού και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να θρυμματιστούν.
Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο σιρόπι σοκολάτας και είναι έτοιμο.
Έχει αρκετές θερμίδες συγκριτικά με έναν συνηθισμένο καφέ, αλλά συγκριτικά με ένα γλυκό, όχι και τόσες. Εγώ θα αντικαταστήσω το γλυκό της εβδομάδας μου με αυτό το ρόφημα... περισσότερο από περιέργεια!
15-04-2011, 11:02 #375
ιιιιιιέεεεεεφταααασέεεεεε ειιιιιιν!
Επειγον βοήθεια!
10-07-2025, 14:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή