Results 376 to 390 of 452
-
02-05-2012, 23:15 #376
κοριτσια γεια σε ολες... εχω καιρο να γραψω αλλα εχω απελπιστει τελειως... η8ελα να ρωτησω αν καμμια απο εσας οσο δεν ειχατε η δεν εχετε περιοδο εχει παρατηρησει αλλαγες στην κοιλια της... αν και η ζυγαρια με δειχνει ολο και λιγοτερο η κοιλια μου ειναι απιστευτα μεγαλη... εχω φρικαρει... σκληρη και μεγαλη! δεν την εχω 3αναδει ποτε ετσι! :puzzled: η τελευταια περιοδος μου ηταν την πρωτοχρονια....:flaming: εχει παρατηρησει καμια κατι παρομοιο?????
- 03-05-2012, 09:05 #377
καλημερα Δήμητρα.. εγω τους πρωτους μηνες που δεν ειχα περίοδο ειχα πρηξιμο στην κοιλιά μου, η ζυγαρια φυσικά με εδειχνε λίγα κιλά αλλα ειχα φουσκωμα.. μετα από λιγοο καιρό όμως ήταν όλα φυσιολογικά, δηλαδη αν ετρωγα ενα ελαφρυ μεσημεριανό δεν ειχα καθόλου κοιλιά
03-05-2012, 09:17 #378
Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και να γραψω και δε μπορεις να φανταστεις τη χαρα που ενιωσα διαβαζοντας τα χαρμοσυνα. Μπραβο Μάγδα μου ο εφιάλτης έλαβε τελος για σενα. Χαιρομαι αφανταστα για σενα. Συγχαρητηρια πολλα πολλα και κανονισε τωρα οχι πια τρελες. Ευχομαι τα καλυτερα απο δω και μπρος. Μακαρι να παρουμε και εμεις σειρα που δεν το βλεπω δηλαδη. Αν δε γινομαι αδιακριτη σε ποια κιλά σου επανήλθε? Ισως πρεπει να μιλησω και εγω με το γιατορ μου να παρω τα γιασμιν μπας και.
Αχ και παλι μπραβο ρε κοριτσι ποσο πολυ χαρηκα για σενα.
03-05-2012, 10:19 #379
Μαράκι μου καλημερα.. σε ευχαριστω πολύ εσυ πάντα με στηριζες με τα καλά σου λόγια..σου ευχομαι συντομα να απαλλαγεις από όλα αυτα
θα δω και στον επόμενο κυκλο αν πραγματι το εχω ξεπερασει.. αν και συτό μου είπε η γυναικολόγος ειναι ενα καλό βηματακι..
Μαρία μου ειμαι ήδη περίπου 60 κιλά..ποτε δεν ειχα υπάρξει τόσο, η γυναικολόγος μου από την αρχη επέμενε να φτασω 60 κιλά προκειμενου να ερθει η περίοδος και να τρωω καλά για να μπορεσει ο οργανισμός να υποστηρίξει από μόνος του και πάλι αυτη τη διαδικασία.
Την τελευταία φορα που πήγα στην γιατρό, έκανα υπέρηχο και μου είπε: Είσαι ενταξει, δεν βλέπω καποιο λόγο να μη σου ερθει" εγω δεν το περίμενα..όλα ερχονται από εκει που δεν τα περιμένεις..εσυ ποσα κιλά εισαι αν επιτρεπεται?
15-05-2012, 14:25 #380
Magdalena μου καλως τα δεχτηκες!!!!! εχει καιρο που σου ηρθε βεβαια αλλα εγω μολις το ειδα και επι την ευκαιρια θα γραψω και στα 3ωρα ενα γεια..! οταν μοιραζεσαι τη χαρα σου πραγματικα πολλαπλασιαζεται! χαιρομαι κι εγω ισως οχι τοσο οσο εσυ, αλλα πολυ! εχεις καταφερει παρα πολλα, να εισαι περηφανη που ανεκτησες και παλι την υγεια και την ψυχολογια σου..! σε φιλω γλυκα και ευχομαι οπως ειπε και η Ελη και μου αρεσε να σου ξανασταματησει μονο αν προκειται για παιδακι!! :starhit::starhit:
15-05-2012, 19:07 #381
Αγγελάκι μου γλυκό καποια στιγμη θα ερθει και σε εσενα εισαι σε καλό δρόμο αφου κάνεις θεραπεια κια διατροφή..σε ευχαριστω πολύ πολύ, τωρα αν ειμαι σε καλό δρομο θα το δουμε αν μου ξαναερθει τον επόμενο μηνα.. μην σε χανουμε, να μπαινεις στο φορουμ!!
Σε φιλώ και σου ευχομαι μεσα από την ψυχη μου να απαλλαγεις σύντομα από όλα αυτα
29-06-2012, 10:09 #382
κορίτσια μου συνεβει κατι το καταπληκτικό..ειμαι ΕΓΚΥΟΣ! ναι ειμαι στην 9η εβδομαδα βασει τελευταιας περιοδου..σημερα εμαθα ότι είμαι εγκυος και ακουσα και την καρδουλα του.. πεταω στα συννεφα τωρα!!!
29-06-2012, 10:53 #383
Μαγδαλένααααααααααααααα μουυυυ!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love:
Με το καλό κορίτσι μου! Να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη! Δεν θα μπορούσες να μας πεις καλύτερα νέα χαρά μου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για εσένα και τον άντρα σου και την ζωούλα που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου! Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα :D
29-06-2012, 10:58 #384
ελλη μου, θυμαμαι τι μου ειχες πει, μια εγκυμοσυνη να καθυστερησει τον κυκλο μου... σε ευχαριστω η ευχη σου επιασε!!!!
29-06-2012, 11:01 #385
Μαγδαλένα μου.....τέλεια....Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα....!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά, αν και έχω πολύ καιρό να γράψω, μπαίνω που και που, διαβάζω αλλά τώρα δεν κρατήθηκα..
Είναι σαν να νοιώθω τη χαρά σου..Ένα μωράκι......Τι πιο ωραίο νέο?
Μόλις χθες βράδυ ήταν που πάλι με πήρε απο κάτω, το συζητούσα με κάτι φίλες..πονάνε λένε, δεν τη θέλουν...που να ξεραν τι περνάμε..
Εγώ κορίτσια, τα παράτησα λίγο, δεν την προκαλώ εδω και 2-3 μήνες. Όλοι μου λένε να αρχίσω τα αντισυλλυπτικά, δεν ξέρω τι να κάνω...και αν έρθει μια γνωριμία..31 είμαι, τι θα του πω..
Μαγδαλένα μου χαμογελάω ακόμη... εσύ τι χάπια έπαρνες?
29-06-2012, 11:04 #386
magdalena!!!!!!!!!!!!! sigxaritiria kardia mou!!! ouaou! ti nea itan auta prwiniatika!!! ax ti kala re!! euxomai na exeis mia omorfi kai omali egkimosini kai na mi stamatiseis na xamogelas pote!!
29-06-2012, 11:07 #387
Originally posted by Magdalena
ελλη μου, θυμαμαι τι μου ειχες πει, μια εγκυμοσυνη να καθυστερησει τον κυκλο μου... σε ευχαριστω η ευχη σου επιασε!!!!
Τώρα πάμε για την επόμενη ευχή που είναι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και να νιώσεις το θαύμα που μεγαλώνει μέσα σου να σου δίνει μεγαλύτερη δύναμη κάθε μέρα να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου! Ψυχή μου θα γίνεις μανούλα! :love:
29-06-2012, 19:02 #388
Originally posted by eftychia
Μαγδαλένα μου.....τέλεια....Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα....!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά, αν και έχω πολύ καιρό να γράψω, μπαίνω που και που, διαβάζω αλλά τώρα δεν κρατήθηκα..
Είναι σαν να νοιώθω τη χαρά σου..Ένα μωράκι......Τι πιο ωραίο νέο?
Μόλις χθες βράδυ ήταν που πάλι με πήρε απο κάτω, το συζητούσα με κάτι φίλες..πονάνε λένε, δεν τη θέλουν...που να ξεραν τι περνάμε..
Εγώ κορίτσια, τα παράτησα λίγο, δεν την προκαλώ εδω και 2-3 μήνες. Όλοι μου λένε να αρχίσω τα αντισυλλυπτικά, δεν ξέρω τι να κάνω...και αν έρθει μια γνωριμία..31 είμαι, τι θα του πω..
Μαγδαλένα μου χαμογελάω ακόμη... εσύ τι χάπια έπαρνες?
29-06-2012, 19:03 #389
Originally posted by Eli
Originally posted by Magdalena
Τώρα πάμε για την επόμενη ευχή που είναι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και να νιώσεις το θαύμα που μεγαλώνει μέσα σου να σου δίνει μεγαλύτερη δύναμη κάθε μέρα να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου! Ψυχή μου θα γίνεις μανούλα! :love:
29-06-2012, 19:05 #390
Originally posted by ~aggelaki~
magdalena!!!!!!!!!!!!! sigxaritiria kardia mou!!! ouaou! ti nea itan auta prwiniatika!!! ax ti kala re!! euxomai na exeis mia omorfi kai omali egkimosini kai na mi stamatiseis na xamogelas pote!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή