Results 91 to 105 of 452
-
19-04-2011, 17:42 #91
να πατε κοριτσια! εμενα θελω να πιστευω οτι παει καλα η θεραπεια κ νιωθω ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!! οπως κ ξανα αναφερα! μεγαλη μαλακια που δεν πηγαινα νωριτερα.. τι υψος εχεισ magdalena? το θεμα ειναι να αισθανομαστε γερεσ κ δυνατες κ οχι σαν 60 χρονων γυναικες!!
- 19-04-2011, 17:45 #92
ααα 1,65 βλεπω εισαι εε οποτε δεν ειναι αναγκη να παρεισ κ πολλα κιλα αναλογα με το σωματοτυπο βεβαια κ την σωματοδομη σου!
19-04-2011, 18:04 #93
κορίτσια εγώ δν αντέχω άλλο.κάτι δν πάει καλά δν είναι νορμάλ αυτό που συμβαίνει .Δλδ πόσους μήνες πρέπει να περιμένω για να συνέλθει ο οργανισμός μου ρε γαμώτο?Εχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου..αφού βλέπω οτι το σώμα μου έχει επανέλθει πλήρως, γιατί??Φοβάμαι μη μου έχω κάνει καμιά χοντρη ζημιά κ τρέχω μια ζωή..δν έχω άλλη υπομονη ρε κορίτσια, έκανα τρομερή προσπάθεια τόσους μήνες να πάρω κιλά κ να μη μου στρίψει και τώρα πάλι στο τίποτα.Θα ξαναπάω για εξετάσεις μετα το Πάσχα και θα πιέσω τον γιατρο να πάρω φαρμακα.Ας παίρνω φάρμακα μια ζωή πραγματικά δν αντέχω άλλο αυτη την κατάσταση..
19-04-2011, 18:32 #94
μα δεν θα παιρνεισ μια ζωη...καμια θεραπεια δεν εχεισ κανει??? επρεπε...
19-04-2011, 19:00 #95
Γεια σου Freedom, ναι δεν θέλω να πάρω αλλα κιλά, ετσι ημουν πάντα, περίπου δηλαδη στα 54 κιλά.. Πιστευω πως ειναι δυσκολο να αντιμετωπιστεί το θέμα της αμμηνοροιας ετσι χωρις φαρμακα, αν δεν πάμε εγκαιρως σε γιατρο θα περιμένουμε αδικα και χωρις αποτελεσματα, εσενα Freedom τι σου ειχε πει ο γιατρός, υπάρχει πιθανότητα ο οργανισμός να αποκτήσει και πάλι περίοδο χωρίς καποια ορμονική θεραπεία?
19-04-2011, 21:37 #96
Ομολογώ πως και εγώ τελευταία αρτχίζω να ξανααγχώνομαι με το θέμα. Με έχουν πιάσει τα μητρικά μου ένστικτα τρομάρα μου και αρχίζω να τρελαίνομαι. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι έκλεισε το μαγαζί για μένα σαν να ναι αυτή η τιμωρία μου για όλες τις ντροπές μου. Φοβάμαι να κάνω ορμονικές μπας και μου ρθει πάλι καμιά κιντερ έκπληξη. Πάνε πια 3 χρόνια και 2 μήνες. Δύο φορές έκανα θεράπεια βέβαια υπό άλλες διατροφικές συνθήκες και αποτέλεσμα μηδέν. Μόλις τα σταμάταγα πάλι τίποτα.
19-04-2011, 22:41 #97
Originally posted by freedom30
μα δεν θα παιρνεισ μια ζωη...καμια θεραπεια δεν εχεισ κανει??? επρεπε...
Μαράκι σταμάτα να λες πως πληρώνεις τις ντροπές κ άλλα τέτοια..κ εγώ με κατηγορω για τις μαλακίες που έκανα αλλά κακώς γιατί ήμουν ΑΡΡΩΣΤΗ.. δεν θα έκανα ποτε συνειδητά τέτοιο κακό στον εαυτό μου ούτε θα περνούσα τέτοια δυστυχία κ είμαι σίγουρη πως κ εσύ το ίδιο.
20-04-2011, 00:08 #98
κοριτσια ειναι πολυ κακο θαπαθετε οστεοπωρωση............................ ......
πηγαινενται συντομα σε ενδοκρινολοο οχι γυναικολογο, κ ειτε του για τα cyclacur........
εμενα μ ειπε πως θα μ επανερθει οταν παρω λιπος γτ εχω ελαχιστο κ οταν ρυθμιστει ξανα η υποφυση....... αμα δν κανετε κατι μην καθεστε κ στεναχωριεστε...ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΤΕ!!!
20-04-2011, 10:16 #99
μα κάνουμε ρε συ αλλά και εμένα ο γιατρός μου λέει να μην πάρω φάρμακα γιατί δεν έχει νόημα. Εν τω μεταξύ σε καλά κιλά μεν λίπος κάτω από τα όρια δε. Που να δω φως στον ορίζοντα.
20-04-2011, 13:11 #100
Συμφωνώ με τη freedom, ο ενδοκρινολόγος ειναι ο πιο καταλληλος.. και εγω προβλημα με την υπόφυση έχω κατα πασα πιθανότητα..
20-04-2011, 13:12 #101
και ο θεμα με την οστεοπορωση με φοβίζει πολύ κορίτσια.. Δεν αφηνω αλλο ετσι τον οργανισμό μου, θα πάω σε ενδοκρινολόγο
20-04-2011, 13:24 #102
αυτό με την υπόφυση τι είναι ακριβώς??Ρε δν μπορώ να αγχωθώ άλλο, όσο για οστεοπόρωση είχα ρωτήσει κ μου είπε οτι δν υπάρχει κίνδυνος άμμεσα..Συγκεκριμένα μ είχε πει "Εντάξει αν το αφήσεις 2-3 χρόνια χωρίς περίοδο δεν είναι καλό, αλλά προς το παρόν δν κινδυνέυεις αν παίρνεις επαρκές ασβέστιο".Αλλά πέραν τούτου είναι πρόβλημα σε πολλούς τομείς δν είναι αστείο..1,5 χρόνο τώρα έχουν αλλάξει τα μαλλιά μου, το δέρμα μου..που παλιότερα έλαμπαν..
20-04-2011, 16:41 #103
κ μενα το ιδιο..το δερμα μ.... μα δν ειναι αναγκη να παρετε αντισυλυπτικα , υπαρχουν κ αλλου ειδουσ φαρμακα.
20-04-2011, 16:49 #104
εντω μεταξύ κορίτσια να ρωτήσω κ κάτι άλλο?Τα κιλά ππυ έχω πάρει έχουν καθίσει όλα στα πόδια και πιο συγκεκριμένα πάνω απτο γόνατο(δν ξέρω πως λέγεται το σημείο)ενω απτη μέση κ πάνω είμαι αδύνατη.Πέραν του ότι φαινεται το πόδι μου παχουλό το παράξενο είναι οτι ποτε δν είχα τέτοια ανομοιομορφία, με θυμάμαι με πολύ πιο στεγνό πόδι ΚΑΙ με περίοδο κανονικά.Και ούτε γυμναζόμουν να πω οτι ήταν αποτελεσμα της γυμναστικής...Δεν ξέρω..μήπως έχω πάρει με λάθος τρόπο τα κιλά?Μήπως αλλάζει το σώμα με τα χρόνια?Κουφο μου ακούγεται..Το έχει πάθει καμία ή βάζετε κιλά ομοιόμορφα?Και αυτο φαντάζομαι μόνο με γυμναστική φτιάχνει ε?
21-04-2011, 09:39 #105
Ροζουλα και εγώ το ίδιο θέμα με σένα έχω. παρά το γυμναστήριο τα κιλά τα χω βάλει στα μάγουλα και στα πόδια ακριβώς εκεί που περιγράφεις. Από το λαιμό μέχρι την κοιλιά εξακολουθώ να φαίνομαι παναδύνατη και έχω απελπιστεί γιατί δε μου αρέσει καθόλου αυτό που βλεπω.
Οσο για την περιοδο εσείς καλά είστε. Εγώ τι να πω ρε κορίτσια? 3 χρόνια πάνε και την έχασα πριν πάθω ανορεξία. Αν σκεφτώ οτι οστεοπόρωση έχει και η μάνα μου μάλλον την έχω στο τσεπάκι σύμφωνα με τα λεγομενα σας. Τεσπα απο τίποτα άλλο αυτή είναι μια σχετικά ήπια συνέπεια. Πραγματικά έχει αρχίσει να με ψιλοπαίρνει από κάτω αυτές τις μέρες.Δεν το σκέφτομαι μεν έντονα αλλά μέσα στη μέρα με πιάνουν τα ψυχολογικά μου οτι δε θα αδιαθετήσω ποτέ και τρελαίνομαι. Επειδή διατροφικά είμαι οκ και γενικά αισθάνομαι καλά με ζώνουν τα φίδια ρε γαμώτο. Από τη μια θέλω να πάρω φάρμακα να αδιαθετήσω έτσι 1-2 φορές να καθαρίσει ο οργανισμός αλλά από την άλλη δε θέλω κιόλας γιατί μετά που δε ρθει από μόνη της θα πέσω ψυχολογικά και αυτή την περίοδο δε θέλω μιζέριες.
Και ναι τι είναι αυτό με την υπόφυση?
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία