Results 1 to 15 of 118
-
01-03-2011, 21:03 #1
χμ... τι σου λέει η μανα σου για μένα!!!!
ψαχνοντας κάτι σχετικό με τη βουλιμία επεσε το μάτι μου εδω....
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...C%CE%B9%CE%B1-.
''01-12-2010 14:17 #10 BrokeN_DoLL
Εμφάνιση Προφιλ Εμφάνιση Μηνυμάτων Forum Προσωπικό Μήνυμα Εμφάνιση Εισαγωγών Blog
Senior Member
--------------------------------------------------------------------------------
Ημ. Εγγραφής:Feb 2010
Τοποθεσίαlaniths happy
Μηνύματα:1,283Θετική ανατραφοδότηση:8 Αρχικά καταχωρημένο από μπλερ
γιατι καλυτερα να μην μπω;
σορρυ αργησα να απαντησω,
σε εκεινο το φορουμ υπαρχουν υποκατηγοριες οπως εδω, εκει ειναι 1. ανορεξια 2. παχυσαρκια 3. βουλιμια.
οι ανορεκτικες δεν γραφουνε κ πολυ συχνα κ ειναι οι φαντασμενες
οι βουλιμικες γραφουνε πολυ συχνα και ειναι οι πιο καταθλιπτικες
οι παχυσαρκες ειναι οι ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ σε ολες τις ανωτερω χωρις να ξερουνε....απλα τρωνε ειναι χαρουμενες η ντομαμινη τους απ το φαι ειναι στα χαι τους και το μονο θεμα τους ειναι τα κιλα κ κανουν πως ξερουν τα παντα κ κραζουν τις υπολοιπες ειδηκα μερικες κλικες εκει μεσα........
ασε που σε τρομαζουνε με διαφορα.........εγω οταν ειχα αρχισει να πρωτομπαινω με τρομαζαν με μλκιες που λεγανε. κ δν τα λεγανε ομοιοπαθεις μου, αλλα ατομα εθισμενα στο binge eating ''
τελικά δε πέφτει φαγούρα μεταξύ των μελών σε ενα φορουμ... αλλα κ μεταξύ 2 φορουμ!!!
ρε τι πάθαμεεεεεε
- 01-03-2011, 21:10 #2
Και γιατί να ασχοληθούμε; Εκτός κι αν θεωρούμε οτι έχει δόση αλήθειας, εγώ όσο καιρό είμαι εδώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...
01-03-2011, 21:15 #3
μου φανηκε πολυ περιεργο σαν σχολιο... ασε που δεν φανταζομουν οτι ασχολουνται κ αλλα φορουμ μαζι μας... τι λογο εχουν? τεσπα...
01-03-2011, 21:18 #4
Αυτο που λεει η κοπελα... μεσα και απο το προβλημα της βεβαια, ειναι αληθεια...
01-03-2011, 21:27 #5
Originally posted by ria
μου φανηκε πολυ περιεργο σαν σχολιο... ασε που δεν φανταζομουν οτι ασχολουνται κ αλλα φορουμ μαζι μας... τι λογο εχουν? τεσπα...
ενταξει τι να λεμε.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...463#post229463
αντε γιατι μετα λετε οτι το δικο μας δεν εχει αστυνομευση στις "ακαταλληλες" δημοσιευσεις..
01-03-2011, 21:52 #6
O καθένας βρίσκεται εδώ για τους δικούς του λόγους ( όπως επίσης ΔΕ βρίσκεται εδώ πια,πάλι για τους δικούς του λόγους ).Και οι δύο περιπτώσεις είναι αποδεκτές και μη κατακριτέες,κατά την άποψη μου.
01-03-2011, 21:59 #7
Α μια χαρα ειναι οι κοπελες...
01-03-2011, 22:06 #8
ναι Κλεανθη η επιλογή δεν είναι κατακριτέα.. δεν λέει κανείς το αντίθετο. Το σχόλιο της κοπελιάς είναι τροφή για σκέψη όμως...
01-03-2011, 22:09 #9
Originally posted by click
Originally posted by ria
ενταξει τι να λεμε.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...463#post229463
αντε γιατι μετα λετε οτι το δικο μας δεν εχει αστυνομευση στις "ακαταλληλες" δημοσιευσεις..
01-03-2011, 22:13 #10
μπηκα στο site να δω τι λεει κ διαβασα ενα αλλο ποστ της κοπέλας αυτης.. η αληθεια ειναι οτι σοκαρίστηκα λίγο..οπως κ να χει ο καθενας εχει την αποψή του.. ειναι πολύ φυσιολογικό να διαφέρουν οι αποψεις κ τα συμπεράσματα
01-03-2011, 22:17 #11
Originally posted by ria
ναι Κλεανθη η επιλογή δεν είναι κατακριτέα.. δεν λέει κανείς το αντίθετο. Το σχόλιο της κοπελιάς είναι τροφή για σκέψη όμως...Τι περισσότερο να σκεφτώ από αυτό που γράφει;Το να έχει μια εικόνα για την κοινότητα είναι δικαίωμα της και γιατί να συζητιέται;Ασφαλώς,δε θα το έκανα καν θέμα προς συζήτηση,αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε,που λένε...
01-03-2011, 22:20 #12
κι ομως! ειναι θεμα προς προβληματισμο.
γιατι καποια που θεωρει οτι δεν ειναι ουτε βουλιμικη ουτε παχυσαρκη ουτε ανορεξικη να θεωρει οτι πρεπει ντε και καλα να γραφτει σε ενα τετοιο φορουμ, οτι πρεπει ντε και καλα να ακουσει αυτα που θελει να ακουσει και τελικα καταληγει να βριζει και τις 3 κατηγοριες και εντος του φορουμ και σε αλλο φορουμ
οσο καιρο ειμαι εδω απο 2 μελη το εχω δει να συμβαινει, συντριπτικη μειοψηφια ευτυχως....
01-03-2011, 22:35 #13
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by ria
μήπως έχεις σχέση πως και τα 2 φόρουμ "ανήκουν" στον ίδιο άνθρωπο?μήπως κάποιες πικραμένες ψυχές κάνουν βόλτα πέρα δώθε προσπαθώντας ντε και καλά να ακούσουν αυτό που θέλουν όπως το θέλουν???
Originally posted by click
κι ομως! ειναι θεμα προς προβληματισμο.
γιατι καποια που θεωρει οτι δεν ειναι ουτε βουλιμικη ουτε παχυσαρκη ουτε ανορεξικη να θεωρει οτι πρεπει ντε και καλα να γραφτει σε ενα τετοιο φορουμ, οτι πρεπει ντε και καλα να ακουσει αυτα που θελει να ακουσει και τελικα καταληγει να βριζει και τις 3 κατηγοριες και εντος του φορουμ και σε αλλο φορουμ
οσο καιρο ειμαι εδω απο 2 μελη το εχω δει να συμβαινει, συντριπτικη μειοψηφια ευτυχως....
02-03-2011, 00:32 #14
εγω παντως συμφωνω με την κοπελα που εκανε καποια σχολια για αυτο το forum. σιγουρα οι παρατηρησεις της εχουν καποια βαση. πραγματικα και σε μενα φαινεται οτι σε αυτο το forum υπαρχουν κλικες και ισχυει οτι οι ανορεξικες δεν γραφουν συχνα, οτι οι βουλιμικες κλαιγομαστε συνεχεια λογω των ψυχολογικων μεταπτωσεων μας και οτι οι παχυσαρκες θεωρουν οτι εχουν τον ελεγχο (γελοιο αυτο, αφου αν τον ειχαν και αν ηξεραν τα παντα για τη σωστη διατροφη δεν θα ηταν παχυσαρκες). Ωστοσο αναγνωριζω οτι υπερεβαλε ελαφρως η κοπελα. Αλλα και παλι, ειναι η δικη της οπτικη γωνια.
Και αυτη ειναι η δικη μου αποψη απο την δικη μου οπτικη γωνια. Σεβομαι την διαφορετικοτητα.
02-03-2011, 08:16 #15
Originally posted by victoria19
εγω παντως συμφωνω με την κοπελα που εκανε καποια σχολια για αυτο το forum. σιγουρα οι παρατηρησεις της εχουν καποια βαση. πραγματικα και σε μενα φαινεται οτι σε αυτο το forum υπαρχουν κλικες και ισχυει οτι οι ανορεξικες δεν γραφουν συχνα, οτι οι βουλιμικες κλαιγομαστε συνεχεια λογω των ψυχολογικων μεταπτωσεων μας και οτι οι παχυσαρκες θεωρουν οτι εχουν τον ελεγχο (γελοιο αυτο, αφου αν τον ειχαν και αν ηξεραν τα παντα για τη σωστη διατροφη δεν θα ηταν παχυσαρκες). Ωστοσο αναγνωριζω οτι υπερεβαλε ελαφρως η κοπελα. Αλλα και παλι, ειναι η δικη της οπτικη γωνια.
Και αυτη ειναι η δικη μου αποψη απο την δικη μου οπτικη γωνια. Σεβομαι την διαφορετικοτητα.
Εσύ, για να κρίνεις όλα τα μέλη που είναι εδώ,το λιγότερο,θα έχεις περάσει και από τις τρεις κατηγορίες ατόμων.Αλήθεια σε ποια είσαι τώρα;
Χιούμορ έκανα.Οι άνθρωποι όμως,δεν είναι αυτοκίνητα να τους βάζεις σε κατηγορίες.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή