Results 271 to 285 of 452
-
20-01-2012, 16:18 #271
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 343
Εγω ειχα δωσει 80 στη θεσσαλονικη σε πολυ καλο κεντρο. αξιοπιστο εννοω. μου ειχαν φανει πολλα αλλα αξιζει.
τα φαρμακα δεν ηταν καθολου ακριβα. οντως αυτο με τα ραντεβου παιζει,αναλογα και με το γιατρο. καφε δε θα πινεις ναι, αλλα καλυτερα! δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.. εγω δεν πινω καθολου και ειμαι μες την ενεργεια με αλλους τροπους. φυσικους και σουπερ τονωτικους.. μερικοι ειναι η γυρη,ο βασιλικος πολτος, το ιπποφαες( σε φυσικη μορφη(αποξηραμενο),οχι χαπακια), το τζιντζερ ,το γκουαρανα.. το σωστο φαι!!
κ αλλα, αυτα ειναι τα πρωτα που μου ερχονται ..επισης η ασκηση με μετρο! φουλ ενεργεια!!
- 20-01-2012, 16:48 #272
- Join Date
- Jan 2012
- Posts
- 447
Originally posted by ~aggelaki~
Εγω ειχα δωσει 80 στη θεσσαλονικη σε πολυ καλο κεντρο. αξιοπιστο εννοω. μου ειχαν φανει πολλα αλλα αξιζει.
τα φαρμακα δεν ηταν καθολου ακριβα. οντως αυτο με τα ραντεβου παιζει,αναλογα και με το γιατρο. καφε δε θα πινεις ναι, αλλα καλυτερα! δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.. εγω δεν πινω καθολου και ειμαι μες την ενεργεια με αλλους τροπους. φυσικους και σουπερ τονωτικους.. μερικοι ειναι η γυρη,ο βασιλικος πολτος, το ιπποφαες( σε φυσικη μορφη(αποξηραμενο),οχι χαπακια), το τζιντζερ ,το γκουαρανα.. το σωστο φαι!!
κ αλλα, αυτα ειναι τα πρωτα που μου ερχονται ..επισης η ασκηση με μετρο! φουλ ενεργεια!!
Αχχχχ, τίποτα δε συγκρίνεται με ένα ζεστό καφεδάκι το πρωί όμως(forgive me....i'm a coffee-holic!!)
Στην υγειά μας!!!!
20-01-2012, 18:21 #273
- Join Date
- Dec 2010
- Posts
- 342
zouzouka και Eli σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας και τις χρησιμες συμβουλές σας.. εχουμε πολλά κοινα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κουράγιο δίνουμε η μια στην αλλη γραφοντας μεσα σε αυτό το σαιτ!
zouzouka διάβασα την ιστορία σου σε άλλο τόπικ και ειλικρινά ευαισθητοποιήθηκα πολύ.. μια συμβουλά θα σου δώσω (το εχω πεί πολλές φορες και κυρίως στον εαυτό μου) μην αφήνουμε κανέναν να μας χαλάσει την ψυχολογία.. πρωτα από όλα να αρεσουμε εμείς στον εαυτό μας και να μη δίνουμε τόση βαση στην εξωτερική μας εμφάνιση, όλοι οι ανθρωποι έχουν ατέλειες..
20-01-2012, 20:26 #274
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 5,663
aggeki μου και εγώ δεν έχω δοκιμάσει την ομοιοπαθητική γιατί κανένας στην οικογένεια μου δεν έχει ασχοληθεί. Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια που ψάχνω μέσω ιντερνετ για θέματα υγείας και κυρίως ενίσχυσης του ανοσοποιητικού δεν σας κρύβω ότι το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάω και εγώ σε γιατρό ομοιοπαθητικό. Είμαι κατά της κλασσικής ιατρικής σε θέματα όπως αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων, αλλεργιών και λοιμόξεων και δεν γουστάρω καθόλου να παίρνω αντιβιώσεις και φάρμακα γιατί ξέρω πλέον ότι όλα αυτά καταπολεμούν μόνο τα συμπτώματα και όχι την ρίζα του κακού. Το σύστημα υγείας μας θα έπρεπε να λέγεται σύστημα νόσου μιας και δεν ασχολείται καθόλου με την βελτίωση της υγείας μας παρά μόνο με την επιφανειακή αντιμετώπιση των νόσων, τύπου πόδι πονάει, πόδι κόβει :crazy:. Η ομοιοπαθητική από την άλλη γνωρίζω ότι είναι επιστήμη που βοηθάει και ενισχύει τον ανθρώπινο οργανισμό ώστε να αυτοιαθεί, γιατί στο κάτω κάτω το σώμα μας έχει αυτή την εκπληκτική ικανότητα της αυτοίασης και όταν αρρωσταίνουμε σημαίνει ότι έχει πέσει η δύναμη του ανοσοποιητικού μας και αυτό ακριβώς θα έπρεπε να ενισχύουμε. Σίγουρα και η δυτική ιατρική βοηθάει και είναι χρήσιμη σε πάρα πολλά πράγματα αλλά σε κάποια είναι καλύτερα να μένουμε μακριά της...
Εγώ πάλι εκτός από τα προβιοτικά, παίρνω και πολυβιταμίνη καθημερινά με σπιρουλίνα, τρώω goji berries, παίρνω και ένα συμπλήρωμα με Ω λιπαρά, απαραίτητα 5 μερίδες λαχανικών και φρούτων καθημερινά, χρησιμοποιώ μόνο ανεπεξέργαστο αλάτι στην μαγειρική μου (πλούσιο με μεταλλικά στοιχεία), πίνω κεφίρ και τρώω πολλούς καρπούς. Έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης βέβαια, αλλά ένα ένα γιατί είναι και πολλά ουφ!
Πάντως να πω ότι δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτά τα σκαμπανευάσματα στα κιλά μου και κυρίως το ότι έχω μείνει παχύσαρκη για αρκετά χρόνια τώρα έχει επιβαρύνει τα γυναικολογικά μου. Καταρχήν ο κύκλος μου έχει μικρύνει στις 26 μέρες, η ενδομητρίωση μου έχει χειροτερέψει, και η περίοδος μου κρατάει 1 βδομάδα, ΕΛΕΟΣ! Είμαι σίγουρη ότι όταν θα καταφέρω να χάσω κάποια κιλά θα δω βελτίωση...
20-01-2012, 20:32 #275
- Join Date
- Sep 2010
- Posts
- 607
Καλησπέρα κορίτσια μου. Πωπω γραψατε πολλά και δε σας προλαβαινω. Λοιπον ευχαριστα νεα κατα το ημισυ. Αδιαθετησα. Με φαρμακα εννοειται μην βγειτε να παιξετε μπαλωθιες αλλά οκ αδιαθετησα. Το σημαντικό ειναι οτι ηρθαν με ηπιας μορφης φαρμακα γιατι ειχα ενα αγχος μη και δεν πιασουν. Το θεμα μου ομως εμενα ειναι οτι τι να το κανω να το βρασω. Οκ χαρηκα που ειδα αιμα αλλά δεν ειναι λυση αυτη να παιρνω μια ζωη χαπια. Στο τελος προφανως και θα τα συνηθισει ο οργανισμός και δε θα βγαλω άκρη. Εγω κοριτσια νομιζω το αποφασισα. Τελευταια δοκιμη με χαπια. Αλλο ενα κουτι ντουφαστον και μετα τελος. Θελει να ρθει καλώς αν παλι οχι καλά να παθω με τις τρελες που έκανα. Δεν μπορω να υποβαλλω αλλο το στομαχι μου σε αυτη τη διαδικασία. Και την ψυχη μου.
Εγω την περιοδο την εχασα σε κανονικά κιλά. Τοτε βεβαια εκανα διαιτα για να αδυνατισω αλλα θελω να πω οτι την εχασα πριν η ανορεξια μου χτυπήσει την πόρτα.
Αναγνωριζω ολα μου τα λάθη. θυμωνω γιατι εκανα και λούστηκα ολα μα ολα οσα κοροιδευα. Τωρα ομως πλεον δε μπορω αλλο. Συμμορφωθηκα. Καθε μέρα παλευω με τους δαιμονες μου. Καποιους τους εχω νικήσει με αλλους εχω μάθει να ζω. Το να μου ξαναρθει η περιοδος θα ναι για μενα μια μικρη καθαρση ενα ειδος συγχωρεσης να το πω έτσι.
Δε μπορω μεγαλώνω και τρομάζω στην ιδεα οτι με τις τρελες μου μπορει να μην γινω ποτε μητερα. Δεν εχω σχεση αυτη την περιοδο αλλά αν αυριο το πρωι βρεθει ο γαλαζιος πριγκηπας τι θα του πω συγνωμη ρε φιλε εγω ειμαι και ολιγον ανορεξικιά και δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε οικογένεια, σπάσε αλλού. Το ξερω οτι δεν πρεπει να σκεφτομαι ετσι απαισιοδοξα αλλα περναει ο καιρός και τωρα βιαζομαι βιαζομαι για τα παντα γιατι πολύ απλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
Εχω κανει τα παντα μονο φανουροπιτα δεν εχω κανει και εν τω μεταξυ ξερω περιπτωσεις πολυ πιο βαριες απο τις δικές μου που εχουν κανονικα περιοδο και τρελαινομαι. Για να μην πω οταν βλεπω στην τηλεοραση τις τηλεπερσόνες που ναι 30 κιλα ολες και ολες. Αμεσως ρε παιδια το πρωτο που αναρωτιεμαι ειναι καλα αυτη να χει τωρα περιοδο?
Αggelaki ειπες πηρες ντουφαστον? Ποσες μερες? Εγω τελειωσα την τριτη και σημερα αδιαθετησα κανονικα.
20-01-2012, 23:40 #276
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 5,663
Υπομονή Μαράκι μου το καλό πράμα αργεί.... είσαι σε καλό δρόμο που θα πάει θα τα καταφέρεις κοριτσάρα μου! Με καλή διατροφή και καλή ψυχολογία κάποια στιγμή οι ριμαδοορμόνες θα έρθουν στα ίσια τους! τουλάχιστον με τα χάπια σου ήρθε γρήγορα απ' ότι κατάλαβα αν και από αυτά δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής :dork:
20-01-2012, 23:52 #277
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
κορίτσια, δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το τόπικ, είμαι η Γιώτα για όσες δεν γνωρίζω, από τα 17 μου, δηλαδή τα τελευταία 20 χρόνια παίρνω αντισυλληπτικά γιατί ποτέ, μα ποτέ δεν έχει έρθει η περίοδος μόνη της, φυσικά. Μόνο με τα χάπια. Έχω πρωτογενή αμμηνόρροια και μέχρι στιγμής κανένας γιατρός δεν έχει μπορέσει να μου δώσει ελπίδα ότι θα απαλλαχτώ κάποια στιγμή από αυτόν τον βραχνά. Από τότε όμως που έκανα σληβ και γνώρισα τη διατροφολόγο που με παρακολουθεί τώρα, έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες μου γιατί προσπαθούμε με φυτικά σκευάσματα που λέγονται evening primrose να ανεβάσουμε τα εξαιρετικά χαμηλά οιστρογόνα μου , μήπως και η περίοδος έρθει από φυσικού της αλλά και μήπως τονώσω τα μαλλιά μου που είναι εξαιρετικά λίγα. Και ένα από τα δυο να πετύχω, θα είμαι τρισευτυχισμένη!
Καλό κουράγιο σε όλες μας που παλεύουμε με το βραχνά των προβλημάτων του κύκλου!
21-01-2012, 11:05 #278
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 343
Eli το ιππαφαες το αγοραζω απο μαγαζια με ξηρους καρπους,μπαχαρικα κτλ.. χυμα δηλαδη. Το ιδιο και τα goji berries,οταν παιρνω γιατι πιστευω οτι στα βιολογικα γι ατα συγκεκριμενα ειναι τζαμπα λεφτα.. Για αλλα πραγματα ναι, αλλα τα συγκεκριμενα κ αυτες οι εταιρεις χυμα τα παιρνουνε κι επειτα τα συσκευαζουνε, κοτσαρουν κι ενα "βιολογικο προιον" κ ετσι δικαιολογουν την απαραδεκτη τιμη τους.
Mαρακι καλως τα δεχτηκες!! :starhit: τα duphaston τα πηρα για 6 μερες (1 την ημερα) κ ακομα περιμενω. στο περιπου 1 βδομαδα εχω που τα σταματησα.νιωθω οτι δεν θα ερθει, κανενα δειγμα.. την προηγουμενη φορα πηρα 5 χαπακια και μου ηρθε την 6η μερα! ειχα παθει πλακα.. αν δεν ερθει οπωσδηποτε ομοιοπαθητικο θα παω, με τιποτα αλλη χημεια. παντως και τον τελευταιο μηνα ειχα 5-6 επεισοδια βουλιμιας κι μετα εμετο οποτε ο οργανισμος μπορει να φοβαται,γιατι αν μου δωσει περιοδο σημαινει οτι μου επιτρεπει να μεινω εγκυος! γ αυτο πιστευω οτι δεν την αφηνει να ερθει.. που να μεγαλωσω παιδι μεσα μου με τον τροπο ζωης μου. εχω λιγες μερες ειμαι πολυ σουπερ, δεν διανοουμαι οτι θα ξανακανω μαλακια, και χαλαρα και ομορφα θα μου ερθει καποια στιγμη. ορμονικο θεμα παντως δεν εχω.. οσες εξετασεις εχω κανει (καμια 7 φορες) ειναι νορμαλ.
21-01-2012, 11:12 #279
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 343
αυτο για το ιπποφαες πηγαινε στην zouzouka!!! παντως eli και zouzouka τρεφομαστε με τον ιδιο σχεδον τροπο.. Μηπως εχετε "ορθορεξια"?? αααα zouzouka να καπνιζεις θα μπορεις και για καφε υπαρχουν υπεροχοι καφεδες χωρις καφεινη για ομοιπαθητικη. εχω δοκιμασει τον guarana και ειναι τελειος..εχει κι αλλους παντως.
21-01-2012, 12:21 #280
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 5,663
Όχι αγγελάκι μου δεν έχω ορθορεξία, αδηφαγική διαταραχή έχω :crazy:
Είμαι το κλασσικό παράδειγμα που από την εφηβεία μου και μετά είμαι ένα γιο-γιο βάρους. Έχω βάλει και έχω χάσει κιλά πάρα πολλές φορές και στο τέλος κατέληξα παχύσαρκη και με καμία πλέον διάθεση και δύναμη να κάνω οποιαδήποτε δίαιτα. Έτσι πήγα σε διαιτολόγο που είναι εξειδικευμένος σε διατροφικές διαταραχές και με παρακολουθεί από τον Νοέμβριο του 10.
Όλα αυτά που κάνω τα κάνω με τις υποδείξεις του διαιτολόγου μου και όχι μόνη μου. Κυρίως τα συμπληρώματα διατροφής δεν τα παίρνω αυθαίρετα μου τα υποδεικνύει ο ίδιος. Όσο για την διατροφή που κάνουμε είναι ειδική για τον περιορισμό των υπερφαγικών επεισοδίων και των υπογλυκαιμιών. Έτσι έχω καταφέρει να χάσω κάποια κιλά αλλά το σημαντικότερο να σταθεροποιηθώ και να μην έχω σκαμπανευάσματα. Ακόμη παλεύω με την αδηφαγική διαταραχή αλλά έχω βελτιώσει τις διατροφικές μου συνήθεις πολύ τον τελευταίο χρόνο. Η γενική λογική είναι να κάνω συχνά υγιεινά γεύματα και να παίρνω και κάποιες βιταμίνες για να επαναφέρω την βιοχημική ισορροπία του οργανισμού μου που με χρόνια κακή διατροφή έχω διαταράξει. Με αυτόν τον τρόπο έχω περιορίσει τα υπερφαγικά μου επεισόδια και σιγά σιγά θα καταφέρω να καταπολεμήσω και την παχυσαρκία :fake sniffle:
21-01-2012, 12:48 #281
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 343
Εισαι αποφασισμενη και θα τα καταφερεις! αυτη τη στιγμη εισαι και στον πιο σωστο δρομο, τα συχνα γευματα ειναι ο,τι καλυτερο! δωσε μας κανα παραδειγμα του τι τρως πανω κατω ωστε να αποφευγονται και τα βουλιμικα!
21-01-2012, 13:08 #282
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Athens
- Posts
- 5,663
Αγγελάκι μου γράφω καθημερινά στην βουλιμία στο τόπικ "τρίωρα και τριάδες γευμάτων" εκεί θα δεις τι τρώω και γενικά παραθέτω και διάφορες εύκολες και γρήγορες συνταγές για να έχουμε ποικιλία ;). Αν θέλεις μπορείς να μας γράφεις και εσύ :kiss:
Γράφουμε αρκετές κοπέλες στο τόπικ αυτό που προσπαθούμε να περιορίσουμε τα υπερφαγικά - βουλιμικά επεισόδια. Θα πάρεις αρκετές ιδέες από εκεί ;)
21-01-2012, 20:10 #283
- Join Date
- Jan 2012
- Posts
- 447
Originally posted by ~aggelaki~
αυτο για το ιπποφαες πηγαινε στην zouzouka!!! παντως eli και zouzouka τρεφομαστε με τον ιδιο σχεδον τροπο.. Μηπως εχετε "ορθορεξια"?? αααα zouzouka να καπνιζεις θα μπορεις και για καφε υπαρχουν υπεροχοι καφεδες χωρις καφεινη για ομοιπαθητικη. εχω δοκιμασει τον guarana και ειναι τελειος..εχει κι αλλους παντως.
αυτό που λες για την ορθορεξία το έχω ακούσει κι εγώ....η αλήθεια είναι ότι όντως ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά αλλά προς το παρόν αυτός ο τρόπος διατροφής μας βοηθάει να ξεπεράσουμε κάτι πολύ πιο σοβαρό...ε, και μετά βλέπουμε! Ένα ένα θα τα σπάμε τα κάγκελα της φυλακής :wink1:
21-01-2012, 21:25 #284
- Join Date
- Jun 2011
- Posts
- 2,157
Zουζουκα αν θες πεσε μου να σου στειλω το ονομα του δικου μου ομοιοπαθητικου που ειναι καθηγητης κ παιρνει 80-100 Ε την επισκεψη.
21-01-2012, 21:37 #285
- Join Date
- Jan 2012
- Posts
- 447
Originally posted by Γλαύκη
Zουζουκα αν θες πεσε μου να σου στειλω το ονομα του δικου μου ομοιοπαθητικου που ειναι καθηγητης κ παιρνει 80-100 Ε την επισκεψη.
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή