neo melos - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: neo melos

Junior Member
    o mpampas m eixe kai ta exase....simfono mazi sou oti to ithele poli..alla allo na mi xerei pos na to kanei kai allo na leei den thelo na xero,,,ti na po an to theoreis sosto den mporo na se metapeiso gt o kathenas exei ti gnomi tou,kai mporei en telei na xei kai dikio na mi me thelei gia paidi tou.

Senior Member
    Υπάρχει και η άλλη πλευρά(δε ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα, άσχημα είναι πάντως)... ο πατέρας μου θεωρεί οτι χρησιμοποιώ το βάρος σα δικαιολογία και λέει "να ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος μια χαρά καριέρα κάνουν, εσύ τι κάνεις;". Επίσης όλοι στην οικογένεια μου έχω την αίσθηση οτι πιστεύουν οτι φταίω αποκλειστικά για το βάρος(σ'αυτό ίσως να μην έχουν άδικο) και συμπεριφέρονται λες και είναι κάτι πανεύκολο να λυθεί, καμία συμπαράσταση. Έχω χάσει λίγα κιλά για να φανούν ακόμα, εγώ δε το βλέπω δλδ, αλλά μιλάμε μου έχουν πει οτι αδυνάτισα όλος ο κόσμος εκτός από τους δικούς μου.

τεσπά, δεν έχουν σημασία τα δικά μου, αυτό που θέλω να πω είναι πως δύσκολα βρίσκεις κάποιον να σε καταλάβει, δεν είσαι η μόνη. Εξαρτάται καλώς ή κακώς κυρίως από σένα. Οικογένεια, φίλοι, επιστήμονες διαιτολόγοι-ψυχολόγοι, ακόμα και τα παιδιά εδώ βοηθάνε αλλά στην τελική μετράει μόνο η προσπάθεια σου. Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις μια απόφαση, δε σου λέω οτι είναι εύκολο να αρχίσεις ή να τηρήσεις ένα πρόγραμμα για πάντα, άλλωστε εγώ δε το έχω καταφέρει. Πρέπει όμως να το παλέψεις.

Από κει και πέρα, κοίτα μήπως μερικά πράματα είναι ιδέα σου. Δε σου λέω πως είναι, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας... εγώ είχα να πάω θάλασσα με φίλους πολλά χρόνια, διακοπές επίσης επειδή πραγματικά πίστευα οτι οι προσκλήσεις ήταν απλά από ευγένεια, μέχρι που πραγματικά κόντεψα να χάσω άτομα που με αγαπάνε όπως και να έχει επειδή ουσιαστικά εγώ τους απέφευγα και τους υποτιμούσα. Οι πραγματικοί φίλοι σε δέχονται πραγματικά όπως είσαι και μέσα από το "κουβούκλιο" που σου προσφέρουν μπορείς σιγά σιγά να ανοίγεσαι και σε τρίτους, ελπίζω να μην υποτιμάς τους φίλους σου όπως έκανα εγώ, δώσε τους πάντως μια ευκαιρία.

Originally posted by lessing
    Eιπε''εχω χασει'' δεν καταλαβα να εννοουσε ''εχω διωξει''.Δλδ.εσυ αν μια φιλη σου ηταν παχια θα την εκανες παρεα υποθετω.Γιατι κ μια αλλη φιλη σου να νομιζεις οτι δε θελει να κανει παρεα μαζι σου λογω κιλων;
    Den ειπα εγω οτι νομιζω οτι δε θελει να κανει παρεα μαζι μου λογω κιλων. Εγω δε θελω να κανω παρεα μαζι της λογω κιλων. Γιατι πολυ απλα δε μπορω να ειμαι ο εαυτος μου λογω των κιλων. Τα κιλα μου με κανουν να συμπεριφερομαι σαν κατι αλλο. Σιγουρα οχι αυτο που ειμαι. Νομιζω,οτι αυτο δε θα το ακους πρωτη φορα lessing απο ενα παχυσαρκο. Οποτε απορω γιατι μπερδευτηκες.

Junior Member
    se euxaristo poli gt to kouragio pou mou dineis fillipara!etsi kai allios stin ousia o logos pou mpika edo mesa einai autos..na paro dinami na xekiniso mia prospatheia kai gt oxi na gnoriso atoma me to idio problima me emena p mporoume na allistathoume o enas ston allo kai na kanoume kai parea!kai oso gia auto pou eipes gia tous filous..den tous apofeugo oute kleinomai apla otan niotho oti o allos kourazetai mazi mou( logo olon ton problimaton poy mporei na dimiourgoun ta kila?) kai den m to leei stenaxoriemai kai apofeugo katastaseis opos i thalassa..

Page 2 of 2 FirstFirst 12