προσπαθω να ξεκινησω ... αλλα δεν μου βγαινει !!! :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Οταν τρως στη σχολη ενα κυριως πιατο και σαλατα π.χ.δεν χρειαζεται να δωσεις αναφορα σε οποιον σε ρωταει-πες οτι αυτο σου κανει κεφι να φας κ κοψε τους τα σχολια σιγα σιγα.
    Επειτα ειμαι σιγουρη πως τα κιλα δεν εππηρεαζουν την ζωγραφικη κ το ιδιο καλη εισαι ειτε με περισσοτερα ειτε με λιγoτερα κιλα!Και αν σε ευχαριστει να ζωγραφιζεις το κανεις ανετα οποτε κ οσο συχνα θες!

Junior Member
    Originally posted by leny
    καλημερα κι απο μενα. Δεν ξερω αν συμφωνω απολυτα με τη φιλοσοφια "παρ' το χαλαρα". Σε μενα τουλαχιστον κατι τετοιο δεν λειτουργει. Για να πραγματοποιησω μια επιθυμια μου, και συγκεκριμενα την επιθυμια να χασω κιλα, πρεπει να το παρω σοβαρα, να περσω με τα μουτρα που λεμε. Να γραφω καθημερινα τι τρωω, να μετραω θερμιδες, να ζυγιζομαι καθε πρωι, να ανακοινωνω οτι κανω διαιτα για να ξερουν και οι αλλοι τι παιζει, να διαβαζω αρθρα για διατροφη, να μπαινω στο φορουμ και να μοιραζομαι προβληματισμους... Αρχισα απο Σεπτεμβριο δυναμικα, εχασα 7 κιλα και μετα το πηρα κι εγω χαλαρα.. με αποτελεσμα 3 ολοκληρους μηνες να τρωω ο,τι θελω και να βαλω ενα κιλο που με τοσο κοπο ειχα χασει. Για μενα ειναι πολυ σοβαρη αποφαση η αλλαγη τροπου ζωης, παρα πολυ σοβαρη.. Οργανωσου λοιπον. Οσο για την αποδοχη απο τους αλλους, ειτε 120 ειτε 50, δεν αλλαζουν πολλα. Αυτος που θελει να σε δει επιφανειακα θα το κανει ουτως η αλλως. Και τετοιοι ανθρωποι δεν μας αφορουν, ετσι? Φιλια και καλη επιτυχια!
    ++++++++++++++++++:thumbup:

Senior Member
    παιζει και το αλλο ομως,εαν πρεπει να πιεστεις και δεν εισαι στη φαση αυτη το αναβαλεις,και το ξανααναβαλεις με το σκεπτικο "ας φαω τωρα που δεν εχω διαθεση για διαιτα και μετα μπαινω σε σουπερ προγραμμα".

και ξαφνικα εχεις παρει 5 κιλα-λεμε τωρα!

Δεν υπαρχει τελειος στοχος ή τελειο προγραμμα,η πορεια ειναι συνεχης και οτι κανεις για σενα-καλο ή κακο,πολυ ή λιγο-το συναντας μπροστα σου.
    το ολα ή τιποτα οδηγησε πολλους απο εμας εδω που μας οδηγησε!

Junior Member
    EIMAI 90 KAI ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΜΕ 20 ΚΙΛΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ....ΠΟΥΦ............

Senior Member
    Tassos67 πωπω που την ξεθαψες αυτήν ! :bigsmile: καλά μιλάμε για πολύ χάλια ψυχολογία τότε , το είχα ξεχάσει αυτό το topic . Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου , να σαι καλά ! Ο στόχος δεν είναι ο πρώτος , αλλά ο 15ος χαχαχα... βάζω μικρούς στόχους τύπου 1-1.5 κιλό τη βδομάδα. Thanks παρ' όλα αυτά. Τελικά ξεκίνησα πιο οργανωμένα αλλά και πιο χαλαρά απ το καλοκαίρι (πως γίνεται τώρα αυτό και οργανωμένα κι χαλαρά , μόνο εγω τα κάνω αυτά χαχα) και έχω χάσει μέχρι τώρα 15 κιλά (από κάπου Ιούλιο) μαζί με μπόλικο ποδήλατο (κανονικό , όχι στατικό) κάθε μέρα. Να δουμε , καλά πάει για την ώρα , αν και το χω ξαναδει το έργο να πηγαίνει καλά και να χαλάει στο τέλος αλλα δεν πτοούμαι . Παρ' ότι έχει περάσει καιρός που προσέχω την διατροφή μου δεν νιώθω να χω κουραστεί και μάλλον είναι καλό αυτό ...

Senior Member
    χαχα Τάσο αστο έγιναν διάφορα από τότε που συνέβαλαν δραστικά στην αλλαγή . Τώρα το μόνο που περιμένω είναι να έρθει και η αλλαγή της εμφάνισης . Όσο για το mood είναι ατάκα που μου χε πει φίλη απ τη σχολή . Εφευγε αυτή με κάτι άλλους με το λεωφορείο να πάνε στη σχολή κι εγώ έφυγα κανα 5λεπτο αργοτερα απ το ίδιο σημείο με το ποδήλατο και έφτασα στη σχολή πιο γρήγορα απ το λεωφορείο , οπότε ήρθαν οι άλλοι και με βρήκαν χαλαρά να κάνω τσιγαράκι στο κυλικείο και τους πέσαν τα σαγόνια :lol::lol::lol::lol: και η ατάκα εκείνης της κοπέλας όταν με είδε ήταν "δε σε πιστεύω ... μ@#$#κα είσαι ninja!!!" :tumble::tumble::tumble: απο τότε έμεινε .

Page 2 of 2 FirstFirst 12