Results 316 to 330 of 452
-
03-02-2012, 09:05 #316
μπραβο σου!!! πολυ χαιρομαι για σενα, ειναι κατι το πολύ σημαντικό αυτό και δικαιως το γιορταζεις, ήταν αυτό που χρειαζόσουν μαλλον και όχι αλλα αντισυλληπτικά, σου ευχομαι να ξαναεχεις περίοδο και τον επόμενο μηνα..
πολλά φιλιά!!
- 03-02-2012, 11:47 #317
γιώτα μπραβο πολύ χαιρομαι για σενα. Να σιγα σιγα ενα φως στο τουνελ. Ευχομαι να ταν μονο η αρχη.
Μαγδα μου τι κανεις? Ολα καλα? Και φυσικά εχει βοηθησει η μία την αλλη. Ειναι τοσο παρηγορο και λυτρωτικό. Λυπαμαι που γνωριστηκαμε κατω απο αυτες τις συνθηκες αλλά μοιραζομαστε τον ιδιο πόνο, την ιδια αγωνία και ειναι τοσο ανακουφιστικό να ξερεις οτι υπαρχουν και αλλοι που σε νιωθουν, δε σε κρινουν και μαζι θα τη βρουμε την ακρη.
Επειδη ρωτας συνεχιζω το ντουφαστον. Οκ θα αδιαθετησω και αυτο το μήνα και μετα θα πρεπει παλι να περιμενω. Αν με ρωτας πραγματικά δεν το πιστευω οτι θα ερθει. Δεν ξερω τι παιζει πια, δεν ξερω αν ειναι θεμα λίπους πραγματικά δεν ξέρω.
Αγχος δεν εχω. Οχι οτι δεν το σκεφτομαι αλλα θελω να πω οτι προσπαθω να κανω κανονικά τη ζωή μου και να μη βασανιζομαι. Τα κανω ολα σωστα δηλαδη απλά για καποιο λόγο αρνειται να ρθει απο μόνη της.
Σκεφτομαι πλεον την υστατη λυση του ενδοκρινολογου και της ομοιοπαθητικης. Πλέον δε μπορω να κανω ή να σκεφτω κατι αλλο. Καποια στιγμη η υπομονη θα εξαντληθει και θα εγκαταλειψω την προσπαθεια αλλα μεχρι τοτε απλά ελπίζω.
Διατροφικά ειμαι πολύ καλά. Οσο εχω κρυψει τη ζυγαριά και εχω αγνοια ειμαι ευτυχισμενη και τρωω σωστα. 5 γευματα την ημερα και πολυ ποιοτικά. Κανω κια καμια γουρουνια αλλα σε νορμάλ πλαίσια. Εσυ πως τα πας?
03-02-2012, 18:40 #318
Γεια σου Μαράκι μου! Τα ίδια και εγω, συνεχιζω με τα αντισυλληπτικά yasmin, αδιαθετω κανονικά αλλά τις τελευταιες μερες σκεφτομαι ότι αυτό δεν μου αρκεί, ειναι φυσικά ένα βημα αλλα για πόσο? θα πρεπει να ερθει και από μόνο του κάποια στιγμή, αλλά θα ερθει? το σκεφτομαι και είμαι δυστυχως απαισιοδοξη
04-02-2012, 09:25 #319
φιλεναδα και εγω το ιδιο λεω. Πλεον δε μου αρκει να αδιαθετω με το χάπι. Οκ καλά ειναι ανακουφιζεται και ο οργανισμός αλλά τα κλεισαμε πλεον τα 4 χρονια. Ειναι πολλα και πλεον δεν υπαρχουν και δικαιολογίες. Δεν κανω κατι λάθος, δε μπορω να κανω κάτι παραπάνω.
Δεν περιμενα να επανέλθει κατευθειαν αλλα ειμαι πολλους μηνες τωρα κυρια (δεν εννοω οτι δεν τρωω και σαβουρα καταλαβαινεις τι εννοω) και τιποτα. Αυτη τη στιγμη δεν ελπίζω τιποτα. Για να μαι ειλικρινης πιστευω δε θα ρθει ποτέ οποτε απο δω και μπρος οτι θετικό θα το δεχτω με χαρα.
Γιώτα να σε ρωτησω κάτι επειδη η περιπτωση σου ειναι ιδιαζουσα και εχω μια απορια επειδη εμενα ειναι ο μεγαλος καημός μου. Σχετικά με το θεμα εγκυμοσυνη-παιδι ο γιατρος σου τι σου χει πει ετσι με την ελλειψη περιοδου με φυσιολογικο τρόπο? Συγνωμη αν αγγιζω ενα ευαισθητο θεμα δε θελω να γινω αδιακριτη απλα σε ρωταω γιατι ειναι ο δικός μου μέγας καημός οτι δε θα κανω ποτε παιδι.
04-02-2012, 09:41 #320
maria mou, και εμένα είναι μεγάλος καημός το θέμα του παιδιού, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνω ποτέ. Το 2003 έκανα το λάθος να μην πάρω τα αντισυλληπτικά για παραπάνω από 3 μήνες που τα έκοβα συνήθως για να κάνω διάλλειμμα και δημιουργήθηκε κύστη η οποία αφαιρέθηκε χειρουργικά. Τότε μου είπαν οι γιατροί ότι η μια μου ωοθήκη είναι γερασμένη και η άλλη πειράχθηκε λόγω της επέμβασης για την κύστη. Οπότε δυσκολο να συλλάβω, ωορηξία μηδενική. Τότε τρελάθηκα, ήμουν 29 χρονών και πανέτοιμη να γίνω μανούλα, σκεφτόμουν παρένθετη μητέρα, υιοθεσία κτλ. Μετά από λίγα χρόνια, ο γιατρός "μου τα γύρισε", άρχισε να μου λέει τίποτα δεν είναι αδύνατον , και όλα γίνονται, και πολλές γυναίκες τα κατάφεραν κτλ. Με εκαναν ένα συναισθηματικό τουρλουμπούκι. Βασικά μόνο ένας γιατρός , νά'ναι καλά, μπήκε στον κόπο να μου εξηγήσει τι ακριβώς μου συμβαίνει και δεν έρχεται περίοδος. Η υπόφυση του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη να στέλνει μήνυμα στις ωοθήκες να λειτουργησουν και να παραξουν ωάρια, περίοδο κτλ δεν λειτουργεί και δεν τα στέλνει αυτά τα μηνύματα οπότε δεν έχω και περίοδο και ωορηξία. Οπότε σε περίπτωση που θα ήθελα να κάνω παιδί, θα προχωρούσαμε σε ενέσεις που χημικά πια θα έδιναν την "εντολη" στις ωοθήκες να λειτουργήσουν. Αν επιανε αυτό, καλώς, αν όχι, τότε το χάος! Εκείνη την εποχή το κίνησα λίγο το θέμα αλλά διακοπηκε η προσπάθεια γιατί χώρισα με την τότε μακροχρονια σχέση μου οπότε δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αν θα δούλευε η λύση που μου είχε προτείνει εκείνος ο γιατρός. Τωρα είμαι στα 38, δεν έχω σχέση και μου έχει ατονήσει η επιθυμία να γίνω μάνα. Μου έχει μείνει μόνο ο καημός ότι τότε που είχα την ευκαιρία και την επιθυμία, δεν κατάφερα να ανακαλύψω τι θα μπορούσα να κάνω..
Μαρία μου, δεν ξέρω ποιες είναι οι συνθηκες της δικής σου ζωής, όμως αν όντως επιθυμείς να γίνεις μανούλα, ψαξε το, η γονιμότητα παλευεται πια, και υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι φανταζομαι που μας βοηθούν να φέρουμε στον κόσμο το πιο θείο δώρο..
04-02-2012, 10:04 #321
Κορίτσια πόσο πολύ σας νοιώθω..Και εγώ κουράστηκα. Θέλω να ελπίζω αλλά υπάρχουν στιγμές που λυγίζω..
Ειδικά το θέμα του παιδιού. Είμαι 30 και φοβάμαι να μπω σε μια σχέση για το λόγο που καταλαβαίνετε.. Εμείς μπορούμε να σκεφτούμε εναλλακτικές, ο άλλος όμως..?
Πέρσι ήμουν με κάποιον 38 χρόνων και όταν τέλειωσε η σχέση μας (μικρή 10 μήνες) κατηγορούσα και αυτό τον παράγοντα. Τώρα γνώρισα κάποιον πάλι μεγαλύτερο μου και διστάζω..
Πέρα απο το ορμονικό, το ψυχολογικό πως παλεύεται? Γιατί να πρέπει να τραβάμε τέτοιο λούκι?
04-02-2012, 11:25 #322
Ειδικά το θέμα του παιδιού. Είμαι 30 και φοβάμαι να μπω σε μια σχέση για το λόγο που καταλαβαίνετε.. Εμείς μπορούμε να σκεφτούμε εναλλακτικές, ο άλλος όμως..?
Ευτυχια αυτο ακριβώς. Συμπάσχω. Σκεφτομαι οτι δε θελω σχεση αυτη την περιοδο γιατι τι θα του πω του ανθρωπου ετισ και σοβαρεψει το πράγμα?
Ο γυναικολόγος μυο σκίζει τα ρούχα του οτι μπορώ να κάνω παιδι και ορμονικά δεν εχω κατι άλλο αλλα ειναι μαι ιδεα που χει καρφωθει στο δικό μου κεφάλι. Ε πως διαολο θα μεινω έγκυος αμα δεν εχω περιοδο?
Αυτο θα ταν η μεγαλύτερη τιμωρια μου για ολα οσα εκανα.
04-02-2012, 14:03 #323
Eγώ Μαράκι μου δεν είχα ποτέ βουλιμία. Αν εξαιρέσεις κάποιες τάσεις λαιμαργίας και υπερφαγίας που έχουν πολλοί άνθρωποι.
Απλά έχει 4 χρόνια που είχα 'φάει' κόλλημα με τα κιλά και την εμφάνιση μου και (μιλάμε για 2-3 επιπλέον) πλακώθηκα στη δίαιτα και γυμναστήριο σε σημείο που έχασα 5-6. Πάλι όμως δεν δικαιολογείται. Απλά τότε είχα βγει απο μια μακρόχρονη σχέση, διάβαζα και για ΑΣΕΠ οπότε κατέστρεψα την ψυχολογία μου. Εκεί το αποδίδει και ο ενδοκρινολόγος και κυρίως στο διατροφικό σοκ που υπέστη ο οργανισμός. Είχα λίπος κάτω απο το φυσιολογικό.
Σε ποιον άντρα όμως να τα πεις και να τα καταλάβει χωρίς να γυρίσει το κεφάλι αλλού?
04-02-2012, 19:23 #324
koritsia, για χρόνια βασανιζόμουν με το θέμα, έλεγα "πως και γιατί να κάνει κάποιος σχέση μαζί μου, που είμαι άγονη και δεν θα του δώσω απογόνους κτλ?" Τώρα πια σκέφτομαι ότι αυτός που θα με αγαπήσει, θα το δεχτεί και θα είμαστε μαζί χωρίς όρους τέτοιου είδους. Η αληθινή αγάπη οφείλει να τα αφήνει αυτά πίσω της. Εκεί αποδεικνύει πόσο ουσία έχει. Σκεφτείτε το από την αντίστροφη, θα αφήνατε να σας φύγει ένας άντρας που θα λατρεύατε, θα σας έκανε να νιώθετε θεές και ολοκληρωμένες γιστί θα ήταν στείρος? Εγώ προσωπικά όχι! Θα τον είχα στη ζωή μου σαν κόρη οφθαλμού αρκεί να ήμασταν αγαπημένοι και μονιασμένοι..
05-02-2012, 13:56 #325
διαβαζω καλα? Η ανορεξικη αντζελίνα ειναι παλι έγκυος ? ενταξει πραγματικά εχω ελπίδες. ε αει στο διαολο που αυτη μπορει να κανει παιδι ενω δεν τρωει και εγω δεν εχω καν περιοδο
06-02-2012, 19:37 #326
Μαρακι, καλά διαβασες το ειδα και εγω, η Αντζελίνα και πάλι εγκυος, όχι απλά εχεις πιθανότητες, μπορεις να το πείς με σιγουριά..
Εχω ευχαριστα νέα, η γυναικολόγος μου εδωσε ελπίδες ότι μπορω να μείνω εγκυος και να κάνω ενα παιδί, συγκεκριμένα ότι από τις εξετάσεις μου δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα σοβαρό, οταν αποφασίσω μου είπε ότι θελω να μείνω εγκυος θα τα καταφερουμε, το θελουμε πολύ και εγω και ο Χρηστος, μακαρι να γίνει πραγματικότητα..
Γιωτα μου, διαβαζω τα νεα σου και χαίρομαι πολύ.. Και εγω κορίτσια φοβόμουν ότι ο Χρηστος θα με αφησει αν του πω ότι εχω αμηνόρροια, του το είπα και αντί να με αφησει με στηριξε και με βοηθησε, μου είπε ότι και να ειναι, όπως και να ερθουν τα πραγματα θα το περασουμε μαζί.
Οταν αγαπας κάποιον όλα μπορουν να αντιμετωπιστουν, μόνο όταν υπάρχει αληθινη αγαπη
08-03-2012, 10:11 #327
Καλημέρα σε όλες!
Πηγα στη γυναικολόγο και μου είπε να σταματησω τα αντισυλληπτικά, με ρωτησε αν υπάρχει επιθυμία παιδιού και επειδη εχω παρει κιλά ολα καλα θα πάνε..
Αντε να δουμε, φυσικά εγω σαν απαισιοδοξη που ειμαι δεν πιστευω ότι η περιοδος θα ερθει από μόνη της ή ότι θα μπορεσω να κάνω παιδί αλλα θα δούμε!ο θεος ειναι μεγαλος,
08-03-2012, 10:44 #328
Καλημέρα Μαγδαλένα μου!
Σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα επιθυμείς! Και δεν θέλω απαισιοδοξίες! Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο να γίνεις μανούλα ε; Με την διατροφή σου πως τα πας;
Λέτε να ξεκινήσετε με τον Χρήστο να κάνετε προσπάθειες για παιδάκι;
08-03-2012, 10:55 #329
Ελλη μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου, δεν εχουμε αγχωθει ιδιαίτερα απλά δεν θα προσεχουμε πλεον, καταλαβαινεις, αν τυχει εγκυμοσυνη θα ειναι κατι πολύ έυχαριστο για μας, ειμαι 25 χρονων οποτε δεν με πιανει αγχος ακομα,
Πρωτα από όλα θελω να δω αν θα ερθει η περιοδος χωρις τα χαπια,
Διατροφικά μια χαρα, όπως εχω πεί αρχίζω και θυμαμαι τον εαυτό μου όπως ετρωγα πριν όλη την περιπετεια μου..
Εσυ όλα καλά?
08-03-2012, 11:15 #330
Originally posted by Magdalena
Ελλη μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου, δεν εχουμε αγχωθει ιδιαίτερα απλά δεν θα προσεχουμε πλεον, καταλαβαινεις, αν τυχει εγκυμοσυνη θα ειναι κατι πολύ έυχαριστο για μας, ειμαι 25 χρονων οποτε δεν με πιανει αγχος ακομα,
Πρωτα από όλα θελω να δω αν θα ερθει η περιοδος χωρις τα χαπια,
Διατροφικά μια χαρα, όπως εχω πεί αρχίζω και θυμαμαι τον εαυτό μου όπως ετρωγα πριν όλη την περιπετεια μου..
Εσυ όλα καλά?
καλέ με άγχωσες τώρα!!!! θα με πιάσουν τα υπαρξιακά μου τώρα!!! χαχαχχαχαχαχα
καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!!! αν είσαι χαλαρή όλα θα γίνουν!
Avoidant συμπεριφορά
15-05-2025, 19:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία