Υποθυρεοειδισμός = Αύξηση βάρους 10-15 κιλά!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Member
    Originally posted by smart
    ο,τι βαρος ηταν να παρεις το πηρες, τωρα αφου εντοπιστηκε το προβλημα κ θα το ρυθμισεις με το χαπι, θα ειναι ολα οκ
    Σ' ευχαριστώ πολύ. Είχες παρόμοιο πρόβλημα?

Senior Member
    ναι, εχω προβλημα αλλα το ελεγχω με χαπια εδω κ χρονια.

οι γιατροι λενε πως τετοιου ειδους προβλημα μπορει να "προσθεσει" το πολυ μεχρι 10 κιλα .

Member
    smart ποιά είναι η διαφορά που διαπίστωσες με την ρύθμιση του θυρεοειδή?

Senior Member
    στα κιλα δε θα λεγα οτι διαπιστωσα διαφορα.. αλλα (κ αρα) δε νομιζω οτι στην περιπτωση μου εφταιγε αυτο
    προφανως τρωω παραπανω απ οσο πρεπει η "καιω" λιγοτερο απ ο,τι τρωω...

Member
    Εννοείται οτι η ρύθμιση του θυρεοειδή δεν είναι πανάκεια. Πρέπει η άσκηση κ η σωστή διατροφή να γίνει τρόπος ζωής.
    Σε τι σε βοήθησε όμως?

Senior Member
    τωρα να σου πω οτι θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια, θα σου πω ψεματα...
    παντως φευγει πρηξιμο, αυτο θυμαμαι μονο

Member
    Το ρύθμισες νωρίς ενώ εγώ τόσα χρόνια τ'αγνοούσα....

Senior Member
    καλα... το νωρις ειναι σχετικο...
    αλλωστε, τι σε κανει να πιστευεις οτι τοσα χρονια ειχες προβλημα?
    δεν ειναι κατι που εχεις απο τη στιμγη που γεννιεσαι, μπορει να προκυψει ανα πασα στιγμη..
    παντως μη νανησυχεις, σημασια εχει οτι τωρα το εντοπισες κ θα το ρυθμισεις
    ολα καλα θα πανε

angel δεν θυμαμαι τις τιμες μου αλλα μην αγχωνεσαι,εφοσον το αντιλιφθηκες τωρα ολα θα τα ρυθμισεις και θα πανε καλα.
    μην νομιζεις οτι ο θυροειδης θα σου προσθεσει πολλα κιλα. απλα επειδη δεν λειτουργει ο μεταβολισμος σωστα βαζεις καποια κιλα. εγω ειχα βαλει 5 θυμαμαι. αλλα απο τι στιμγη που θα παρεις το χαπι ολα θα αρχισουν να στρωνουν. ουσιαστικα λειπει μια ορμονη και το χαπι την αναπληρωνει και ετσι λειτουργεις φυσιολογικα. αν θελεις ρωτα και την ενδοκρινολογο να σου δωσει καποια διατροφη αναλογα με το προβλημα σου. οταν θα πας θα σου τα εξηγησει ολα οσα δεν καταλαβαινεις τωρα και θα σου φυγει και το αγχος που εχεις.

Senior Member
    smart συμπτωματα οπως :Κόπωση, υπνηλία, κατακράτηση υγρών και κέρδος βάρους, διαταραχές περιόδου, μειωμένη libido τριχόπτωση, ξηρό-ψυχρό δέρμα και εύθρυπτα νύχια, και νευρικοτητα , πιεση και επεισοδια με πιεση ξαφνικα , ξηροστομια, καταθλιψη ειχες ?
    Αν ναι υποχωρησαν μετα το χάπι ?

Senior Member
    ειχα καποια απο αυτα αλλα εξακολουθω να εχω καποια απο αυτα.
    επειδη , οπως ειπα, εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ακολουθω αγωγη για υποθυρεοειδισμο , δε θυμαμαι τι διαφορες ειδα... λυπαμαι που δε μπορω να να βοηθησω.
    σιγουρα καποια συμπτωματα υποχωρουν κ προφανως, αν ολα αυτα οφειλονται στον υποθυροειδισμο (η οπως σκ@τ@ γραφετα τελος παντων ), προφανως θα υποχωρησουν.
    τι να πω παιδια, δε θελω να πω κατι με απολυτη ασφαλεια γιατι καποιες φορες το προβλημα ειναι πιο συνθετο, οποτε με τον να ρυθμισεις ενα απο τα πολλα δεν εχεις το εππιθυμητο αποτελεσμα.
    νομιζω οτι το θεμα ειναι να εχεις εναν γιατρο που να τον εμπιστευεσαι, απο κει κ περα, ολα θα πανε καλα

Member
    Πιστεύω οτι είχα υποθυρεοειδισμό καιρό τώρα από τα συμπτώματα.. οτι έχω αγχωθεί αυτό είναι αλήθεια!! αλλά έχω κλείσει ραντεβού με ενδοκρινολόγο αυτή την εβδομάδα.
    Να ξεκαθαρίσω κάτι δεν πιστεύω οτι αν ρυθμίσω τον θυρεοειδή θα αδυνατίσω ως δια μαγείας απλά επειδή ποτέ δεν είχα πάνω από +15 κιλά κ πάντα μου ήταν δύσκολο να τα χάσω νομίζω οτι θα ρυθμιστεί ο μεταβολισμός μου κ προσέχοντας βέβαια κ την διατροφή μου θα μου είναι πιο εύκολο.

Senior Member
    kαλα οτι θα ειναι πιο ευκολο ειναι το μονο σιγουρο

Member
    Μίλησα με ενδοκρινολόγο κ μου είπε ο υποθυρεοειδισμός ευθύνεται για κακό μεταβολισμό κ κυρίως για αύξηση λίπους!! Όσοι έχουν πρόβλημα λοιπόν θα πρέπει να τον ρυθμίσει κ να ακολουθεί κ συγκεκριμένη δίαιτα.

Senior Member
    εμενα δε μου χουν πει ποτε για συγκεκριμενη διαιτα :S
    η σωστη διατροφη φυσικα θεωρειται αυτονοητη..
    σου ειπε τι εννοει με τον ορο?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast