Χάνονται 25 kg χωρίς επέμβαση? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 227

Όπως και να έχει το θέμα με επέμβαση ή όχι η απώλεια κιλών είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη υπόθεση. Εδώ θα είμαστε κάθε μέρα και θα δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη.

Πήγα στον διαιτολόγο. Αύριο το πρωί θα μου στείλει τη δίαιτα και ξεκινάω αύριο κιόλας. (Στην πρώτη επίσκεψη δεν δίνει δίαιτα, παίρνει ιστορικό κτλ και μετά την ετοιμάζει). Είμαι λίγο αγχωμένη. Ελπίζω αυτό να μην είναι κακό, νομίζω θα έπρεπε να είμαι αποφασισμένη και ενθουσιασμένη, αλλά δεν είμαι. Πιο πολύ φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία πάλι!

Senior Member
    Originally posted by Sediaita
    Πήγα στον διαιτολόγο. Αύριο το πρωί θα μου στείλει τη δίαιτα και ξεκινάω αύριο κιόλας. (Στην πρώτη επίσκεψη δεν δίνει δίαιτα, παίρνει ιστορικό κτλ και μετά την ετοιμάζει).
    καλο ακουγεται αυτο γιατι πολλοι δινουν μια στανταρ σε οποιον βρουν μπροστα τους και εξω απτην πορτα.

καλο ξεκινημα!:thumbup:

Καλή αρχή και καλή υπομονή...
    Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι φόβο, αλλά ενθουσιασμό! Είμαστε όλοι εδώ για να αλληλουποστηριζόμαστε. Όποτε χρειάζεσαι ενθάρρυνση εδώ είμαστε. Εγώ συνεχίζω ακάθεκτη....
    Μεθαύριο που θα ζυγιστώ θα μάθουμε τί έγινε την πρώτη εβδομάδα!!!!

Σήμερα τελικά είναι η πρώτη μέρα δίαιτας. Τελικά εν αναμονή της δίαιτας πήρα 1 κιλό! Είναι μια ανακούφιση που ξεκινάω σήμερα.
    Το περίεργο είναι ότι έφαγα 3 φρυγανιές με μαρμελάδα, που είναι αυτό που λέει η δίαιτα και νιώθω τύψεις ενώ όταν σαβουριάζω μια μακαρονάδα και ένα παγωτό μετά είμαι μια χαρά!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση! Θα σας γράψω τα πρώτα αποτελέσματα.

Ουφ!!!!! Καλά πάμε αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Τα 3 κιλά που έχασα είναι τα υγρά. ʼντε τώρα να καεί λίπος που εγώ ακούω γυμναστική και αλλάζω δρόμο. Λίγο και καλά και ότι γίνει!!!

Senior Member
    και γω νομιζω οτι μπορουν!!!!! να χαθουν!!!! πως παει sediaita?
    εγω εχω δεκαπεντε και θα το κανω με διαιτα!!!!

ε εσυ εχει δεκα παραπανω! οποτε

κλικ οι φωτο σου μου εκαναν κλικ!

Senior Member
    Originally posted by Sediaita
    Σήμερα τελικά είναι η πρώτη μέρα δίαιτας. Τελικά εν αναμονή της δίαιτας πήρα 1 κιλό! Είναι μια ανακούφιση που ξεκινάω σήμερα.
    Το περίεργο είναι ότι έφαγα 3 φρυγανιές με μαρμελάδα, που είναι αυτό που λέει η δίαιτα και νιώθω τύψεις ενώ όταν σαβουριάζω μια μακαρονάδα και ένα παγωτό μετά είμαι μια χαρά!!!
    Το έχω νοιώσει απειρες φορες αυτο το συναισθημα ........Τρωω συμφωνα με το διαιτολογιο του διατροφολογου και νοιωθω τυψεις ..........Ειναι δυνατον? γιατι εχουε συνδέσει την αφαγια με την σωστη διατροφη για χάσιμο βαρους..........?

Senior Member
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.....:thumbup::thumbup::smilegrin::thu mbup::thumbup:
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 25 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 25 ΤΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ.....:P
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......:yes::thumbup:

Στην πρώτη εβδομάδα δίαιτας έχασα 400gr!!!!! Είμαι 83! Τι τα θελα τα Γιάννενα? Πήγα να δω μια φίλη μου που πρόσφατα μετακόμισε. Βέβαια ωραία πέρασα, πανέμορφα, αλλά τη δίαιτα όσο να ναι δεν την έκανα και κατά γράμμα. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι έχω περίοδο και μπας και έχω και κάτι σε νερό πάνω μου!

50 χανονται?γ εγω εχω χασει 3 κιλα υγρααα!το θεμα ειναι ποσο υπομονη εχουμε.εγω παιδια νοιωθω οτι δεν εχω δυναμη.οσο για τα κιλακια που βλεπω στα τικερ θυμαμαι τοτε που ημουν κ εγω 85 κ ελεγα πως θα χασω τοσα κιλα κ μεσα σε 2 χρονια εφτασα τα 120 κ τωρα τα 85 μου φαινονται σαν ονειρο.μονο που το σκεφτομαι κλαιω....καλη επιτυχια στην καινουρια αρχη....αααα κ οταν ημουν πιο πιτσιρικα απο 100 ειχα φτασει 85 κ ακομα πιο πιτσιρικα απο 85 ειχα φτασει 62...οποτε απο τη δικη μου ιστορια το ηθικο ειναι διδαγμα ειναι οτι ο μεγαλος αγωνας δεν ειναι οταν χανεις τα κιλα αλλα να μην τα ξαναπαρεις γιατι καθε φορα μπαινουν κ αλλα 10....

Senior Member
    αν ομως καθε φορα που τα χανεις με ΔΙΚΟ ΣΟΥ κοπο δεν ειναι αρκετο κινητρο να τα διατηρησεις, πώς θα ειναι αρκετο κινητρο η επεμβαση?

Όλες έχουμε τα δίκια μας! Η ιστορία δείχνει πως με πολύ κόπο χάνονται μεν, αλλά... χάνονται!
    Δεν είναι ακατόρθωτο να τα διατηρήσεις, αρκεί να προσέχεις.
    Το λέω εγ'ω που έχασα σχεδόν 20 κιλά κάποτε και πήρα 30. Δεν φταίει κανείς άλλος εκτός απο την λαιμαργία μου. Εδώ είμαστε όλοι να δίνουμε θάρρος ο ένας στον άλλον. Υπομονή και επιμονή. Και εγώ τις 2 τελευταίες μέρες την έσπασα τη δίαιτα αλλα συνεχιζω κανονικά σήμερα απο εκεί που έμεινα. Πέρασαν 15 μέρες και έχασα 3 κιλά!!!:bouncy::bouncy:

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast