ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Senior Member

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

Αποφασισα να ανοιξω το θεμα αυτο για αυτους που βαρεθηκαν να πηγαινουν σε διαιτολογους, να παιρνουν χαπια αδυνατισματος, και να ταλαιπωρουνται με διαφορους τροπους διχως αποτελεσμα!απο οσο ξερω πολλοι εδω μεσα χρησιμοποιουν αυτον τον τρόπο απώλειας κιλών......θα ηταν πολυ χρησιμο να μας γράψουν λίγα πράγματα...κανενα μυστικο....συμβουλες...:starhit:

Senior Member
    Γεια σου Ανθη!! Πολύ ενδιαφέρον το θεμα που ανοιξες, ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία ανθρωπων που δεν τα καταφερνω και τοσο με τισ θερμιδες, δηλαδη δεν ξέρω ποσες θερμιδες έχει το καθε τι που τρωμε

Senior Member
    κ εγω μια απο τα ιδια ειμαι!!!!το θεμα ειναι να μας πεισ καποιος που το κανει ποσες θερμιδες χρειαζομαστε αναλογα με το βαρος.....ποσες για να χασουμε....αν και βεβαια εχω ενα βιβλιαρακια (γνωστης εταιρειας)), ξερετε αυτο το κοκκινο!!!αλλα με μπερδευει πολυ ως προς το ποσες θερμιδες χρειαζομαστε για να χασουμε βαρος......ασ μας δωσει καποιος τα φωτα του!!!

Senior Member
    δειτε εδω παιδια αναλογα με το υψος σας χονδρικα...εγω κανω ατκινς με θερμιδικη ταυτοχρονα και εχω χασει σε εναμισι μηνα περιπου, 13 κιλα..καταναλωνω περιπου 1300 θερμιδες την μερα...
    http://www.preventionmag.gr/default....id=6&nologin=1

Senior Member
    σε ευχαριστούμε πολύ για τη βοηθεια Μιγγ..

Senior Member
    για πες μας κατι παραπανω για αυτο που κανεις μιγγ!!!!ευχαριστουμε για το ποστ....13 κιλα σε 1,5 μηνα ειναι σουπερ.....με γυμναστικη το συνδυαζεις εε??

Senior Member
    δείτε αν έχετε το ιδανικό βάρος. δείτε πόσες θερμίδες καίτε. δείτε πόσες θερμίδες έχουν τα τρόφιμα.
    http://www.dietstories.gr/upologismoi.html

στις θερμιδες συντηρησης που βγαζει, αφαιρεις 500, για απωλεια μισου κιλου την εβδομαδα, αφαιρεις 1000 για απωλεια ενος κιλου την εβδομαδα

για θερμιδες τροφιμων βοηθαει το βιβλιαρακι της lala cook, το βρισκετε και σε σουπερ μαρκετ.
    υπαρχουν και σελιδες στο ιντερνετ που εχουν πολλες τροφες.

επισης, τα περισσοτερα συσκευασμενα τροφιμα γραφουν πανω τις θερμιδες.

Senior Member
    ειναι πρωτεινικη διατροφη αυτη που κανω και μετραω παραλληλα θερμιδες....θα σου δωσω ενα παραδειγμα περιπου μιας μερας...ειχα φτασει 147 κιλα με 1,80 υψος..εκανα ενα διαλειμμα στα 130..ξεκινησα στα 130 παλι 6 ιανουραιου και τωρα ειμαι 117..θελω να παω 80..λοιπον..το πρωι τρωω 2 αυγα με μπεικον και τυρι
    το μεσημερι πρωτεινη(κρεας-κοτοπουλο-ψαρι-μοσχαρι)με 2-3 φλ σαλατα(μαρουλι-αγγουρι-μικρη ντοματα)
    το απογευμα αν πεινασω θα φαω 5 πρασινες ελιες με λιγο γαλοπουλα
    και το βραδυ ιδιο με το μεσημερι...αν βαριεμαι να κοψω σαλατα μπορει να κανω κανενα λουκανικο ή μπεικον με μικρη ντοματα-αγγουρι και μουσταρδα
    δεν τρωω καθολου μακαρονια-πατατες-οσπρια-φρουτα-δημητριακα και οτι εχει αλευρι...αργοτερα θα τα βαλω και αυτα σταδιακα...ακομα ειμαι στην φαση πρωτη της ενεργοποιησης...:yes: γυμναστικη δεν κανω καθολου ακομα..ισως αργοτερα..

Senior Member
    Εξίσωση Harris-Benedict

Βημα 1ο: Υπολογιζουμε το BMR

Για ανδρες: BMR = 66.5 + ( 13.75 x βαρος σε kg ) + ( 5.003 x υψος σε cm ) - ( 6.775 x ηλικια σε χρονια )

Για γυναικες: BMR = 655.1 + ( 9.563 x βαρος σε kg ) + ( 1.850 x υψος σε cm ) - ( 4.676 x ηλικια σε χρονια )

Βημα 2ο: Εφαρμοζουμε την Αρχη Harris-Benedict

Λίγη έως καθόλου άσκηση Daily calories needed = BMR x 1.2

Ελαφριά άσκηση (1?3 days per week) Daily calories needed = BMR x 1.375

Μέτρια άσκηση (3?5 days per week) Daily calories needed = BMR x 1.55

Έντονη άσκηση (6?7 days per week) Daily calories needed = BMR x 1.725

Πολύ έντονη άσκηση (twice per day, extra heavy workouts) Daily calories needed = BMR x 1.9

wikipedia

Senior Member
    εχεισ δει διαφορα στα ρουχα σου μιγγ???
    κλικ μου τα εκανα τα βηματα αλλα μου βγηκε καπου στα 668265 χιλιαδες.....μαλλον λαθος εκανα......

Senior Member
    Originally posted by click
    δείτε αν έχετε το ιδανικό βάρος. δείτε πόσες θερμίδες καίτε. δείτε πόσες θερμίδες έχουν τα τρόφιμα.
    http://www.dietstories.gr/upologismoi.html

στις θερμιδες συντηρησης που βγαζει, αφαιρεις 500, για απωλεια μισου κιλου το μηνα, αφαιρεις 1000 για απωλεια ενος κιλου το μηνα

για θερμιδες τροφιμων βοηθαει το βιβλιαρακι της lala cook, το βρισκετε και σε σουπερ μαρκετ.
    υπαρχουν και σελιδες στο ιντερνετ που εχουν πολλες τροφες.

επισης, τα περισσοτερα συσκευασμενα τροφιμα γραφουν πανω τις θερμιδες.
    μΕ 500 θερμίδες έλλειμμα χάνεις 3500 θερμίδες την εβδομάδα, κάτι λιγότερο από μισό κιλό την εβδομάδα δλδ

με 1000 αντίστοιχα σχεδόν 1 κιλότην εβδομάδα, όχι το μήνα

Senior Member
    Originally posted by anthi1992
    εχεισ δει διαφορα στα ρουχα σου μιγγ???
    κλικ μου τα εκανα τα βηματα αλλα μου βγηκε καπου στα 668265 χιλιαδες.....μαλλον λαθος εκανα......
    Για πιο εύκολα βάλε εδώ ύψος βάρος και θα σου υπολογίσει το βασικό μεταβολικό ρυθμό. Μετά πρέπει απλά να πολλαπλασιάσεις με το συντελεστή που σου αντιστοιχεί σύμφωνα με τις οδηγίες της click

Senior Member
    συντελεστη εννοεις εκει που λεει για γυμναστική?

Senior Member
    ακριβώς

Senior Member
    και μετα τι γινεται???
    ξερω σε εχω πρηξει απλα θελω να μαθω......!!!σορρυ εε??εμενα μου βγηκε αφου πολλαπλασιασα με το συντελεστη 2920,045.....με αυτο τι μπορω να κανω?

Page 1 of 4 123 ... LastLast