Results 1,126 to 1,140 of 1218
Thread: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ
-
11-10-2015, 23:22 #1126
σε ευχαριστώ mak! η αλήθεια είναι οτι έχεις χάσει μπόλικα ανορθόγραφα ασύντακτα πόστ μου αλλά στο τρόλινγκ-αυτοτρόλινγκ το παλεύω!
Originally posted by Μαντζουράνα
Νομίζω πέφτω σε κατάθλιψη...
Πφ!
- 12-10-2015, 02:36 #1127
Καλημέρα σε όλους!
Ψάχνω καιρό να μιλήσω σε κάποιον... πρώτη μου δίαιτα στο λύκειο, οι αριθμοί δεν έχουν σημασία... και έφτασα να το συνειδητοποιήσω τώρα αυτό. Είμαι παχύσαρκη εδώ και πολύ καιρό άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο :tumble: πριν 6 μήνες απέκτησα ένα μικρό θαύμα και πρόσθεσα πολλές δικαιολογίες για τα υπερφαγικά μου επεισόδια.. εγκυμοσύνη, ορμόνες, θηλασμός κλπ κλπ κάθε Δευτέρα ξεκινάω διατροφή και κάθε Τετάρτη τα δίνω όλα.... αυτό που μου λείπει ρε παιδιά είναι το κίνητρο.. και στην συγκεκριμένη φάση το έχω περισσότερο ανάγκη από ποτέ μια και κοιτάζω στον καθρέφτη και λυπάμαι την χοντρούλα που βλέπω...
ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας !!!
12-10-2015, 08:49 #1128
Καλημέρες!
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γιατί καλή μου μαντζουράνα, τι συνέβει; αν πέσεις κ εσύ σε κατάθλιψη , που είσαι τόσο καλό κ γεμάτο θετική ενέργεια κορίτσι, τι μας μέλλει εμάς????
Έχουμε και εμείς οι αισιόδοξοι τις μαύρες μας στιγμές... Πφ!
Στην Ελλάδα του 2015 δεν είναι δύσκολο να χάσει κάποιος την θετική του ενέργεια.
Όμως το παλεύω! Όποτε πάνε να χωθούν οι αρνητικές σκέψεις τους χώνω μπουνιά!
(Βέβαια κάποιες φορές με προλαβαίνουν και μου χώνουν αυτές πρώτες, αλλά... that's life!) :smilegrin:
ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΙΛΕ! :thumbup:
Υ/Γ: Πού τις βρίσκεις αυτές τις θεικές κινούμενες φωτογραφίες και πώς καταφέρνεις και είναι πάντα to the point; :wink1:
12-10-2015, 08:58 #1129
Originally posted by sitzuko
Καλημέρα σε όλους!
Ψάχνω καιρό να μιλήσω σε κάποιον... πρώτη μου δίαιτα στο λύκειο, οι αριθμοί δεν έχουν σημασία... και έφτασα να το συνειδητοποιήσω τώρα αυτό. Είμαι παχύσαρκη εδώ και πολύ καιρό άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο :tumble: πριν 6 μήνες απέκτησα ένα μικρό θαύμα και πρόσθεσα πολλές δικαιολογίες για τα υπερφαγικά μου επεισόδια.. εγκυμοσύνη, ορμόνες, θηλασμός κλπ κλπ κάθε Δευτέρα ξεκινάω διατροφή και κάθε Τετάρτη τα δίνω όλα.... αυτό που μου λείπει ρε παιδιά είναι το κίνητρο.. και στην συγκεκριμένη φάση το έχω περισσότερο ανάγκη από ποτέ μια και κοιτάζω στον καθρέφτη και λυπάμαι την χοντρούλα που βλέπω...
ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας !!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Να χαίρεσαι το υπέροχο πλασματάκι σου και να είναι πάντα γερό και δυνατό!
Να ξέρεις, θα είναι και πολύ χαρούμενο στην ζωή του αν έχει μια μαμά χαρούμενη και υγιή... (να ένα κίνητρο! :wink1: )
Σε καταλαβαίνω απόλυτα... έχω ξεκινήσει άπειρες φορές "δίαιτα" το πρωί και το απόγευμα τα "κατέστρεφα" όλα. Εσύ αντέχεις και 2 μέρες! :smilegrin:
Σοβαρομιλώντας, μακριά από κάθε είδους δίαιτα, στέρηση, καταπίεση και πείνα! Όλα αυτά είναι η συνταγή της αποτυχίας!!
Ξεκίνα μια διατροφή προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές σου ανάγκες με ποιοτικά τρόφιμα, γιατί μας αξίζουν μόνο τα καλύτερα και τα ποιοτικότερα τρόφιμα!
Να είσαι αισιόδοξη, να έχεις θετική σκέψη όσο μπορείς περισσότερο και να έχεις πίστη ότι θα τα καταφέρεις!
Πάνω απ' όλα ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ!
Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε εμείς!
Καλή επιτυχία! :thumbup:
12-10-2015, 09:40 #1130
καλώς σας βρήκα!!
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! πιστεύω ότι το βασικότερο πρόβλημά μου είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το φαγητό ήταν η κύρια επιβράβευση ... ακόμα θυμάμαι το πόσο χαρούμενη έκανε τη γιαγιά μου το ότι έτρωγα ολόκληρη τη γενναία μερίδα που μου έβαζε στο πιάτο.. τον πατέρα μου που μετά το φροντιστήριο με πήγαινε για γύρο και με καμάρι δήλωνε πως κατάφερνα να τρώω δύο.. τη μαμά μου που η διασκέδασή μας κάθε Κυριακή ήταν να πάω να πάρω πάστες από το ζαχαροπλαστείο... όλα αυτά λίγο πολύ και σε διάφορες μορφές τα έχουμε ζήσει εμείς οι παχύσαρκοι... αυτό που δεν μπορώ και πρέπει να αντιμετωπίσω είναι ότι κάθε βράδυ με τον γλυκό μου αντρούλη κάνουμε το ίδιο (όπως τότε) παραγγέλνοντας πολλές φορές διάφορα καλούδια... και εκεί είναι που η χοντρούλα μέσα μου σκέφτεται έλα μωρέ... και αύριο μέρα είναι ... τεσπα...
σήμερα είναι Δευτέρα και είναι μια καινούρια μέρα... αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από πολύ καιρό το απόγευμα θα φύγω για κανα τρίωρο από το σπίτι... γράφτηκα σε κάτι σεμινάρια.. για μένα μόνο για μένα...
ξεκινάμε λοιπόν σήμερα με νέα διάθεση και νέα δεδομένα και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα γιατί διαβάζοντας εμπειρίες εδώ στο φόρουμ δεν νιώθω πια μόνη...
12-10-2015, 10:29 #1131
Originally posted by Μαντζουράνα
Καλημέρες!
γιατί καλή μου μαντζουράνα, τι συνέβει; αν πέσεις κ εσύ σε κατάθλιψη , που είσαι τόσο καλό κ γεμάτο θετική ενέργεια κορίτσι, τι μας μέλλει εμάς????
Έχουμε και εμείς οι αισιόδοξοι τις μαύρες μας στιγμές... Πφ!
Στην Ελλάδα του 2015 δεν είναι δύσκολο να χάσει κάποιος την θετική του ενέργεια.
Όμως το παλεύω! Όποτε πάνε να χωθούν οι αρνητικές σκέψεις τους χώνω μπουνιά!
(Βέβαια κάποιες φορές με προλαβαίνουν και μου χώνουν αυτές πρώτες, αλλά... that's life!) :smilegrin:
ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΙΛΕ! :thumbup:
Υ/Γ: Πού τις βρίσκεις αυτές τις θεικές κινούμενες φωτογραφίες και πώς καταφέρνεις και είναι πάντα to the point; :wink1:
τα γκιφάκια είναι μια τέχνη για ανεβασμένα επίπεδα φορουμισμού την οποία κ εξασκώ εδώ ανεξέλεγκτα! που να καταλάβετε εσείς μικροί μου φορουμίστας! άμα θελήσεις ποτέ θα σε μυήσω ευχαρίστως στην τέχνη των giffακίων.
sitzuko νόμισα οτι είσαι μποτ γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας γιαυτό δν έσπευσα να σε καλωσορίσω! εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου κ όλα να πάνε καλά για σένα!
12-10-2015, 17:58 #1132
Originally posted by sitzuko
καλώς σας βρήκα!!
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! πιστεύω ότι το βασικότερο πρόβλημά μου είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το φαγητό ήταν η κύρια επιβράβευση ... ακόμα θυμάμαι το πόσο χαρούμενη έκανε τη γιαγιά μου το ότι έτρωγα ολόκληρη τη γενναία μερίδα που μου έβαζε στο πιάτο.. τον πατέρα μου που μετά το φροντιστήριο με πήγαινε για γύρο και με καμάρι δήλωνε πως κατάφερνα να τρώω δύο.. τη μαμά μου που η διασκέδασή μας κάθε Κυριακή ήταν να πάω να πάρω πάστες από το ζαχαροπλαστείο... όλα αυτά λίγο πολύ και σε διάφορες μορφές τα έχουμε ζήσει εμείς οι παχύσαρκοι... αυτό που δεν μπορώ και πρέπει να αντιμετωπίσω είναι ότι κάθε βράδυ με τον γλυκό μου αντρούλη κάνουμε το ίδιο (όπως τότε) παραγγέλνοντας πολλές φορές διάφορα καλούδια... και εκεί είναι που η χοντρούλα μέσα μου σκέφτεται έλα μωρέ... και αύριο μέρα είναι ... τεσπα...
σήμερα είναι Δευτέρα και είναι μια καινούρια μέρα... αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από πολύ καιρό το απόγευμα θα φύγω για κανα τρίωρο από το σπίτι... γράφτηκα σε κάτι σεμινάρια.. για μένα μόνο για μένα...
ξεκινάμε λοιπόν σήμερα με νέα διάθεση και νέα δεδομένα και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα γιατί διαβάζοντας εμπειρίες εδώ στο φόρουμ δεν νιώθω πια μόνη...
Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό θα σου κάνεις που θα βγεις απ' το σπίτι και θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου!! Και εγώ προσπαθώ να έχω ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να μην μιζεριάζω μέσα στο σπίτι! Είναι λογικό όταν είμαστε συνέχεια μέσα να σκεφτόμαστε μονίμως το φαγητό! Αυτό χρειάζεται να σταματήσει!
Σου εύχομαι αυτή η καινούρια, ευχάριστη διάθεση να κρατήσει για πάντα!
Όσο για τις παραγγελίες απ' έξω, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Το junk food είναι άκρως εθιστικό! Υπήρχε ένα εξάμηνο, πριν 3-4 χρόνια, που παράγγελνα σχεδόν κάθε μέρα απ' έξω (σουβλάκια, πίτσες και goody's). Για επιδόρπιο έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα ό,τι σοκολατοειδές υπήρχε στο σούπερ και συχνά-πυκνά κούτες του 1 κιλού κωκάκια, εκλαιράκια και τα άλλα συναφή από τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς και των περιχώρων (να μην με βλέπουν συνέχεια οι ίδιες πωλήτριες του κάθε ζαχαροπλαστείου, γιατί ντρεπόμουν! :P ). Το αποτέλεσμα; Έφτασα να ζυγίζω 140 κιλά και οι αιματολογικές έδειξαν ότι είχα προδιάθεση για διαβήτη.
Καλό θα ήταν να το ελαττώσετε το junk food, γιατί είναι πραγματικά άχρηστο και επικίνδυνο!
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
:thumbup:
12-10-2015, 18:03 #1133
μάντζι μου το ξέρω κ είναι λογικό να πέφτεις που κ που, κανείς δν περιμένει από εσένα να είσαι διαρκώς στα πάνω σου , αστειεύομαι λιγάκι. αλλά πιστεύω οτι τα έχεις καταφέρει αρκετά καλά να κρατάς τα λέβελ αισιοδοξίας αρκετά ψηλά! hi5!!!
τα γκιφάκια είναι μια τέχνη για ανεβασμένα επίπεδα φορουμισμού την οποία κ εξασκώ εδώ ανεξέλεγκτα! που να καταλάβετε εσείς μικροί μου φορουμίστας! άμα θελήσεις ποτέ θα σε μυήσω ευχαρίστως στην τέχνη των giffακίων.
Όντως έχεις φτάσει σε άλλα επίπεδα! :smug:
Θα τις χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σου περί της τέχνης των giffs!
Μαντάμ σου σου ΜΟΥ, κάθε φορά που διαβάζω τα γεμάτα χιούμορ σχόλιά σου, μου φτιάχνεις την διάθεση!!! :thumbup:
Thanks!
14-10-2015, 08:27 #1134
Μαντζουράνα άκου τώρα όλα τα μυστικά κ σους μην τα πεις σε κανέναν...γράφεις στον γκουγκλη την φράση που θες κ από δίπλα giff και σου βγάζει στις εικόνες μια ποικιλία από γκιφάκια. εκεί είναι όμως όλη η τέχνη. πρέπει να βρεις αυτήν που σου ταιριάζει. όσο πιο πολύ χρόνο έχεις για να κάψεις (!) τόσο πιο πετυχημένο giff θα διαλέξεις. :smirk:
14-10-2015, 18:40 #1135
Πωωωωω, θα το ξαναπώ: είσαι Θεά!
Ευχαριστώ!
:wink1:
06-11-2015, 10:15 #1136
Καλημέρες σε όλο τον ντουνιά!!!
(Πώς τα πήγα για πρώτη φορά; :smilegrin: )
06-11-2015, 11:18 #1137
εμένα τα giff μου φτιάχνουν την διάθεση σε ανησυχητικό βαθμό!
17-11-2015, 23:18 #1138
Καλησπέρα,
Είχα καιρό να γράψω. Κι είπα σήμερα να βομβαρδίσω, μιας και συνειδητοποίησα πως από τη μέρα που ήρα να αποφασίσω να γραφτώ σε αυτό εδώ το forum πέρασε ένας χρόνος και δύο περίπου μήνες...
Σε αυτό το διάστημα μπορεί να μην άλλαξα ριζικά, αλλά η καθημερινή ανάγνωση μου έδωσε στήριξη, ελπίδες, δύναμη και μερικά εφόδια για το δύσκολο δρόμο που έχω να διανύσω ακόμα... Σας ευχαριστώ όλους...
Venceremos
19-11-2015, 04:08 #1139
Καλημέρα γλυκειά μου Μαρουλένια!
Να μας βομβαρδίζεις! Για να παίρνουμε κι εμείς την σκυτάλη, να βομβαρδίζουμε κι εμείς, και όλοι μαζί να καταφέρουμε να θεραπευτούμε από τις διατροφικές (και όχι μόνο) διαταραχές μας!
Κι εγώ είχα καιρό να γράψω...
Πάμε πάλι όλοι μαζί δυναμικά! :thumbup:
:wink1:
19-11-2015, 13:53 #1140
γεια σας,
διαβαζω απο χθες κ οποτε προλαβω αυτα που συζητατε,εχω μπει σε πολλα ποστ απο χθες κ διαβασα πολλα!
κ ενω δε πολυανοιγα το λαπ τοπ να κατσω ιντερνετ παρα μονο ημουν αγκαλια με το ταμπλετ που και που,τωρα δε χορταινω
παραμελησα σημερα κ τον μικρο κ μου γκρινιαζε το καημενο
πωπω τι επαθα :shocked2:
παντως αν κανεις διαιτα ειναι μεγαααααλη παρηγορια το φορουμ δε το συζητω
πολυ χαιρομαι που σας βρηκα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....