Results 1 to 4 of 4
Thread: προς badgirl
-
15-02-2011, 19:33 #1
προς badgirl
badgirl αν με διαβαζεις θυμισου ποσο σε βοηθησε καποτε η if και ξεκινα :wink1:
- μη νομιζεις τη παρτυ μου σκεφτομαι κατα βαση παρεα ψαχνω-
- 15-02-2011, 20:13 #2
μπορεί να έχει αδυνατήσει και να μην χρειάζεται πια να κάνει την if.νομίζω οτι πέρασε καιρός από τότε που σταμάτησε να μπαίνει οπότε μπορεί να τα χει χάσει.
18-02-2011, 02:52 #3
Koita να δεις συμπτωση!
Τις τελευταιες μερες λογω υψηλου πυρετου κ μεγαλων δοσεων σοκολατας οταν ημουν σε θεση να φαω, αλλα κ πολλων ωρων νηστειας οταν δεν πεινουσα,
(εχοντας απωλεια πολλων ποντων)
αποφασισα να χαλαρωσω τελειως διατροφικα, να τρωω ο,τι θελω οταν θελω αλλα να κανω IF οπως παλια.
Ηταν η μονη "διαιτα" που δε με περιοριζε κ εχανα βαρος χωρις να το καταλαβω.
Και αυτο ακριβως χρειαζομαι τωρα.
Δεν ειμαι καθολου σε διαιτοφαση εδω κ μηνες, απο πριν το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα, κ νομιζω δε θαμαι ποτε ξανα.
Βεβαια μεχρι να δω το μηνυμα σου ημουν πεπεισμενη οτι χωρις θερμιδομετρηση δεν θα κανω τιποτε
αλλα συνειδητοποιω οτι τα ξερω απεξω πια τι κ ποσο πρεπει θερμιδικα.
Οποτε απλα αρχιζω IF.
Ελπιζω να δεις κ συ εγκαιρως το μηνυμα μου, εχουν μαζευτει πολλες παλιες χρηστριες του φορουμ κ πολυ χαιρομαι,
γεια σας σε οσες διαβαζετε κ ελπιζω να ειστε σε καλυτερη φαση διατροφικα απο εμενα πλεον!
ΥΓ
Επισης καπνιζω κ παλι, τη μια το εκοβα την αλλη το αρχιζα,
το μονο που εχω κρατησει ανεπαφο ειναι την σχεδον καθημερινη γυμναστικη μου.
Αντε να φυγει ο πυρετος γιατι σερνομαι κ νιωθω να εχω σκουριασει σπιτι!
Φτιαχνω κ τικερ μολις ζυγιστω κ αρχιζω παρεα σας προσπαθεια να μπω στα ρουζα μου κ να νιωθω ανετα! μετα βλεπω!
18-02-2011, 03:00 #4
Originally posted by granita
μπορεί να έχει αδυνατήσει και να μην χρειάζεται πια να κάνει την if.νομίζω οτι πέρασε καιρός από τότε που σταμάτησε να μπαίνει οπότε μπορεί να τα χει χάσει.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση