Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 227
    Senior Member
    Πάντως, άσχετα από ολα όσα είπαμε, η ερώτηση αυτή θα πρέπει να μας προβληματίσει για το πως βλέπουν κάποιοι την βαριατρική χειρουργική. Γι' αυτό πρέπει πάντα να τονίζουμε ότι οι βαριατρικές επεμβάσεις απευθύνονται στους νοσηρά παχύσαρκους και όχι στους ανθρώπους με 20-25 κιλά παραπάνω.

Senior Member
    το ιδιο αναρωτιομουν.
    τετοια μηνυματα περναει το φορουμ?
    ή ετυχε μονο η Sediaita να το εκλαβει ετσι?

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση! Click δεν φταίει το forum, απλώς είχα απογοητευτεί με εμένα και διαβάζοντας κάποιες συνομιλίες στο forum είδα ότι πολλοί έχουν κάνει επεμβάσεις και έχουν χάσει πολλά κιλά. Αντίθετα δεν ετυχα σε κάποιον με παρόμοιο βάρος με το δικό μου (με εξαίρεση κάποιον 24 χρονών αλλά εκεί μιλάμε για άλλο μεταβολισμό) και γι αυτό ξεκίνησα το forum. Και ο προβληματισμός μου ήταν κυρίως για τον ψυχολογικό παράγοντα. Γιατι για κάποιον που έχει κάνει επέμβαση φαντάζομαι ότι και να θέλει να φαει, πόσο θα μπορέσει, εγώ όμως πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα αλλάξω τρόπο σκέψης για το φαγητό για πάντα! Αυτό με φοβίζει και γι αυτό δεν φταίει το forum. Ίσα ίσα με έχει εμψυχώσει απίστευτα και μου δίνει όρεξη να προσπαθήσω.
    ΥΓ: Τα καλά νεα είναι ότι το ΣΚ, όχι μόνο δεν πήρα, έχασα και λίγο!

Φυσικα και χανονται τοσα εχω να χασω και θα τα χασω!!!Μονο μην βιαζεσαι να τα χασεις σε 2 μηνες γιατι δεν τα πηρες σε 2 μηνες!!Ξεκινα μαζι μας και θα τα καταφερουμε:blush:

Senior Member
    ετσι με ανεβασμενο ηθικο κ γλυκες σκεψεις! κ γω τοσα θαθελα να χασω αλλα κ με 15-20 για αρχη θαμαι σουπερευχαριστημενη!

Προσωπικα θεωρω οτι η εγχειριση ειναι λυση εφοσον εχεις δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα.Πιστευω οτι αν ξεκινησεις σωστη διατροφη και περπατημα σιγουρα θα χανεις 4-5 κιλα το μηνα.Μην απογοητευεσαι και μην σε παιρνει απο κατω διοτι καθε οραγανισμος ειναι διαφορετικος.Γιαμενα μετραει ποσο ετοιμος εισαι και αποφασισμενος.Πολλες φορες τρωμε για να καλυψουμε άλλες αναγκες οχι γιατι πειναμε.Γειτονισσα μου εχασε 33 κιλα μονη με διατροφη και γυμναστικη σε ενα χρονο και αν την δεις αγνωριστη κουκλα.Δεν βιαζοταν και ζυγιζοτανε 1 φορα τον μηνα.Την διατροφη της κανονικα και γουρουνιασμα 1 φορα στις 10 μερες αλλα οτι λεω με προγραμμα και το γουρουνιασμα!!!!Για να αντεχει τα καταφερε μια χαρα!!!Εδω ειμαστε και εμεις με πολλα κιλα επισης ελα στην παρεα μας και παμε ολοι μαζι!!

Senior Member
    Μerenta συμφωνω απολυταμε οσα λες .......... Υπομονη θέλει .............εγω εκανα δυο χρονια να βαλω παλι τα κιλα (βοηθησαν και καποια χαπια που χρειαστηκε να παρω) και τωραν αν ηταν δυνατον να τα ξεφορτωθω σε μια εβομαδα........
    Αχ βρε παιδια να ειστε καλα που ειστε εδω...........
    Προσωπικα ενα μεγαλο ευχαριστω.........

Junior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ???

Senior Member
    Originally posted by Sediaita
    Ξεκινάω αυτό το topic γιατί δεν ξέρω αν ο στόχος μου είναι εφικτός. Ξέρω ότι θεωρητικά είναι αν μείνω σταθερή σε μια ισορροπημένη δίαιτα με διαιτολόγο, αλλά αυτό είναι και το δύσκολο. Είμαι 84 kg, 32 ετών, πάντα είχα παραπάνω κιλά. Τα έχει καταφέρει καμιά σας χωρίς όμως χειρουργική επέμβαση και αν ναι πώς καταφέρατε να πειθαρχήσετε? Και με τι ρυθμό απώλειας βάρους? Όλο ξεκινάω δίαιτα και μια διακοπές, μια stress, μια κάποιο ιδιαίτερο γεγονός, δεν έχω καταφέρει να ακολουθήσω καμιά δίαιτα για πάνω από 2 εβδομάδες! Αν έχει κανείς σας ανάλογη εμπειρία πραγματικά θα με βοηθήσει. Ευχαριστώ!
    SEDIAITA ΜΟΥ το χειρουργειο το οποιο δεν λεγεται τυχαια βαριατρικο κ ειναι τρομερο σοκ για τον οργανισμο-φαντασου να σου ΚΟΒΟΥΝ!το στομαχι σε ενα πολυ μεγαλο μερος του κ να στο πετανε!ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ για ατομα με νοσηρη παχυσαρκια κ παλι μονο οταν ειναι αδυνατο να αδυνατισουν.Στα κιλα που εισαι σαφως θα χασεις κ θα φανει ευκολα η διαφορα αρκει να εχεις υπομονη κ ψυχραιμια.Εδω εχουν καταφερει ατομα με 100και κιλα να χασουν 20 25 30 35 40 45 κ βαλε κιλα με διατροφη κ περπατημα αλλοιμονο!Να εισαι ψυχραιμη κ να απολαμβανεις τη διαδρομη.Εδω ειμαστε εμεις μια χαρα θα τα πας κ συ κ ολοι μας!:starhit:

Florance ξέρω κάποιους που αδυνατίσανε με αυτόν που θα πάω τώρα. Είναι ευχαριστημένοι γιατί τρώγανε συχνά και δεν νιώθανε ότι κάνουν δίαιτα. Το κακό του είναι ότι έχει πολύ μαγείρεμα γιατί δίνει συνταγές δικές του. Νόστιμες μεν αλλά πρέπει να αφιερώσεις χρόνο. Εγώ βέβαια ακόμη δεν έχασα αλλά έκλεισα ραντεβού να πάω να ξεκινήσω. Νομίζω δεν μπρορώ να γράψω στοιχεία στο forum. Πες μου αν θες να στα στείλω στο U2U.

Junior Member
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Senior Member
    sediaita καπότε εχασα 25 κιλα με σωστη διατροφή και πολυ περπατιμα. Το ότι τα έχω ξαναβάλει είναι δικό μου και μονο λαθος γιατί αφησα τον εαυτο μου. και εγω αλλα τόσα εχω να χασω (28 για την ακρίβεια). Ολοι εδω περά το ίδιο πρόβλημα εχουμε και όλοι το ίδιο προσπαθούμε. Πιστεψε στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και θα τα καταφέρεις τελικά. Οπλήσου με υπομονη και επιμονη και εχει επαφη με το forum και θα τα καταφέρεις γιατί παίρνεις κουραγιο (εγω ετσι εκχω κολλησει... παιρνω κουραγιο και συνεχίζω). Η επέμβαση δεν είναι πανακια και μην ξεχνας ότι είναι ενα χειρουργείο με όλους τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει όλη αυτή η κατάσταση!!!
    ότι χρειαζεσαι όλοι εδω είμαστε... βγαλε ότι έχεις στην ψυχουλα σου και θα τα καταφέρεις

Μου δίνετε απίστευτο κουράγιο. Ευχαριστώ! Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη της προσπάθειας. Αν τα καταφέρω θα σας το χρωστάω! Αύριο είναι το ραντεβού στον διατολόγο. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αυτές τις μέρες βρήκα δικαιολογία για να τρώω!

Καλησπέρα και απο εμένα!!!
    Φυσικά και χάνονται αυτά τα κιλά αλλά μην περιμένεις να σε χτυπήσει ενα μαγικο ραβδάκι και να εξαφανιστούνε. Θέλει κόπο και προσπάθεια.
    Και για να σε βοηθήσω θα σου πω πως και εγώ ακριβώς τόσα θέλω να χάσω.
    Είμαι 1,60 και 90 κιλά!!!!
    Καταλαβαίνεις τί σημαίνει αυτό ε???? Ζαν γιουβαρλάκι αισθάνομαι. Τα περισσότερα κιλά που είχα στη ζωή μου ήταν 80. Είχα πάει σε διαιτολόγο και μέσα σε 8 μήνες είχα φτάσει τα 62.
    Απο βλακεία μου καθαρά τα πήρα πίσω και με πήρε και με σήκωσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό όχι μόνο μέσα σε 3 χρόνια πήρα όσα κιλά είχα χάσει αλλά έβαλα και άλλα 10.
    Είμαι λιχούδα και λαίμαργη, τι να πω...
    Για να μη σας κουράζω στις 23 Φεβρουαρίου ξεκίνησα και πάλι δίαιτα με στόχο να χαθούν τα πρώτα 10 κιλά.
    Περιμένω και ελπίζω.
    Καλή μας επιτυχία λοιπόν....
    :bigsmile::cul:

Senior Member
    Κοριτσια οπλιστητε με θάρρος .............Το παν ειναι να φυγουν τα πρωτα 10 κιλα.....Μετα αλλαζει η ψυχολογια σου και προχωρας με αλλον αερα ........... Η αρχη ειναι δυσκολη .......Ο πρωτος μήνας ......Δεν βγηκε τυχαια οτι η αρχη ειναι το ήμισυ του παντος .........Σιγουρα θέλει πεισμα , κουραγιο υπομονη αλλα δεν ειναι ακατορθωτο ..........
    Οπως λεει και η angel το χειρουργειο δεν ειναι πανακια ...... Η επιστημη καταφερε να βοηθησει αποτελεσματικα ατομα με νοσογονο παχυσρκια που κινδυνευε η ζωη τους ......... Μια κατασταση δηλ. μη αναστρεψιμη . Το κυριοτερο ειναι οτι πολλοι πιστευουν οτι θα κανουν χειρουργειο και ενα μαγικο ραβδακι θα διωξει ολα τα κιλα ως δια μαγειας ...... Αλλα δεν ειναι ετσι .....Και τα ατομα με βαριατρικο χειρουργειο εχουν κανει απιστευτη στη συνεχεια προσπαθεια προκειμενου να επιτευχθει ο στοχος του ........... Προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολη η προσπαθεια που καταβαλουν τα ατομα με ενα χειρουργειου , απο τα ατομα που απλα κανουν διατροφη , για αυτο και τους αξιζουν συγχαρητηρια .......

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast