ουφ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37

Thread: ουφ

Senior Member
    το λαντοζ ΑΝ κανει αυτη την παρενεργεια, δεν την κανει παντα, αντε να σου κοψει την ορεξη για κανενα 10ημερο. και μιλαμε για κανονικη πεινα, ΟΧΙ συναισθηματικη.....

Junior Member
    ωχ αλήθεια?επιβαρύνουν το συκώτι δεν το'χα σκεφτεί αυτό..παίρνω και topamac βασικά.
    Αλλά για ψυχολογικούς λόγους όχι για διαιτητικούς.Για σταθεροποίηση της διάθεσης παίρνω τα φάρμακα.
    Βέβαια αισθάνομαι σα να μην τα παίρνω,τέλος πάντων..
    Παιδιά είναι πολύ δύσκολο να επιβληθώ στον οργανισμό μου.
    Κάποιες φορές έχω κάνει προσπάθεια να περιορίσω το φαγητό.
    Έχει κρατήσει δύο ή τρεις μέρες αυτό.Μετά ξανακυλάω.

Senior Member
    αφου σου ειναι δυσκολο να περιορισεις το φαγητο ως ποσοτητα,ισως να εκανες την αλλαγη οσον αφορα την ποιοτητα.να τρως πιο υγιεινα....
    εχεις σκεφτει να γυμναστεις?

Junior Member
    αχ δεν μπορώ μη μου το λες..ʼμα κάνω ένα λάθος θέλω να τα κάνω όλα λάθος μετά.
    Δεν έχω όρεξη να κάνω κάτι σωστό.Αισθάνομαι ότι χαραμίζεται,ότι πάει χαμένο ακόμα κι αν δεν είναι έτσι.
    Δεν το φχαριστιέμαι το καλό αυτό που πάω να κάνω αν είναι αναμεμιγμένο με κάτι λάθος.
    Ενώ άμα ήμουνα σε φάση ευημερίας,που θα είχα το ιδανικό βάρος,εε μπορεί να έδειχνα ενδιαφέρον και για να προσέξω πιο πολύ τον εαυτό μου,την υγεία μου,την εμφάνισή μου.
    Εδώ κολάει και αυτό και με τα ρούχα.Πέφτει η διάθεση και δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα.

Senior Member
    Μπαλονάκι οτι σου δινει ο γιατρος σου καλα σου το δινει. ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ολα τα χάπια σε μακρά διαρκεια εχουν παρενεργειες . Ο γιατρος σου ομως ξερει για ποσο καιρο εισαι ασφαλης και αν τα αποτελεσματα αντισταθμιζουν αλλα πραγματα.
    Τωρα για την προσπαθεια , τι θα έλεγες να ξεκινησεις για αλλη μια φορα και ταυτοχτονα να γράφεις εδω ? Θα σε βοηθησει πολυ και θα βοηθησουμε ολοι . Ολοι το ιδιο προβλημα δεν εχουμε ?
    Και εγω σημερα πειναω συνεχεια ...... Υπαρχουν και δυσκολες μερες , δεν ειναι παντα ευκολα .
    Απλα τωρα δεν εισαι μονη σου ...........

Senior Member
    δεν ειναι αναγκη το καλο να ειναι αναμεμιγμενο με λαθος.... και δεν καταλαβαινω γιατι το νομιζεις αυτο..
    διαβασε αυτα που σου εγραψε και ο ΡΜ79....αν δεν βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου κανενας δεν προκειται να το κανει

Junior Member
    Να βοηθήσω τον εαυτό μου.Εγώ?Όχι.Ποτέ.Δε φταίω εγώ γι'αυτό που μου συμβαίνει.
    Ας έρθει να με βοηθήσει ο υπαίτιος.Ας κατέβει ο Θεός που μου'στειλε τη βουλιμία να μου τη βγάλει από μέσα μου
    να μου πετσοκόψει και τα παραπανίσια κιλά.

Senior Member
    α τωρα βρηκες το καταλληλο ατομο!δεν πιστευω στο Θεο ........
    αλλα πιστευω πολυ στον ανθρωπο,και οτι για ο,τι συμβαινει ευθυνομαστε εμεις και οι επιλογες μας... η βουλιμια ειναι μια αρρωστια που θεραπευεται,δεν ειναι κατι ανιατο... δεν υπαρχει λογος να απογοητευεσαι.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    α τωρα βρηκες το καταλληλο ατομο!δεν πιστευω στο Θεο ........
    αλλα πιστευω πολυ στον ανθρωπο,και οτι για ο,τι συμβαινει ευθυνομαστε εμεις και οι επιλογες μας... η βουλιμια ειναι μια αρρωστια που θεραπευεται,δεν ειναι κατι ανιατο... δεν υπαρχει λογος να απογοητευεσαι.
    :thumbup:
    δημιουργειται απο τον ανθρωπο και θεραπευεται απο τον ανθρωπο :starhit:

Junior Member
    Μη με κάνετε να βγάζω καπνούς.Ειρωνικά το είπα για το Θεό.Όταν μιλάω για το Θεό μιλάω πάντα ειρωνικά.Γιατί δεν το καταλάβατε?Ακούω παπάδες να μιλάνε και βγάζω σπυριά.Έχω αλλεργία στα παπαδίστικα λόγια:"παιδί μου ο Θεός είπε ότι αυτό είναι αμαρτία,δεν πρέπει να το κάνεις.."άι γαμήσου συρρικνωμνένο μυαλό ανύπαρκτο.

Και αφού είναι αρρώστια που θεραπεύεται,γιατί υπαρχουν τόσοι άνθρωποι ακόμα που ταλαιπωρούνται με αυτήν την αρρώστια?
    Και γιατί εγώ πάω να κλείσω 4 χρόνια με αυτήν τη γαμημένη αρρώστια?Πού βρίσκεται η θεραπεία?Διακοπές?

Και θα διαφωνήσω κατακόρυφα όμως.Για ό,τι συμβαίνει στον άνθρωπο δεν ευθύνεται ο άνθρωπος και οι επιλογές του.
    Συγκεκριμένα για να σου δώσω να καταλάβεις,εμένα μου συνέβει πριν 22 χρόνια να γεννηθώ.
    Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό.Δεν ήταν επιλογή μου,παρ'όλα αυτά τώρα λούζομαι και τη μαλακία των γονιών μου να με γεννήσουν,έχω ήδη λουστεί τη μαλακία του σχολείου και την πέιεση σε συνδυασμό με τη μαλακία που κουβαλούσαν οι γονείς μου στο κεφάλι τους,πράγματα που με οδήγησε πριν 4 χρόνια στην κατάθλιψη και τη βουλιμία,προβλήματα τα οποία έχω ακόμα.Και νιώθω πως πάω για χρόνια πάθηση καθώς δεν αισθάνομαι μέσα μου τίποτα να κινείται.

Senior Member
    οι ερευνες δειχνουν οτι οι υγειως θρησκευομενοι εχουν σε μικροτερο ποσοστο ψυχολογικα προβληματα.
    καποιος που δεν πιστευει στο θεο, δεν καταλαβαινω με ποια λογικη βριζει κατι ανυπαρκτο.
    επισης, αφου δεν υπαρχει αυτο το "καταφυγιο", προφανως αποδεχεσαι οτι εχεις ολοκληρωτικα την ευθυνη για ολα.
    διοτι καποιος πρεπει να φταει.
    αποδεξου αυτη την αυθυνη κ σταματα να βριζεις οτιδηποτε αλλο περα απο σενα κ εξω απο σενα.
    κανε κατι κ εσυ !
    προφανως, μονο εσυ μπορεις!!!
    μην το αφηνεις ανεξελγκτο να τρωει ανελεητα!
    παλεψε το :)
    μπορεις να το νικησεις ;)

Senior Member
    αμερικανοι τις εχουν κανει τις ερευνες....?

Senior Member
    Originally posted by smart
    οι ερευνες δειχνουν οτι οι υγειως θρησκευομενοι εχουν σε μικροτερο ποσοστο ψυχολογικα προβληματα
    αυτο εξηγειται πανευκολα και ποικιλοτροπως :)

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Originally posted by alexandrita
    αχ σας παρακαλω μη γραφετε τετοιες ιδεες εδω... πριν κανα χρονο μπορει να διαβαζα οτι με ladose και τοπαμακ και τ3 τ4 αδυνατιζεις και να πηγαινα να παρω. μπορει να το διαβαζει ο οποιοσδηποτε και να κανουμε μεγαλυτερο κακο αντι για καλο....
    Συνφωνώ! Προσωπικά φλερταρω συχνά με την ιδέα αυτή...:thumbdown:
    μην διαβαζω τετοια γιατι θα ρθω απο εκει και δε σε σωζει τιποτα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by μπαλόνι

Και αφού είναι αρρώστια που θεραπεύεταi,γιατί υπαρχουν τόσοι άνθρωποι ακόμα που ταλαιπωρούνται με αυτήν την αρρώστια?
    Και γιατί εγώ πάω να κλείσω 4 χρόνια με αυτήν τη γαμημένη αρρώστια?Πού βρίσκεται η θεραπεία?Διακοπές?

Και θα διαφωνήσω κατακόρυφα όμως.Για ό,τι συμβαίνει στον άνθρωπο δεν ευθύνεται ο άνθρωπος και οι επιλογές του.
    Συγκεκριμένα για να σου δώσω να καταλάβεις,εμένα μου συνέβει πριν 22 χρόνια να γεννηθώ.
    Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό.Δεν ήταν επιλογή μου,παρ'όλα αυτά τώρα λούζομαι και τη μαλακία των γονιών μου να με γεννήσουν,έχω ήδη λουστεί τη μαλακία του σχολείου και την πέιεση σε συνδυασμό με τη μαλακία που κουβαλούσαν οι γονείς μου στο κεφάλι τους,πράγματα που με οδήγησε πριν 4 χρόνια στην κατάθλιψη και τη βουλιμία,προβλήματα τα οποία έχω ακόμα.Και νιώθω πως πάω για χρόνια πάθηση καθώς δεν αισθάνομαι μέσα μου τίποτα να κινείται.
    δικιο εχεις σε αυτο,δεν αναφερομουν οτι ευθυνομαστε παντα για τις αιτιες,αλλα για το αποτελεσμα και πως διαχειριζομαστε καθε κατασταση με τις συνεπειες της... πιστεψε με,οι περισσοτεροι με δδ,ακομα και σε αυτο το φορουμ, εχουν σοβαρα οικογενειακα προβληματα και πολλοι το εχουν ξεπερασει...δεν εισαι η μονη ουτε θα αισθανεσαι ποτε σαν εξωγηινη εδω. θελει δουλεια ομως και προσπαθεια,τα μαγια δυστυχως δεν πιανουν.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast