κολπικός οργάσμος και ταυτόχρονο κλάμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Ο Σίγκμουντ Φρόιντ είχε χαρακτηρίσει ως \"ώριμο\" τον κολπικό οργασμό θέτοντας στο επίκεντρο της ερωτικής πράξης το ανδρικό μόριο
    Δηλαδη θελετε να πειτε οτι το ανδρικο μοριο δεν ειναι το επικεντρο της ερωτικης πραξης!!!!!!!!?????
    Τωρα γιατι μου γκρεμιζεται τις κοσμοθεωριες μου?:P
    Αντε μετα να λειτουργησεις...καλυτερη η αγνοια...:D
    Φροινττττττττττ που εισαι χρειαζομαι ψυχαναλυση τωρα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εγω χριαζομαι αντρα λολ/πλακα κανω.λοιπον μπορει να εχει δικιο ο φροιντ δεν ξερω εμενα ο αντρας κ πεος να μην εχει μπορω να τελιοσω με τα δαχτιλα του στομα κλπ.δεν λεω οτι δεν μαρεσει το μοριο μεσα μου με διεγιρει αρκετα αλλα δεν τελιονω με αυτο κ μονο.Επισης σε οτι αφορα το κλαμα και γω κλαιω παντα μετα τον οργασμο κ αυτο νομιζω συνβενει απο αγαπη για τον αντρα αυτον π εκανα ερωτα.υπερβολικη αγαπη ισως.

Junior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Ότι μου μεινε από μαλί, στο κεφάλι, έφυγε τελείως σήμερα!!!!!

αχαχαααααααααααα!!!!

Σόρι, αλλά μου ήταν αδύνατο να αντισταθώ.....
    που αναφέρεσαι?

Senior Member
    Μαλλον αναφερεται στο οτι μετα τον οργασμο μερικες κλεμε απο εντονη συγκηνηση.Θεοφανια εχεις λιγο μαλι αν καταλαβα καλα λολ.

Member
    Στην περίπτωση που κλαίει πριν έλθει σε οργασμό,κατά τη διάρκεια της επαφής;Τότε τι γίνεται;:(

Member
    τα πάντα μπορεί να συμβούν μετά από ένα καλό οργασμό. τα καλύτερα δε μετά από ένα κολπικό οργασμό.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    εγω χριαζομαι αντρα λολ/πλακα κανω.λοιπον μπορει να εχει δικιο ο φροιντ δεν ξερω εμενα ο αντρας κ πεος να μην εχει μπορω να τελιοσω με τα δαχτιλα του στομα κλπ.δεν λεω οτι δεν μαρεσει το μοριο μεσα μου με διεγιρει αρκετα αλλα δεν τελιονω με αυτο κ μονο.Επισης σε οτι αφορα το κλαμα και γω κλαιω παντα μετα τον οργασμο κ αυτο νομιζω συνβενει απο αγαπη για τον αντρα αυτον π εκανα ερωτα.υπερβολικη αγαπη ισως.
    βρε μαρακι, καλημερα!

Αντρας χωρις πεος γινεται??????

καλε, ποσα θες να μας τρελανεις??? Τελειως ομως ετσι.........

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Page 2 of 2 FirstFirst 12