Results 46 to 60 of 452
-
27-02-2011, 16:27 #46
Κοριτσια εγω ειμαι απο την αντιθετη πλευρα .....Υπερβαρη ....Καθε φορα που βαζω βαρος η περιοδος δεν ειναι ποτε σταθερη , οταν ερχομαι στα φυσιολογικα μου εχω σταθερα καθε 28 μερες.
Πριν ενα μήνα που ξεκινησα διαιτα αυστηρη , ειχα καθυστερηση 30 μερες......
Οπως καταλαβαινετε η διατροφη και αλχημιες στην διατροφη επηρεάζουν τις ορμονες μας ....
- 27-02-2011, 17:06 #47
εσυ μαρία εχεις κανει εξετασεις? σου λειπει κατι ή ειναι όλα φυσιολογικά?
αυτο για τις ορμόνες ισχυει παντως γενικά ο οργανισμος θέλει μία ρουτινα και στην διατροφη και στον υπνο.
παντως μαρία μην ανησυχεις θα σου έρθει και εσένα! και το κυριοτερο ειναι να μην αγχώνεσαι. εγω οταν ειχα παει στον γιατρο μετα ημουν πιο ηρεμη και πιστεύω πως με βοήθησε και αυτο
27-02-2011, 17:33 #48
έχω κάνει όλων των ειδών τις εξετάσεις. Ορμονικές βέβαιες έχω καποιους μήνες να κάνω αλλά ο γιατρός μου είπε πως δε χρειάζεται. Ολα φυσιολογικά ήτανε. Απλά μου συνέστησε υπομονή και όχι άγχος και καποια στιγμή θα ρθουν απλά το πρόβλημα είναι οτι ναι μεν δεν το σκέφτομαι τόσο έντονα όσο παλιά αλλά όσο περνάει ο καιρός και δε βλέπω αποτέλεσμα πάρά την προσπάθεια μου κουραζομαι ψυχολογικά και μου βγαινει στα καλά καθούμενα ενας απίστευτος εκνευρισμός τον οποίο αδυνατώ να ελέγξω
27-02-2011, 18:20 #49
απο την στιγμη που οι εξετασεις σου είναι φυσιολογικες νομιζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. λογικά ο οργανισμος σου δεν εχει ξεπεράσει ακομα το ''σοκ''. παντως μπορει και να σε καθυσηχαζε το να κανεις ορμονικες εξετασεις γιατι με βάση την συγκεντρωση των ορμονων στον οργανισμό σου μπορεις να καταλαβεις περίπου σε ποια φαση του κύκλου βρισκεσαι
27-02-2011, 18:53 #50
και εγω έτσι θένα πιστεύω γιατί η αλήθεια είναι οτι τον οργανισμό μου τον έχω εξοντώσει. Πέρασα από ολα τα στάδια απο παχυσαρκία μέχρι ανορεξία και σίγουρα δεν είναι εύκολο να επανέλθει απλά είναι πολύ σπαστικό να έχω όλα τα συμπτώματα κάθε φορά μέσα στο μήνα και τελικά να μένω με την όρεξη.
27-02-2011, 22:30 #51
ισως αυτο που θα γραψω να ειανι λιγο ψιλοασχετο... αλλα ειναι κ σχετικο... για το τι εγκληματιες κυκλοφορουν!!!
οταν ημουν στο λυκειο η κολλητη μου ειχε αδυνατισει υπερβολικα και ειχε σταματησει να εχει περιοδο.
απο το περιβαλλον της δεν υπηρχε περιπτωση να αντιληφθει καποιος κατι ουτε κ να ασχοληθει με το σωστο τροπο κ ετσι την επεισα να παμε σε γυναικολογο (για καποια αλλη ειδικοτητα πιο σχετικη ουτε λογος στην μικρη μας πολη!!).
πηγαμε λοιπον κ εγω ειπα στο γιατρο οτι η φιλη μου τους τελευταιτους μηνες τρωει απειροελαχιστα , εχει χασει πολλα κιλα κ μηπως φταιει αυτο ?
(ελπιζοντας να ανησυχησει κ να τη συνετισει!!)
ξερετε τι εγινε???
εγω ακομη δε μπορω να το πιστεψω, ουτε να το διανοηθω-και ας το εζησα!!!
ο γιατρος τα ριξε στη φιλη μου, ειπε οτι ειναι πολυ ωραια ετσι , οτι καλα κανει που δεν τρωει πολυ κ καλο θα ηταν να το κανω κ εγω (που ημουν αφρατουλα!!)..
το οτι καλο θα ηταν να χασω κιλα δεν το αρνηθηκα κ ουτε το αρνουμαι!!
το οτι ηταν τοσο μεγαλος μαλακας που εθεσε σε κινδυνο ζωη για ηλιθιο λογο δε μπορω ακομη να το ξεπερασω!!!
27-02-2011, 22:33 #52
άντρες ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό τους. μα μόνο ενα...
28-02-2011, 11:23 #53
Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?
Οχι απλά έχω νευρα που δεν έχω περίοδο, σκοτώνω ανθρωπο ώρες ώρες.. Ποτε μου δεν είχα κανένα προβλημα περιοδου και τώρα ξαφνικά να αντιμετωπίζω το χειρότερο.. Πλέον προσπαθώ να μην έχω τόσα νευρα γιατί έχω και έναν αντρα, έχει κάνει πολύ υπομονή μαζί μου, πέρα από το να τρέφομαι σωστά δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο, οποτε περιμένουμε..
01-03-2011, 12:40 #54
υπάρχει καμία κοπέλα που να είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με μένα?δηλαδή να ήταν αφρατούλα,να έγινε βουλιμική,να έχασε πολλά κιλά κ μετά την περίοδο,μετά α διαπίστωσε οτι έχει πολυκυστικές κ από τότε να παίρνει primolut για να έρθει η περίοδος αλλιώς γιοκ τα τελευταία 10 χρόνια(από τα 16-25).τα κιλά μου ταχω πάρει με το παραπάνω,κ οι γιατροί μου λεν οτι πρέπει να κόψω τα γλυκά κ να χάσω λίπος κ ότι ο κύκλος μου θα στρώσει άμα μείνω έγγυος. επίσης ο πατέρας μου έχει ζάχαρο.
01-03-2011, 15:39 #55
αχχχχ ατιμη περιοδο!! ειδα χθες στον υπνο μ οτι μ ηρθε επιτελουσ!
μαρακι νομιζω παλι με σενα εχουμε ξαναπει η μια στην αλλη πωσ εγιναν τα πραγματα απο ενα θεμα που ειχα κοινωποιησει!
ουσιαστικα απο μαλακια μ το παθα.. κριτσια αυριο παω στον γιατρο επιτελουσ!! αντε να δουμε! ουτε ραντεβου με γκομενο να ειχα τοσο που ανυπομονω!
01-03-2011, 17:39 #56
υπάρχει καμία κοπέλα που να είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με μένα?δηλαδή να ήταν αφρατούλα,να έγινε βουλιμική,να έχασε πολλά κιλά κ μετά την περίοδο,μετά α διαπίστωσε οτι έχει πολυκυστικές κ από τότε να παίρνει primolut για να έρθει η περίοδος αλλιώς γιοκ τα τελευταία 10 χρόνια(από τα 16-25).τα κιλά μου ταχω πάρει με το παραπάνω,κ οι γιατροί μου λεν οτι πρέπει να κόψω τα γλυκά κ να χάσω λίπος κ ότι ο κύκλος μου θα στρώσει άμα μείνω έγγυος. επίσης ο πατέρας μου έχει ζάχαρο.
Και συγνώμη δηλαδή αλλά θα πηδηχτώ απο το παράθυρο ακόμα και να τρώμε γλυκά πειράζει την περίοδο? Ημαρτον και έλεος μαζί. Μήπως πείράζει και ο αέρας που αναπνεόυμε?
Ειλικρινά ρε κορίτσια βάζω κάτω το ιστορικό της καθεμίας και άκρη δε βγάζω. Εντάξει το συμπέρασμα είναι ένα ότι παθαίνουμε το παθαίνουμε απο το ηλίθιο το μυαλό μας αλλά ακόμα και τώρα που μαι τύπος και υπογραμμός προκοπή δε βλέπω και πλέον έχω αρχίσει να κουράζομαι να ακούω θα έρθει και θα έρθει. Τουλάχιστον αν είναι να μην ξανάρθει ποτέ να το ξέρω να μην την περιμένω.
Buliana μου να σε ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Παίζει να μου τα χεις αναφέρει ξανά συγχώρα με αν πρέπει να τα επαναλάβεις αλλά προσπαθώ να πάρει η ευχή να βρω ένα φως στο τούνελ. ΤΗν περίοδο σου πότε ακριβώς την έχασες? Εννοώ την έχασες όντας αφρατούλα ή αμα τη εμφανίση των βουλιμικών ? Το τρεξες το θέμα αμέσως? Ο γιατρός τότε τι σου έλεγε?
Και το θέμα των πολυκυστικών πως προέκυψε? Τα βουλιμικά συνετέλεσαν στην επιδείνωση του προβλήματος ή προέκυψαν ανεξάρτητα?
Οσο για τα primolut τα επαιρνα και εγώ για μία περίοδο και μετα πήρα και καποια αλλα και αδιαθετουσα αλλα κατόπιν συννενοησης με το γιατρό καταλήξαμε ότι δεν έχει νόημα να τα συνεχίσω.
Και εσυ τώρα είσαι 9 χρόνια ε? Πως το αντέχεις αυτό το ψυχολογικό βάρος? Εγώ τρία χρόνια τώρα έχω λαλήσει.
Επίσης στο άλλο θέμα που με καίει σου έχει μιλήσει ο γιατρός για το αν παρα την απουσία περιόδου θα χεις πρόβλημα να μείνεις έγκυος?
04-03-2011, 18:21 #57
Freedom, τι εγινε με τις εξετάσεις σου? Τι σου είπε ο γιατρός?
05-03-2011, 02:47 #58
λοιπον κοριτσια μου εδωσε το cyclacur για 3 μινεσ!!! το εχει παρει καμια σας??????????????
05-03-2011, 12:27 #59
Originally posted by mariafc
Και συγνώμη δηλαδή αλλά θα πηδηχτώ απο το παράθυρο ακόμα και να τρώμε γλυκά πειράζει την περίοδο? Ημαρτον και έλεος μαζί. Μήπως πείράζει και ο αέρας που αναπνεόυμε?
Ειλικρινά ρε κορίτσια βάζω κάτω το ιστορικό της καθεμίας και άκρη δε βγάζω. Εντάξει το συμπέρασμα είναι ένα ότι παθαίνουμε το παθαίνουμε απο το ηλίθιο το μυαλό μας αλλά ακόμα και τώρα που μαι τύπος και υπογραμμός προκοπή δε βλέπω και πλέον έχω αρχίσει να κουράζομαι να ακούω θα έρθει και θα έρθει. Τουλάχιστον αν είναι να μην ξανάρθει ποτέ να το ξέρω να μην την περιμένω.
Buliana μου να σε ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Παίζει να μου τα χεις αναφέρει ξανά συγχώρα με αν πρέπει να τα επαναλάβεις αλλά προσπαθώ να πάρει η ευχή να βρω ένα φως στο τούνελ. ΤΗν περίοδο σου πότε ακριβώς την έχασες? Εννοώ την έχασες όντας αφρατούλα ή αμα τη εμφανίση των βουλιμικών ? Το τρεξες το θέμα αμέσως? Ο γιατρός τότε τι σου έλεγε?
Και το θέμα των πολυκυστικών πως προέκυψε? Τα βουλιμικά συνετέλεσαν στην επιδείνωση του προβλήματος ή προέκυψαν ανεξάρτητα?
Οσο για τα primolut τα επαιρνα και εγώ για μία περίοδο και μετα πήρα και καποια αλλα και αδιαθετουσα αλλα κατόπιν συννενοησης με το γιατρό καταλήξαμε ότι δεν έχει νόημα να τα συνεχίσω.
Και εσυ τώρα είσαι 9 χρόνια ε? Πως το αντέχεις αυτό το ψυχολογικό βάρος? Εγώ τρία χρόνια τώρα έχω λαλήσει.
Επίσης στο άλλο θέμα που με καίει σου έχει μιλήσει ο γιατρός για το αν παρα την απουσία περιόδου θα χεις πρόβλημα να μείνεις έγκυος?
Όσο για την εγκυμοσύνη κι εμένα το ίδιο μου λέει συνέχεια.ʼλλα τι να κάνω μέχρι τότε?
Μαρία μου μέχρι να σου απαντήσει η βουλιάνα να σου πω ότι σε μένα τουλάχιστον τα βουλιμικά δεν έκαναν καμία διαφορά,γιατί ούτως ή άλλως η περίοδος δεν ερχόταν χωρίς χάπια.Βέβαια η γιατρός μου δεν ξέρει ότι έκανα βουλιμικά οπότε δεν τη ρώτησα.Αλλά λογικά σίγουρα επηρρεάζουν,αφού εμένα μου είπε να μην τρώω σχεδόν καθόλου γλυκά,άσπρο αλεύρι και τέτοια,κάτι σαν διατροφή διαβητικών,και στα βουλιμικά μόνο αυτό δεν έκανα.Πάρτυ γλυκών και ψωμιών γινόταν...Η εγγυμοσύνη πλέον άκομα και χωρίς φυσιολογική περίοδο έρχεται,απλά ακολουθείς κάποια θεραπία.Μην άγχεσαι γι'αυτό.
09-03-2011, 00:11 #60
διαβασα καπου-αλλα δε θυμαμαι που- οτι η περιοδος ερχεται στα κιλα που σταματησε.
αν ειναι πραγματι ετσι, α νδεν εχετε φτασει στα απαιτουμενα κιλα, μηπως ειναι βασανιστικο να περιμενετε ενω ξερετε τι πρεπει να κανετε?
(δεν ακουγεται πολυ κομψο οπως το εγραψα,ουτε παραβλεπω το προβλημα που υπαρχει... απλα αναρρωτιεμαι αν ισχυει τελικα, αν σας το χει πει καποιος γιατρος, αν εχει συμβει κλπ)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή