Results 946 to 960 of 1218
Thread: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ
-
14-01-2015, 22:11 #946
Originally posted by marulenia
Τι ωραία
είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και χαίρομαι πολύ που μπήκα στο φόρουμ αυτή την περίοδο που ξεκίνησες κι εσύ την προσπάθεια σου.
Είσαι υπέροχη!! Πέρα από κάθε νούμερο!!
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρουλένια μου για τα καλά σου λόγια!
Όλες μαζί θα τα καταφέρουμε! Αυτό είναι σίγουρο!! :thumbup:
- 14-01-2015, 22:45 #947
Originally posted by Μαντζουράνα
Καλημέρα σε όλο τον καλό κόσμο του φόρουμ!
Επιτέλους σήμερα μετά από 1 χρόνο+ που είμαι στο φόρουμ, μπορώ να βάλω διψήφιο τικεράκι!
Είμαι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για την συνέχεια!
Να πετυχαίνουμε όλοι τους στόχους μας και να είμαστε καλά!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!
14-01-2015, 23:02 #948
Originally posted by baklavas
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!
17-01-2015, 09:48 #949
Καλημέρα σε όλο το ντουνιά!!
Πού πήγατε ούλοι; Πού χαθήκατε;
Μου λείψατε!
:starhit:
17-01-2015, 17:06 #950
Εγω πηγα για σκι! Πηξτε! Χαχα αστειευομαι.με τις τουμπες που εφαγα επρεπε να με βλεπατε.πολυ θα διασκεδαζατε.
17-01-2015, 19:00 #951
Καλησπέρα
Μάντζι μικρή σουρτούκω!!!
Αχ Σουσουμου, έτσι είναι οι ανυπέρβλητες!!! Επιδίδονται σε χειμερινά σπόρ κι αγέρωχα τρων τις τουμπες τους!!!
Σας φιλω
18-01-2015, 02:11 #952
Μ' άρεσε το "σουρτούκω"!
:cool2:
28-01-2015, 08:49 #953
Καλημέρα σε όλο το ντουνιά!
Ζμουτς σε ολουνούς!! :bouncy:
28-01-2015, 19:36 #954
Γεια σας!!! Επέστρεψα δριμύτερη ... δεν είδα το τικεράκι μου , δεν θυμάμαι τι κιλά γράφει , νομίζω 107 ? Πάντως κάπου τόσο ήμουν πριν τα χριστούγεννα. Πριν κάποιες μέρες (καμια βδομάδα θα ναι) ζυγίστηκα και είδα 113,5. Εγκεφαλικό όπως καταλαβαίνετε. Δεν πρόκειται να το γράψω όμως στο τικεράκι , όχι γιατί ντρέπομαι εσάς αλλά γιατί ντρέπομαι εμένα ... και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ . Διατροφικά τα χριστούγεννα ξέφυγα . Πολύ. Μετά μαζεύτηκα κάμποσο αλλά και πάλι απ' ότι φαίνεται όχι αρκετά. Γυμναστήριο συνεχίζω δεν έχω σταματήσει ποτέ, απλά τελευταία έκανα πιο χαλαρά , τύπου 3-4 φορές τη βδομάδα από 1 ώρα kick boxing. συν το ότι αποστάσεις μέχρι 6 χλμ όταν έχω χρόνο και διάθεση τις κάνω με τα πόδια. Που να μην έκανα και αυτά δηλαδή...
Σκεύτηκα σοβαρά μερικά πράματα αυτές τις μέρες και αποφάσισα να ξαναμπω στο φόρουμ γιατί καταλαβαίνω οτι οι μόνες φορές που έκανα δίαιτα και είχα πραγματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα ήταν όταν έμπαινα παράλληλα εδώ, κατέγραφα, πήγαινα πολύ γυμναστήριο (το ποδήλατο λόγω παγετού και κρύου κατα κύριο λόγο δεν το χρησιμοποιώ τελευταία , αλλά θα το βγάλω με την πρώτη ευκαιρία) και γενικώς ήμουν "πορωμένη" με την φάση και ασχολιόμουν συνέχεια (σχεδόν) με αυτό. Απ την άλλη αυτή η διαδικασία όλη του να σκευτομαι συνέχεια τι θα φάω και πόσο και που και πως και πότε με χει κουράσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Αλλά δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ να πάρω άλλα κιλά , ή να μην χάσω αυτά που χω πάρει τελευταία, εστω ! Έχω γεμίσει αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μου που αν κάτσω να μιλήσω γι' αυτές θα μιλάω για ώρες.
Στοχεύω αρχικά να μπορέσω να κρατήσω ένα κάπως αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής μέχρι να μου τελειώσει η επόμενη περίοδος (που είναι σε μια βδομάδα) και μετά να ζυγιστώ. Θέλω να έχω πέσει κάτω απο τα 110 (και τότε θα αλλάξω και το τικεράκι) . Θέλω επίσης να αυξήσω αρκετά το γυμναστήριο. Ιδανικά θα ήθελα να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα και τις 3 απο αυτές να κάνω 2ωρο. τις άλλες ας κάνω μια ωρα.
Μεγαλεπίβολα σχέδια γενικώς και ελπίζω να τα κρατήσω ... Θα επιστρέψω πιο αργά με το τι έφαγα σήμερα κλπ.
28-01-2015, 20:33 #955
να ρωτήσω κάτι τώρα που το θυμήθηκα ... Πριν καμια βδομάδα η ενδοκρινολόγος μου άλλαξε το χάπι που παίρνω για τον θυρεοειδή από euthyrox των 50mg σε t4 των 62mg. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια κατακράτηση υγρών από την αλλαγή; όχι οτι αποδίδω την αύξηση του βάρους μου μόνο στα χάπια , η κατακράτηση άντε να σε φορτώνει με 3 κιλά παραπάνω στην πιο ακραία περίπτωση. Δεν προσπαθώ να αποποιηθώ τις ευθύνες μου , απλά αναρωτιέμαι αν μπορεί να χει κάποια σημασία ... Ξέρει κανείς ;
28-01-2015, 22:10 #956
Originally posted by Tassos67i
Originally posted by stellou1989
Γεια σας!!! Επέστρεψα δριμύτερη ... δεν είδα το τικεράκι μου , δεν θυμάμαι τι κιλά γράφει , νομίζω 107 ? Πάντως κάπου τόσο ήμουν πριν τα χριστούγεννα. Πριν κάποιες μέρες (καμια βδομάδα θα ναι) ζυγίστηκα και είδα 113,5. Εγκεφαλικό όπως καταλαβαίνετε. Δεν πρόκειται να το γράψω όμως στο τικεράκι , όχι γιατί ντρέπομαι εσάς αλλά γιατί ντρέπομαι εμένα ... και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ . Διατροφικά τα χριστούγεννα ξέφυγα . Πολύ. Μετά μαζεύτηκα κάμποσο αλλά και πάλι απ' ότι φαίνεται όχι αρκετά. Γυμναστήριο συνεχίζω δεν έχω σταματήσει ποτέ, απλά τελευταία έκανα πιο χαλαρά , τύπου 3-4 φορές τη βδομάδα από 1 ώρα kick boxing. συν το ότι αποστάσεις μέχρι 6 χλμ όταν έχω χρόνο και διάθεση τις κάνω με τα πόδια. Που να μην έκανα και αυτά δηλαδή...
Σκεύτηκα σοβαρά μερικά πράματα αυτές τις μέρες και αποφάσισα να ξαναμπω στο φόρουμ γιατί καταλαβαίνω οτι οι μόνες φορές που έκανα δίαιτα και είχα πραγματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα ήταν όταν έμπαινα παράλληλα εδώ, κατέγραφα, πήγαινα πολύ γυμναστήριο (το ποδήλατο λόγω παγετού και κρύου κατα κύριο λόγο δεν το χρησιμοποιώ τελευταία , αλλά θα το βγάλω με την πρώτη ευκαιρία) και γενικώς ήμουν "πορωμένη" με την φάση και ασχολιόμουν συνέχεια (σχεδόν) με αυτό. Απ την άλλη αυτή η διαδικασία όλη του να σκευτομαι συνέχεια τι θα φάω και πόσο και που και πως και πότε με χει κουράσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Αλλά δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ να πάρω άλλα κιλά , ή να μην χάσω αυτά που χω πάρει τελευταία, εστω ! Έχω γεμίσει αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μου που αν κάτσω να μιλήσω γι' αυτές θα μιλάω για ώρες.
Στοχεύω αρχικά να μπορέσω να κρατήσω ένα κάπως αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής μέχρι να μου τελειώσει η επόμενη περίοδος (που είναι σε μια βδομάδα) και μετά να ζυγιστώ. Θέλω να έχω πέσει κάτω απο τα 110 (και τότε θα αλλάξω και το τικεράκι) . Θέλω επίσης να αυξήσω αρκετά το γυμναστήριο. Ιδανικά θα ήθελα να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα και τις 3 απο αυτές να κάνω 2ωρο. τις άλλες ας κάνω μια ωρα.
Μεγαλεπίβολα σχέδια γενικώς και ελπίζω να τα κρατήσω ... Θα επιστρέψω πιο αργά με το τι έφαγα σήμερα κλπ.
Αντί για δίαιτες διαμόρφωσε ένα διαιτολόγιο που σε ικανοποιεί και με το οποίο θα ζήσεις από δω και πέρα.
Δεν χρειάζεται να στερηθείς. Κανόνες χωρίς ακρότητες να βάλεις και να τους τηρείς εφ'όρου ζωής. Δεν χρειάζεται άγχος. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Δεν χρειάζεται να πιεστείς. Σιγά-σιγά θα βρεις τι σου ταιριάζει.
Όσον αφορά τον αγώνα που αναφέρεις...δυστυχώς έτσι είναι. Σε μας που έχουμε βεβαρυμένο παρελθόν οι διολισθήσεις απαγορεύονται.
Πρέπει να το πάρεις απόφαση.
Κάντο όπως η Μάντζι.
Εναλλακτική...το χειρουργείο. Κι αυτό βάζει κανόνες, αλλά... Το έχεις σκεφτεί;
Ως δίαιτα δεν εννοώ τόσο το να δοκιμάζω διάφορες διατροφές και να τα κάνω γενικώς κουλουβάχατα κάνοντας τη μια εβδομάδα αυτή τη διατροφή και την άλλη την άλλη. Έτσι κι αλλιώς όποτε κάνω κάπως πιο οργανωμένα "δίαιτα" ακολουθώ ένα πάνω κάτω ίδιο μοτίβο διατροφής. Ως δίαιτα εννοώ τη διαδικασία του να χάσει κάποιος κιλά και να τα διατηρήσει , η να επανέλθει "στα κιλά του" μετά από κάποιο παραστράτημα τύπου 6-7 κιλών όπως εγώ τώρα. Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με αυτό που λες για μόνιμες αλλαγές. Για αλλαγές διατροφικά που να μπορεί κάποιος να τις διατηρήσει για πάντα. Και το προσπαθώ! Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα που έχασα ένα σεβαστό ποσό κιλών σε κάποιες φάσεις ήμουν αρκετά χαλαρή και άκουγα τις ανάγκες του οργανισμού μου και για γλυκό και για οτιδήποτε ήθελα. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα τύπου "1500 θερμίδων". Αλλά μετά κάπου παραχαλάρωσα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Νιώθω αρκετά δυναμική αυτή τη στιγμή και πραγματικά το πιστεύω οτι αυτή η αύξηση θα είναι προσωρινή. Δεν το λέω για να το πιστέψω, το πιστεύω ! Δεν δεχομαι να παω πιο πάνω. Δεν το δέχομαι! Το χειρουργείο το έχω σκευτεί κάποιες φορές. Κυρίως στην εποχή των 120 και άνω. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν αν τα κιλά μου και το bmi μου (1,76 ύψος , 36,4 bmi ) δικαιολογούν χειρουργείο. Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θα το ήθελα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. Θεωρώ οτι είναι μια ακραία λύση και φοβάμαι να θέσω σε μένα τους αυστηρούς περιορισμούς αυτών των χειρουργείων που θα πρέπει να τους τηρώ για μια ζωή. Δεν απαξιώνω τα χειρουργεία σε καμια περίπτωση! Ξέρω πολύ καλά πόσο εντυπωσιακά και κατα κύριο λόγο μόνιμα αποτελέσματα έχουν και πόσο σώζουν ζωές σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά δεν ξέρω ... δεν νομίζω οτι θα ήμουν ψυχολογικά έτοιμη για κάτι τέτοιο. Το θεωρώ την τελευταία λύση ανάγκης αν κάποια στιγμή απελπιστώ υπερβολικά πλέον.
28-01-2015, 22:30 #957
Στελλού καλησπέρα και ξανά-καλωσήρθες!
Αρχικά θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω γιατί έχω χάσει και έχω ξαναπάρει πολλές φορές στη ζωή μου και από πολλά κιλά την κάθε φορά. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως κάτι σαν να άλλαξε μέσα μου και η προσπάθειά μου πλέον είναι συνολικά πιο σωστή, πιο οργανωμένη και πιο αποδοτική με αποτέλεσμα να μη ξεφεύγω σε κιλά αλλά και σταδιακά να χάνω.
Επέτρεψέ μου λοιπόν να σου επισημάνω κάποια πράγματα που διάβασα στο ποστ σου και κάπως με "ανησύχησαν". Αν θέλεις με ακούς βέβαια απλά επειδή όπως σου είπα είμαι παθούσα θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου.
Αναφέρεις ότι θέλεις να κάνει μια κάπως πιο αυστηρή διατροφή για να κατέβεις κάτω από τα 110 κιλά. Κατά την άποψή μου κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό, ειδικά τώρα που είσαι στην αρχή μιας νέας προσπάθειας. Κάνουμε σταδιακά αλλαγές, φροντίζουμε να τρεφόμαστε σωστά, πρώτα να παίρνουμε τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε και σιγά σιγά κάνουμε περισσότερες αλλαγές. Με το να περιορίσεις με τη μία όλα αυτά που έτρωγες ως σήμερα θα σου φανεί πολύ πιεστικό πιστεύω και δε θα αντέξεις για πολύ όσο ενθουσιασμό και θέληση αν έχεις. Άλλωστε στα κιλά που είσαι αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται να κάνεις δραματικές αλλαγές για να δεις αποτελέσματα. Μη ξεχνάς ότι η απώλεια βάρους είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας οπότε κράτα δυνάμεις.
Ακόμα καταλαβαίνω ότι είσαι πιο πιστή στο πρόγραμμά σου όταν καταγράφεις το κάθε τι και ασχολείσαι συνέχεια μ αυτό αλλά αυτό πρέπει να το κάνεις για 1-2 βδομάδες το πολύ στην αρχή. Από εκεί και έπειτα πρέπει να μπαίνει στον αυτόματο και να μη τρώει χρόνο από τη ζωή μας, είναι κουραστικό και πιεστικό. Και εγώ έχω πέσει στην παγίδα να σκέφτομαι συνέχεια μόνο τη διατροφή μου και τη γυμναστική μου κλπ αλλά τελικά μόνο κακό μου έκανε.
Τρίτον και τελευταίο συμφωνώ στο να κάνεις 5 φορές γυμναστική την εβδομάδα δε το θεωρώ υπερβολή και εγώ τόσο κάνω. Αυτό όμως που θεωρώ υπερβολή είναι που γράφεις ότι θες να κάνεις από 2 ώρες. Δε θέλω να φανώ απόλυτη αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος. Η γυμναστική μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τη 1 ώρα και 15 λεπτά(ειδικά αν έχουμε μια καλή ένταση και δε περπατάμε απλά στο διάδρομο χαζεύοντας τηλεόραση). Από εκεί και έπειτα ο οργανισμός μας μπαίνει σε διαδικασία καταβολισμού και αρχίζει να καταστρέφει τις μυϊκές ίνες που με τόσο κόπο προσπαθείς να χτίσεις. Επένδυσε σε ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο που θα περιλαμβάνει και βάρη και αερόβια. Στα βάρη κάνε 3 τέταρτα περίπου με μικρά διαλείμματα ανάμεσα στα σετ. Εν ανάγκη μη παίρνεις μεγάλο βάρος(αλλά όχι και πολύ μικρό, να είναι ικανοποιητικό) και κάνε 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Ιδανικά να μη πας και γυμνάζεις μια ομάδα κάθε μέρα αλλά κάνε κυκλικό και ειδικά να προτιμάς σύνθετες ασκήσεις που εμπλέκουν πολλές μυικές ομάδες όπως καθίσματα, προβολές, πιέσεις στήθους και ώμων έτσι ώστε να έχεις μεγαλύτερη καύση λίπους. Μετά κάνε και ένα μισάωρο αερόβιο και είσαι σούπερ.
Όλα αυτά στα λέω μέσα από τη δικιά μου εμπειρία και έχοντας ρίξει πολύ ψάξιμο στο όλο θέμα!! Εύχομαι καλή αρχή στη προσπάθειά σου και καλά αποτελέσματα!!
Φιλικά, Πινκ :bigsmile:
28-01-2015, 23:15 #958
Καλησπέρα πινκ ! εδώ είναι ενδεικτικά το "στυλ" διατροφής που σκευτομαι όπως το έγραψα στο "τι έφαγα σήμερα" (και όπως το ακολούθησα σήμερα δηλαδή)
ΠΡΩΙ : 1 ποτήρι γάλα 1,5% , 1 τοστ με 1 φέτα τυρί και 1 φέτα πάριζα , 3 μανταρίνια
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: ελληνικό καφέ διπλό με 1 μουταλιά του γλυκού μέλι + 2 κουταλιές της σούπας τυρί cottage
κατα τις 7 το απόγευμα : 1 μπριζόλα μοσχαρίσια ψητή στο φούρνο και 1 μπολάκι μπρόκολο με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και πολύ λεμόνι
ΒΡΑΔΥ : 1 μήλο με 2 κουταλιές της σούπας τυρί cottage και 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
Νερό : δεν το μέτρησα ακριβώς αλλά είναι μπόλικο , πάνω από λίτρο.
Γυμναστική : 1 ώρα kick boxing , 25 λεπτά ποδήλατο και 25 λεπτά διάδρομο.
Ξέρω, άργησα πολύ να φάω το κυρίως γευμα της μέρας. Αύριο θα ναι καλύτερα.
Ουσιαστικά δεν κάνω πολύ μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη διατροφή μου. Γιατί χάνοντας κιλά όπως και να χει έχω διορθώσει αρκετά τις διατροφικές μου συνήθειες σε βάθος χρόνου. Αυτό στο οποίο θέλω να δώσω βάση αυτή τη φορά είναι οι ποσότητες. Εκεί ξέφυγα τελευταία ! Βασικά για κάμποσο καιρό απ τη μια ξέφυγα τα χριστούγεννα και μετά αυξησα αρκετά στη διατροφή μου το ψωμί το ρύζι και τα μακαρόνια , οπότε είχα πιο πολλή όρεξη. Οπότε έτρωγα ποσότητες. Αυτό θέλω κυρίως να αλλάξω. Σχετικά με το γυμναστήριο που λες δεν έχω σκοπό να πηγαίνω 5 φορές τη βδομάδα 2ωρο , θέλω να πηγαίνω τη μια μέρα 2ωρο και την άλλη μια ώρα. Εναλλάξ. Στο δίωρο σκεύτομαι να πηγαίνω σε κάποιο ομαδικό (yoga ή Kick boxing που πάω ήδη) και να κάνω μετα καμια ώρα αερόβια. Και στις μέρες που θα πηγαίνω 1 ώρα , ότι έχω διάθεση εκείνη τη μέρα , είτε ομαδικό είτε 1 ωρα αερόβιο. Τα όργανα τα βαριέμαι απίστευτα . Το στυλ προγράμματος που αναφέρεις πραγματικά με έχει βοηθήσει πολλές φορές να χάσω κιλά ( πήγαινα 3-4 φορές τη βδομάδα 2ωρο) αλλά παράλληλα το βαριέμαι και τα παρατάω συνήθως. Kick boxing π'αω 1 χρόνο τώρα και κάνουμε και εκεί αρκετές ασκήσεις με το βάρος του σώματος πέρα από μπουνιές/κλωτσιές. Νομίζω το να κάνω 1 ώρα κάποιο ομαδικό και μετά αερόβια είναι αυτό που θα μπορέσω να κάνω για περισσότερο καιρό (Από άποψη υπομονής). Βλέποντας και κάνοντας όμως...! Το σίγουρο είναι οτι δεν θέλω να ξαναξεφύγω προς τα πάνω. Ας χάσω έστω αυτά τα 6-7 κιλά που έχω πάρει τελευταία και να μείνω σταθερή για λίγο και μετά βλέπουμε και για περαιτέρω...
28-01-2015, 23:30 #959
Δε δίνω πολλή σημασία στο πόσο αργά έφαγες το γεύμα σου. Αυτό καθορίζεται από το πρόγραμμα του καθενός. Δίνω όμως σημασία στο πόσο λίγο έφαγες και ειδικά με τόση άσκηση. Κάνε ό,τι είδους άσκηση θέλεις αλλά μη ξεπερνάς τη 1-1,5 ώρα είναι πραγματικά υπερβολή. Πάντως τα βάρη γενικώς είναι απαραίτητα από πολλές απόψεις. Αν είναι όμως να τα κάνεις καταναγκαστικά ναι άστο κάνε ό,τι σε ευχαριστεί. Και για να δεις πόσο λίγο έφαγες σου βάζω τη δική μου σημερινή διατροφή στα 63 κιλά.
10:45 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ ταχίνι+1 κ.σ μέλι+1 κουπα γάλα
τζιμ ασκήσεις χέρια+κοιλιακούς+ραχιαίους
15:15 2 πορτοκάλια χυμό
15:45 220 γρ φακές-1 κ.σ. λάδι+4 κ.σ. καστανό ρύζι+110 γρ σαρδέλα στο φούρνο+σαλάτα χόρτα-1κ.σ. λάδι
18:00 1 γιαούρτι 2%+ 1 μπάρα σπιτική (βρώμη-μέλι-σταφίδες-αμύγδαλα-φουντούκια)
21:00 ομελέτα-2 αβγά+2 κ.σ βρώμη+μισή ντομάτα+1 πιπεριά+μανιτάρια+65 γρ κασέρι 5% λιπαρά+λάδι
1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
28-01-2015, 23:42 #960
ε λοιπόν τώρα με ρούμπωσες
ωραία η διατροφή σου! Και η δική μου όντως δείχνει ελάχιστη μπροστά στη δική σου. ok λοιπόν , αυριανός στόχος είναι να φάω επαρκώς (λίγο παραπάνω απ ότι σήμερα δηλαδη) και να το κάνω σε σωστές ώρες...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....