Results 1 to 2 of 2
-
25-07-2008, 10:13 #1
Zητούνται εθελοντές για περιπάτους μικρών ζώων
Οποιος ενδιαφέρετε να βγάζει βολτουλες εγκλειστα σκυλακια τα οποια το έχουν πάρα πολυ αναγκη ώστε να μπορέσουν να κοινωνικοποιηθουν αλλα και να συνηθισουν τη βόλτα με λουρί Σαββατα 1-6.
Ας επικοινωνήσει με το 6945708309
η στο [email protected]
αφήνοντας ονομα και τηλέφωνο
απο οτι καταλαβα μιλαει για την φιλοζωικη στο κορωπι...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 25-07-2008, 10:56 #2
Adzik πριν 10 χρόνια βρήκα 2 περιστέρια μικρά στο δρόμο. Τα μάζεψα σπίτι τα μεγάλωσα αγόρασα και άλλα τα έκανα καμιά 10 ζευγάρια, και τα χαιρόμουν μέχρι που έκαναν παράπονα οι γείτονες ότι τους λερώνουν τα μπαλκόνια και ότι θα μου κάνουν μήνυσή και τα σχετικά, στενοχωρήθηκα πολύ, μάλωσα με τούς δικούς μου αλλά αναγκάστηκα να χαλάσω τα κλουβιά τους. όταν ειδικά έπαιζα και η ιστορία με την γρίπη των πουλερικών δεν σου λέω τίποτα, χαμός... έλα ντε που εκεί που θα έφευγαν, και φοβόμουνα ότι θα πεθάνουν τής πείνας αγριεψαν και πλήθυναν και έχουν γίνει τώρα καμιά 100 και έχουν ρημάξει όλα τα λουλούδια, λερώνουν τα μπαλκόνια ... μπαίνουν σε σπίτια μέσα και αρπάζουν ότι βρουν στη γειτονιά με βλέπουν και με σκυλοβρίζουν.
Σταν μπαλκόνια έχουν κρεμάσει cd για να τρομάζουν όταν κουνιούνται, αλλά τα περιστεράκια μου δεν θέλουν να ξέρουν. Επειδή τα πράγματα έχουν αγριέψει και φοβάμαι ότι θα τα δηλητηριάσουν, γιατί για να φύγουν από μόνα τούς δεν υπάρχει περίπτωσή , υπάρχει καμιά φιλοζωική οργάνωση να έρθει να τα μαζέψει να τα πάει σε κάνα βουνό και να τα λευθερώσει εκεί π.χ.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία