Results 1 to 15 of 89
Thread: Βοήθεια !!
-
03-03-2011, 14:34 #1
Βοήθεια !!
Καλησπέρα,καλώς σας βρήκα.Βρίσκομαι εδώ μέσα,εκλιπαρόντας να με βοηθήσετε.Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εφιάλτης,βουτηγμένη στη κατάθλιψη για διαφόρους λόγους,προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με ψυχολόγο αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα και δεν είχα τη δυνατότητα να συνεχίσω.Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω 20 κιλά από χρήση αντικαταθλιπτικών αλλά και από την κατάθλιψη γενικά.Παλεύω καιρό να κάνω προσπάθεια να τα χάσω,όλη τη μέρα μπορώ να κρατηθώ και να μη φάω τίποτα,όμως μέσα σε μία στιγμή μπορεί να χαλάσω την προσπάθεια κάποιων ημερών,δεν μπορώ να κρατηθώ.Έχω απελπιστεί,έχω χάσει τον εαυτό μου,το μυαλό μου,τα κιλά αυτά είναι εφιάλτης και πλέον ο μεταβολισμός μου δεν συνεργάζεται.Και σε διαιτολόγο που πήγα δεν μπορώ να κρατήσω τη δίαιτα.Βοηθήστε με,αν δεν χάσω αυτά τα κιλά θα με "σκοτώσει" η κατάθλιψη.Βοηθήστε με.
- 03-03-2011, 14:42 #2
Μαρία Μαρία σου έστειλα u2u πάνω δεξιά.
03-03-2011, 14:51 #3
Καλώς ήρθες Μαρία!:grin:
Αυτό που μπορώ να σου πω για αρχή είναι προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και σκέψου τι σε κάνει χαρούμενη. Για τα κιλά πολλοί έχουν παραπανήσια και σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου σε αυτό. Αν θέλεις μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό το forum και πιστεύω θα παίρνεις δύναμη διαβάζοντας και των άλλων τις εμπειρίες.:grin:
03-03-2011, 14:57 #4
Μαρία, λυπάμαι πραγματικά που νιώθεις έτσι. Νιώθω οτι δύσκολα μπορούμε να σε βοηθήσουμε με τη κατάθλιψη, αν θες τη γνώμη μου έκανες λάθος που σταμάτησες τις επισκέψεις στο ψυχολόγο.
Όσον αφορά την απώλεια βάρους λές οτι κρατιέσαι όλη μέρα και στο τέλος ξεσπάς. Ε λογικό δεν είναι όταν δε τρώς τπτ κάποια στιγμή να ξεσπάσεις; Πρέπει να τρώς προσεκτικά και ισορροπημένα όλα σου τα γεύματα κανονικά και σιγά σιγά θα το χάσεις το βάρος, η λύσηδεν είναι η νηστεία. Μy 2c.
03-03-2011, 14:57 #5
Έχω υποστεί μεγάλη απόρριψη από τα κιλά μου και να φανταστείς είμαι 181,θα μπορούσε να πει κανείς πως το ύψος μου τα "καμουφλάρει",όμως οι προσβολές που έχω ακούσει από άνδρες δεν περιγράφονται.Μου έχουν δημιουργήσει φοβερό κόμπλεξ και υποσυνείδητα ίσως να αντιδρώ και να παθαίνω τα επεισόδια υπερφαγίας μετά από 2-3 μέρες δίαιτας.Και άντε πάλι από την αρχή.Πως θα χάσω τα 20 κιλά που πήρα;
03-03-2011, 15:01 #6
Πωπω δηλαδή έλεος για 20 κιλά κάνουν έτσι; Ουστ. Θα βρεις τον κατάλληλο πάντως για σένα, και άλλες κοπέλες εδώ τα ίδια προβλήματα είχαν, και τελικά βρήκαν τον κατάλληλο... Αλλά για 20 κιλά ρε γαμώτο;; Τι να πω κι εγώ που είμαι 40??????????? Έλεος. Λοιπόν κάνε αυτό που σου λέει ο Φιλιπάρας, είναι πολύ σωστό, να μην κάνεις νηστείες, να τρως ισορροπημένα όλη μέρα, ξεσπάς λόγω της κατάθλιψης και όχι εξαιτίας των αντρών, καιρός να το σταματήσεις αυτό. Σου χω στείλει 2 u2u. Δες τα φιλάκια.
03-03-2011, 15:05 #7
Με την κατάθλιψη παιδιά μπορώ να τα βγάλω πέρα,είναι όμως τα κιλά που δεν τη βοηθούν καθόλου.Δεν θέλω πια να παίρνω φάρμακα,αρνούμαι.Έχω 8 μήνες να τα πάρω και είδα πολύ μεγάλη βελτίωση μέσα μου γιατί ήρθα αντιμέτωπη με τα προβλήματα μου,έμαθα να τα διαχειρίζομαι.Τα κιλά είναι που με πληγώνουν,ναι Χριστιάνα μου,για τα κιλά με απορρίπτουν,μου το λένε και με θράσος μάλιστα.Ευχαριστώ που με ακούτε....και σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στη θυρίδα μου.
03-03-2011, 15:10 #8
Αν έχεις ακόμα κατάθλιψη κάνε αυτό που σου είπα! Καλή επιτυχία!
03-03-2011, 15:14 #9
Κόντεψα να λαλήσω με τα φάρμακα....αλήθεια σας λέω....
03-03-2011, 15:15 #10
Δεν χανεις τίποτα αφού δεν αξίζουν αν συμπεριφέρονται έτσι. Αν θες να χάσεις κιλά κάντο για σένα και όχι για τους άντρες και μόλις χάσεις να δεις ουρά απ'έξω. Δε ξέρω πως είσαι και πως συμπεριφέρεσαι αλλά ότι νιώθει ο άνθρωπος το βγάζει στο σώμα του το πιστεύω αυτό. Θα νιώσεις πάρα πολύ καλά με τον εαυτό σου όταν πετύχεις τον στόχο σου και θα έχεις πιο πολλή αυτοπεποίθηση. Όσον αφορά την κατάθλιψη καλό θα είναι να πας σε ψυχολόγο αλλά αν δεν μπορείς ίσως αν έχεις κολλητή να σε βοηθήσει για να μιλάς να ξεσπάς. Μικρά βήματα τη φορά και θα τα καταφέρεις όλα πίστεψέ με.
Ένα κιλό την εβδομάδα βάλε ως στόχο και σιγά σιγά θα δεις αποτέλεσμα!
03-03-2011, 15:16 #11
Θέλω μια γρήγορη δίαιτα,δεν είναι σωστό αυτό που ζητάω,αλλά έστω να χάσω γρήγορα μερικά κιλά,να δω τη ζυγαριά μου να κατεβαίνει για να έχω ένα ενθαρρυντικό λόγο να συνεχίσω..........μπορεί κανείς να μου πει;Σας παρακαλώ.
03-03-2011, 15:18 #12
Καλύτερα να επισκεφτείς έναν διατροφολόγο. Έτσι κι αλλιώς αν ξεκινήσεις σωστή διατροφή στις αρχές θα χάσεις αρκετά κιλά. Μην μπεις στην παγίδα των γρήγορων διαίτων θα τα ξαναπάρεις μετά και θα είσαι χειρότερα.
03-03-2011, 15:20 #13
Το ξέρω πως δεν είναι σωστό,αυτή τη στιγμή όμως το βλέπω σωτήριο
03-03-2011, 15:22 #14
αυτο το να "κρατιεσαι" ειναι καταστροφικο.
για τις γρηγορες διαιτες που λες, αν περιηγηθεις λιγο στο φορουμ θα δεις οτι εχουν καψει κοσμο και κοσμακη.
χανεις 20 παιρνεις 40.
γιατι δε δοκιμαζεις να βρεις εναν τροπο διατροφης που να μπορεις να συνεχισεις για παντα?
κατι που να μην ειναι βασανιστικο.
απλα υγειες
οσο για την καταθλιψη, επειδη ειμαι παθουσα, μην την υποτιμας.......
03-03-2011, 15:24 #15
Για αρχή για να μπεις στο κλίμα... θα σου πρότεινα να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα και να κόψεις το βραδυνό. Αν πεινάσεις το βράδυ πιες γάλα. Αυτά για αρχή και απλώς συνέχισε να τρως ότι τρως. Και μετά προχώρα σε δεύτερο βήμα. Υπομονή θέλει.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή