Results 1 to 15 of 28
Thread: ανορεξιογονα
-
08-09-2011, 22:06 #1
ανορεξιογονα
καλησπερα.ειμαι σε τραγικο σημειο.εχω να βγω απ το σπιτι 20 μερες.πηρα 13 κιλα σε 40 μερες και εχω τρελαθει στα υπερφαγικα με ακραιες ποσοτητες γλυκων και αλμυρων.βοηθηστε με αν ξερετε κατι σχετικο.
- 08-09-2011, 22:21 #2
ξεκολλα απο το σπιτι :exclamation:
βγες εξω:cool2:
οσο καθεσαι μεσα τρως πιο πολυ:wow:
08-09-2011, 22:49 #3
η αυτοπεποιθηση μου εχει γαμΟ*ΕΙʽ()$*(#)%ΥΘ#*(ΕΘ#*(ΡΥ#
08-09-2011, 22:57 #4
μη σε παιρνει απο κατω
αυριο μια καινουργια μερα ξεκινα
βγες εξω ασχολησου με κατι που σου αρεσει, βγες απο το καβουκι σου ,μη μιζεριαζεις
δεν βγαζεις τιποτα με το να κλεινεσαι στο σπιτι και στις σκεψεις σου
δραστηριοποιησου
το φαγητο και τα γλυκα τα υπερκαταναλωνεις για να αισθανθεις για μια στιγμη ομορφα
αλλαξε το αυτο με το να νιωθεις με αλλους τροπους ομορφα
08-09-2011, 23:03 #5
Βγες απ' το σπίτι, φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν, να κάνεις βόλτα, να χαζέψεις μαγαζιά, οτιδήποτε! Να πιεις ένα καφέ με μία φίλη, να φορτώσεις λίγο τις μπαταρίες σου με αυτοπεποίθηση, και ... όντως! Μία νέα μέρα ξεκινάει αύριο, θυμίσου: τρωμε για να ζούμε, δε ζούμε για να τρώμε, αν το έχεις στο μυαλό σου ίσως σε βοηθήσει λίγο να περιορίσεις ή και να σταματήσεις τα υπερφαγικά. Έλα, μην το βάζεις κάτω!:P
08-09-2011, 23:04 #6
Πιστεύω ότι λίγο σπρώξιμο χρειάζεσαι μόνο, όπως όλοι μας άλλωστε...:roll:
08-09-2011, 23:14 #7
κι οπως λεει στο τικερακι της κι η adda
η αρχη ειναι το ημισυ του παντος
08-09-2011, 23:19 #8
σας λατρευω ολες....ειναι τελειο να χεις ατομα διπλα σου εστω και απο το pc...η μοναξια φταιει για ολα....
08-09-2011, 23:38 #9
Originally posted by wannabeskinny
σας λατρευω ολες....ειναι τελειο να χεις ατομα διπλα σου εστω και απο το pc...η μοναξια φταιει για ολα....
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω περάσει κ εγώ από αυτή τη φάση!!!!
Δε θα σου πω κάνε το ένα κάνε το άλλο, εξάλλου πιστεύω πως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, το μόνο που θα σου πω είναι "ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ"
Βρές τη δύναμη να το κάνεις!!!! Εμένα με βοηθήσε πολύ το forum!!!
08-09-2011, 23:49 #10
Originally posted by break
Originally posted by wannabeskinny
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω περάσει κ εγώ από αυτή τη φάση!!!!
Δε θα σου πω κάνε το ένα κάνε το άλλο, εξάλλου πιστεύω πως ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, το μόνο που θα σου πω είναι "ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ"
Βρές τη δύναμη να το κάνεις!!!! Εμένα με βοηθήσε πολύ το forum!!!
ναι ,η μοναξια ειναι πολυ ασχημο συναισθημα...
ασχολησου με τον εαυτο σου , περιποιησου τον,δες τα προτερηματα σου...
09-09-2011, 00:10 #11
wannabeskinny , συμφωνώ με τα υπολοιπα κορίτσια, το να μένεις σπίτι βλέπεις οτι σου κάνει κακό.
Αλλά σε καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο να παρεις την απόφαση να βγείς, κι εγω το έχω περάσει και κατα καιρούς το παιρνάω, ανάλογα τις φάσεις..
Αλλά αν βρείς ένα άτομο που να νιώθεις άνετα μαζί του, παρτο κ πάτε για καφέ, απλά βγές.
Καλύτερα με καποιον που νιώθεις καλα μαζι του παρά με παρέα που να σε κάνει να νιωσεις ακόμη πιο χάλια.
και η γυμναστική βοηθάει στο να τρώμε λιγότερο..
09-09-2011, 00:23 #12
wannabeskinny θελεις να μπεις στο τσατ?
09-09-2011, 01:00 #13
καταλαβαινω οτι υπαρχουν μερες που δεν θες να ερθεις σε επαφη ουτε με το φως του ηλιου....μερες που ενω θες παση θυσια να σταματησεις να εισαι χαλια, γινεσαι χειροτερα...που ενω μισεις το να τρως, παραδοξως σε γαληνευει.... κ που ενω θα επρεπε να νιωθεις γαληνη εσυ νιωθεις θυμο.... μερες που αλλα λεει το μυαλο σου και αλλα κανει το σωμα σου... που ενω νιωθεις μοναξια κ θες να βγεις εξω, δεν θες να σε πλησιαζουν σε ακτινα χιλιομετρων......
δεν θα σου πω βγες εξω.... δεν θα σου πω μεινε.......
"ακου" τη ζητα η ψυχη σου κ χρησιμοποιησε το προς οφελος σου.... θες να μεινεις μεσα, η νιωθεςι οτι δεν μπορεις με τιποτα να βγεις?? δικαιωμα σου..... κατεβασε ταινιες κ σειρες που θα ηθελες αλλα δεν εχεις δει κ λιωσε στο κρεβατι ολη μερα......... κατσε κ γραψε μια διαιτα που να σου ταιριαζει, κολλα την στο ψυγειο κ τρωγε βαση αυτης.... κανε μασκες ομορφιας....βγαλε τα φρυδια σου......κανε αποτριχωση..... φτιαξε τα μαλλια σου.....κοιτα το ταβανι μεχρι να το μαθεις απεξω..... ψαξε να βρεις συνταγες στο νετ που κ να σε χορταινουν κ να ειναι διαιτητικες.... πηγαινε κ αγορασε φαγητα που να μπορεις να "παραφας" χωρις να σε "καταστρεφουν".........παρε καλαμποκι κ κανε ποπ κορν σπιτι σου......αγορασε κοκα κολα με τα λιτρα..παρε πατατακια λαιτ......γενικα οταν δεν μπορεις να αποφυγεις 1 υπερφαγικο απλα προσπαθησε να το ελεγχεις στην ποιοτητα του.............
κ οταν νιωσεις οτι το "χορτασες" ολο αυτο βγες ή καλεσε φιλους να ερθουν στο σπιτι να λιωσετε μαζι........ή αν το εχεις ηδη χορτασει βγες τωρα.... ξεκινα με κατι ασημαντο (πχ σουπερ μαρκετ) κ πηγαινε σε κατι χαλαρο πχ καφες με φιλους.....
γενικα ακου αυτο που νιωθεις πριν αρχισει να σε γρατσουνα για να το προσεξεις......
(κ εκ πειρας θα σου πω ότι αν διορθωσεις τωρα τη διατροφη σου θα τα χασεις πολυ γρηγορα τα 13..... δεν εχει προλαβει να γινει λιπος στο σωμα σου, οσο ομως το αφηνεις τοσο πιο δυσκολο θα γινει)
09-09-2011, 01:23 #14
Originally posted by konina
καταλαβαινω οτι υπαρχουν μερες που δεν θες να ερθεις σε επαφη ουτε με το φως του ηλιου....μερες που ενω θες παση θυσια να σταματησεις να εισαι χαλια, γινεσαι χειροτερα...που ενω μισεις το να τρως, παραδοξως σε γαληνευει.... κ που ενω θα επρεπε να νιωθεις γαληνη εσυ νιωθεις θυμο.... μερες που αλλα λεει το μυαλο σου και αλλα κανει το σωμα σου... που ενω νιωθεις μοναξια κ θες να βγεις εξω, δεν θες να σε πλησιαζουν σε ακτινα χιλιομετρων......
δεν θα σου πω βγες εξω.... δεν θα σου πω μεινε.......
"ακου" τη ζητα η ψυχη σου κ χρησιμοποιησε το προς οφελος σου.... θες να μεινεις μεσα, η νιωθεςι οτι δεν μπορεις με τιποτα να βγεις?? δικαιωμα σου..... κατεβασε ταινιες κ σειρες που θα ηθελες αλλα δεν εχεις δει κ λιωσε στο κρεβατι ολη μερα......... κατσε κ γραψε μια διαιτα που να σου ταιριαζει, κολλα την στο ψυγειο κ τρωγε βαση αυτης.... κανε μασκες ομορφιας....βγαλε τα φρυδια σου......κανε αποτριχωση..... φτιαξε τα μαλλια σου.....κοιτα το ταβανι μεχρι να το μαθεις απεξω..... ψαξε να βρεις συνταγες στο νετ που κ να σε χορταινουν κ να ειναι διαιτητικες.... πηγαινε κ αγορασε φαγητα που να μπορεις να "παραφας" χωρις να σε "καταστρεφουν".........παρε καλαμποκι κ κανε ποπ κορν σπιτι σου......αγορασε κοκα κολα με τα λιτρα..παρε πατατακια λαιτ......γενικα οταν δεν μπορεις να αποφυγεις 1 υπερφαγικο απλα προσπαθησε να το ελεγχεις στην ποιοτητα του.............
κ οταν νιωσεις οτι το "χορτασες" ολο αυτο βγες ή καλεσε φιλους να ερθουν στο σπιτι να λιωσετε μαζι........ή αν το εχεις ηδη χορτασει βγες τωρα.... ξεκινα με κατι ασημαντο (πχ σουπερ μαρκετ) κ πηγαινε σε κατι χαλαρο πχ καφες με φιλους.....
γενικα ακου αυτο που νιωθεις πριν αρχισει να σε γρατσουνα για να το προσεξεις......
(κ εκ πειρας θα σου πω ότι αν διορθωσεις τωρα τη διατροφη σου θα τα χασεις πολυ γρηγορα τα 13..... δεν εχει προλαβει να γινει λιπος στο σωμα σου, οσο ομως το αφηνεις τοσο πιο δυσκολο θα γινει)
Πάντα εδώ για όλους!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup:
09-09-2011, 01:27 #15
Originally posted by break
Πάντα εδώ για όλους!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup:
:starhit::starhit::starhit:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια