ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

ΨΑΧΝΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΝΚΙΝΟΥΝ /ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ,ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ
    ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ Κ ΟΧΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ

ΕΘΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    Νομιζω πως θα ειναι καλο τα μελη να σου στειλουν γιου του γιου με ονοματα αρκει να μας πεις σε ποια πολη μενεις.Αν δεν πας σε ψυχολογο,καλο θα ειναι να επιλεξεις ενα διαιτολογο που να εχει εκπαιδευτει για διατροφικες διαταραχες.

Junior Member
    ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΠΡΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΩ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πάνω ψηλά σην σελίδα σου λέει είσαι συνδεδεμένος σαν florance από κάτω λέει [αποσύνδεση-u2u-πίνακας ελεγχου] u2u είναι το προσωπικό μήνημα προς κάποιον χρήστη από επάνω δεξιά βλέπεις αν κάποιος σου έχει στείλει προσωπικό μην,για να στείλεις είτε πατάς εκεί send u2u είτε πατάς το πράσινο κουμπάκι που έχει κάθε χρήστης δίπλα από το profile-find-u2u του.Για να πάει το u2u πρεέπει να γράψεις έναν τίτλο θέματος

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    επίσης αν μπορείς μην γράφεις κεφαλαία,στην γλώσσα του νετ σημαίνει πως ΦΩΝΑΖΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Junior Member
    ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια
    florance

Junior Member
    μηπωσ ενοεις εδω ?