Results 31 to 45 of 48
			
		Thread: το ημερολογιο βαρους μου
- 
	19-02-2011, 21:23 #31Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 141
 τρως πολύ λίγο. πρόσεχε σε παρακαλώ δεν πρόκειται να συνέλθει έτσι κανένα πεπτικό σύστημα. να ζαλιστεί ίσως...το μεσημεριανό σου δεν είναι μεσημεριανό είναι νερό. δεν είναι διατροφή αυτό. φτιάξε ένα καλύτερο πρόγραμμα, τα έχω κάνει και εγώ κάτι τέτοια. θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα τρως και δεν θα χορταίνεις με τίποτα. και δεν είναι καθόλου ωραίο συναίσθημα.. 
 
- 20-02-2011, 11:25 #32Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 112
 STARAKI απλα αυτες τις μερες τρωω κυριως φρουτα και λαχανικα για να συνελθει το πεπτικο μου συστημα. δεν θελω να το επιβαρυνω ακομη με κρεας. 
 
 σημερα: πρωινο ζυγισμα 53.600 kg
 
 πρωινο: 1 φλιτζανι δημητριακα, 2 κουταλιες γλυκου βρωμη, 1 φλιτζανι γαλα, 1 φλιτζανι φραουλες και 1 ακτινιδιο.
 
 μεσημερι: θα βγω για φαγητο εξω οποτε θα φαω μια σαλατα.
 
 βραδυ: 1 πορτοκαλι
 20-02-2011, 11:35 #33Senior Member  
 - Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,232
 καλημερα! 
 
 μην κανεις το λαθος και περιοριζεις πολυ τις θερμιδες,επισης το σωμα χρειαζεται και πρωτεινες για να συνελθει και να βρει μια ισορροπια!
 21-02-2011, 18:09 #34Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 112
 absolute ευχαριστω για την συμβουλη. αλλα καταλαβα και εγω οτι δεν ηταν καλο να παιρνω μονο τοσο λιγες θερμιδες και ετσι χθες, το μεσημερι εφαγα και κοτοπουλο. 
 
 σημερα: πρωινο ζυγισμα 53.3 kg.
 
 πρωινο: δημητριακα ολικης αλεσης, βρωμη και γαλα.
 στην σχολη: αποξηραμενες φραουλες
 μεσημερι-απογευμα: 2 ντοματες και 1 αγγουρι
 βραδυ: 2 πορτοκαλια
 
 και πλακα πλακα δεν πειναω αλλα τα 2 πορτοκαλια θα πιεστω να τα φαω. ελπιζω αυριο να ειμαι 53 kg.
 21-02-2011, 18:27 #35Senior Member  
 - Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,126
 βικτώρια, μπράβο σου. Για να μη τα βλέπουμε και τόσο επικρητικά, όσο δύσκολο είναι για έναν παχύσαρκο να χάσει, λογικά τόσο θα είναι και για σενα να φτιάξεςι τη διατροφή σου. (αν και δεν εχω εμπειρία ούτε ως παχύσαρκή ούτε ως βουλιμική). 
 Απλά η προσπάθειά σου είναι σημαντική και είναι σημαντικό που θέλεις να αλλάξεις.
 
 Στην αρχή μου φαινόσουν λίγο "διχασμένη"¨να σου πω γιατί μια ήθελες να κάνεις όλα αυτά τα στερητικά διατροφικά λάθη που σίγουρα είναι άρρωστα και μια ήθελες να ισορροπήσεις τη διατροφή σου και να γίνεις υγιής.
 Το θετικό είναι οτι η ζυγαριά γέρνει στο να θέλεις να απαλαχθείς απο τους εμετούς.
 είναι ένα βήμα αλλά πολύ σημαντικό, ελπίζω και εύχομαι να το κρατήσεις και να συνεχίζεις να το θέλεις μέσα σου να είσαι υγιής.
 21-02-2011, 18:57 #36Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 112
 α... Ciciliana εννοειται. εγω τελειωσα με το θεμα των εμετων. δεν σκεφτομαι καν την πιθανοτητα να καταφυγω ξανα στους εμετους για να χασω κιλα. δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. αλλωστε μετα για την υπολοιπη ημερα πονουσε το στομαχι μου και αναγκαζομουν να μενω ξαπλωμενη κοιταζωντας το ταβανι. ελεος ομως. η ζωη ειναι εκει εξω και μας περιμενει, απειρες ομορφες εμπειριες. και δεν θελω να ασχολουμαι τοσο με το φαγητο πλεον. πιστευω οτι καποια στιγμη θα καταφερω να το βγαλω απο την σκεψη μου (συνεχιζω να σκεφτομαι συνεχεια το φαγητο και να το φαντασιωνομαι. αυτο ειναι κακο). ελπιζω οτι συντομα θα ξεχασω εντελως το θεμα του φαγητου και θα τρωω μονο οποτε πειναω. το φαγητο δεν θελω να αποτελει για εμενα παρηγορια ή απολαυση-υποκαταστατο της χαρας που ισως λειπει απο την ζωη μου ενιοτε. 
 
 ειλικρινα... ας μην ασχολουμαστε αλλο με το φαγητο, ας μην δημιουργουμε μονοι μας προβληματα, ας μην ειμαστε αυτοκαταστροφικοι. γενηθηκα υγιεις και εφοσον αγαπαμε τον εαυτο μας πρεπει να φροντισουμε να κανουμε το καλυτερο για αυτον.
 21-02-2011, 19:03 #37Senior Member  
 - Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 1,126
 Τα΄λές πολύ σωστά βικτώρια...:thumbup: (εσύ απο πρώτο χέρι, εγω απ΄την απ'εξω συμφωνώω..) 
 
 Κρατάω απλά αυτό που είπες οτι η ζωή είναι έξω και μας περιμένει...
 έτσι είναι , μια ζωή την έχουμε, να την καταστρέψουμε και αυτή? ο χρόνος περνάει και δε θα γυρίσει ποτέ πίσω για να ζήσουμε αυτά που δε ζήσαμε ;)
 21-02-2011, 19:47 #38Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 141
 δεν γυρνάει ο χρόνος ο άτιμος. και καλά κάνει. γιατί μόνο έτσι θα τρέξουμε να τον προλάβουμε... 
 22-02-2011, 00:41 #39Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
 Victoria μου καλησπέρα. Αυτό είναι το ωραιότερο ποστ που έχεις γράψει μέχρι τώρα. Και μπράβο σου, πραγματικά χαίρομαι που κατάλαβες πως όλα είναι μια απόφαση, την οποία πήρες και την έκανες πράξη.Originally posted by victoria19
 εγω τελειωσα με το θεμα των εμετων. δεν σκεφτομαι καν την πιθανοτητα να καταφυγω ξανα στους εμετους για να χασω κιλα. δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.
 
 ................
 
 το φαγητο δεν θελω να αποτελει για εμενα παρηγορια ή απολαυση-υποκαταστατο της χαρας που ισως λειπει απο την ζωη μου ενιοτε.
 
 Αγάπα τον εαυτό σου, αγάπα το σώμα σου, αγάπα την ζωή σου. Δεν έχει συμασία αν είσαι μισό κιλό πάνω ή κάτω από το επιθυμιτό βάρος. Συμασία έχει το σώμα που έχεις να το φροντίζεις, να το αγαπάς και να το κρατάς υγιή.
 
 Μια φορά μας δείνετε η ζωή. Ας μην την σπαταλάμε χάνοντας τις ομορφότερες στιγμές της, μόνο και μόνο για κάπια κολλήματα/κόμπλεξ που μπορεί να έχουμε.
 
 Πραγματικά συνχαριτήρια που αποφάσισες να αλλάξεις τρόπο ζωής. Είναι το ωραιότερο δώρο που έκανες στον εαυτό σου
 22-02-2011, 15:33 #40Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 112
 συμφωνω απολυτα με οσα ειπατε και ευχαριστω και για τις συμβουλες που κατα καιρους μου εχετε δωσει. πραγματικα πλεον ασπαζομαι και κανω πραξη αυτη την αποψη, οτι πρεπει να ζουμε την καθε μερα χαρουμενοι με οσα εχουμε χωρις να νοιαζομαστε για το θεμα του βαρους μας. αλλωστε πραγματικα η εμφανιση και τα κιλα μας ειναι μια πτυχη της υπαρξης μας, αλλα υπαρχουν και πολυ σημαντικοτερα θεματα στα οποια θα επρεπε να επικεντρωνομαστε. οπως πχ, να χαιρομαστε που γεννηθηκαμε υγιεις και με τις καλυτερες προοπτικες για μια υπεροχη ζωη. 
 
 σημερα: πρωινο ζυγισμα 53.2 kg (αργα-αργα κατεβαινω)
 
 πρωι: γαλα με δημητριακα και βρωμη
 μεσημερι (πριν απο λιγο): ενα μινι υπερφαγικο (αλλα υγιεινο) επεισοδιο με 7 φετες γαλοπουλας, 1 σαλατα (αγγουρι-ντοματα) και 400 γρ πολτοποιημενα φρουτα (κρεμουλες ειναι για παιδακια). ποναει λιγο το στομαχι μου αλλα ξερω οτι δεν θα βαλω κιλα επειδη εφαγα κυριως λαχανικα και φρουτα.
 βραδυ: αγνωστο. αν καταφερω να ξεφουσκωσω θα φαω κατι. αλλιως μαλλον τιποτα.
 22-02-2011, 15:41 #41Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
 Το βράδυ αν δεν μπορέσεις να φας κάτι, πιές ένα φλυτζάνι ζεστό γάλα. Θα σου δώσει δύναμη. 
 22-02-2011, 15:43 #42Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 112
 Ναι, μαλλον αυτο θα κανω. Ευχαριστω. Ρωτησα και τον παλιο μου διαιτολογο και μου ειπε να πινω κατι ελαφρυ το βραδυ αφου συνηθως δεν εχω ορεξη να φαω (ή δεν μπορω να φαω αν εχω φουσκωσει μεσα στην μερα). Ζεστο γαλα... Ωραιο ακουγεται. Με λιγο κακαο και ζαχαρη. 
 22-02-2011, 15:48 #43Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
 Πάντα πρέπει να πίνεις κάτι το βράδυ, ιδικά αν δεν φας κάτι, γιατί μετά, αν μίνει τελείως άδιο το στομάχι, την επομένη θες να φας τον κόσμο όλο. Το έχω προσέξει και από μένα πως αν δεν πιω ένα φλυτζάνι γάλα το βράδυ (συνήθως με λίγο κακάο) μετά την επομένη ότι και να φάω δεν νιώθω ευχαριστημένη. 
 22-02-2011, 16:16 #44Senior Member  
 - Join Date
- Dec 2010
- Posts
- 130
 polinaki συμφωνω για το βραδυ αυτο εχω παθει εγω σημερα.........εκανα τρελη αποτοξινωση χθες και το βραδυ δεν εφαγα τιποτα και σημερα θελω να φαω τον κοσμο ολο αλλα το ελεγχω....victoria μπραβο που ξεκολησες απο τους εμετους....συνεχισε ετσι αν και βρισκω την διαιτα σου αυστηρη αλλα στην πορεια θα βρεις τη ακρη χασε αυτα τα 2 κιλα και μετα βλεπεις....το καταλαβαινω να σε ενοχλουν και εγω για 2 κιλα παλευω.....επισης εχω ενα περιεργο κολλημα.... 
 πριν ενα χρονο εκοψα το καπνισμα και εκει εχασα το ελεγχο με την βουλιμια..........λοιπον οταν εκοψα τους εμετους αποφασισα να κανω ενα τσιγαρο την ημερα με τον καφε το απογευμα......κατι σαν επιβραβευση στον εαυτο μου επειδη απεχω απο τους εμετους......αν δεν το κανω εχω διαθεση για υπερφαγικο..το ξερω εινα στο μυαλο μου αλλα πραγματικα εχω κολλησει...
 23-02-2011, 20:49 #45Senior Member  
 - Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 112
 πρωινο ζυγισμα 53.3 kg. (χθες το βραδυ εκανα ενα μινι υπερφαγικο επεισοδιο με ενα μαντολατο και αποξηραμενες φραουλες γι'αυτο και ανεβηκαν τα κιλα μου) 
 
 σημερα δεν πεινουσα και πολυ. περιεργο αυτο.
 
 το πρωι εφαγα: 3 λουκανικα γαλοπουλας βραστα (ειναι σουπερ) και 1 κουλουρι
 το μεσημερι: 2 μανταρινια και 1 σαλατα μαρουλι
 και πριν απο λιγο ηπια φλιτζανι γαλα με κακαο.
 
 αλλα δεν πειναω καθολου. επισης αδιαθετησα αλλα παρ'ολα αυτα ειμαι μες στην ενεργεια και την καλη διαθεση. περιεργα πραγματα.
 
 πλακα πλακα εχω ξεμεινει απο φαγητα στο σπιτι και στην πατρα ηταν σημερα ολα σχεδον τα μαγαζια κλειστα οποτε δεν μπορεσα να προμηθευτω αλλο φαγητο. αυτα... και εχω ενα παρτυ μασκε το σαββατο οποτε θελω να ειμαι 52.5 μεχρι το παρτυ. ελπιζω...
 


 
 
					
					
					
						 Reply With Quote
  Reply With Quote


 
			
Aπώλεια συντρόφου
29-10-2025, 15:30 in Απώλεια, Πένθος