Αμηνορροια και ψυχολογική κατάσταση - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast
Results 421 to 435 of 452
    Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Γεια σε ολες!! ευχομαι να ειστε ολες οσο περναει ο καιρος ακομη καλυτερα, μιας και αυτος ειναι ο σκοπος και της ολης διαδικασιας με το foroum, να αντιμετωπισουμε και να νικησουμε τα προβληματα μας.. Μαγδαλενακι σε σκεφτομαι πολλες φορες με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη σου, οσο ουτοπικο και να ακουγεται! πρεπει να ζεις μεγαλες στιγμες!!!!
    Εγω κοριτσια εχω καλα νεα απο την περιοδο μου.. μου ηρθε μια φορα μονη της οπως σας ειπα και οταν την περιμενα τον επομενο μηνα μου ξαναηρθε, με κανα 10ημερο καθυστερηση, αλλα δε βαριεσαι!! καθε φορα που εχω περιοδο χαιρομαι και περισσοτερο!! τα βουλιμικα τα εχω κοψει σχεδον τελειως, εχει αλλαξει ολοκληρη η καθημερινοτητα μου, καμια σχεση με παλια, και πού ειμαι ακομα σκεφτομαι καμια φορα!! πηγα και διακοπες και περασα πιο ωραια απο ποτε! αχχ.. εζησα και τον ερωτα!! εννος οτι εχω δαγκωσει τη λαμαρινα κανονικα!! τι ωραια που ειναι! βεβαια τωρα μας χωριζει μια αποσταση μεγαλη, και επισης μαλλον μονο εγω εχω δαγκωσει τη λαμαρινα, αλλα χαιρομαι και μονο για αυτο που εζησα εκει! μου εκανε απιστευτο καλο! και γενικοτερα περναω σουπερ πλεον.. το μυαλο μου ειναι πιο καθαρο καταστρωνω σχεδια για το βραχυπροθεσμο μελλον! μακαρι να μπορουσα να δωσω δυναμη σε καποια κοριτσια, και να σας πεισω οτι αξιζει απιστευτα πολυ να νικησετε τους δαιμονες σας, να φυγετε απο οποια διαταραχη κι αν εχετε και να ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!! Σας στελνω την αγαπη μου και πολλα χαμογελα!! Και φιλακιαααααααα!!
    Αγγελουδάκι συγχαρητηρια!!! τι καταπληκτικό νεο ηταν αυτό? μπραβο κορίτσι μου, ετσι και εμενα με μια περίοδο μου ηρθε και η εγκυμοσυνη,
    ειμαι πια στον τεταρτο μηνα και εχω μπεμπα! αλλά και κατα πασα πιθανότητα και διαβητη κυησησ, κανω διατροφη αλλά γλυκά κια παγωτα τελος!
    Ελλη μου, τι κάνεις? δουλευεις ακόμα? πες μου τα νεα σου!
    Σας φιλώ όλες και να εχετε μια καλή ημερα και μην ξεχνιόμαστε καλό φθινόπωρο!!!!

Member
    Κορίτσια καλημέρα και απο μένα..τα νέα μου είναι τα ίδια.

Ελπίζω όμως μια και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Παίρνω ελπίδα και απο εσάς. Αγγελουδάκι μου πόσο χάρηκα..σαν να συμβαίνει σε μένα.
    Και για σένα Μαγδαλένα μου εύχομαι τα καλύτερα. Και για το κοριτσάκι μας..να προσέχεις τον εαυτό σου..

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..

Senior Member
    Καλημέρα Ευτυχία μου, τι κανεις γλυκιά μου? εχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, καποια εξέλιξη με το θεμα της περιοδου?
    Σε ευχαριστω πολύ για τις όμορφες ευχες σου, παντα με τον καλό λόγο εισαι

Member
    Μαγδαλένα μου ακόμα δεν έχω κάποιο νεότερο. Κάνουμε με τον ενδοκριλόγο μια άλλη προσπάθεια, αν βγει..

Δεν είμαι ήρεμη και απο άλλα γύρω μου οπότε ίσως δεν το βοηθάω.

Εσυ να προσέχεις τον εαυτό σου!!!! Έχουμε μια μικρούλα να σκεφτόμαστε..και πραγματικά εύχομαι να είναι γερό παιδί και ευτυχισμένο.

Senior Member
    Μαγδαλενάκι μου εύχομαι να μην σου δημιουργήσει θέματα ο διαβήτης και να έχεις μία καλή κύηση. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο τυπική γίνεται με την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά! Κοριτσάκι λοιπόν περιμένετε ε; Αααχ τι ωραία :D!!!

Εγώ εδώ στον αγώνα! Όλα καλά, προσπαθώ να ξεκινήσω τον φθινόπωρο μου με αισιοδοξία και να κρατάω θετική σκέψη :)

Junior Member
    10 κιλα κατω απ το υψος? εγω που ειμαι 1,55 πρεπει να παω 45 κιλα? οχι ρε παιδια..

Senior Member
    Αναστασία μου αυτό το 10 κιλά κάτω από το ύψος είναι μία παλιά και ξεπερασμένη άποψη και δεν είναι καν σωστή. Δύο άτομα είναι διαφορετικά ακόμη και αν είναι του ίδιου ύψους. Πλέον πάμε με bmi και δεν υπάρχει ιδανικός αριθμός κιλών ανάλογα με το ύψος μας αλλά ένα εύρος μέσα στο οποίο θεωρείται ότι είμαστε σε φυσιολογικό βάρος. Αυτό το εύρος είναι αρκετά μεγάλο και για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Σημαντικό επίσης ρόλο παίζει το πόσο είναι το ποσοστό της μυικής μας μάζας και του λίπους που έχουμε στο σώμα μας.

Junior Member
    Ο Δεικτης Μαζας Σωματος (BMI) , σε φυσιλογικα άτομα, μπορεί να μας βοηθήσει να βρουμε τα επιθυμητα ορια του βαρους μας , κυμαινεται απο 18,5 - 25 . Επίσης πολυ σημαντικό είναι και το λίπος οπως ειπε και η ελλη, για εμας τις γυναικες πρεπει να ειναι απο 21 - 33% , μπορει δηλαδη καποια γυναικα να ειναι 1 70 70 κιλα και να εχει λιπος 22% , να ειστε σιγουρες οτι το οπτικο αποτελεσμα της θα ειναι τελειο λογω του μειωμένου λίπους...

οσον αφορα την αμηνορροια , περα απο τα φαρμακα υπάρχουν και εναλλακτικοι τρόποι αντιμετώπισης με ρύθμιση των ορμονων για να μην επιβαρύνεται καθόλου ο οργανισμός...

Senior Member
    όποιος φυσιολογικό δείκτη αλλά δν του αρέσει το σώμα του καλύτερα να το ρίξει στην γυμναστική παρά στην δίαιτα

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    όποιος φυσιολογικό δείκτη αλλά δν του αρέσει το σώμα του καλύτερα να το ρίξει στην γυμναστική παρά στην δίαιτα
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!
    1 ερωτηση θελω να κανω..εσεις το διαστημα που δεν ειχατε περιοδο,ειχατε κολπικα υγρα;;;θενξ!

Junior Member
    πφφ βλεπω ολες το ξεπερασατε το προβλημα!μπραβο κοριτσια!

εγώ έχω ακόμα αμηνόρροια. η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το ψάξω, αλλά δε θέλω να πάρω αντισυλληπτικά.
    έχει δοκιμάσει κανείς ομοιοπαθητική ή κάποια άλλη εναλλακτική μέθοδο για το πρόβλημα αυτό;

Junior Member
    κι εγω το ιδιο,δεν θελω σε καμια περιπτωση να παρω αντισυλληπτικα..
    για ομοιοπαθητικη το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει..ξερει καμια?????

πόσο καιρό είναι που δεν έχεις περίοδο giolia?

Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast