Results 1 to 15 of 17
Thread: Xαρίζονται ρούχα για παχουλές!
-
12-11-2010, 19:54 #1
Xαρίζονται ρούχα για παχουλές!
Πετάω παλιά ρούχα και μεταποιώ όσα με παίρνουν να τα μεταποιήσω. Έτσι διαπίστωσα ότι έχω τελείως αφόρετα 2 πουκάμισα και 3 λινές πουκαμίσες. Τα 4 εξ αυτών είναι Ulla Popken μεγέθους 50-52 και η άλλη πουκαμίσα άλλης εταιρείας παρόμοιου μεγέθους.Απ όλα τα χρώματα! Λευκό-γαλάζιο-πράσινο-τιρκουάζ.
Συνεχώς ανακαλύπτω κ κάτι άλλο κ θα το αναρτήσω.
Αν γνωρίζετε κοπέλες που δεν βρίσκουν ρούχα και τα χρειάζονται, ενημερώστε με!
- 12-11-2010, 20:02 #2
Το ψευδώνυμό σου είναι μισό σωστό - μισό λάθος! Δεν είσαι πια παχύσαρκη (κάθε άλλο θα έλεγα)! 57 κιλά απώλεια? 57 κιλά? 57 κιλά? Θα πηδηχτώ από το παράθυρο! Συγχαρητήρια χίλιες φορές!!!
Είσαι όμως πάρα πολύ γλυκειά. Πολύ όμορφη σκέψη να χαρίσεις ρούχα, ώστε να βολευτούν (προσωρινά) άλλες κοπέλες. Και πού ξέρεις? Ίσως τα ρούχα αυτά να είναι και τυχερά και όποια τα παίρνει να αδυνατίζει!
12-11-2010, 20:07 #3
πως εχασες ολα αυτα τα κιλαααααααααααααααααααααα ααα θελω και εγωωωωωωωωωωω
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ και για την ευγενικη σου πραξη να τα δωσεις ευγε παιδι μου:starhit:
12-11-2010, 20:07 #4
Originally posted by Ava
Το ψευδώνυμό σου είναι μισό σωστό - μισό λάθος! Δεν είσαι πια παχύσαρκη (κάθε άλλο θα έλεγα)! 57 κιλά απώλεια? 57 κιλά? 57 κιλά? Θα πηδηχτώ από το παράθυρο! Συγχαρητήρια χίλιες φορές!!!
Είσαι όμως πάρα πολύ γλυκειά. Πολύ όμορφη σκέψη να χαρίσεις ρούχα, ώστε να βολευτούν (προσωρινά) άλλες κοπέλες. Και πού ξέρεις? Ίσως τα ρούχα αυτά να είναι και τυχερά και όποια τα παίρνει να αδυνατίζει!
Αλλά τα υπόλοιπα τα κράτησα με το ζόρι. Ισως βρω κ μπουφάν!
12-11-2010, 20:11 #5
Κι εγώ σαν τη μητέρα σου αντιδρώ. Το τι έχω πετάξει δεν περιγράφεται! Μερικά θα μπορούσα να τα κρατήσω, δεν αδυνάτισα, βλέπεις και τόσο δραματικά. Αλλά με πιάνει λύσσα και μόνο που δεν τα καίω. Αυτά που έχω κρατημένα, δυστυχώς θα αργήσω πολύ να τα φορέσω. Απευθύνοται σε κοπέλες τουλάχιστον 60 κιλών. Από πυζάμες υπέρκομψες με δαντέλες, από στριγκ που τώρα ούτε το πόδι μου χωράει, από κολλητά μπλουζάκια με την πλάτη έξω, όλα όσα θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναφορέσω. Και θα το κάνω, έστω και αν αργήσω.
12-11-2010, 20:17 #6
Τα κιλά χάθηκαν με τη βοήθεια του μικρού στομαχιού που απέκτησα με την επέμβαση sleeve. Τώρα πια, 14 μήνες μετά, κάνω δίαιτα για να χάσω άλλα 10-15 κιλά που θέλω.Φυσικά και γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα από 1,5 ώρα τη φορά! 3/4 αερόβια(διάδρομο βασικά) και 3/4 βάρη.
Οσο για τα ρούχα, εγώ στενοχωριέμαι και φοβάμαι να τα πετάξω.Επειδή μια ζωή αποτύγχανα, δεν φοβάμαι μην φτάσω πάλι τα 140 κιλά αλλά γενικά μην παχύνω! Αλλά λυπάμαι κιόλας να τα πετάξω γιατί είναι ο εαυτός μου που ζούσα μαζί του πολλά χρόνια.Σκεφτείτε ότι στα κιλά που είμαι τώρα ήμουν 16χρονών κ τώρα είμαι 31,5! Δηλ ήμουν 100+ κιλά (που είχα κ τα περισσότερα ρούχα) 11χρόνια.Λογικό να συνηθίσω εκείνον τον εαυτό κ όχι τον εφηβικό των 16 μου χρόνων! Γύρισα το χρόνο πίσω!
12-11-2010, 20:21 #7
Δεν ειναι απιστευτη χαρα ομως ???να αλλαζει ολη σου η ζωη ξαφνικα.....εγω δυστυχως εζησα και τις δυο μεριες...και τον μεγαλοοοοο ανηφορο...αλλα τωρα σιγα σιγα κατηφοριζω ...εχω ρουχα των εξηντα κιλων και περιμενω να τα ξαναφορεσω αν και θα ειναι λιγο εκτος μοδας βλεπε τα φορουσα πριν τεσσερα χρονια...πιο γιο-γιο απο εμενα μεσα σε τεσσερα χρονια δεν υπαρχει:starhit:
12-11-2010, 20:23 #8
Και πολύ καλά έκανες! Καιρός δεν είναι να ζήσεις όπως σου αξίζει και να αρπάξεις από τα μαλλιά όσες ευκαιρίες σου προσφέρονται? Η ζωή έχει πολλά να δώσει, όμορφα πράγματα, που όσοι έχουμε παραπανίσια κιλά, δυστυχώς τα στερούμαστε. Ήρθε η ώρα σου, λοιπόν, και δε θέλω άλλες αναβολές και δικαιολογίες.
Ο παλιός σου εαυτός ήταν μεν φιλαράκι σου, αλλά και εχθρός σου ταυτόχρονα. Μιλώ εκ πείρας.
Δεν θα ξαναπαχύνεις, αυτό να το βγάλεις από το μυαλό σου. Το μικρό σου στομαχάκι δεν θα σου το επιτρέψει. Επίσης να σε συγχαρώ για το πείσμα σου και για την εν γένει συμμόρφωσή σου με όλα όσα απαιτούνται. Εγώ το γυμναστήριο δεν θέλω ούτε να το ξέρω. Επίσης χαίρομαι που δεν επαναπαύεσαι στην καινούρια σου εικόνα και συνεχίζεις απτόητη με δίαιτα.
12-11-2010, 20:27 #9
Να προσθέσω ότι κατανοώ απόλυτα το φόβο μας να γίνουμε ξαφνικά άλλοι άνθρωποι. Σε κανα χρόνο από τώρα ελπίζω να είμαι στο ιδανικό βάρος. Σκέφτομαι τότε να κάνω μία λιποαναρρόφηση και, αν γλυκαθώ, ανόρθωση στήθους και, αν χρειαστεί, λίφτινγκ. Σαν πολλά δεν είναι? Μα να βρεθώ ξαφνικά γκομενάρα? Εκεί που δε γυρίζουν ούτε να με δούνε, να γίνω ξαφνικά το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου? Δε νομίζω ότι θα το αντέξω, γι' αυτό και όσα είπα μάλλον θα παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας.
12-11-2010, 20:49 #10
Originally posted by Ava
μπραβο κοριτσαρα!
12-11-2010, 21:13 #11
να σε ρωτησω κατι γλυκια μου sweet; Καταρχην συγχαρητηρια για την απωλεια τοσων πολλων κιλων. Τι να πω; Μπραβο; Το δερμα σου χαλαρωσε με τοσα κιλα που εχασες; Εχω και εγω πολλα κιλα να χασω και επειδη τα τελευταια χρονια βαζω χανω και μιλαμε οτι εχω χαλαρωσει πολυ. Ειμαι και 32 ετων οποτε φοβαμαι πολυ.
12-11-2010, 21:24 #12
Originally posted by Pelagia1000
να σε ρωτησω κατι γλυκια μου sweet; Καταρχην συγχαρητηρια για την απωλεια τοσων πολλων κιλων. Τι να πω; Μπραβο; Το δερμα σου χαλαρωσε με τοσα κιλα που εχασες; Εχω και εγω πολλα κιλα να χασω και επειδη τα τελευταια χρονια βαζω χανω και μιλαμε οτι εχω χαλαρωσει πολυ. Ειμαι και 32 ετων οποτε φοβαμαι πολυ.
Τώρα τα χέρια μου δεν είναι πρησμένα όπως πριν, αλλά αρκετά χαλαρωμένα.Το κάτω μέρος-οι τρικέφαλοι ως γνωστόν.Όμως με τα βάρη έχω κάνει ωραίους δικέφαλους κ ώμους οπότε δεν σηκώνω τα χέρια για να βλέπω τη χαλάρωση!
Το εσωτερικό των μηρών, ειχε χαλαρωση απο πριν συνεχίζει να υπάρχει ένα σακκουλάκι.Η κοιλιά ειχε πτώση κ το περίεργο είναι ότι παραμένει μεν η χαλάρωση αλλά ανέβηκα αντί να μείνει στο ύψος εκείνο κ άδεια-σκέτο πετσί.Με παντελόνι ελαστικό φοράω κοντές μπλούζες κ νομιζουν οτι φοράω κορσέ ενώ δεν φοράω! Αλλά ότι θέλει πλαστική, την θέλει.Επίσης πίσω στην πλάτη έχω λίγη χαλάρωση, στα φτερά που λέμε.Αλλά δεν με απασχολεί.Ξέρω ότι μετά τον 1χρ γυμναστική με βάρη θα δω αποτέλεσμα οπότε περιμένω.
Πιστεύω στα 75 κιλά θα είμαι καλά για πλαστική.Πρώτα θέλω στήθος ανόρθωση μόνο(Δεν με νοιάζει να το φουσκώσω μιας και είμαι κοντούλα κ ομοιομορφη σε όλο το σώμα, οπότε ενα μικρό στηθτό στηθος θα ηταν ιδανικο για μένα) κ το καλοκαίρι θα ήθελα κοιλιά κ πόδια.Τα χέρια θα δούμε.Εδώ δεν έχω λεφτά ακομη.Απλά σκέφτομαι κ κάνω όνειρα για να παραμένω πιστή στον στόχο.
Φοβόμουν ότι θα μισήσω το σώμα μου μετά την επέμβαση.Τελικά μου αρέσει.Και κάθε πρωί με το που σηκώνομαι κοιτάω πρώτα τις τομούλες μου κ μετά το στομάχι που αρχίζει κ "γραμμώνει" με τους κοιλιακούς που κάνω.Και όταν λέω γραμμώνει δεν εννοώ να φαίνονται φέτες οι μύες.Καμία σχέση! Απλά μαζευει απ το πλάι κ μικραίνει!
Επίσης επειδή έχω να πιω coca cola 14μηνες, έχει φύγει σε μεγάλο βαθμό η κυτταρίτιδα κ δεν το πιστεύω.
Τέλος να πω, οτι δεν πειθαρχώ όσο πρέπει.Αν πειθαρχούσα θα είχα χάσει σίγουρα 65 κιλά μέχρι στιγμής.Ομως έτρωγα κ τρώω κ γλυκά κ λιπαρά κάποιες φορές.Τώρα ειπα να αρχίσω δίαιτα πραγματικά για να φτάσω στους 18 μηνες μετά την επέμβαση, δηλ το Μάρτιο 75 κιλά περίπου.Για να δούμε, θα φτάσω;
12-11-2010, 21:35 #13
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εγω δεν σκεφτομαι για πλαστικη. ουτε λεφτα εχω ουτε με ενοχλει η χαλαρωση που εχω τωρα στα 110 κιλα. Απλα δεν θελω να γινω χειροτερα. Προτιμω να χασω λιγοτερα κιλα να μεινω εκει και να ειμαι σφιχτη. Δηλ και 80 να παω θα ειμαι ευχαριστημενη. Ο αντρας μου του αρεσω και ετσι οπως ειμαι, μπανιο στην θαλασσα κανω και δεν με νοιαζει καθολου. Απλα βλεπω οτι οσο περνανε τα χρονια και κυριως μετα τα 30 και τα κιλα ανεβοκατεβαινουν χαλαρωνω ολο και πιο πολυ. Μπραβο και παλι. Εισαι παραδειγμα υπομονης και θελησης.
12-11-2010, 21:51 #14
Originally posted by Pelagia1000
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εγω δεν σκεφτομαι για πλαστικη. ουτε λεφτα εχω ουτε με ενοχλει η χαλαρωση που εχω τωρα στα 110 κιλα. Απλα δεν θελω να γινω χειροτερα. Προτιμω να χασω λιγοτερα κιλα να μεινω εκει και να ειμαι σφιχτη. Δηλ και 80 να παω θα ειμαι ευχαριστημενη. Ο αντρας μου του αρεσω και ετσι οπως ειμαι, μπανιο στην θαλασσα κανω και δεν με νοιαζει καθολου. Απλα βλεπω οτι οσο περνανε τα χρονια και κυριως μετα τα 30 και τα κιλα ανεβοκατεβαινουν χαλαρωνω ολο και πιο πολυ. Μπραβο και παλι. Εισαι παραδειγμα υπομονης και θελησης.
Ξεκίνα απο τώρα γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα, βρες εναν καλό γυμναστή με γνώσεις, πες του τι θέλεις κ θα σου δείξει τις κατάλληλες ασκήσεις.Βάζε κ κρεμούλες,ακομη κ οι φθηνές κάτι κάνουν τουλάχιστον επιφανειακά στην επιδερμίδα κ να κοιτάς το σώμα σου κάθε μέρα στον καθρέφτη.Ετσι θα το αγαπάς όλο κ περισσότερο.Εγώ αυτό κάνω κ πιάνει τελικά
12-11-2010, 22:02 #15
μραβο και για το πεισμα σου κ για την κινηση σου
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή