Results 226 to 227 of 227
Thread: Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση?
-
12-12-2011, 01:13 #226
Originally posted by marimari
Αν μετρουσαμε τα κιλά που εχουν χαθει απ ολους μας εδω μεσα θα φτιαχναμε αλλους 100 ανθρωπους.
Θα ηταν σοκαριστικό αν κρατούσα λογαριασμό στις εκατοντάδες κιλών,που έχασα στη ζωή μου!29 χρόνια φούρναρης!
20,30,40 πολλές φορές,50,60,νομίζω κι 70 μία φορά και πάντα τα έπαιρνα με τόκο δέκα κιλών!Και φτου πάλι απ'την αρχή!
Το θέμα για μένα δεν είναι αν μπορεί να χάσει κανείς δεκάδες κιλών.Η αληθινή πρόκληση είναι να τα διατηρήσει.
Όταν αποφάσισα να προχωρήσω στην πρώτη μου βαριατρική επέμβαση για τη συντήρηση μόνο το έκανα.
Τα λάθη είναι γνωστά.Εμμονικά ζυγίσματα που απογοητεύουν και λυγίζουν αντοχές,πιεστικά χρονοδιαγράμματα,μη άσκηση,
διαχωρισμός τροφών σε διαιτητικές και μη κι επιλογή τους ανάλογα σε τι φάση βρισκόμαστε,καταστροφικές δίαιτες,
μη ενασχόληση της συναισθηματικής μας σχέσης με το φαγητό κι όλων των ψυχολογικών μας προβληματικών ζητημάτων...
φαύλοι κύκλοι που διαιωνίζουμε...θα μπορούσα να γράφω κατεβατά!Είμαι σίγουρη πως με τη σωστή προσέγγιση
χάνονται και δεν επαναποκτώνται!Για παράδειγμα τέτοια αίσθηση έχω για τον Φίλιππο,με βάση όσα από κείνον διαβάζω.
Τεστ παπ μου,δε θα κουράσω επαναλαμβάνοντας όσα σου είπε το Ελάκι και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη.Νομίζω πως μέσα σου,
έστω βαθειά μέσα σου,ξέρεις καλά τι πρέπει να κάνεις να σε βοηθήσεις!Εύχομαι από καρδιάς να ελευθερωθείς το συντομότερο δυνατό!
Πολύ καλή επιτυχία στην προσπάθεια του καθενός σας!Αν το πιστέψουμε πραγματικά πως το μπορούμε,αν φροντίσουμε
ν'αξιοποιήσουμε διδάγματα και λάθη του παρελθόντος μας,αν συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει για μας η τροφή και το δουλέψεουμε,
αν εξασφαλίσουμε μικρές έστω χαρές στην καθημερινότητα μας ώστε να μην αποτελεί η τροφή αποκλειστική πηγή συναισθηματικής εκτόνωσης,
αν ελευθερωθούμε από ζυγαριές,ημερολόγια,σχόλια τρίτων,αν αποδεχτούμε τον εαυτό μας,τον συχγωρέσουμε και συμφιλιωθούμε μαζί του,
όχι μόνο τα επιπλέον μας κιλά θα χάσουμε αλλά θα κάνουμε θαύματα με τη ζωή μας!Με το καλό μας το εύχομαι στον καθένα μας χωριστά!
- 12-12-2011, 13:42 #227
monahoiot και filippara σας ευχαριστώ πολύ ! τώρα είδα τα μνμ σας χθες έστι όπως ήμουν τα μισά έβλεπα !!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή