Αμηνορροια και ψυχολογική κατάσταση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 31 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 452
    Senior Member
    ναι ομως ετσι κανεισ ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ!!καλιτερα να ερθει αρχικα με βοηθεια.. λογικο ειναι κοριτσια η κατανομη του λιπουσ στισ γυναικεσ γυναιται κυριως στο κατω μεροσ. η υποφυση ειναι το κεντρο ρυθμισησ των ορμονων μασ στον εγκεφαλο βρησκεται. ετσι αμα διαταραχθει δυνει λαθος μηνυματα.

Senior Member
    συμφωνώ ότι κάνω ένα τίποτα αλλά όταν ο ίδιος ο γιατρός είναι κατηορηματικός να μην πάρω φάρμακα τι να κάνω και εγώ?

Senior Member
    Πάντως από ότι διαβάζω, το προβλημά μας αν αντιμετωπιστεί δεν αφήνει στειρότητα, δηλαδή υπάχει περίπτωση να καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκι καποια στιγμή

Senior Member
    εννοειται βρε συ.... μαρια κ μενα αυτα μ λεγε η γυναικολογοσ ωσ που με πηγαν με το ζορι σε ενδοκρινολογο κ πιστεθω οτι επρεπε να ειχα παει νωριτερα.

Senior Member
    οσο για τα κιλά που συζητούσατε αυτό παρατηρω και εγώ, είμαι πολύ αδύνατη από τη μέση και πάνω ενώ τα κιλά τα κιλά τα παίρνω πάνω από το γόνατο, όσο για το δέρμα, βλέπω διαφορά, είναι καλύτερο τώρα που δεν έχω περίοδο, πιο λαμπερό και γενικότερα μου φαίνεται ότι έχει αλλαξει η εικόνα προς το καλύτερο..

Senior Member
    καλημερα κορίτσια, τι κάνετε? Freedom ιδιαιτερως σε εσενα αναφερομαι..που ηδη κατα καποιον τρόπο ξεπερασες το πρόβλημα, απο που πρεπει να ξεκινησω για να μπορεσω να βελτιωσω την κατάσταση, δηλαδη να επισκεπτώ εναν γυναικολόγο αρχικά ή εναν ενδοκρινολόγο? Σε παρακαλώ καθοδηγησε με γιατί δεν αντεχω να περιμένω να ερθει από μόνο του..

Senior Member
    κατα τυχη μπηκα κ ειδα το μνμ σ!! αχχ τςρα θα δειξει αν το ξεπερασα οντως πραγμα που δν πολυ πιστευω γτ ειμαι ακομα λιγα κιλα! πηγαινε οπως εισαι κατ ευθειαν σε ενδοκρινολογο!!!!!!!!!!!μα τι περιμενεισ??!!! ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! κ περιμενω νεα σ!!!!!!!!! πεσ τ για το cyclacur!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.. περιμενα πως και πως.. βασικα ο αντρας μου με πιεζει να παμε μαζί τωρα τελευταία, δεν αντεχει φαίνεται να με βλέπει έτσι.. δηλαδή ο γυναικολόγος δεν εμπλέκεται κάπου?θα κλείσω ραντεβού να πάω..σε ευχαριστώ Freedom..να είσια καλά κορίτσι μου

Senior Member
    :-) εε εχει δικιο..αφου τοσο καιρο υπολειτουργεισ!! πιο πολυ σχεση με τισ ορμονες μας εχει ο ενδοκρινολογος..εγω οσο πηγαινα σε γυναικολογο δεν βρηκα ακρη..κ μετα φαντασου γυαικολογοσ με εστειλε σε ενδοκρινολογο! περιμενω νεα!!

Senior Member
    ενταξει κοριτσι μου.. σε ευχαριστώ πολύ για όλα..εννοειται θα γράψω τα νεότερα, όσο για τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν, στις έγραψε ο ενδοκρινολόγος?

Senior Member
    ειχα ιδι ετοιμεσ ολεσ τισ εχετασεισ!

Senior Member
    και εγώ αυτό σκεφτόμουν, αν πάω δηλαδή στο μικροβιολόγο και του πώ να κάνω ορμονικές και τις πάω ετοιμες στο γιατρό δεν θα είναι καλύτερα? τουλαχιστον να μην χάνω αλλο χρόνο..εσυ τι λές? σε ζάλισα ρε κορίτσι

Senior Member
    δεν με ζαλιζεισ!!οτι θεσ!οχι πηγαινε να σ πει αυτοσ..εγω τις ειχα ετοιμεσ αο τον γυναικολογο..που μενεις?

Senior Member

ormonikes exetaseis

oi ormonikes exetaseis den ginontai opote theloume..prepei na ginontai sigkekrimeni mera tou kiklou tis periodou..k an den exeis periodo o giatros tha sou dwsei xapia gia na sou erthei kai tin 4i mera nomizw tha pas n kaneis ormonikes.allws ta apotelesmata einai axrista..gia na min kaneis tzampa exetaseis..

Senior Member
    Μένω λίγο πιο έξω από την Πάτρα Freedom.. οι πληροφορίες που μου δίνετε κορίτσια είναι πολύ χρήσιμες.. να είστε καλά!!!

Page 8 of 31 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast