neo melos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: neo melos

Junior Member

neo melos

γεια σας...ειμαι η στελλα και δεν ειμαι καλα...εχω κουραστει πλεον να κουβαλαω ολα αυτα τα κιλα πανω μου..εχω κουραστει να ακουω μα γτ δεν χανεις κιλα εχεις ομορφο προσωπο..γτ κανεις δεν καταλαβαινει????αν μπορουσα να το ελεγξω θα το εκανα αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει..τοσο μαλιστα π αν και παντα ειχα κιλα,πλεον εχω καταντησει να ντρεπομαι για τα παντα επανω μου..κατι π ποτε δεν εκανα..δεν ξερω πλεον τι να κανω..το μονο που σκεφτομαι ειναι τα χρονια που παιρνουν και εμενα να μενω πισω..κουραστηκα//////εχω χασει πολλους ανθρωπους απο διπλα μου για αυτο το λογο και δεν θελω να συνεχιστει αλλο αυτο..θελω να ζησω την ζωη επιτελους!!!παρακαλω οποιος θελει να μιλησουμε ας στειλει....

Senior Member
    Καλωσήρθες και μην σε παίρνει από κάτω.
    Όλοι κάπως έτσι νιώθαμε με το βάρος μας.Ο καθένας έδωσε διαφορετική λύση,άλλος το άφησε κι όπου πάει,άλλος ξεκίνησε διατροφή και οι περισσότεροι σε αυτή τη θεματική ενότητα καταφύγαμε στη χειρουργική.
    Αν το υπερβάλλον βάρος είναι μεγάλο,η διατροφή έχει πιθανότητα 3% στατιστικά να αποδώσει σε βάθος χρόνου(απώλεια και το κυριότερο διατήρηση της απώλειας).Μπορείς να δοκιμάσεις να δώσεις ένα περιθώριο με ημερομηνία λήξης όμως μιας νέας προσπάθειας με διατροφή.Αν δεν τα καταφέρεις,η μόνη λύση είναι η χειρουργική.Πες μας περισσότερα για σένα πχ δείκτη μάζας σώματος,συνήθειες διατροφικές κτλ

Senior Member
    Καλώς όρισες στην παρέα μας στελλίτσα. Καταρχάς ηρέμισε και πάρε τα πράγματα με την σειρά. Θα συμφωνίσω με τον στέλιο πως καλό θα ήταν να ξεκινήσεις μια διατροφή με ημερομηνία λήξης όμως, και να πεις ΄΄οτι αν δεν τα καταφέρεις, τότε θα πας σε άλλες μεθόδους.
    Αν μπορείς, πες μας την ηλικία σου, το βάρος/ύψος σου κτλ.

Senior Member
    Καλημέρα Στελλίτσα κι από μένα και καλώς όρισες! Ακούγεσαι αγανακτισμένη και αγχωμένη... και είναι πολύ λογικό να νιώθεις έτσι. Οι περισσότεροι από μας σε μία τέτοια ψυχολογική διάθεση βρεθήκαμε εδώ μέσα και το πρώτο σου ποστ έχει πολλές ομοιότητες με τα πρώτα ποστ πολλών μελών. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ιστορίες παρόμοιες με τη δική σου, αλλά αν το κάνεις θα δεις πως το πρώτο βήμα είναι μία απόφαση και τα επόμενα - εξ'ίσου δύσκολα - είναι ο τρόπος που ο καθένας μας επιλέγει να το διαχειριστεί. Επειδή ο αγώνας για τον έλεγχο του βάρους μας είναι συνεχής και επίπονος και σ'όλα αυτά εμπλέκεται και μια γερή δόση ψυχολογίας και ηθικού, πάρε το χρόνο σου... ηρέμησε... και κάνε αργά και σταθερά βήματα που θα σε βοηθήσουν να επέμβεις στις αιτίες και όχι απλά στα συμπτώματά τους! Πες μας λίγο περισσότερα πράγματα για σένα αν θέλεις, και θα βρεθούν πολλοί που θα σου απλώσουν χέρι βοηθείας και συμπαράστασης. Καλή αρχή σου εύχομαι!

Και κάτι για τα παιδιά που σου απάντησαν πριν από μένα.. βρε παιδιά, στο πρώτο ποστ μιας κοπέλας και αρχίσατε να ακονίζετε τα νυστέρια; Δεν αναιρώ τη συμβολή των επεμβάσεων στην παχυσαρκία, αλλά δεν νομίζω πως έφτασε κανείς εκεί ελαφρά τη καρδία και χωρίς πρώτα να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για τη Στελλίτσα, και σεις της μιλάτε για επέμβαση; Λίγη ψυχραιμία και κατανόηση για έναν άνθρωπο που μπορεί πάνω στην απογοήτευσή του να αρχίσει να σκέφτεται λύσεις που δεν έχει ιδέα αν ανταποκρίνονται καν στην περίπτωσή του!

Senior Member
    Originally posted by stellitsa2112
    γεια σας...ειμαι η στελλα και δεν ειμαι καλα...εχω κουραστει πλεον να κουβαλαω ολα αυτα τα κιλα πανω μου..εχω κουραστει να ακουω μα γτ δεν χανεις κιλα εχεις ομορφο προσωπο..γτ κανεις δεν καταλαβαινει????αν μπορουσα να το ελεγξω θα το εκανα αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει..τοσο μαλιστα π αν και παντα ειχα κιλα,πλεον εχω καταντησει να ντρεπομαι για τα παντα επανω μου..κατι π ποτε δεν εκανα..δεν ξερω πλεον τι να κανω..το μονο που σκεφτομαι ειναι τα χρονια που παιρνουν και εμενα να μενω πισω..κουραστηκα//////εχω χασει πολλους ανθρωπους απο διπλα μου για αυτο το λογο και δεν θελω να συνεχιστει αλλο αυτο..θελω να ζησω την ζωη επιτελους!!!παρακαλω οποιος θελει να μιλησουμε ας στειλει....
    Γεια σου Στελλα και καλωσηρθες!

Συμφωνω απολυτα με οσα σου εγραψε η pennyV

Επισης, στο φορουμ οι περισσοτεροι δεν εχουμε κανει χειρουργειο για να αδυνατισουμε.

Οταν νιωσεις ετοιμη να κανεις αλλαγες στον τροπο ζωης, διατροφης, ασκησης απλα... καντο.
    Και μεις εδω ειμαστε για υποστηριξη!
    Και καθε φορα που θασαι ετοιμη να τα παρατησεις, παλι εδω θα ειμαστε να σου υπενθυμιζουμε ποσο λαθος ειναι να τα παρατας.

Βαλε στοχο ΓΙΑ ΣΕΝΑ, οχι για αυτους που λενε για το ωραιο προσωπο.. Και αυτοι για το καλο σου μιλανε αλλα το τι κανουμε ή δεν κανουμε με το σωμα μας ειναι προσωπικη υποθεση.
    Κανε ονειρα! και μπες σε δρομο να τα πραγματοποιησεις.
    Μην αναβαλλεις πραγματα, το ξερεις οτι δεν αποδιδει η αναβλητικοτητα ποτε.

Το φορουμ βοηθαει πολυ, αστο να σε βοηθησει. Αρπαξε καθε ευκαιρια.

και αν τωρα σκεφτεσαι "ναι καλα μια κουβεντα ειναι ολα αυτα"
    κανενα προβλημα, ισως δεν εισαι ετοιμη ακομα για αλλαγες. Αν δεν εισαι, μην ξεκινησεις καποια προσπαθεια που θαναι καταδικασμενη να αποτυχει. Ξεκινα οταν θα νιωθεις πραγματικα ετοιμη.

α!
    και κανε φοκους στα θετικα! στα θετικα πραγματα που εχεις κανει, που κανεις καθημερινα, που εχεις πετυχει, που εχεις σαν στοιχεια χαρακτηρα κλπ
    υπαρχουν! ειναι εκει! απλως δεν τα βλεπεις και δινεις υπερβολικη αξια στο προβλημα.

Καλη επιτυχια!

Senior Member
    Originally posted by click

Επισης, στο φορουμ οι περισσοτεροι δεν εχουμε κανει χειρουργειο για να αδυνατισουμε.

!
    :thumbup::thumbup:

Stellitsa, με καλυψαν απολυτα τοσο η κλικ οσο και η πεννυ,εγω απλα θα σου ευχηθω καλη επιτυχια σε ο,τι κι αν αποφασισεις!

Junior Member
    Καλωσηρθες στην παρεα μας. Οπως νιωθεις εσυ ετσι νιωθουμε-νιωθαμε και εμεις. Ειναι σπαστικο να σου μιλανε συνεχεια για τα κιλα σου και πως να τα αποβαλλεις. Κανεις ομως απο συτους δεν ρωτησε τι νιωθεις οταν σου απευθυνονται με αυτον τον τροπο. Καταρχην χαλαρωσε λιγο. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα με πανικο κανεις δεν βρηκε λυση. Δεν πρεπει να κλειστεις στον εαυτο σου. Οτι ωραιο χανεις σημερα ποτε ο χρονος δεν στο φερνει πισω. Η γνωμη μου ειναι οτι αν πιστευεις οτι εχεις δοκιμασει τα παντα απο θεμα διατροφης-ασκησης κτλ. και δεν καταφερνεις τιποτα, τοτε ειναι καλο να σκεπτεσαι και τις βαριατρικες επεμβασεις, αν βεβαια συμβαδιζουν με το δμσ. Ετσι εκανα και εγω μετα απο πολυ ψαξιμο.

Senior Member
    Καλως ηρθες!Αυτο με το προσωπο κ τα κιλα,το ακουγα τοσο συχνα που πια δεν δεινω σημασια.Θα σου πω το εξης:Εμενα για χρονια δεν με ενδιεφεραν πια τα κιλα μου ειχα κουραστει.Και ξαφνικα ειλικρινα δεν ξερω πως κ γιατι επειδη μετα απο ενα ταξιδι αδυνατισα λιγο,πηρα τα πανω μου κ ειπα να συνεχισω.Μετα απο πολλα χρονια που δεν με ενδιεφερε το θεμα,η νομιζα οτι δεν με ενδιεφερε,αντε εχασα λιγο ακομα κ μετα λιγο ακομα.Μετα σταματησα αλλα για πρωτη φορα στα χρονικα ειναι χειμωνας κ πηρα 2 κιλα -για μενα αυτο ειναι ρεκορ-μονο!Ολα αυτα στα λεω γιατι τιποτα δεν ειναι απολυτο κ δεν ξερεις πως γυρνα η διαθεση κ τι θα προκυψει.Ειναι δυσκολο να αλλαξεις μια συνηθεια οπως το φαγητο στην αρχη αλλα οχι ακατορθωτο!Μπορεις να αρχισεις απο αλλου ειδους αλλαγες κ μετα να περασεις στο φαγητο.(ιδεα)Οσο για το οτι εχασες ανθρωπους απο κοντα σου για αυτο το λογο,ειλικρινα ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ γιατι αλλοιμονο αν χανουμε τους φιλους μας γιατι παχυναμε!!!Αν μονο αυτο βλεπουν απο μας μη σωσουν κ ξαναρθουν να φυγουν κ να ανοιξουν το χωρο για αλλους καινουργιους που θα μας αγαπανε για εμας οπως κ να ειμαστε οπως κ μεις αυτους.Και οι φιλοι δεν μας κρινουν γιατι αυτο δεν ειναι φιλια.Φιλια ειναι να σε αποδεχονται κ να σε αγαπουν κ να σε στηριζουν κ τετοιους φιλους αξιζει να βρεις!Παντως να εισαι σιγουρη οτι ολοι εδω καταλαβαινουμε πολυ καλα τι εννοεις κ πως αισθανεσαι ακριβως γιατι εχουμε περασει τα ιδια κ ακομα περναμε!Δεν εισαι μονη λοιπον ουτε η οποια προσπαθεια να σου φαινεται βουνο γιατι κ το μεγαλο βουνο καποια στιγμη καταχτιεται αρκει να εισαι καταλληλα προετοιμασμενος!:starhit:

Οσο για το οτι εχασες ανθρωπους απο κοντα σου για αυτο το λογο,ειλικρινα ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ γιατι αλλοιμονο αν χανουμε τους φιλους μας γιατι παχυναμε!!!Αν μονο αυτο βλεπουν απο μας μη σωσουν κ ξαναρθουν να φυγουν κ να ανοιξουν το χωρο για αλλους καινουργιους που θα μας αγαπανε για εμας οπως κ να ειμαστε οπως κ μεις αυτους.Και οι φιλοι δεν μας κρινουν γιατι αυτο δεν ειναι φιλια.Φιλια ειναι να σε αποδεχονται κ να σε αγαπουν κ να σε στηριζουν κ τετοιους φιλους αξιζει να βρεις!
    Μα δεν ειναι απαραιτητο οτι τους χανεις επειδη φευγουν. Με εμενα συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Χανω ανθρωπους και πραγματα επειδη τους/τα διωχνω εγω, επειδη δεν ειμαι ανοιχτη εγω. Ειμαι καστρο, δεν αφηνω κανενα να με πλησιασει ουσιαστικα, στην κατασταση που ειμαι. Εχω αποστασιοποιηθει. Δε θελω. Δε με ενδιαφερει να μοιραστω μαζι του το προβλημα μου τη στιγμη που δεν εχει ιδεα ο αλλος απο παχυσαρκια η διατροφικες διαταραχες. Κι οταν το επιχειρησα αναγκαστικα καποια στιγμη, κατεληξα σ αυτο για το οποιο ημουν σιγουρη. Κανεις δε μπορει να σε βοηθησει. Μονο ο ιδιος σου ο εαυτος. Ασε που ελαχιστοι ειναι οι ανθρωποι στους οποιους μπορεις να δειξεις τη μιζερη κ δυστυχισμενη κ αποτυχημενη πλευρα σου χωρις να σε κρινουν αρνητικα.

Senior Member
    Eιπε''εχω χασει'' δεν καταλαβα να εννοουσε ''εχω διωξει''.Δλδ.εσυ αν μια φιλη σου ηταν παχια θα την εκανες παρεα υποθετω.Γιατι κ μια αλλη φιλη σου να νομιζεις οτι δε θελει να κανει παρεα μαζι σου λογω κιλων;Αν καποιος ανθρωπος ειναι πραγματι φιλος σου θα εκπλαγεις με το ποσο καλα θα ακουσει τα ''αρνητικα '' σου.Δεν υπαρχουν μονο ''θετικοι'' η τελειοι ανθρωποι.Εσυ αν ενας φιλος σου σου ελεγε κατι αρνητικο για τον εαυτο του πως θα το εκλαμβανες;

Junior Member
    sas euxaristo para poli gia oli auti tin simparastasi sas!as apantiso loipon stous protous p apantisane sto post kai as po oti..den exo ftasei se simeio na po thelo na kano epembasi gt poli apla panta tin fobomoun kai den mpika sti diadikasia.ama kano diaites xano sxetika eukola kila to thema mou omos einai oi metaptoseis stin psixologia mou opou kai autes me othoun na mi kano kata gramma tis diaites..me apotelesma 2 xronia tora na eimai sta idia kila.pleon eimai 140 sxedon(eixa xasei kamia 15 prin ta dio xronia tote p eixa filous konta mou=autopepoithisi)eimai 1.63 se ipsos kai 20 xronon.

to problima me mena kai oli auti tin aganaktisi mou einai oti pote den eimoun se auti tin katastasi kai den milao apo thema kilon alla apo apopsi psixologias..oso me thimamai imoun ena koritsi paxoulo alla me xamogelo ..pleon to xasa kai auto..isos ektos apo to xasimo ton filon kai tin anikanotita na bro kainourgious(gt oloi s milane kala kai kaneis den prothimopoieitai na dimiourgisei mia filia..)ftaei kai i aporripsi tou mpampa m gt den thelei na m milaei logo ton kilon.

kai opos eipe kai i ioli elaxistoi einai oi anthropoi pou mporeis na deixeis tin mizeri pleura sou xoris na se krinoun...
    *kai dei mallon an bgaineis exo gia bolta paradeigmatos xari kai kourazese se sxesi me tous allous->opote prepei na akolouthoun to bimatismo sou
    *otan se kanonizoun gia mpanio sti thalassa kai an pas akoma kai autoi p kai kala se dexontai opos eisai tha se koitaxoun me blemma apotropis
    *otan bgaineis gia fagito kai pairneis akoma kai mia salata kai pali mono esi tha tous fanei periorgo p tros

den xero ti na po sas kourasa signomi ...alla me to pou anakalipsa auto to forum pira ligo tharros na miliso..

Senior Member

s

sas euxaristo para poli gia oli auti tin simparastasi sas!as apantiso loipon stous protous p apantisane sto post kai as po oti..den exo ftasei se simeio na po thelo na kano epembasi gt poli apla panta tin fobomoun kai den mpika sti diadikasia.ama kano diaites xano sxetika eukola kila to thema mou omos einai oi metaptoseis stin psixologia mou opou kai autes me othoun na mi kano kata gramma tis diaites..me apotelesma 2 xronia tora na eimai sta idia kila.pleon eimai 140 sxedon(eixa xasei kamia 15 prin ta dio xronia tote p eixa filous konta mou=autopepoithisi)eimai 1.63 se ipsos kai 20 xronon.

to problima me mena kai oli auti tin aganaktisi mou einai oti pote den eimoun se auti tin katastasi kai den milao apo thema kilon alla apo apopsi psixologias..oso me thimamai imoun ena koritsi paxoulo alla me xamogelo ..pleon to xasa kai auto..isos ektos apo to xasimo ton filon kai tin anikanotita na bro kainourgious(gt oloi s milane kala kai kaneis den prothimopoieitai na dimiourgisei mia filia..)ftaei kai i aporripsi tou mpampa m gt den thelei na m milaei logo ton kilon.

kai opos eipe kai i ioli elaxistoi einai oi anthropoi pou mporeis na deixeis tin mizeri pleura sou xoris na se krinoun...
    *kai dei mallon an bgaineis exo gia bolta paradeigmatos xari kai kourazese se sxesi me tous allous->opote prepei na akolouthoun to bimatismo sou
    *otan se kanonizoun gia mpanio sti thalassa kai an pas akoma kai autoi p kai kala se dexontai opos eisai tha se koitaxoun me blemma apotropis
    *otan bgaineis gia fagito kai pairneis akoma kai mia salata kai pali mono esi tha tous fanei periorgo p tros

den xero ti na po sas kourasa signomi ...alla me to pou anakalipsa auto to forum pira ligo tharros na miliso..

koukla m ...popo me sigineses polu...etsi opos anikses tin kardia sou k egrapses ola auta...me ekanes na ta niosw k na ta thimithw...kapos etsi ipirksa k egw prin xronia...alla itan mia mikri periodos tis zoi s m...meta to riska sti treli pou lene.........lol!!!! pes m kati , k an thes fisika..
    ti ennoeis oti den sou milaei o pateras sou logo kilwn??? katalava kala>?? i ap ta sfinakia den diavasw kala..lol
    by the way kalos irthes stin pareitsa mas ...:smilegrin::smilegrin:

Junior Member
    katarxin oi goneis mou einai xorismenoi..mexri p teliosa to sxoleio o mpampas m m milouse gia ta kila alla pote den m xe ferthei teleios asxima gt panta ebaza ta mathimata mprosta..otan teleiose to sxoleio kai afou den m milouse ena mikro diastima,apofasise na milisoume kai me epeise na kano diaita 3 mines kai to kalokairi tha me estelne sti boulgaria se ena programma na xaso kila..ego exasa tous 2 mines kai ton teleutaio mina den exasa tpt kai m leei pare me tilefono opote xaseis kila..an den adinatiseis xexase me..e neuriasa kai go kai den ithela na ton xanaparo tilefono.ekana megales prospatheies na min ton akouo tosa xronia na m katakeraunonei to ithiko alla auto itan to kerasaki..agfou fantasou opote pigaina na ton do ta teleutaia 4 xronia efeuga klaigontas.

Junior Member
    o ma ti gaidoura eimai bubulitsa..aporofithika..kai xexasa na po EUXARISTO gia to kalosorisma!!!

Senior Member
    μηπως ο πατερας σου εχει δει οτι το θεμα των κιλων σε βασανιζει παρα πολυ και γιαυτο σε πιεζει τοσο πολυ να αδυνατισεις?

να μη σου μιλαει επειδη του χαλας την αισθητικη, αποκλειεται.
    ετσι οπως το περιγραφεις φαινεται σα να μην ξερει πώς να σε πεισει να αδυνατισεις και ταυτοχρονα να το θεωρει παρα πολυ σημαντικο για σενα.
    η μαμα σου ειχε προβλημα κιλων?

Page 1 of 2 12 LastLast