Results 1 to 15 of 37
-
18-12-2009, 02:51 #1
περιμενοντας το \"αυριο\" κ χανοντας το \"τωρα\"
ποσο πολυ με χαρακτηριζει αυτος ο τιτλος..ποσο πολυ σκεφτομαι πραγματα που θελω να κανω κ απλα τα αναβαλω για καποια χρονικη στιγμη στο μελλον που συμφωνα με τα μυαλα μου θα ειμαι πιο αδυνατη κ πιο ομορφη αρα κ πιο αποδεκτη απο τους αλλους..ποσες εκδρομες κ ποσα παρτυ π δν πηγα λογω πεσμενης διαθεσης? λογω του "τι να παω μωρε..αφου δν μπορω να βαλω το κολαν μου?" τα εχω συνδυασει ολα τοσο ομορφα μονο π δεν μ κανουν ακομα..
ποσες φορες εχω βαλει χρονοδιαγραμματα λεγωντας "μεχρι τα χριστουγεννα θα ειμαι τοσα κιλα..με χρι τα γενεθλια μου..τοσα" κ ποτε δν ημουν ΤΟΣΑ !! που μονο μια φορα απο τις ΤΟΣΕΣ αν το επαιρνα σοβαρα θα τα ειχα ξεπεταξει κ δν θα ειχα προβλημα(συνεχεια) κ απο χριστουγεννα σε χριστουγεννα..απο γενεθλια σε γενεθλια..κριμα..για τα παρτυ κ τις διασκεδασεις που εχω χασει..κριμα για καποιες στιγμες που ηθελα να ζησω..κ περισσοτερο κριμα που ΑΚΟΜΑ κανω το ιδιο λαθος να λεω "το πασχα..η ακομα χειροτερα..το καλοκαιρι..θα ειμαι ΤΟΣΑ" δεν λεω καλο κ θεμιτο να βαζουμε στοχους κ να υπολογιζουμε τις προσπαθειες μας..αλλα να σας πω ενα μυστικο? πιστευω αθεραπευτω πολυ κ βαθια μεσα μου πως αν πραγματικα ΖΟΥΣΑ ολες αυτες τις στιγμες οπως μοναδικα ομορφα μου παρουσιαζονται θα ηταν κ πολυ ευκολοτερο να χασω κ αυτα τα ρημαδοκιλα απο το να μενω σπιτακι κ να υπολογιζω θερμιδουλες(τονιζω το μιζερο της καταστασης)
να σας πω την αληθεια μου..? "μετραω" εμφανισιακα..δν το λεω ουτε για να γινω μισητη ουτε ειμαι κανενα ψωνιο της σειρας..αυτη ειναι η ευλογια μ,αυτη κ η μεγαλυτερη παγιδα μου..νιωθωντας οτι οποτε βγω..ντυθω(εστω κ οχι με κολαν)..βαφτω..χτενιστω..τρα� �αω βλεμματα..κολακευομενη απο ολο αυτο.λες.."δν βαριεσαι? αφου το χουμε" αμ δν το χουμε..αν δεν το ζουμε..απλα δν το χουμε..κ το χειροτερο ειναι πως αν συνεχισουμε ετσι..πολυ φοβαμαι οτι δν θα το εχουμε ουτε μεχρι το πασχα..ουτε το καλοκαιρι..(τα φετινα? )..........
- 18-12-2009, 03:39 #2
Ποσο σε καταλαβαινω κ ποσο σε νιωθω...τα ιδια συναισθηματα γνωριμα τα διαβασα σημερα τοσες πολλες φορες διατυπωμενα απο διαφορετικα ατομα ο καθενας με τον τροπο του...ολοι ομως λεμε το ιδιο....
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την αναβαλουμε...κ να περιμενουμε να αδυνατισουμε για να τη ζησουμε...κι ομως το κανουμε...κ τι γινετε? εμεις βγαινουμε χαμενοι...πιασε λοιπον την ζωη σου απ τα μαλλια κ ζησε την...ζησε το πρωινο σου ξυπνημα..τη βολτα με τους φιλους..το διασκεδαστικο διημερο...το τηλεφωνημα καποιου γνωστου...την οικογενεια σου....η ζωη περναει κ δεν προκειτε καμμια στιγμη να γυρισει πισω...ουτε το περυσι..ουτε κ το φετος θα γυρναει του χρονου...κ μεις μεσα στο καβουκι μας..θα μαστε απλοι θεατες αδρανεις που περιμενουν το θαυμα για να ζησουν....κ ξερεις τι σκεφτομαι?εχουμε 2 χερια , 2 ποδια ,2 ματια ειμαστε υγιεις κ εχουμε μερικα κιλα παραπανω....το κακο ειναι οτι μας λειπει η θεληση...κ υπαρχουν ανθρωποι μισοι...αναπηροι ...τυφλοι...που ειναι τετοια η θεληση τους για ΖΩΗ που δεν αφηνουν στιγμη να περασει ανεκμεταλευτη.....κ τελικα μηπως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας που αφηνουμε τους εαυτους μας στο ελεος της μιζεριας μας????
Κ ναι δεν ειμαστε ασχημες μετραμε...κ γω μετραω...κ ολες πιστευω...η καθεμια με τον τροπο της αλλα ριχνουμε τοσο πολυ τον εαυτο μας κ γινομαστε τοσο απαισιοδοξες που θεωρουμε οτι κανενας δεν θα γυρισει να μας κοιταξει...κ οσο δεν νιωθουμε ανετα με το μεσα μας κ την ψυχουλα μας παντα το ιδιο θα νιωθουμε..αλλα ξερεις κατι? εγω αποφασισω να μην το αφησω να γινει...τι στο καλο τοσο αδυναμη ειμαι???θα παρω τη ζωη στα χερια μου κ θα τη ζησω...ΦΤΑΝΕΙ ...τι δικαιωμα μου αυτο δεν θα μου το στερησουν 5 -10 -20 -50 κιλα...θα προσπαθησω κ αν δεν τα καταφερω θα απευθυνθω στην επιστημη...αλλα δεν θα κατσω αλλο με σταυρωμενα χερια...κ να σου πω κ κατι? κ αν δεν το χω μεχρι το πασχα δεν με νοιαζει...θα χω προσπαθησειγια το καλυτερο...κ θα χω βαλει τα δυνατα μου...
Μαλλον παρασυρθηκα κ εγραψα λιγα παραπανισια αλλα το θεματακι αυτο με εχει καψει...κ δεν εχω σκοπο να συνεχισω να σιγοψηνομαι..κ το γραφω παντου για να το εμπεδωνω καθε μερα κ να το επιβεβαιωνω...Ας βαλουμε ολοι ενα στοιχημα με τους εαυτους μας...για τους εαυτους μας.....
Αντε σοφακι μου γλυκο παρε κ συ την αποφαση σου κ θα το παλεψουμε ολοι μαζι...καλο κουραγιο κ καλη δυναμη σου ευχομαι κ οτι καλυτερο.... ΑΔΡΑΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ(που λενε) :P
18-12-2009, 08:39 #3
Ολα αυτα που γραφετε τα εχω ζησει.Στεναχωριομουν τοσα χρονια και ειδικα αυτα της εφηβιας μου νομιζοντας οτι ειμαι παχια.Θυμαμαι οτι φορουσα 27 νουμερο τζιν και ζυγιζα 53-54 κιλα και θεωρουσα οτι ημουν χαλια,περασαν πολλα χρονια για να μην με ενοχλει το βαρος μου και το πως θα φαινομαι,οχι οτι τωρα εχω σταματησει να ασχολουμαι με τις διαιτες και τη διατροφη (γιατι ειμαι εδω αλωστε?
) αλλα τωρα πια αν και ειμαι 10 κιλα παραπανω αισθανομαι πολυ καλα με το σωμα μου.
Μην αφηνετε να περνανε τα χρονια,κανεις απο τους γυρω μας δεν ασχολειται με τα δικα μας κιλα και δυστυχως περασαν χρονια μεχρι να το καταλαβω!!ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ οσο περισσοτερο μπορειτε!!
18-12-2009, 11:29 #4
Αυτό είναι ένα πολύ πονεμένο θέμα, forty. Το πώς νιώθεις τελικα και όχι το πώς είσαι πραγματικά.
Μιλούσα εχθές το βράδυ με κάτι φίλους (είχαμε βγει) και τους είπα ότι κάνω δίαιτα και άρχισαν τα γνωστά "γιατί; να χάσεις τι;" και κάτι τέτοια.
Η απάντησή μου ξέρεις ποια ήταν; "Παιδιά δε με νοιάζει τι λέτε εσείς. Εγώ νιώθω χοντρή και αυτό είναι που μετράει".
Το τραγικό είναι ότι συνειδητοποιώ ότι δεν κάνω δίαιτα για να αρέσω στον εαυτό μου αλλά για να μην μπορεί να βρεθεί κανείς να πει ότι είμαι χοντρή!!
ΥΓ: επειδή δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ακόμη το τικεράκι μου, σας λέω ότι έχω ύψος 1.63 και την Τρίτη (Τετάρτη ξεκίνησα δίαιτα) ήμουν σχεδόν 65 κιλά. Στόχος τα 52.
18-12-2009, 11:41 #5
Σοφάκι μου δε ξέρω αν το θυμάσαι αλλά σε παλαιότερο πόστ σου είχα
πεί , γλυκειά μου πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου, κανένας και τίποτα
δεν αξίζει την προσοχή σου περισσότερο από αυτόν, και αυτός έχει μόνο εσένα.
Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για τα μάτια των άλλων, αυτοί βλέπουν ότι θέλουν.
Η ουσία και η πραγματική ομορφιά είναι μέσα μας και δυστυχώς δεν είναι πάντα ορατή.
Προχώρα λοιπόν, όπως εσύ κρίνεις καλύτερα για σένα, εξ΄αλλου είσαι μια κουκλάρα!
Αυτό είναι βέβαιο!
18-12-2009, 11:43 #6
Originally posted by athens246
Αυτό είναι ένα πολύ πονεμένο θέμα, forty. Το πώς νιώθεις τελικα και όχι το πώς είσαι πραγματικά.
Μιλούσα εχθές το βράδυ με κάτι φίλους (είχαμε βγει) και τους είπα ότι κάνω δίαιτα και άρχισαν τα γνωστά "γιατί; να χάσεις τι;" και κάτι τέτοια.
Η απάντησή μου ξέρεις ποια ήταν; "Παιδιά δε με νοιάζει τι λέτε εσείς. Εγώ νιώθω χοντρή και αυτό είναι που μετράει".
Το τραγικό είναι ότι συνειδητοποιώ ότι δεν κάνω δίαιτα για να αρέσω στον εαυτό μου αλλά για να μην μπορεί να βρεθεί κανείς να πει ότι είμαι χοντρή!!
ΥΓ: επειδή δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ακόμη το τικεράκι μου, σας λέω ότι έχω ύψος 1.63 και την Τρίτη (Τετάρτη ξεκίνησα δίαιτα) ήμουν σχεδόν 65 κιλά. Στόχος τα 52.
γιατί δε μπαίνει το τικεράκι?
18-12-2009, 11:51 #7
Μου έδωσε η badgirl ένα link σήμερα και οδηγίες για να το φτιάξω (μόλις προχθές έκανα register- είμαι καινούργια στην παρέα και δεν έχω μάθει ακόμη τα κόλπα) αλλά δεν ανοίγει από το internet της δουλειάς. Θα το δοκιμάσω σπίτι το βράδυ.
18-12-2009, 11:52 #8
α οκ, ναι μερικοί μπλοκάρουν διάφορα τέτοια σάιτ.
18-12-2009, 11:54 #9
αφού να σκεφτείς ούτε τα δικά σας δε βλέπω από τη δουλειά. Βλέπω τη διεύθυνση που το έχετε φτιάξει αλλά όχι το τικεράκι σας. :-((
18-12-2009, 12:46 #10
Originally posted by sofakithess20189 πιστευω αθεραπευτω πολυ κ βαθια μεσα μου πως αν πραγματικα ΖΟΥΣΑ ολες αυτες τις στιγμες οπως μοναδικα ομορφα μου παρουσιαζονται θα ηταν κ πολυ ευκολοτερο να χασω κ αυτα τα ρημαδοκιλα απο το να μενω σπιτακι κ να υπολογιζω θερμιδουλες(τονιζω το μιζερο της καταστασης)
να σας πω την αληθεια μου..? "μετραω" εμφανισιακα..δν το λεω ουτε για να γινω μισητη ουτε ειμαι κανενα ψωνιο της σειρας..αυτη ειναι η ευλογια μ,αυτη κ η μεγαλυτερη παγιδα μου..νιωθωντας οτι οποτε βγω..ντυθω(εστω κ οχι με κολαν)..βαφτω..χτενιστω..τρα� �αω βλεμματα..κολακευομενη απο ολο αυτο.λες.."δν βαριεσαι? αφου το χουμε" αμ δν το χουμε..αν δεν το ζουμε..απλα δν το χουμε..κ το χειροτερο ειναι πως αν συνεχισουμε ετσι..πολυ φοβαμαι οτι δν θα το εχουμε ουτε μεχρι το πασχα..ουτε το καλοκαιρι..(τα φετινα? )..........
18-12-2009, 12:58 #11
SOFAKITHESS ΓΕΙΑ ΣΟΥ!Να ηξερεs ποσο με χαρακτηριζει ο τιτλοs του δικου σου θεματοs!Oντωs περιμενονταs το αυριο,χανω το τωρα,και το τωρα γινετε χθεs και μετρωνταs τοσεs χαμμενεs ευκαιρειεs του χθεs,εχω διαμορφωση ενα χαμμενο παρελθον.Οι μερεs περνανε τοσο γρηγορα,και γενικα η ζωη χανετε μεσα απο τα χερια μαs.Καποτε μου εγραψε μια κοπελα εδω που θαυμαζω πολυ τα γραπτα τηs και την ιδια χωριs να την εχω γνωρισει απο κοντα(αυτη η κοπελα ειναι η ΝΑΝΤΙΝΕ),μου εγραψε λοιπον ``ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ``,ειχε και εχει τοσο δικιο.Σε οσα εγραψεs σοφια επεσεs μεσα και στα δικα μου.Απο πασχα σε πασχα θα ειχα χασει τοσα κιλα,και απο χριστουγεννα σε χριστουγεννα θα ειχα χασει τοσα κιλα,και απο γεννεθλια σε γεννεθλια και παει λεγονταs,και τα κιλα δεν χαθηκαν και η ζωη μου στασιμη,απλοs παρατηρητηs τηs ευτυχιαs του εξω κοσμου.Βλεπωνταs το ζευγαρι να φιλιετε,να αγκαλιαζετε και καθισυχαζονταs τον ευατο μου,λεγονταs θα ερθει και η δικη μου στιγμη,``ΟΤΑΝ``ομωs ειμαι στα κιλα που θελω,στα κιλα που ημουν παλια.Υπηρξα αδυνατη με ωραιο σωμα,που τοτε ακομα εβλεπα οτι δεν ειναι και τελειο(ασχετα αν οι αλλοι το εβλεπαν),και τωρα στα πολλα κιλα μου.Η αληθεια επειδη ειναι ωραιο να την λεμε,ειναι πωs ενιωθα πολυυυ καλυτερα με μενα και αυτη η ριμαδα η αυτοπεποιθηση,ειναι το Α και το Ω,δυστηχωs ευτυχωs,``EKΠΕΜΠΕΤΕ``,δεν ξερω πωs γινετε,αλλα γινετε και με βαση επιστημονικεs ερευνεs!Aυτο που συμβαινει με μενα λοιπον ειναι οτι η αυτοπεποιθηση μου εχει παει περιπατο,καπου ομωs ειναι λογικο ρε κοριτσια,διοτι αν βλεπειs ενα σωμα που δεν σου αρεσει,γιατι να αρεσει σε καποιον αλλον?εχω αρχισει και πιστευω πωs μια κατηγορια ανδρων ειναι αυτοι που αποδεχονται τα πολλα κιλα σε μια γυναικα,οι αντρεs που θελουν να καλυψουν την δικη τουs ανασφαλεια,ειτε να ειναι πιο ωραιοι και να καυχιουνται,ειτε γιατι οι γυναικεs με τσακισμενη αυτοπεποιθηση λενε συνεχεια ναι,κατι που βολευει αρκετουs.Για να μην βγω τελειωs εκτοs θεματοs ομωs βλεπω απο μενα.Εχω εντοπισει οοολα τα προβληματα μου,ολα αυτα που θελω να φτιαξω σε μενα.Ομωs ενω τα σκεφτομαι ολα θετικα,οταν ειναι να τα κανω πραξη ΔΕΝ,και δεν ημουν καθολου ετσι.Απο την εφηβεια μου μεχρι και τα 23-24 μου χρονια,ημουν παιδι των θελων μου και οχι των πρεπει,και ημουν πραγματικα ευτυχισμενη,περνουσα απιστευτα ομορφια,ταξιδια,εκδρομεσ,μ� � παρεα,ξενυχτια,clubbakia,μπουζο υκια.Μια γεματη ζωη,τωρα γινονται καποια απο αυτα αλλα πρεπει να με τραβηξει καποιοs,οχι οτι δεν το εχω αναγκη,απλα δεν εχω την δυναμη να το εξωτερικευσω.Αρα αξιζει να χανω οολη τη ζωη μου,για 30-40 κιλα παραπανω?ΟΧΙ απολυτα οχι,αλλα ειναι και η κοινωνια που δεν σε αποδεχετε,εδω οι ιδιοι οι συγγενειs σου.Θελω πολυ να συμβιβαστω με μενα,με τα κιλα μου οσα και αν ειναι ,αλλα δεν μπορω.
18-12-2009, 13:25 #12
Βάλτε κι εμένα στο κλαμπ κορίτσια! Μία από τα ίδια. Αυτοπεποίθηση κάτω του μηδενός. Τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που με κοιτάει ένας άντρας, γυρίζω το κεφάλι μου να δω που κοιτάει, γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό το βλέμμα απευθύνεται σε μένα. Όσες φορές προσπάθησα να ανέβω και να έχω αυτοπεποίθηση, φρόντιζαν οι άλλοι να μου τη ρίχνουν. Π.χ. έλα καλέ φιλενάδα, χάσε κανένα κιλό, πως θα έρθεις στην εκδρομη έτσι που είσαι, θα μας δυσκολέψεις. Ράκος εγώ, αν και πάντα με το χαμόγελο στο στόμα.
Προσπαθώ να δω ότι η κοινωνία θα με αποδεχθεί έτσι, αλλά δυστυχώς η ζωή δεν είναι δίκαιη, οπότε, ναι, θα χάσω κιλά, θα βοηθήσω κόσμο που θέλει να αδυνατίσει με όποιον τρόπο μπορώ και θα αρχίσω εγώ πλέον να σνομπάρω όλες τις άχρηστες που, επειδή έχουν ένα καλό σώμα, νομίζουν κιόλας ότι κάποιες είναι!
18-12-2009, 13:56 #13
Κοριτσακια μου ολες πανω κατω αισθανομαστε το ιδιο...κ γω μαζι σας οπως προειπα...αλλα να σας πω κατι? Οι πραγματικοι φιλοι κ οι ανθρωποι που μας αγαπανε δεν εχουν προβλημα με τα κιλα μας...κ ουτε προβληματα θα τους δημιουργησουμε σε μια εκδρομη οπως ειμαστε...σε καποια φαση ειχα κλεισει την πορτα σε ολους....ημουν αρνητικη σε ολα..δεν ηθελα να βλεπω να μιλαω κ να ακουω κανεναν...ειχα μπει στο καβουκι μου κ δεν ηθελα κανεναν....οποτε ηρθα ν οι κολητες μου ενα βραδυ(2) τους ανοιξα κ καθισαν μαζι μου...Η μια ηταν αγριεμενη ...με ρωτησε τι μου συμβαινει κ της ειπα κλαιγοντας...εξαγριωθηκε κ αρχισε να μου φωναζει...λεγοντας μου πως ΕΓΩ βλεπω τα κιλα μου...κ οτι κανενας δεν με αποκλειει γι αυτο απ την ζωη του....κ της ειπα οτι δεν μπορει να καταλαβει....κ μου ειπε "" δεν μπορω να καταλαβω ναι γιατι εχω ενα μαγαζι που οποια πελατισσα θα μπει μεσα με ρωταει που εισαι κ τι κανεις...με ρωτανε γιατι χαθηκες...αν εισαι καλα κ ολοι μιλανε με τα καλυτερα....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαστε 20 λεπτα εδω κ το κινητο σου εχει χτυπησει πανω απο 4 φορες με ανθρωπους που θελουν την παρεα σου κ σε ψαχνουν....κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγω ηξερα εναν ανθρωπο που δεν το εβαζε κατω με τπτ κ τωρα εχεις αφεθει...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????πες μου τους ειπα οτι θελω να κανω επεμβαση κ ηταν αρνητικες κ οι 2 εγινε ενας διαλογος με φωνες κ κλαματα κ εκει επανω μου ειπαν οτι αν χασω τα κιλα αυτες θα το χαρουν πολυ περισσοτερο απο μενα γιατι θα εχουν πισω τον ανθρωπο τους..αλλα γι αυτα τα κιλα δεν θα ηθελαν να παθω κατι κακο κ να μην με ξαναδουν....""ειπωθηκαν πολλα ακομη κ την αλλη μερα το πρωι ξυπνησα με αλλη διαθεση...το μυαλο μου εκανε το κλικ του κ αρχισε μια νεα προσπαθεια..
Κοριτσια κ αγορια η αληθεια ειναι πως οι ανθρωποι που μας αγαπανε καποιες φορες καποια πραγματα αν κ σκληρα τα λενε για το καλο μας...Σε μενα προσωπικα δεν μου την εχει πει κανεις για τα κιλα μου γιατι δεν αφηνω περιθωρια...αυτοσαρκαζομαι τοοοσο πολυ που δεν μενει περιθωριο στον αλλο να μου την πει...ειναι μια αμυνα ο αυτοσαρκασμος πιστευω αλλα δεν το κανω επιτηδες μου βγαινει...οσο ασχημα κ να νιωθω με τα κιλα μου μπορω να τα γελιοποιω....
Δεν μπορω να πω πως εχω αγαπησει την εικονα μου κ το σωμα μου γιατι δεν θα ταν αληθεια...αλλα αποφασισα να ζω τις μερες μου οπως πρεπει...να προσπαθω... κ αν δεν τα καταφερω υπαρχουν κ αλλοι τροποι...Κ να σας πω κ κατι? αποφασισα να εκμεταλευομαι καθε θετικο σχολιο σαν ενεση αυτοπεποιθησης κ οχι δεν βαλω ξανα τον εαυτο μου στο λουκι να πει πως με κοιταει ο ταδε η μου την επεσε ο ταδε...για να νιωσει αυτος καλα κ να νιωθει πιο ωραιος κ ολα αυτα τα κομπλεξικα που εχουμε στο μυαλο μας...ειμαστε ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ με τα ολα μας....κ σ οποιον αρεσουμε....για τους αλλους δεν μπορεσουμε κοριτσια...
18-12-2009, 14:12 #14
Είσαι πάρα πολύ τυχερή που έχεις τέτοιες φίλες Αλεξάνδρα, δώσε τους σε παρακαλώ ένα παράσημο από μένα! Σε έβγαλαν έστω και σπρώχνοντας από το τέλμα που ήσουν, αυτοί είναι φίλοι!
Στο θέμα του αυτοσαρκασμού τώρα, μην το κάνεις πάρα πολύ, προσπάθησε να το ελέγχεις όσο γίνεται, γιατί όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για άμυνα. Παλιά το έκανα κι εγώ, τώρα όχι πια. Όταν μου τη λένε για τα κιλά μου, σηκώνω το αριστερό φρύδι, χαμογελώ ειρωνικά. Αν δεν πιάσει αυτό, γιατί άλλοι τελικά είναι οι χοντροί και όχι εμείς, υπάρχει η χειρότερη κατηγορία των χοντρόπετσων, τους λέω ανοιχτά και χωρίς χαμόγελο ότι τα σχόλια αυτά με ενοχλούν. Αν ούτε αυτό πιάσει, τους διαγράφω από το χάρτη. Αυτά.
18-12-2009, 14:17 #15
χαιρομαι που οι σκεψεις μου βρηκαν αποκρισμα..ειλικρινα ειναι τοσο κριμα να μην χαιρομαστε τις ευκαιριες που εχουμε ωστε να ΖΗΣΟΥΜΕ!! να βγαλουμε φωτογραφειες.....πονεμενο θεμα εε?? "πως θα φαινομαι? θα ειμαι οπως περυσι,οπως εκεινο το καλοκαιρι που ημουν στα καλυτερα μου? να μπω καπου πισω να μην φαινεται το σωμα.." αλλα ειναι κριμα μωρε..αυτα ειναι π σου μενουν..αποτυπωσε την στιγμη!! αυτα θα εχεις να βλεπεις κ να θυμασαι μετα απο 5-10 χρονια..το ξερω οτι αν αποστασιοποιηθω απο το θεμα μου κ το δω σαν τριτος η λυση μοιαζει τοσο ευκολη κ κοντινη..αλλα αυτο π εχω μαθει πλεον μεσα απο ολη αυτη τη διαδρομη μου με τις διαιτες,τις διατροφες,τα γυμναστηρια..ειναι πως οι μεγαλες μαχες κερδιζονται καθε μερα! εκει ειναι το κολπο..εκει το μυστικο..αν αφηνεις την μια μερα απλα να διαδεχεται την αλλη δεν προκειται να αλλαξουν κ πολλα! πρεπει κ εσυ κα ξεκουνηθεις απο το βολεμα σου..να κανεις αυτα που πραγματικα θελεις..αυτα που οι φιλοι σε προκαλουν να κανεις μαζι τους! κ σε θελουν μαζι τους!! κ ο ανθρωπος σου..σε διαλεξε!! ξερει πως εισαι!! γιατι λοιπον το κομπλεξ εξω στον κοσμο?
επηρεασμενη απο αυτους τους προβληματισμους..σημερινο περιστατικο..δεν ειχα σχολη..κ χαζευα μονο κατι σημειωσεις,οταν ερχεται η μαμα να μου προτεινει να παμε για ψωνια (η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ξεκουνηθω)..δικη μου αρχικη αντιδραση.."οχι"..σκεψη.."ποι� �ς ετοιμαζεται τωρα? δν βαριεσαι?αστο.." μετα απο ενα μισαωρακι..(μυστικο-μπηκα κ στο forum μας-ειδα κ τα μηνυματα σας!) λεω "αντε μαμααα..ετοιμασου" !! κ περασαμε ομορφα..ολη η πολη στολισμενη..τα μαγαζια γεματα..τωρα γυρισαμε!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια