Results 286 to 300 of 452
-
22-01-2012, 17:51 #286
Γεια σας κοριτσια τι κανουμε σημερα? 3η μερα περιοδου. Απο βδμάδα ξεκινάω και το δευτερο κουτακι. Αντε να δούμε τι θα δουμε.
Επισης επιτελους αποφασισα να παω σε ενδοκρινολόγο. Νομιζω βλακεια μου που δεν ειχα παε ιτοσο καιρο. Ισως εχει κατι παραπάνω να μου πει.
- 30-01-2012, 12:23 #287
Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας για κάτι...
Τις τελευταίες 3 μέρες βλέπω σκούρα υγρά ενώ είμαι ακριβώς στη μέση του κύκλου μου, ουσιαστικά είμαι στην ωορρηξία μου.
Το Σάββατο ήταν απλώς μία ελαφρώς ροζ απόχρωση όταν σκουπιζόμουν, την Κυριακή ήταν καφέ και αρκετά(σχεδόν μία+ κουταλιά της σούπας όλη μέρα) και σήμερα καφέ ροζ.
Τις τελευταίες 4-5 μέρες έπαιρνα αρκετα παυσίπονα λόγω μίας ίωσης που πέρασα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
Στο ίντερνετ που έψαξα βρήκα ότι σε πολλές γυναίκες συμβαίνει να δούν λίγο αίμα και είναι φυσιολογικό γιατί μπορεί κατά την ωορρηξία να σπάσει κάποιο αγγείο, αλλά αν δεν έχει ξανασυμβεί σε κάποια κοπέλα καλό είναι να το πει στον γυναικολόγο της.
Επίσης, διάβασα ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη αλλά χθες που έκανα ένα τεστ βγήκε αρνητικό.
Έχετε καμιά ιδέα? Σας έχει συμβεί ποτέ?
30-01-2012, 12:42 #288
Ε:love:μενα οχι ζουζουκα μου.. Κανε ενα τηλ στον γυναικολογο σου, δεν εχεις να χασεις κατι!:love:
30-01-2012, 12:48 #289
Θα του κάνω μωρέ...απλά με έχει φάει η αγωνία..... :sniff:
30-01-2012, 13:37 #290
Ζουζούκα μου εγώ το παθαίνω πάρα πολύ συχνά αυτό εδώ και χρόνια λόγω της ενδομητρίωσης σύμφωνα με αυτά που μου έχουν πει οι διάφοροι γυναικολόγοι που έχω πάει... Πολλές φορές όταν μου τελειώνει η περίοδος και καθαρίζω εντελώς μετά από λίγες μέρες που έρχονται οι γόνιμες είμαι μονίμως με ένα σερβιετάκι, τόσο συχνά που πλέον μου έχει γίνει συνήθεια :crazy:. Μάλιστα αυτό το αίμα εκτός περιόδου είναι σκούρο καφέ και με τη μορφή βλέννας λόγω των γόνιμων ιουυυυ συγνώμη για την αηδιαστική παραστατικότητα :P.
Καμιά φορά και πριν την περίοδο 2-3 μέρες μπορεί να με πιάσει το ίδιο πράγμα. Εμένα πάντως οφείλεται καθαρά στην ενδομοιτρίωση γιατί έχω κύστη με αίμα μέσα στην ωοθήκη μου που κατά περιόδους μου προκαλεί μικροαιμοραγίες. Μου έχουν πει όμως οι γυναικολόγοι που έχω πάει ότι σε γυναίκες που έχουν πολύ αίμα κατά την περίοδο και για πολλές μέρες (βδομάδα π.χ. όπως έχω εγώ) είναι φυσιολογικό να έχεις που και που αίμα στην μέση του κύκλου... Καλό θα ήταν να πας σε γυναικολόγο και να κάνεις έναν υπέρηχο να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σου κόσμο ;). Επίσης όταν κλήσεις το ραντεβού καλό είναι να του πεις τι έχεις γιατί είναι πολύ πιθανό να σου ζητήσει να πας για να κάνετε τον υπέρηχο τις πρώτες μέρες του κύκλου σου αμέσως μετά την περίοδο, τότε ο υπέρηχος βγαίνει πιο καθαρός ;).
30-01-2012, 13:43 #291
Originally posted by Eli
Ζουζούκα μου εγώ το παθαίνω πάρα πολύ συχνά αυτό εδώ και χρόνια λόγω της ενδομητρίωσης σύμφωνα με αυτά που μου έχουν πει οι διάφοροι γυναικολόγοι που έχω πάει... Πολλές φορές όταν μου τελειώνει η περίοδος και καθαρίζω εντελώς μετά από λίγες μέρες που έρχονται οι γόνιμες είμαι μονίμως με ένα σερβιετάκι, τόσο συχνά που πλέον μου έχει γίνει συνήθεια :crazy:. Μάλιστα αυτό το αίμα εκτός περιόδου είναι σκούρο καφέ και με τη μορφή βλέννας λόγω των γόνιμων ιουυυυ συγνώμη για την αηδιαστική παραστατικότητα :P.
Καμιά φορά και πριν την περίοδο 2-3 μέρες μπορεί να με πιάσει το ίδιο πράγμα. Εμένα πάντως οφείλεται καθαρά στην ενδομοιτρίωση γιατί έχω κύστη με αίμα μέσα στην ωοθήκη μου που κατά περιόδους μου προκαλεί μικροαιμοραγίες. Μου έχουν πει όμως οι γυναικολόγοι που έχω πάει ότι σε γυναίκες που έχουν πολύ αίμα κατά την περίοδο και για πολλές μέρες (βδομάδα π.χ. όπως έχω εγώ) είναι φυσιολογικό να έχεις που και που αίμα στην μέση του κύκλου... Καλό θα ήταν να πας σε γυναικολόγο και να κάνεις έναν υπέρηχο να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σου κόσμο ;). Επίσης όταν κλήσεις το ραντεβού καλό είναι να του πεις τι έχεις γιατί είναι πολύ πιθανό να σου ζητήσει να πας για να κάνετε τον υπέρηχο τις πρώτες μέρες του κύκλου σου αμέσως μετά την περίοδο, τότε ο υπέρηχος βγαίνει πιο καθαρός ;).
Για να δούμε τι θα πει αυτός ο έρμος ο γιατρός με 'μένα που έχει μπλέξει!!!! Έχω αρχίσει να τον λυπάμαι!
30-01-2012, 16:24 #292
Originally posted by Magdalena
Απο οτι γνωρίζω για να θεωρείται κάποιος κανονικός σε βάρος θα πρέπει να είναι 10 κιλά κάτω από το υψος του, για τις γυναίκες ισχύει αυτό, ετσι μου είχε πέι μια γυναικολόγος που είχα επισκεφτεί, εσυ είσαι ψηλή, με 1,72 πρέπει να πάρεις και αλλο βάρος, τουλάχιστον 60 κιλά να είσαι, εγω που είμαι 1,65 πρέπει να είμαι 53 - 55 κιλά μου είχε πει
λαθος σταν ειπανε πανω κατω τρια με πεντε κιλα κατω απο το βαρος πρεπει να εισαι
30-01-2012, 16:35 #293
Λοιπόν, τον πήρα τηλέφωνο και του το 'πα και μου είπε πως είναι κάποια ορμονική διαταραχή, κάποια ορμόνη μειώθηκε και πως αν επαναληφθεί να πάω για εξετάσεις....
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό....
30-01-2012, 16:38 #294
Originally posted by deppy231
Απο οτι γνωρίζω για να θεωρείται κάποιος κανονικός σε βάρος θα πρέπει να είναι 10 κιλά κάτω από το υψος του, για τις γυναίκες ισχύει αυτό, ετσι μου είχε πέι μια γυναικολόγος που είχα επισκεφτεί, εσυ είσαι ψηλή, με 1,72 πρέπει να πάρεις και αλλο βάρος, τουλάχιστον 60 κιλά να είσαι, εγω που είμαι 1,65 πρέπει να είμαι 53 - 55 κιλά μου είχε πει
λαθος σταν ειπανε πανω κατω τρια με πεντε κιλα κατω απο το βαρος πρεπει να εισαι
30-01-2012, 17:39 #295
Originally posted by zouzouka
Originally posted by deppy231
30-01-2012, 17:48 #296
Βρε κορίτσια μην τρελαίνεστε με το ιδανικό βάρος! Δεν υπάρχει ορισμός ιδανικού βάρους, υπάρχει απλά ένα φάσμα μέσα στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε για να είμαστε υγιείς και να μην επιβαρύνουμε την υγεία μας. Τώρα τα +-5 κιλά εμένα δεν μου λένε τίποτα. Αυτό πάντως που κάποιοι άσχετοι λένε ακόμη (συγνώμη αλλά περί ασχετοσύνης πρόκειται) ότι πρέπει να είμαστε 10 κιλά κάτω από το ύψος μας ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές ανάγκες. Εγώ είμαι 1.70 και ποτέ μου δεν υπήρξα 60 κιλα! Ήταν απλά πάντα πολύ λίγα για εμένα θα έπρεπε να λιμοκτονήσω για να φτάσω στα 60. Το κατώτερο μου ήταν 65 και θεωρώ ότι το ιδανικό εύρος για εμένα είναι από 65 μέχρι και 70 ανάλογα με το πόσο γυμνασμένη είμαι. Πάντως σε όλο αυτό το εύρος εγώ νιώθω καλά με τον εαυτό μου χωρίς να νιώθω υπέρβαρη ακόμη και στα 72. Αλλά εγώ έχω ανοιχτές πλάτες και στήθος και ανοιχτή περιφέρεια. ʼλλες γυναίκες με πιο μαζεμένο μυοσκελετικό σύστημα σαφώς στο ίδιο ύψος θα κυμαίνονται σε χαμηλότερα κιλά. Αλλά και πάλι ας μην τρώμε τη σαβούρα που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ, οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κουβαλάνε λίπος και να έχουν πιασίματα, το skinny look δεν αρέσει σε κανέναν φυσιολογικό καθημερινό άνθρωπο, αυτά είναι κατασκευάσματα των διαφημίσεων και της τηλεόρασης! Και τι κατάφερα και εγώ που θέλησα να είμαι πιο αδύνατη από αυτό που ήμουν; Το μόνο που κατάφερα είναι να καταλήξω παχύσαρκη ! ʼντε και εγώ πάλι καλά άλλες κοπέλες καταλήγουν ανορεξικές και άλλες νευρικές βουλιμικές! Απλά είναι κρίμα να ταλαιπωρούμε με νούμερα τον εαυτό μας τόσο πολύ, πολύ κρίμα...
30-01-2012, 18:10 #297
Originally posted by Eli
Βρε κορίτσια μην τρελαίνεστε με το ιδανικό βάρος! Δεν υπάρχει ορισμός ιδανικού βάρους, υπάρχει απλά ένα φάσμα μέσα στο οποίο πρέπει να βρισκόμαστε για να είμαστε υγιείς και να μην επιβαρύνουμε την υγεία μας. Τώρα τα +-5 κιλά εμένα δεν μου λένε τίποτα. Αυτό πάντως που κάποιοι άσχετοι λένε ακόμη (συγνώμη αλλά περί ασχετοσύνης πρόκειται) ότι πρέπει να είμαστε 10 κιλά κάτω από το ύψος μας ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές ανάγκες. Εγώ είμαι 1.70 και ποτέ μου δεν υπήρξα 60 κιλα! Ήταν απλά πάντα πολύ λίγα για εμένα θα έπρεπε να λιμοκτονήσω για να φτάσω στα 60. Το κατώτερο μου ήταν 65 και θεωρώ ότι το ιδανικό εύρος για εμένα είναι από 65 μέχρι και 70 ανάλογα με το πόσο γυμνασμένη είμαι. Πάντως σε όλο αυτό το εύρος εγώ νιώθω καλά με τον εαυτό μου χωρίς να νιώθω υπέρβαρη ακόμη και στα 72. Αλλά εγώ έχω ανοιχτές πλάτες και στήθος και ανοιχτή περιφέρεια. ʼλλες γυναίκες με πιο μαζεμένο μυοσκελετικό σύστημα σαφώς στο ίδιο ύψος θα κυμαίνονται σε χαμηλότερα κιλά. Αλλά και πάλι ας μην τρώμε τη σαβούρα που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ, οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κουβαλάνε λίπος και να έχουν πιασίματα, το skinny look δεν αρέσει σε κανέναν φυσιολογικό καθημερινό άνθρωπο, αυτά είναι κατασκευάσματα των διαφημίσεων και της τηλεόρασης! Και τι κατάφερα και εγώ που θέλησα να είμαι πιο αδύνατη από αυτό που ήμουν; Το μόνο που κατάφερα είναι να καταλήξω παχύσαρκη ! ʼντε και εγώ πάλι καλά άλλες κοπέλες καταλήγουν ανορεξικές και άλλες νευρικές βουλιμικές! Απλά είναι κρίμα να ταλαιπωρούμε με νούμερα τον εαυτό μας τόσο πολύ, πολύ κρίμα...
30-01-2012, 18:38 #298
deppy231 ανεφερα στο φορουμ κατι για το ιδανικό βαρος με τη διαφορα ότι κάποιος γιατρός μου το είχε πει και όχι σαν fact. συμφωνώ με τη zouzouka ότι ειίναι κ ανάλογα ο σωματότυπος της κάθε γυναίκας..
30-01-2012, 19:07 #299
Originally posted by Eli
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Ήσουν ένας θρίαμβος!!!
υ.γ. Ε ψιτ! λίγα τα λόγια σου για τις νευρικές βουλιμικές μη γίνουμε μπίλιες!!!!!!!!!!!
31-01-2012, 12:07 #300
Για να μην παρεξηγηθώ θέλω να συμπληρώσω στα χθεσινά μου λεγόμενα ότι δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κανέναν από το τόπικ. Στο κάτω κάτω όλοι μας στο ίδιο καζάνι βράζουμε και δεν έχω σε καμία περίπτωση πρόθεση να μειώσω κανέναν μας. Απλά είμαι πολύ θυμωμένη με τα πρότυπα που προσπαθούν να μας πλασάρουν και ειδικά εμείς οι γυναίκες αλλά ακόμη και οι άντρες πέφτουμε θύματα αυτής της πλάνης ειδικά στην τρυφερή και ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας. Θυμώνω πολύ όταν ακούω ακόμη και τώρα επαγγελματίες υγείας να εκφράζουν τέτοιου είδους απαρχαιωμένες και λάθος απόψεις για το βάρος μας και να μας βάζουν ακόμη πιο βαθιά στο τριπάκι που όλοι είμαστε μέσα ούτως ή άλλως. Έχω ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με την εικόνα μου και έχω χάσει τόσα χρόνια πασχίζοντας για το τέλειο που πλέον έχω εξουθενωθεί και δεν μπορώ να χάσω και τα κιλά που έχω βάλει.
Σας εκλιπαρώ τώρα που είστε ακόμη νέες να κλείσετε τα αυτιά σας σε τέτοιου είδους παρεμβολές και να δώσετε προτεραιότητα στο να ζήσετε την ζωή σας και ξοδεύεστε όλη αυτή την ενέργεια και την δημιουργικότητα των νιάτων σας σε όμορφα και δημιουργικά πράγματα και αν αγγίξετε την ευτυχία και την ολοκλήρωση σας πάω στοίχημα ότι θα είστε ευτυχισμένες και με την εικόνα σας και με το βάρος σας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....